Rawatan hernia inguinal dengan konspirasi

Esophagus

Magic membantu dalam memerangi pelbagai penyakit. Ia mungkin untuk membaca konspirasi dari hernia inguinal secara berasingan dan jauh dengan bantuan sifat sihir yang mudah.

Penyakit berbahaya bagi orang dewasa dan kanak-kanak

Rawatan hernia inguinal adalah proses yang panjang dan pelbagai langkah. Terapi ubat dan rawatan ubat-ubatan rakyat boleh mengurangkan gejala yang tidak menyenangkan.

Tanda-tanda utama hernia inguinal adalah:

 • muntah;
 • rupa bengkak;
 • penampilan keradangan;
 • sakit teruk yang teruk.

Terapi diresepkan mengikut keadaan umum pesakit. Semakin kuatnya gejala, semakin banyak terapi digabungkan. Mengendam di tempat yang sakit adalah cara yang selamat untuk melegakan gejala yang tidak menyenangkan dan mengurangkan keadaan pesakit. Tindakan rahsia mula bekerja dari hari-hari pertama, pesakit segera menjadi lebih mudah, ia dapat kembali ke kehidupan aktif dan terus menjalani pemulihan. Dengan bantuan sihir, terapi tradisional dipercepat.

Pelepasan ajaib dari penyakit ini

Untuk tindakan rahsia yang perlu anda sediakan. Pertama, pesakit perlu menjalani pemeriksaan penuh badan: seperti dengan kaedah tradisional, adalah perlu untuk mengambil iktibar dan sebarang penyakit kronik.

Apa yang anda perlukan untuk rawatan dengan sihir:

 1. Teknik pemfitnah hanya digunakan selepas diagnosis telah ditubuhkan. Jika menggunakan teknik untuk merawat penyakit yang tidak wujud, upacara tidak akan berfungsi atau bahkan membahayakan seseorang dengan tubuh yang lemah.
 2. Untuk kaedah alternatif, atribut sihir diperlukan. Hanya barangan khas yang digunakan, yang dibeli sebelum upacara.
 3. Selepas kesan ajaib pesakit tidak boleh dibiarkan bersendirian - adalah perlu untuk memantau keadaan manusia, manifestasi apa-apa kesan sampingan.

Tindakan rahsia dijalankan secara bebas, apabila pesakit membaca teks khusus sendiri, atau pada jarak jauh, ketika orang dekat membantu pasien sembuh.

Teks sihir kerja

Hernia inguinal pada lelaki, seperti mana-mana penyakit lain, dirawat melalui pembersihan tenaga. Keajaiban semacam itu bukan sahaja melindungi terhadap penyakit yang berulang, tetapi juga memberi perlindungan terhadap negatif yang dihantar oleh pesakit yang tidak diingini. Teknik ini digunakan pada gejala pertama penyakit kompleks.

Atribut dan barangan sihir

Untuk sebarang tindakan rahsia, sifat ajaib digunakan. Dalam teknik penyembuhan adalah air suci wajib. Pada terasnya, ia adalah sifat sihir sejagat yang akan membantu untuk melakukan pelepasan pelbagai peringkat dari penyakit itu.

Digunakan dalam bentuk upacara dan lilin yang dibawa dari kuil. Elemen kebakaran juga membantu perkataan yang dipaksakan berfungsi dengan lebih cepat. Jika upacara dilakukan pada orang lain apabila dia tidak dapat menghadiri majlis itu, apa-apa benda yang digunakannya digunakan. Ini adalah subjek yang penting. Dia menyimpan tenaga tuannya dan membolehkan anda mengarahkan kata-kata yang diucapkan dengan betul. Semua sifat disediakan terlebih dahulu.

Plot hernia

Dari hernia di pangkal paha, dua jenis teknik digunakan. Bagi orang dewasa yang menanggung apa-apa kesan jangka panjang, dan untuk pesakit kecil.

Ritual yang paling berkesan untuk rawatan:

 • dilaksanakan pada fasa tertentu bulan;
 • universal - ini adalah upacara yang sesuai untuk lelaki yang berbeza umur dan dengan tahap yang berbeza pengabaian penyakit;
 • kuat diadakan pada jarak yang jauh;
 • makanan sedang dibikin - teks sedang dibaca pada produk yang boleh diberi makan kepada pesakit.

