Plot dari hernia umbi pada orang dewasa membaca

Kelopak mata

Hernia payudara adalah ciri penyakit dari orang dewasa dan kanak-kanak. Khususnya, ia memberi kesan kepada bayi, sepanjang tempoh hidup ini, dinding rongga abdomen sangat lemah dan tidak dapat memegang organ-organ dalaman sepenuhnya. Oleh itu, mereka melengkung di bawah kulit melalui cincin pusat, membentuk hernia.

Pada orang dewasa, penyakit ini berkembang kerana menggunakan kekuatannya yang berlebihan (mengangkat berat), disebabkan oleh tekanan yang kuat di dalam rongga perut. Hernia payudara selalunya berkembang pada bayi, wanita hamil, dan orang dewasa. Gejala-gejala adalah sakit di perut (pusar), yang menonjol dalam keadaan berdiri, meneliti pembengkakan ini dan kemungkinan penetapan ke dalamnya, serta refleks emetik.

Ia mungkin untuk menyembuhkan penyakit dalam pelbagai cara, kerana hernia umbilik boleh diterima oleh rawatan konservatif. Salah satu daripada mereka adalah plot dari hernia umbi, yang juga digunakan oleh nenek-nenek kita yang hebat. Kaedah ini agak ajaib dan halus, ia mesti percaya bahawa hasilnya adalah.

Anda bukan sahaja boleh bercakap hernia umbilik, tetapi juga intervertebral dan inguinal. Secara ajaib, tisu penghubung menjadi lebih kuat, kecacatan dengan cepat hilang tanpa menggunakan ubat-ubatan dan lebih-lebih lagi tanpa prosedur pembedahan. Kaedah yang sama digunakan dalam zaman dahulu kala, ketika tidak ada ubat dan alat untuk penyelidikan, tetapi hanya ada kepercayaan pada Tuhan, ilmu sihir, dan pelbagai herba dengan bantuan obat remedi yang terkenal.

Hari ini, terdapat banyak plot hernia umbilical, ibu bapa boleh menghubungi nenek mereka atau melakukan prosedur sendiri. Dalam sesetengah kes, mereka hanya berbisik mantra di tempat yang sakit, di tempat lain mereka menambah basuh dengan pelbagai decoctions dan memakai dressings ke hernia.

Plot hernia umbilik adalah seperti berikut:

- "Saya akan bangkit pada waktu pagi, hamba Tuhan (nama), saya akan bangkit, berkat. Saya akan pergi dari pintu ke halaman, ya dari halaman, menyeberang. Aku akan pergi dari pintu ke pintu, dari pintu gerbang ke pintu gerbang ke padang yang bersih ke sebelah timur. Di sana, di sebelah timur, sebuah oak lama berdiri, saya akan mengambil, hamba Tuhan (nama) adalah kapak tajam, dan saya akan pergi ke pokok oak itu. Saya akan memotong pokok, jadi saya memotong hernia. Begitu juga. Dengan nama Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus. Amen. Amen. Amen. "

Plot ini harus diucapkan setiap hari, pagi dan petang, sehingga hernia hilang;

- "Dengan nama Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus. Tuhan membantu saya dan semua Orang Suci. Yegori turun dari langit, turun emas dari langit. Memusnahkan Egory di tangga, tiga ratus enam puluh lima anak panah emas, tiga ratus enam puluh lima busur berambut emas, tiga ratus enam puluh lima ibu saudara emas. Menembak mereka Yegor, hernia dengan hamba Allah (nama) tunas. Menembak hernia, ya prikosy. Ya, Yegori memberi segalanya kepada binatang hitam, dia meletakkan serigala di rabung. Bawa awak, binatang hitam, hernia gelap di hutan gelap, hutan tebal, rawa paya, supaya mereka tidak pernah kembali, tidak mengganggu saya, tetapi tidak menyakitkan dengan rasa sakit. Begitu juga. Amen. "

Juga baca setiap hari di atas tempat yang sakit sehingga hernia berlalu.

Cara seterusnya adalah untuk berbincang bersama-sama dengan tindakan. Ia perlu membaca kata-kata dan pada masa yang sama seolah-olah menggigit kulit sekitar pusar sedikit demi sedikit, dalam lingkaran berlawanan dengan lawan jam. Ulangi mantra sebanyak 12 kali, selepas prosedur itu perlu mencuci bayi - "Saya mengerang, menggerunkan, mengerang, mengerang. Saya melepaskan simpulan, buang gigi saya. Pusingan bersih, badan bayi tulen. Off, kikis, berkeringat. "

Perlu membaca konspirasi dengan teliti, jika ibu bapa meragukan kebolehan mereka, lebih baik menelepon neneknya.

Plot hernia pada kanak-kanak dan orang dewasa

Salah satu penyakit yang paling biasa hari ini adalah hernia umbilical. Ubat-ubatan moden mengatasi dengannya, bagaimanapun, sebagai ubat-ubatan rakyat.

Walau bagaimanapun, ada satu perkara - hernia cenderung untuk kembali, tidak kira apa cara digunakan untuk menghapuskannya. Rawatan semula diperlukan, tetapi ini tidak selalu mungkin. Plot hernia umbilical memudahkan untuk menyingkirkan penyakit, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak kecil.

Perubatan moden mengenal pasti beberapa gejala penyakit ini:

 • Muntah;
 • Perlanggaran rantau pusat;
 • Kesakitan abdomen.

Hernia umbilical dipanggil regangan cincin umbilik di bawah pengaruh tekanan intra-abdomen yang kuat pada dinding luar rongga perut. Perkembangan penyakit itu menyebabkan sembelit kekal dan mengangkat berat badan berlebihan. Seringkali hernia berkembang dalam wanita mengandung berusia 30 tahun, atau pada orang yang gemuk.

Selama berabad-abad, ketika ubat tidak tersedia untuk semua orang, dan tahapnya jauh lebih rendah daripada zaman moden, orang percaya pada kekuatan permintaan dan doa. Beralih ke angkatan yang lebih tinggi, orang dapat menyembuhkan sebarang penyakit dengan kata-kata. Maka cara paling berkesan untuk merawat hernia adalah konspirasi dan ubat-ubatan rakyat.

