Urut adalah keajaiban yang dapat menyembuhkan banyak penyakit.Tetapi ia mesti dilakukan dengan betul, jika tidak seseorang akan menerima komplikasi dan bukan pemulihan.

Fibroid uterus adalah neoplasma jin yang dikaitkan dengan gangguan hormon. Pembuangan uterus dalam 50-70% kes dilakukan dengan leiomyoma. Tumor yang tidak dirawat mengurangkan kualiti hidup, menyebabkan pendarahan teruk, mampatan organ yang bersebelahan dan ketidaksuburan.

Perubatan moden mempunyai senjata keseluruhan kaedah untuk merawat hernia vertebra, tetapi insiden populasi masih berada pada tahap yang sama. Pencapaian yang hebat adalah kajian tentang kemungkinan apitherapy untuk mengurangkan kesakitan dan mengurangkan gejala keseluruhan.

Komplikasi degeneratif dalam ruang tulang belakang termasuk hernia intervertebral. Latihan terapi untuk hernia tulang belakang lumbar, berbeza dengan prosedur perubatan untuk osteochondrosis, tidak memberikan hasil yang positif.

Osteochondrosis serviks dan tekanan yang melebihi norma - apakah patologi ini mempunyai persamaan? Apakah hubungan antara mereka? Tekanan rendah atau tinggi dicatatkan pada latar belakang luka tulang belakang, serta apa yang perlu dilakukan sekiranya terdapat peningkatan tekanan pada osteochondrosis tulang belakang serviks?

Ramai pesakit yang mengalami hernia perut, lebih suka memakai pembalut. Walau bagaimanapun, ia tidak akan menyingkirkan penyakit itu, tetapi ia akan membantu mengurangkan keparahan, melambatkan, dan kadang-kadang menghentikan perkembangan penyakit ini.

Pembalut untuk hernia umbilical untuk bayi baru lahirHernia umbilik adalah salah satu penyakit yang paling terkenal dalam perkembangan bayi. Perkembangannya berlaku akibat pembuangan organ-organ peritoneal melalui pembukaan khas, yang merupakan cincin otot mengelilingi pusar.

Hernia femoral pada lelaki dan wanita Selama bertahun-tahun, tidak berjaya berjuang dengan kesakitan pada sendi? Ketua Institut Penyakit Bersama: "Anda akan kagum betapa mudahnya untuk menyembuhkan sendi hanya dengan mengambilnya setiap hari.

Kumpulan pembalut produk termasuk pembalut ortopedik yang menyokong dan menetapkan pada bahagian abdomen; pembalut thoracic; pada sendi lutut dan pergelangan kaki, pada bahagian atas badan; kit untuk peregangan bawah air tulang belakang; bandages-pants, bandages-pants, bandage-grace-pants.

Banyak penyakit organ-organ organ reproduktif wanita mempunyai hubungan langsung dengan proses hormon yang berlaku di dalam badan. Patologi timbul dari ketidakseimbangan hormon seks wanita, serta faktor yang menyebabkannya.