Setiap ritus mempunyai tempoh sendiri, jadi bagi pesakit yang mempunyai gejala gejala yang berbeza, ritual mereka sendiri dipilih. Adalah penting bahawa pesakit percaya dengan bantuan sihir. Aspek psikologi dalam sihir adalah tegas. Sekiranya pesakit menentang upacara, maka sihir tidak berfungsi.

Ritus laluan ke bulan

Beberapa konspirasi yang paling berkesan dan popular dibaca kepada bulan. Badan syurga membantu untuk mengenakan sifat-sifat ajaib dan menyumbang kepada kerja cepat ritual. Teknik untuk Bulan yang semakin berkembang tidak dijalankan - lebih baik melakukan ritus perlindungan atau pencegahan selama tempoh ini.

Bulan Baru dan Bulan Penuh - Masa Stagnasi. Dalam tempoh tersebut, lebih baik tidak menggunakan kaedah kardinal. Masa yang tepat untuk menyingkirkan semua yang membebankan dan tidak perlu adalah tempoh bulan yang semakin lemah. Tubuh syurga membantu, tanpa akibat, mengucapkan selamat tinggal pada segala sesuatu yang telah hidup lebih lama, apa yang berbahaya, yang membawa kesakitan dan kesedihan. Atas sebab ini, teks untuk menyingkirkan penyakit serius dibaca pada bulan yang semakin lemah dan merupakan salah satu yang paling berkesan.

Ritus diadakan dalam beberapa peringkat. Sebelum upacara itu, pesakit melakukan latihan. Awal pagi sebelum subuh, dia keluar dan mencuci embun pagi. Dia perlu membasuh tubuhnya. Sejurus selepas ini, pesakit membaca kata-kata doa "Bapa Kita" dan dibaptiskan di semua empat bahagian dunia. Latihan semacam itu dijalankan selama tiga hari berturut-turut, dan hanya pada malam keempat terdapat ritual.

Ritus terdiri daripada dua peringkat. Pada hari pertama, bulan yang semakin lemah diperlukan, dan untuk bahagian akhir upacara itu perlu menunggu Bulan Baru. Untuk upacara itu perlu air suci, lilin dan sekeping roti kecil. Adalah lebih baik untuk membakar roti segar dengan tangan anda sendiri.

Sebaik sahaja matahari terbenam, pesakit tetap bersendirian. Adalah mustahil bagi orang asing untuk hadir semasa upacara tersebut. Tingkap di dalam rumah perlu dibuka supaya udara malam segar masuk ke dalam bilik. Selepas itu, lilin yang dibawa dari perkhidmatan pagi di gereja akan dinyalakan. Pesakit meninggalkan mereka di tingkap di mana cahaya bulan jatuh, meletakkan segelas air dan roti di sana. Plot hernia inguinal membaca sifat-sifat ajaib:

"Bantu aku, selamatkan aku, Tuan. Tolong bantu saya, hamba Allah (nama pesakit), tunjukkan kebaikan anda. Sebagai bulan naik ke syurga, maka hernia dari hamba Tuhan (nama pesakit) akan turun selama-lamanya. Begitu juga. Amen. "

Bahagian kedua teks harus digunakan pada hari-hari ketika bulan baru muncul di langit. Sekeping roti dan air baru yang sama digunakan untuk bahagian tindakan ini. Selepas setiap kitaran dengan air yang dikenakan pada waktu malam, anda perlu mencuci tempat yang sakit. Bahagian kedua teks sihir:

"Bantu saya, Tuhan, tolonglah dan selamatkan. Bulan naik, menyelamatkan saya. Hari ini saya berdoa kepada anda sekali lagi, meminta bantuan anda. Bulan telah bangkit semula, hernia telah pergi dengan saya selama-lamanya. Amen. Amen. Amen. "

Plot berulang kali tiga kali, selepas itu pesakit makan roti dan minum air minum.

Ritus Universal

Ritual universal untuk kesakitan di pangkal paha digunakan dalam kes-kes di mana penyakit itu cepat dan tidak ada masa untuk pemeriksaan yang panjang. Teks sihir dibaca hanya pada hari-hari bulan yang semakin surut. Untuk upacara yang digunakan oleh pesakit. Sekali mungkin untuk mengecasnya dengan tenaga yang betul, perkara ini tidak boleh dikeluarkan sepanjang minggu. Sebelum upacara itu, orang sakit menghadiri gereja. Dia meminta bantuan dan berkat. Lebih-lebih lagi dia percaya dengan kuasa doa penyembuhan, semakin cepat upacara itu akan berfungsi. Di samping itu, lilin dan air suci digunakan. Ciri-ciri semacam itu dibawa dari gereja selepas pengakuan pagi.