Keselamatan terletak pada bulan

Terlepas dari mana rawatan hernia yang ditetapkan oleh doktor - ubat-ubatan rakyat, ubat-ubatan moden, atau pembedahan - dibenarkan untuk menggunakan plot kuat dari hernia umbilical. Bulan akan menentang penyakit, kerana itu adalah untuknya doa harus dibaca.

Ia harus dibaca 4 kali, tiga daripadanya - ke bulan, dan keempat - ke bulan purnama. Jadi, tiga kali pada malam hari kata-kata konspirasi ditujukan kepada bulan yang semakin meningkat. Pada bulan purnama, anda harus membaca bahagian kedua plot sekali.

Ia perlu membaca plot dengan pemikiran tentang penyakit itu, dan perlu memikirkan tempat penyakit itu berkembang.

Ritus universal terhadap hernia melibatkan pembacaan sehari-hari konspirasi pada pagi dan petang.

Terdapat satu cara yang anda boleh menghilangkan penyakit ini bukan sahaja dalam diri anda, tetapi juga di saudara-mara anda. Untuk melakukan ini, anda mesti membaca teks konspirasi itu, yang menunjukkan dari mana secara khusus ia perlu untuk membuang penyakit itu.

Krim masam juga boleh membantu melawan hernia umbilical, tetapi kaedahnya berkesan jika penyebab penyakitnya adalah angkat berat. Krim masam mula bercakap dengan kata-kata istimewa, kemudian ia merebus tempat meradang. Sisa krim masam diberikan kepada kucing.

Anda juga boleh menggunakan solat harian, yang perlu dibaca selagi penyakit tidak merosot.

Konspirasi akan membantu menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

Selalunya, doktor enggan merawat bayi yang menderita hernia umbi, merujuk kepada usia kecil mereka. Remedi rakyat tidak selalu dapat menyembuhkan anak, dan sering kali mereka dikontraindikasikan kerana kemungkinan reaksi alergi. Ia tetap untuk menjalankan rawatan melalui konspirasi. Jika, bagaimanapun, ubat-ubatan rakyat diterima oleh kanak-kanak, maka ritual itu boleh dilakukan lebih banyak - ia tidak akan menjejaskan rawatan. Pendekatan ini tidak akan menyebabkan sebarang akibat negatif.

Ritual magis yang bertujuan untuk menghilangkan hernia umbilik, hanya untuk membaca doa ke atas bayi. Ia perlu membaca teks pada awal pagi, sementara bayi harus berada di tangan pembaca, maka rawatan itu akan berjaya. Perkataan diucapkan tiga kali, maka anda perlu meludahkan bayi pada pusar dan baca bahagian kedua plot. Pemulihan rakyat untuk penyakit ini akan menjadi cara pencegahan yang terbaik.

Terdapat peraturan untuk melakukan ritual ajaib untuk rawatan kanak-kanak, yang selama berabad-abad telah disampaikan oleh tradisi kaum.

Untuk menjalankan upacara itu hendaklah sama ada keluarga anak (ibu, nenek), atau ahli sihir yang kuat. Adalah penting bahawa orang yang mengerjakan upacara itu, dengan tulus ingin membantu bayi, maka akibatnya tidak akan mempengaruhi siapa pun. Keberkesanan majlis itu sering kali bahawa ibu dengan kekuatannya dan dengan sepenuh hatinya ingin menyembuhkan bayi, apa pun cara dia gunakan untuknya. Melalui pendekatan ini, plot menyerap semua rahmat ibu dan iman dalam penyembuhan.

Cara bercakap hernia umbi dalam bayi dan orang dewasa secara bebas

Menguatkan kesan kaedah rawatan konservatif dengan bantuan perubatan tradisional dan konspirasi ajaib. Semasa pemeriksaan perubatan pertama pada bayi, kelemahan umbilical cincin kadang kala diturunkan, dan ibu bapa mungkin berminat bagaimana bercakap hernia umbilik pada seorang bayi dengan sendirinya.

Peraturan membaca konspirasi

Untuk tindakan sebenar konspirasi, adalah wajar untuk mengikuti beberapa peraturan untuk membaca kata-kata sihir:

 1. Biarkan upacara diadakan oleh seseorang yang rapat, setia dan ikhlas mencintai seorang anak. Adalah baik jika upacara dilakukan oleh ibu sendiri atau wanita dari sanak saudara (nenek, ibu saudara).
 2. Adalah lebih baik untuk menunggu bulan yang semakin pudar, sehingga cahaya malam menguatkan kesan kata-kata sihir. Pada masa kitaran ini, alam semulajadi membantu menghapuskan semua yang tidak perlu.
 3. Masa hari juga penting, konspirasi paling kuat dari hernia umbi dalam bayi yang baru lahir akan bertukar pagi pada waktu subuh.
 4. Konspirasi bermula dalam keadaan tenang dengan sikap positif dan iman dalam kuasa perkataan. Kanak-kanak juga harus diberi makan dan gembira dengan segala-galanya.
 5. Sebelum anda bercakap hernia umbi kepada anak, tenaga rumah dibersihkan: mereka membaca "Bapa kita", mereka membakar lilin dan kemenyan gereja, mereka menyembur semua sudut dengan air suci. Semua ini dilakukan dengan perasaan yang baik.
 6. Agar tidak membatalkan semua usaha, adalah perlu untuk mencuba melakukan konspirasi dari hernia umbi dalam kanak-kanak secara rahsia walaupun dari anggota keluarga yang lain. Sebarang perbincangan boleh menyebabkan kehilangan kuasa ritual.