Persediaan yang panjang untuk upacara sejagat tidak diperlukan. Ia direka untuk bantuan cepat. Sebelum majlis itu, pesakit dibasuh dengan air suci. Dia mesti memakai pakaian baru yang bersih. Adalah penting bahawa pesakit secara bebas menjaga penyediaan setiap sifat sihir.

Sebaik sahaja matahari terbenam, pesakit memintas bilik di mana upacara diadakan, dengan lilin. "Bapa kita" diulang setiap sudut. Selepas itu, dia menutup tingkap dan pintu ke rumah. Satu benda dibiarkan di atas meja, dan kata-kata sihir dibacakan di atasnya. Selepas upacara tidak boleh bercakap dengan sesiapa pun. Penderitaan tidur di dalam perkara yang dikenakan. Tidak mustahil untuk memberitahu tentang kaedah pembebasan tersebut daripada masalah kesihatan orang luar, jika tidak, teks bacaan tidak akan berfungsi.

Baca kata-kata sihir yang anda perlukan dari ingatan. Ucapan harus lancar dan tenang. Teks ini diulang dengan betul tiga kali:

"Saya akan bangkit pagi, saya akan bangkit dan meminta rahmat. Saya akan meminta kebebasan, saya akan meminta kesihatan. Saya akan pergi ke halaman, saya akan pergi dari halaman, saya akan membaptis, saya akan berdoa. Saya akan bertanya dari semua sisi dunia kesihatan, saya akan meminta kegembiraan. Bantu saya kekuatan, membantu pasukan alam dan Tuhan, sembuh saya, hamba Tuhan (nama orang sakit). Amen. Amen. Amen. "

Pada waktu pagi ritual diulang. Pesakit sekali lagi dibasuh dengan air suci dan menuntut perkara ini yang sudah dipakai. Upacara ini diulang pada minggu ini. Sejurus selepas membaca kata-kata sihir, penyakit itu hilang. Ia menjadi lebih mudah bagi pesakit, dia tidak lagi sakit, dan bengkak itu hilang. Ritus ini berkesan dalam kes di mana pesakit menjalani pemulihan jangka panjang. Ia sukar bagi dia untuk pulih, dan sihir membolehkan mengaktifkan semua kuasa luaran supaya penyakit itu hilang. Dengan bantuan ritus sejagat, profilaksis dilakukan, selepas itu keradangan baru tidak timbul.

Ritual di kejauhan

Dari hernia inguinal berjalan menjimatkan upacara, yang dilakukan tanpa kehadiran pesakit. Apakah kelebihan sihir seperti itu:

1. Pada masa yang sama, pesakit boleh menjalani terapi tradisional, dan sihir hanya akan menguatkan tindakan ini.

2. Keajaiban jenis ini boleh digunakan apabila pesakit tidak percaya pada ritual dan kerja mereka.

3. Magic digunakan pada jarak apabila pesakit tidak boleh melakukan ritus untuk apa-apa sebab.

Untuk upacara seperti itu perlu mengikat. Ini adalah perkara yang dimiliki oleh pesakit, atau gambar terbaru orang ini. Fotografi membolehkan anda menghantar tenaga, walaupun jarak jauh. Apa pun sifat yang digunakan, ia mesti dibilas dengan baik dengan air suci. Ini adalah tahap penyediaan penting, yang akan menghapus semua negatif rawak. Konspirator perlu pergi ke gereja, hanya melalui pertobatan yang dia dapat membantu orang lain.

Apa yang anda perlu tahu tentang ritual pada jarak:

 1. Tidak mustahil untuk menggunakan teknik jika pesakit sedang beroperasi atau mempersiapkannya.
 2. Anda tidak boleh menggunakan sesuatu yang dibasuh atau dibersihkan dari sebarang kesan pesakit.
 3. Tidak ada upacara pada cuti Ortodoks utama.
 4. Anda tidak boleh bercakap mengenai kaedah alternatif.
 5. Sekiranya konspirator dan pesakit dalam pertengkaran, bantuan tersebut tidak berkesan.

Lebih baik melakukan ritual pada waktu malam dan dalam kesendirian. Sebaik sahaja matahari terbenam, benda atau foto badan dibiarkan di bawah cahaya bulan. Lilin terbakar berhampiran, dan sumber cahaya lain dikecualikan. Sebelum dan selepas membaca teks ajaib, konspirator membasuh tangannya dengan air suci.