Pemulihan rakyat untuk hernia

Beberapa ubat-ubatan rakyat boleh menjadi tambahan yang baik untuk rawatan perubatan:

 1. Berjaya melegakan hernia umbi dalam bayi yang baru lahir dengan memampatkan tanah liat hangat. Kue bulat yang kecil dipanaskan pada hernia dan dibiarkan kering.
 2. Ia berguna untuk membasuh kawasan masalah beberapa kali sehari dengan air berasid dengan cuka (sudu per liter air).
 3. Anda boleh membuat pembalut dengan duit syiling lima keping Soviet. Untuk melakukan ini, ia dibalut dengan tisu lembut, digunakan pada hernia umbilik dan dipasang dengan pita pelekat rapat.
 4. Kompres yang dibuat daripada gusi pine cair akan sangat berkesan. Letakkan bulat kue rata hangat dengan minyak camphor dan tegas membetulkannya pada hernia.

Dalam rawatan hernia umbilik pada kanak-kanak tidak boleh bergantung kepada ubat-ubatan rakyat sahaja. Biarkan mereka berkhidmat untuk mempercepat dan menyatukan keputusan perubatan tradisional.

Konspirasi ibu

Ibu dan anak, yang disambungkan oleh tali pusat pada rahim, terus mempunyai ikatan tenaga yang kuat selepas lahir. Suka kasih sayang untuk bayi dan kepercayaan pada kuasa perkataan dapat membantu menghilangkan hernia umbilik dalam bayi. Ia adalah perlu untuk memilih masa apabila kanak-kanak tidak diganggu oleh apa-apa dan dia ditubuhkan untuk berbohong dengan senyap.

Ibu perlu perlahan-lahan memegang hernia dengan giginya dan bercakap sebanyak tiga kali:

"Saya akan merampas terlalu banyak gigi saya,

Sakit, saya akan menangkap anda.

Gigi saya tajam

Keluar dari tempat asalnya.

Selepas setiap bacaan, meludah tiga kali di atas bahu kiri anda. Konspirasi ibu dari hernia umbilical bayi dilakukan sekali dan hasilnya dijangka sebulan. Ia tidak digalakkan untuk mengulangi ritus sebelum ini.

Ibu boleh mencuba ritual yang paling sukar itu sendiri:

 1. Sediakan flap yang bersih, beg kain putih, lilin gereja.
 2. Letakkan anak supaya ada peluang untuk pergi.
 3. Laraskan, tenang dan bacalah doa Bapa kita tiga kali, melangkaui bayi berlawanan arah lawan.
 4. Cahaya lilin dan katakan tiga kali, meludah ke flap:

"Pergi, sakit, ke hutan yang jauh, ke dalam hutan yang padat, ke laut dalam, ke ladang jauh! Kamu adalah gigi yang tidak berdaya, dan saya zubat, oleh sebab itu saya akan menggerogoti kamu, saya akan menghalau kamu. Pergi mengamuk batu yang tegak, ekor seratus tahun tua, mendidih perairan laut, dan biarkan Hamba Tuhan (nama) sahaja! Pidato saya adalah keluli. Jadi jadilah! Amen. "

 1. Keluarkan lilin itu, meletakkannya dengan kain di dalam beg dan membakarnya di tempat yang sepi.

Hernia umbi pada kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas mungkin memerlukan ritual berulang selepas sebulan. Kunci utama kejayaan adalah kepercayaan ibu dalam kuasa sihir perkataan.

Plot kuno

Plot hernia ini diwarisi dari nenek moyang kita dan akan sesuai untuk penyembuhan bayi dan orang dewasa. Lebih baik mengulanginya selama tiga hari pada waktu subuh. Ibu perlahan-lahan menghancurkan jari-jarinya di sekeliling pusar mengikut arah jam dan berkata:

"Nah, pergi, penyakit kotor. Pergi ke padang yang bersih, tebal di dalam hutan, ke binatang besar, menggigitnya, dan jangan sentuh hamba Tuhan (nama). Cengarkan oak abadi, dan jangan sentuh hamba Tuhan (nama). Menggerunkan batu yang kuat, dan jangan sentuh hamba Tuhan. Amen. "

Gerakan pekeliling yang berhati-hati tidak seharusnya memberi sensasi kanak-kanak yang menyakitkan. Bacaan membaca sepatutnya diarahkan ke titik sakit. Ibu meletakkan semua tenaga cinta mereka terhadap anak itu dan bersedia untuk pulih.

Satu lagi konspirasi lama yang baik terhadap hernia, ia sesuai untuk rawatan orang-orang dari mana-mana umur. Dalam keadaan yang tenang, semua pemikiran menimbulkan kepercayaan dalam penyembuhan orang sakit. Finger sedikit perlahan mengepung pusar dan katakan tiga kali:

"Tuhan memberkati! Tuhan memberkati! Dan kamu, hancurkan! Pergi ke roda, dan dari dalam ke dalam lubang! Di sana anda akan kekal selama-lamanya! Ia akan menjadi begitu, tetapi tidak sebaliknya! Amen. "

Kesederhanaan ritual ini membolehkan rawatan di rumah, digabungkan dengan tindakan yang ditetapkan oleh doktor.

Letakkan pada simpulan

Dalam salah satu ritual Slavia lama, simpulan kecil digunakan. Ia dipotong dalam kayu kering dan dipimpin oleh perut telanjang, dengan kata-kata ini:

"Seperti jalang ini, tidak ada nama atau tumbuhan yang tumbuh, jadi (Nama) tidak akan mempunyai hernia, sama ada di dalam, atau urat, atau tulang, tidak di dalam hati, atau dalam darah panas, atau dalam hati yang bersemangat. Keras. Amen. "

Ulangi kata-kata sihir tiga kali dan pukulan pada pusar. Ikat selepas ritual dibakar. Ritual ini akan membantu untuk berbicara tentang hernia umbi dalam kanak-kanak dan orang dewasa.

Konspirasi pada penyapu

Penyembuh Siberia Stepanova menggambarkan konspirasi seperti ini untuk rawatan hernia pada orang dewasa dan kanak-kanak:

 1. Jadikan diri anda penyapu kecil dari willow, birch atau oak yang menangis. Ranting tali dengan kain merah atau reben.
 2. Selepas mandi, anda perlu memukul penyapu perlahan-lahan ke tempat yang sakit dan berkata:

"Sakit pergi, bebaskan badan anda. Apabila hernia hilang, ia akan menjadi api. Seperti yang saya katakan, begitu juga. Amen. "

 1. Selepas ketiga kalinya, penyapu dilakukan dan dibakar dari mata orang lain.

Ritus laluan dengan sabun

Prosedur air mempunyai kesan positif ke atas tubuh kanak-kanak dan tenaga. Satu upacara dengan sabun ketika mandi akan membantu mempercepat penyembuhan hernia umbilical.

Anda perlu mula bercakap sabun bayi baru. Tiga kali kata-kata ini diucapkan di atasnya:

"Sabun akan membasuh semua penyakit, semua kotoran.

Bawa air di hutan yang padat, untuk rawa, untuk pergunungan, untuk sungai.

Akan ada selama-lamanya. Amen. "

Ia perlu memegang bayi itu dengan tangannya dan sabun konspirasi soaps, mengulangi kata-kata. Kemudian ludah tiga kali di atas bahu kiri. Balut sabun dalam kain putih dan pada hari yang sama ia harus dikebumikan di tempat yang sepi atau dilemparkan ke dalam kolam.

Krim asam terhadap hernia

Upacara ini sesuai untuk penyembuhan hernia umbi dalam kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak. Di atas krim masam segar adalah perlu untuk mengatakan teks berikut tiga kali:

"Pada waktu pagi saya akan berjalan kaki tanpa alas kaki, saya akan pergi ke pinggir hutan yang tebal, padang yang tidak berkesudahan, saya akan menemui kucing hitam. Makan, kucing, krim masam, menggerunkan penyakit hamba Tuhan (nama), menggeram gigi tajam. Semoga hamba Tuhan (nama) menjadi selamanya sihat. Amen. "

Dengan krim masam itu, arahkan hernia umbilik dan sapukan kain kasa untuk malam itu. Leftovers memberikan untuk menjilat kucing dari hidangan yang sama. Di pagi hari keluarkan kasa dan menguburkan di bawah pokok lama. Ritual itu akan melegakan penyakit dalam masa tiga hingga empat minggu akan datang.

Plot hernia ke bulan

Bulan mempengaruhi kebanyakan arus tenaga dunia kita. Anda boleh mendapatkan sokongannya semasa membaca konspirasi hernia. Apabila merawat orang dewasa dan kanak-kanak dengan penyakit ini, anda boleh dengan selamat memilih ritus sedemikian. Ia akan bertindak sebagai penampilan hernia umbilik dan inguinal.

 1. Pada kalendar lunar, pilih tiga hari terakhir bulan yang semakin pudar. Ia adalah pada masa ini bahawa plot untuk hernia umbilik akan berfungsi dengan penuh kuasa.
 2. Tidak seperti yang sebelumnya, ritual ini dilakukan pada waktu malam di bawah cahaya bulan.
 3. Kita perlu datang ke keadaan yang tenang, meregangkan mental selama sebulan dan memikirkan masalahnya.
 4. Ia perlu untuk kanak-kanak tidur atau berada dalam mood yang baik, tidak menangis.
 5. Letakkan tangan anda pada hernia dan katakan kata-kata ini:

"Moon-sister, masa anda habis. Ambil dengan anda penyakit hamba Tuhan yang kotor (nama). Kemas kini diri dan memberi kesihatan kepada hamba Tuhan (nama). Amen. "

Selama tiga malam berturut-turut, mereka mula membicarakan penyakit itu dan menunggu hasilnya, dalam masa sebulan, hernia harus mereda.

Sembahyang penyembuhan

Doa terkenal dengan tenaga yang sangat kuat dari kata-kata mereka, terutama di mulut orang percaya sejati. Anda boleh membantu orang Ortodoks yang mengalami hernia umbi dengan menghubungi Artemiy untuk mendapatkan bantuan:

"Holy Martyr Artemy! Prizri dari istana surgawi untuk mereka yang memerlukan pertolongan dan tidak menolak petisyen kami, tetapi sebagai dermawan yang baik dan pengantara kami, berdoa kepada Tuhan Kristus, ya, Anda akan menjadi manusia yang ramah dan bermurah hati, menyelamatkan kami dari segala keadaan: dari pengecut, banjir, api, pedang, pencerobohan orang asing dan peperangan internecine. Biarlah dia tidak menghukum kita orang berdosa kerana kejahatan kita, dan janganlah kita mengembalikan kejahatan yang baik yang diberikan kepada kita dari Allah yang Maha Kudus, tetapi untuk kemuliaan nama-Nya yang kudus dan untuk memuliakan syafaat kamu yang kuat. Semoga Tuhan memberi kita perdamaian pemikiran melalui doa-doa anda, menahan diri dari nafsu jahat dan dari segala macam kekotoran, dan memperkuat Dia yang Kudus, Gereja Konsili dan Apostolik di seluruh dunia, yuzhschal dengan darah-Nya sendiri. Berdoa dengan rajin, mati syahid, semoga Allah memberkati Kristus dengan kuasa, menegakkan suci dalam Gereja Ortodoks-Nya, semangat hidup dengan kepercayaan yang benar dan taqwa, semoga semua anggotanya, murni dari supermoditas dan takhayul, dengan roh dan kebenaran, menyembah Dia dan dengan sungguh-sungguh membakar perintah-perintah mereka, Ya, kita semua hidup dalam damai dan keagamaan dalam semangat sekarang dan mencapai kehidupan abadi yang berkah di syurga, rahmat Tuhan kita Yesus Kristus, Dia juga memenuhi semua kemuliaan, kehormatan dan kekuasaan dengan Bapa dan Roh Kudus, sekarang dan selamanya dan selama-lamanya. Amen. "

Doa hernia ini mempunyai kuasa penyembuhan yang luar biasa dan membantu mengatasi penyakit itu di rongga perut dan pangkal paha.

Keinginan untuk membantu orang yang tersayang, terutamanya kanak-kanak, haruslah munasabah dan tidak membahayakan mereka.

Bergantung hanya pada kekuatan sihir perkataan tanpa sokongan perubatan tradisional tidak berbaloi. Biarkan hikmat nenek moyang menjadi bantuan yang menyenangkan dan menghibur hati ibu.

Penggunaan plot untuk hernia umbilik

Salah satu penyakit yang diketahui orang ialah hernia umbilik. Satu-satunya kelemahan adalah hakikat bahawa pengulangan adalah mungkin, dan lebih khusus lagi berulang. Sukar untuk menyembuhkan hernia umbilical sekaligus, penyakit itu boleh berkembang dan menunjukkan gejala baru selepas tempoh tertentu. Penyakit ini menampakkan diri pada orang tua, pada wanita yang telah melahirkan dan pada anak-anak. Satu plot dari hernia umbilik adalah salah satu cara di mana penyakit dapat diatasi. Anda boleh menyingkirkannya sendiri, membantu keluarga dan rakan anda. Ritual mesti dilakukan pada hari-hari tertentu, dan pada masa tertentu, dengan pemikiran tulen. Ia adalah mungkin untuk menyembuhkan penyakit ini dengan kaedah rakyat, tanpa pembedahan.

Sukar untuk menyembuhkan hernia umbi pada satu masa,

Aturan asas ritual

Sebelum anda membaca doa atau konspirasi, anda perlu belajar cara melakukan ritual dengan betul, kerana hasilnya bergantung pada tindakan yang tepat:

 1. Perkara pertama yang perlu anda lakukan adalah percaya kepada konspirasi, percaya kepada kuasa ajaib. Tanpa iman pada hasilnya, penyakit itu boleh mula berkembang lebih banyak lagi. Jangan sekali-kali membelanjakan apa-apa yang menarik, anda tidak boleh bercanda dengan sihir.
 2. Adalah penting untuk mengambil kira bahawa ritual dan konspirasi dari hernia umbilik paling baik dilakukan semasa bulan yang semakin pudar. Upacara mempunyai sifat penyembuhan, dan juga bertindak lebih cepat.
 3. Untuk membaca doa dan mengadakan upacara, jika penyakit anak itu disebabkan oleh ibunya, anda juga boleh mempercayakan neneknya. Bersama-sama Anda masih boleh memegang, tetapi tidak pernah mempercayai orang luar, dalam jiwanya boleh mengintai niat jahat dan niat jahat.

Tidak kira siapa ritual yang dilakukan, adalah penting untuk mengekalkan kerahsiaan. Sekiranya anda mempunyai keinginan untuk bercakap tentang upacara yang dilakukan, ini boleh dilakukan selepas hasilnya dapat dilihat.

Kami melegakan bayi dari hernia umbilik

Anda boleh menyingkirkan bayi dari jenis penyakit ini, jika anda membaca konspirasi pada masa yang tepat dan dengan tenaga positif. Ibu atau nenek perlu mengatakan kata-kata berikut:

"Ibu memakainya, hamba Tuhan (nama) memakai kamu, ibumu membawa kamu keluar, ibumu sakit hati untuk kamu. Dan sekarang ibu, hamba Tuhan (nama), merampas hernia hitam, dari bayi, hamba Tuhan (nama) membuangnya. Hernia adalah hitam, hernia merah, hernia kuning, hernia putih, hernia adalah sayang. Saya akan menggigit hernia, hernia subplaced, popliteal, jelas. Saya akan mendapat gigitan hernia, menderu, herniated, hernia, yang berwibawa. Semua hernia saya pinjaman, dari semua saya akan bercakap hamba Tuhan (nama), saya akan memberinya kesihatan yang kuat. Sehingga dia tidak mempunyai hernia pada bulan baru dan tahun baru, tidak di tempat baru, atau di tempat lama, atau sekarang dan tidak pernah. Dan pada waktu pagi, dan pada waktu malam, dan pada waktu petang, dan pada siang hari, yakinlah, hamba Tuhan (nama), tenang dan tenang. Tidur ketat, bertambah cepat. Amen. Amen. Amen. "

Bayi boleh menghilangkan hernia umbilik dengan bantuan konspirasi

Kata-kata ini dibaca tiga kali, selepas anda perlu meludah pada pusar dan ucapkan ucapan berikut:

"Kata-kata saya adalah benar, kata-kata saya kuat, mereka lebih tajam daripada pisau, mereka lebih tajam daripada pedang, mereka adalah tombak lebih kuat. Saya menutup plot dengan kunci saya dan membuang kunci ke laut. Tiada siapa yang boleh disekat, tiada siapa yang boleh menukar perkataan. Begitu juga. Amen. "

Ucapan semacam itu membolehkan anda menyatukan plot baca.

Kaedah umum merawat penyakit

Terdapat upacara universal yang boleh digunakan untuk rawatan diri, serta untuk kanak-kanak dan orang tersayang. Ritual ini mudah digunakan dan tidak memerlukan tambahan. Anda perlu membaca doa pada masa yang sesuai untuk anda. Satu-satunya perkara yang perlu anda ikuti ialah memilih waktu pagi, jika anda membaca plot untuk kanak-kanak itu. Perkara pertama yang perlu anda lakukan: tempat yang menyakitkan, mengelilingi dengan tangan kiri anda (dengan jari kecil anda) dan ulangi kata-kata ini tiga kali:

"Tuhan memberkati! Tuhan memberkati! Dan kamu, hancurkan! Pergi ke roda, dan dari dalam ke dalam lubang! Di sana anda akan kekal selama-lamanya! Ia akan menjadi begitu, tetapi tidak sebaliknya! Amen! "

Selepas membaca plot sebaik sahaja anda perlu meludah ke atas bahu kiri, dan begitu juga selepas setiap bacaan, tiga kali. Upacara ini adalah berkesan dengan segera, hasil pertama dapat dilihat dalam satu bulan. Anda boleh cuba melakukan ritual biasa dengan lilin atau pada bulan yang semakin meningkat, yang tidak memerlukan membaca doa atau konspirasi, tetapi hasilnya akan terlihat.

Untuk menyingkirkan penyakit ini anda perlu membaca doa pada masa yang sesuai untuk anda.

Kami meningkatkan kesan kaedah rakyat

Membaca plot dari hernia umbilical, anda boleh menggunakan kaedah rakyat sederhana secara selari, ini akan menguatkan kesan, memperbaiki dan mempercepatkan hasilnya:

 1. Sediakan duit syiling tembaga, disyorkan untuk mengambil duit syiling sampel lama. Tali kain, letakkan di kawasan pusar, selamat dengan pembalut atau plester. Kaedah ini berkesan pada peringkat awal manifestasi penyakit ini. Kaedah ini boleh digunakan untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Syiling dipakai selama sekurang-kurangnya tiga hari.
 2. Minyak amforae dan resin pain. Cairkan cair (gunakan mandi air), sejuk, buat bulatan. Untuk melicinkan kawasan pusar dengan minyak, letakkan bulatan, selamat dengan pembalut atau plaster.
 3. Bubur oat. Masak oat, sejuk, buat kek, letakkan di tempat yang sakit. Gunakan kaedah selama dua minggu, setiap hari.

Setelah memilih satu kaedah, bacalah plot pada bulan yang berkurang. Sediakan mangkuk dan ragi. Semasa membaca plot, yis perlu meludah. Anda boleh menggunakan lilin. Semasa membaca plot, pegang tangan anda di atas lilin, dalam bentuk kubah. Selepas upacara itu, letakkan telapak tangan anda bersama-sama. Orang yang dimaksudkan untuk upacara itu harus berbaring di tempat tidur sehingga lilin itu sepenuhnya dibakar. Jika keperluan timbul, maka anda tidak boleh bangun sebelum lilin terbakar menjadi separuh.

Cara bercakap hernia pada orang dewasa: peraturan dan kaedah

Ramai orang tahu penyakit ini sebagai hernia. Inguinal, umbilical atau vertebral - dalam mana-mana kes, masalah seperti itu menyebabkan masalah kepada seseorang, disertai oleh gejala yang tidak menyenangkan, dan menjadikannya sukar untuk menjalani kehidupan yang penuh. Dalam kebanyakan situasi, wakil-wakil perubatan rasmi menawarkan pemadatan radikal untuk pemadatan. Tetapi pengamal tradisional mencadangkan, sebelum membuat keputusan mengenai rawatan klinikal, cuba untuk menjalankan plot dari hernia. Kaedah ini telah membuktikan dirinya dalam memerangi penyakit ini.

Punca

Untuk pertama kali hernia digambarkan oleh Profesor Claudius Galen. Ini adalah penyakit yang berbahaya, dalam proses perkembangan kedudukan organ-organ dalaman dalam tubuh berubah, sesetengahnya jatuh melalui lubang-lubang yang terbentuk. Terdapat faktor-faktor predisposisi tertentu yang secara langsung menyumbang kepada perkembangan penyakit:

 1. Kecenderungan genetik.
 2. Pemakaian bulu tetap, kerja yang dikaitkan dengan buruh fizikal yang keras.
 3. Tempoh membawa kanak-kanak.
 4. Kekurangan pemakanan yang betul, terhadap latar belakang yang muncul kelebihan berat badan atau kekurangan.
 5. Atrofi atau mengalihkan otot abdomen.

Mengikut statistik rasmi, kira-kira satu pertiga penduduk dunia menderita penyakit ini. Hernia boleh menjadi kongenital atau diperolehi. Bergantung pada penyetempatan pendidikan, terdapat klasifikasi tertentu, tetapi kebanyakan doktor mendiagnosis hernia esophagus, intervertebral, inguinal dan pusar. Orang yang tidak pernah mengalami ritual sihir dan kaedah rawatan bukan tradisional lain selalu tertanya-tanya sama ada plot hernia benar-benar akan membantu menghilangkan penyakit ini?

Menurut pengamal kaum, dengan penyakit seperti hernia harus ditangani dengan plot khusus dan ritual ajaib. Dengan bantuan mereka, anda boleh menyingkirkan penyakit itu dan mengelakkan campur tangan pembedahan dalam badan.

Bagaimana untuk menjalankan ritual

Terdapat cadangan pakar tertentu, yang penting untuk penyembuhan:

 1. Emosi positif. Ia perlu melakukan ritual hanya dengan sikap positif, supaya tidak memindahkan negatif semasa rawatan.
 2. Jangan ubah teks dalam proses membaca diri sendiri.
 3. Untuk membaca plot hernia dengan betul, lebih baik untuk menuliskannya di atas kertas, supaya tidak salah faham perkataan. Tetapi masih, pakar menyarankan untuk menghafal doa, ini akan meningkatkan kesannya.
 4. Semua manipulasi mesti dilakukan dengan tepat, dalam urutan yang jelas, seperti yang ditunjukkan dalam arahan untuk upacara itu.
 5. Semasa bacaan, anda perlu menumpukan semua perhatian pada kata-kata, tenaga, untuk membayangkan dalam fikiran anda bagaimana tenaga berkuasa ini menembusi pendidikan, membantunya untuk membubarkan.
 6. Ritual dilakukan dengan kehadiran orang sakit.
 7. Anda boleh melakukan ritual dalam selang waktu bulan berada dalam fasa turun, satu-satunya cara untuk mendapatkan keputusan.
 8. Untuk meningkatkan kemungkinan hasil positif, gunakan kaedah ini untuk menghilangkan hernias hanya secara peribadi, tanpa kehadiran orang yang tidak dibenarkan. Dengan bantuan misteri ritus tersebut, kata-kata yang diucapkan untuk menghilangkan hernia di perut atau di bahagian lain badan akan menjadi berkesan.
 9. Adalah sangat penting untuk mempercayai kuasa perkataan itu, dengan keputusan positif selepas upacara diadakan.
 10. Alat sihir dan pelbagai atribut akan dibutuhkan secara tidak sengaja.
 11. Rawatan penyakit paling sering dilakukan dengan bantuan lilin gereja, air suci dan cara mudah yang terdapat di hampir setiap rumah.

Dengan mematuhi peraturan mudah dan nasihat dengan bantuan sihir rakyat, anda boleh menyingkirkan banyak penyakit, termasuk hernia.

Plot mudah

Terhadap hernia, anda boleh mengadakan upacara sederhana. Cahaya lilin gereja, letakkannya di atas meja. Di sebelah meletakkan bekas yang dipenuhi dengan air yang disucikan. Ucapkan kata-kata berikut:

"Tuhan, beri saya kekuatan untuk menyingkirkan penyakit saya! Biarlah air tulen mengalir, jadi biarlah saya mengalir keluar, dan darah dan daging menjadi sihat! Biarkan badan saya dikukuhkan dengan cecair penyembuhan. Amin (sebutkan tiga). "

Pada akhir plot anda perlu minum air. Kaedah ini sangat mudah. Untuk mendapatkan kesan itu, anda perlu percaya dengan tulus ikhlas. Terdapat satu lagi pilihan mudah. Anda boleh bercakap tentang penyakit dengan cara berikut: selama seminggu selepas bangun pada waktu pagi, bercakap dengan tangan ke tempat yang sakit:

"Tuhan, memberkati saya, semoga ia berlaku, seiring pagi berjalan dengan jayanya, maka penyakit saya akan dikeluarkan, meterai akan dibubarkan! Perkataan saya kuat! Begitu juga! "

Konspirasi universal

Terdapat juga plot hernia sejagat pada orang dewasa. Dengan pertolongannya, hernia inguinal, vertebral dan umbilical dihilangkan. Ritual ini dari hernia di tulang belakang atau di bahagian lain badan tidak memerlukan persiapan awal dan sebarang alat khas. Adalah penting untuk bersendirian dengan diri sendiri semasa ritual, orang asing tidak seharusnya hadir. Untuk memfokuskan tenaga pada tempat yang sakit, anda perlu berlawanan arah lawan untuk menahan hernia, dan kemudian mengatakan doa:

"Tuhan, saya bercakap dengan anda! Anda akan melihat segala-galanya, tahu dan dapat! Ya, dengar permintaan dan doa saya kepada Anda! Bantu saya menyingkirkan penyakit, biarkan penyakit saya hilang dari badan saya dan jangan sekali-kali kembali! Biarkan kata-kata saya menjadi kenyataan, doa akan membantu, menjadi penyelamat saya! Amen! "

Ulangi doa tiga kali. Penyembuh berjanji bahawa penyakit akan berkurang dalam beberapa hari, rasa sakit akan berhenti, dan meterai akan menjadi lebih kecil.

Konspirasi Hernia Intervertebral

Dengan menggunakan ritual sihir dan solat, ada kemungkinan untuk melawan pelbagai jenis hernia, termasuk intervertebral. Tetapi harus diingat bahawa kaedah seperti ini tidak akan berkesan jika penyakit itu dalam bentuk rumit. Ia juga penting untuk memahami bahawa upacara magis berbeza dari kaedah rawatan yang popular, yang akan tidak berkesan dalam rawatan penyakit ini.

Konspirasi dari hernia tulang belakang mempunyai mesej tenaga yang kuat yang terbentuk apabila gabungan keinginan dan keimanan dengan kekuatan kata-kata dan hasil positif. Dengan ritual ini, tenaga yang dikeluarkan di chakras selepas membersihkan tubuh akan membantu menghilangkan semua negatif, tubuh akan sembuh sendiri, pemadatan akan berlalu.

Tujuh kali berturut-turut, mereka berkata bantuan doa Tuhan atau Bapa kita. Seterusnya, ambil gula dalam kiub, letakkan di tempat yang sakit pada tulang belakang. Kemudian basah dengan air supaya ia cair di belakang. Selepas itu, teks berikut dibaca tujuh kali berturut-turut, bercakap dengan suara yang tenang dan juga:

"Gula, ambil cecair itu, ambil penyakit saya. Saya akan memberikan anda sebahagian daripada daging anda, ambil dengan penyakit anda. Amen (tiga kali). "

Pada akhir ritual, mandi, lap belakang dengan kain yang sebelum ini dibasahi dengan kaldu jeruk hangat. Manipulasi seperti itu dilakukan pada bulan yang semakin meningkat, tiga hari berturut-turut.

Pada cincang api

Untuk menghilangkan simpul dorsal, inguinal atau umbilical, anda boleh menggunakan kon api. Untuk melakukan ini, pada waktu petang, menyalakan lilin, tuangkan air yang disucikan ke dalam mangkuk atau mangkuk kaca kecil, letakkan bekas cemara yang sudah dibasuh ke dalamnya. Untuk menggerakkan jari telunjuk tangan kanan dalam arah lawan arah melalui air, berbisik:

"Seperti kerucut tumbuh pada rempah, pada pain. Ketika saya merobek benjolan ini, biarkan simpul saya di badan, tidak perlu, tidak diinginkan, juga jatuh. Biar dia pergi jauh, tidak kembali kepada saya, tidak sakit, tidak berkembang, tidak risau. Amen. "

Selepas itu, buatkan kompres dengan bantuan air rakit konspirasi. Ritual ini mudah dipelajari, tetapi dengan itu anda dapat dengan cepat menyingkirkan penyakit yang muncul di mana-mana bahagian badan.

Di atas air

Anda boleh membuang mantra pada air yang diambil dari mata air atau sumur:

"Ibu Voditsa, cuci penyakit saya. Tumpukan dari tubuh saya yang sakit, basuh daging dan darah saya, biarkan kata-kata kuat, kuat, penyembuhan. Amen. " Basuh kawasan yang terjejas dengan air, minum tiga sips.

Ritus dalam mandi

Plot dari hernia boleh dilakukan dalam mandi. Hanya untuk ini anda memerlukan penyapu birch. Dengan itu, ia mudah mengocok di sekitar tempat yang sakit, dengan berkata:

"Terdapat pokok birch, tetapi ia menjadi penyapu. Begitu juga penyakit saya. Ia berada di dalam badan saya dan menjadi kosong.

Kemudian anda tidak boleh menggunakan penyapu. Ritual ini boleh diulang, tetapi ingat bahawa dalam mandi panas dengan hernia tidak dapat dikukus.

Sembelit hernia inguinal

Selalunya, pendidikan seperti ini berlaku pada lelaki. Ramai pesakit takut rawatan pembedahan, lebih suka menyingkirkan penyakit itu sendiri. Membantu menghilangkan penyakit ini boleh konspirasi ke hernia pangkal paha. Untuk menghilangkan penyakit ini, anda harus membaca teks sihir khas dengan ketat pada waktu matahari terbenam selama lima hari berturut-turut:

"Tuhan, saya hamba kamu / kamu, saya mengalami penderitaan yang saya sendiri tidak dapat mengatasi. Bantu saya menyingkirkannya, memberi penyembuhan dan kekuatan untuk mengatasi penyakit ini. Biarkan hernia meninggalkan saya. "

Apabila menyatakan teks ini, seseorang harus menumpukan semua tenaganya di tempat yang sakit, memvisualkan kesan kata-kata sihir, bayangkan bagaimana simpulan larut. Ulangi lima kali, lebih baik pada bulan purnama. Juga membaca konspirasi dari hernia inguinal pada lumut, yang sebelum ini diperoleh di hutan:

"Anda membesar di hutan, saya perlu. Sekarang menjadi pembantu saya. Ambil kesakitan saya, ambil jauh. " Throw lumut di bawah pokok.

Menggunakan sabun

Plot hernia yang menggunakan sabun telah digunakan untuk masa yang lama. Untuk upacara yang berjaya, anda perlu membeli sisa kecil terlebih dahulu. Pesakit perlu dibasuh beberapa kali, menyatakan:

"Seperti kotoran mengalir dari badan saya, maka biarkan penyakit saya hilang. Bersama-sama dengan air penyembuhan, biarkan penyakit itu dibersihkan dan pergi tanpa pulang! "

Ulangi semua manipulasi tujuh kali, buang sisa-sisa. Untuk ritual semula memperoleh sisa baru.

Selama sebulan

Dari konspirasi hernia memerlukan keupayaan untuk menggunakan kalendar lunar. Bercakap teks empat kali pada bulan yang semakin meningkat:

"Sebagai bulan baru pergi ke syurga, biarkan hernianya selamanya hilang dari tubuh saya dan tidak kembali. Berikutan bulan baru, yang penuh akan muncul di langit, dan mungkin hernia sepenuhnya hilang sebelum waktu itu. Amen. "

Konspirasi hernia umbilik

Terdapat juga konspirasi untuk hernia umbilical. Konspirasi kuat dari hernia umbi juga dipanggil penghantaran. Untuk menjalankan upacara di rumah, anda perlu membeli lumut sederhana yang tumbuh di mana-mana hutan atau dalam penanaman. Lampirkan sebatang lumut ke kawasan yang sakit, bisikan fitnah sedemikian:

"Saya berjalan melalui hutan, saya jumpa lumut. Di bawahnya, darah saya sakit. Menyerap penyakit saya, membantu menyingkirkan penyakit. "

Pada akhir majlis itu, ambil sekeping lumut ke dalam hutan, letakkan di atas tanah, taburkannya dengan cangkerang telur yang ditumbuk di atas.

Plot bulan

Plot untuk hernia umbilik atau untuk pendidikan di bahagian lain badan dilakukan selama empat hari. Tiga hari pertama bulan harus berkurang, dan hari terakhir harus bulan baru. Dengan konspirasi ini, hernia umbi, tulang belakang dan lain-lain boleh sembuh. Pada waktu malam, buka tetingkap, membaca perkataan untuk bulan itu:

"Kamu adalah badan syurga, kamu adalah maha kuasa! Bantu saya Bulan tua pergi dengan penyakit ini. Biarkan hernia dibubarkan, dan bulan baru dilahirkan semula. Biarlah! "

Pada krim masam

Untuk menghilangkan hernia umbilical pada orang dewasa, yang dipicu oleh pemakaian beban berat, anda boleh menggunakan upacara ini. Di pasaran untuk membeli krim masam buatan sendiri. Tuangkan ke dalam mangkuk, dengan mengatakan teks berikut:

"Tuhan, tolonglah aku, memberkati aku. Saya akan meninggalkan rumah saya, menutup semua pintu di belakang saya. Saya akan menutup semua pintu ke kunci yang kukuh, buang kunci yang jauh. Saya akan berjalan di sepanjang jalan, pergi ke jalan sempit, pergi ke padang yang bersih. Semak subur tumbuh di sana, kucing lemak duduk di atasnya. Mereka semua kelabu. Kucing, kitties, menggerogoti hernia dalam garis putih perut saya. Mana-mana hernia - inguinal, dorsal, oktak, depan, belakang, siku, telur, cephalic. Knot merah, hitam, kuning, putih. Genggam semua knot, didorong oleh saya dan tidak diketahui. Bawa ia, sedikit, supaya tidak ada yang menyakitkan, ia tidak sakit. Begitu juga. Amen. "

Seterusnya, uruskan kawasan yang terjejas dengan krim masam. Dan krim yang tinggal di dalam mangkuk perlu diberi makan kepada kucing.

Doa terhadap hernia

Doa adalah rawatan yang kuat untuk banyak penyakit. Untuk menghilangkan hernia, seseorang yang membaca doa harus menghubungi Saint Artemia atau Panteleimon. Sebelum memulakan rawatan dengan bantuan doa, dianjurkan untuk berdiri di kuil atau di gereja, mengaku dan mengambil persekutuan.

Air suci, lebih baik dibaptis, mencuci kawasan sakit, meminta mental Tuhan dan orang-orang kudus untuk penyembuhan dan bantuan.

Horoskop Cinta yang luar biasa oleh Kerro

Ketahui apabila anda mendapati cinta dan kebahagiaan yang sebenar. Ikuti cadangan Marilyn Kerro dan dalam beberapa minggu anda DIJAMIN untuk mencari pasangan hidup atau kembali percikan dan suka hubungan.

Anda tidak boleh membincangkan horoskop dengan rakan-rakan dan keluarga, kerana anda mengubah jalan yang benar, melanggar jalan yang telah ditakdirkan