Teks yang diingati diulang tiga kali. Semasa sebutan kata-kata sihir, anda perlu memikirkan pesakit. Bayangkan bagaimana dia dibebaskan dari penyakit itu, bagaimana ia disucikan. Visualisasi adalah faktor penentu dalam ritual semacam ini. Dalam kes sedemikian, gambar itu berfungsi untuk mencipta imej yang betul dan tepat di kepala. Bercakap dalam bisikan separuh:

"Hernia, hernia, hernia benci, pergi. Hentikan hamba Tuhan (nama pesakit) untuk mendapatkan balik. Ida anda, penyakit itu membenci, pergi, pergi dan jangan kembali. Jatuh kepada anda di mana anda tidak dijangka. Untuk jatuh di mana saya tidak mahu melihat anda. Begitu juga. Amen. "

Selepas itu, foto bersembunyi di bawah bantal, dan benda itu dikembalikan kepada pesakit, jika ada peluang demikian. Hasil pertama akan dapat dilihat pada hari-hari yang akan datang. Pesakit akan merasa lega dari gejala utama dan akan dapat kembali ke kehidupan yang penuh.

Ritual dengan makanan

Satu lagi upacara yang berkesan dilakukan dengan produk yang boleh dimakan oleh pesakit. Selalunya ia adalah produk semulajadi, seseorang pasti kualitinya. Krim atau susu asid dipilih untuk kaedah ajaib, dan kadang-kadang gula atau garam. Semua produk ini menyimpan tenaga yang betul, dan lebih kerap mereka dimakan oleh orang yang sakit, lebih mudah bagi dia untuk menyingkirkan penyakit itu di pangkal paha.

Ritual untuk krim masam sangat berkesan jika penyebab jenis hernia inguinal adalah mengangkat berat apabila pesakit memerlukan bantuan segera. Selepas upacara itu, orang itu cepat pulih dan tidak memerlukan rawatan di hospital lama.

Untuk upacara perlu krim masam tebal dengan kandungan lemak maksimum. Lebih baik jika ia adalah produk semulajadi, dibeli daripada orang yang dipercayai atau dibuat dengan tangan anda sendiri. Mengecas krim masam dengan tenaga yang diperlukan boleh menjadi orang rapat atau pesakit sendiri. Produk ini mula bercakap pada bila-bila masa hari: anda boleh menggunakan teknik untuk cuti Ortodoks atau untuk sebarang fasa bulan. Adalah penting bahawa produk yang dikenakan hanya digunakan oleh ahli keluarga yang sakit, dan ahli keluarga yang sihat tidak menyentuhnya.

Membaca hex pada bekas telus dengan produk yang dipilih. Kata-kata ajaib diulang tiga kali, selepas itu produk ini membelit tempat bengkak. Makanan terpilih digunakan selama beberapa hari berturut-turut, sepanjang masa ia disimpan di dalam peti sejuk.

Perkataan untuk menyatakan:

"Tuhan, tolonglah aku, hamba Tuhan (nama pesakit). Berkat saya. Tetapkan saya percuma Saya menutup pintu, saya menggantungkan kunci dan tidak lagi mahu melihat hernia. Begitu juga. Amen. "

Kaedah untuk kanak-kanak

Doa untuk melepaskan seorang kanak-kanak masalah akan menyelamatkannya daripada penyakit yang serius. Ini adalah tindakan ajaib yang lembut yang hanya digunakan apabila diperlukan. Sebelum membaca plot, anda perlu meletakkan perlindungan tenaga yang kuat. Selain itu, amulet yang digunakan ibu bapa dikenakan. Adalah berbahaya untuk mempercayai perniagaan yang bertanggungjawab kepada orang yang tidak dikenali, ia hanya boleh membahayakan pesakit kecil. Ibu bapa digunakan dan ubat-ubatan rakyat. Dalam kompleks, semua tindakan akan membolehkan untuk menghilangkan gejala yang tidak menyenangkan dan untuk mengelakkan terapi dadah berbahaya.

Ritus laluan pada tidur pesakit

Konspirasi doa digunakan pada setiap fase bulan. Untuk melakukan ritual seperti itu, seorang pesakit yang sedang tidur adalah dipfitnah. Inilah satu-satunya cara untuk mengelakkan ketakutan apabila seorang kanak-kanak menentang pembebasan ajaib dari masalah kerana takut.

Masa yang baik untuk membaca teks ajaib adalah pagi. Ibu atau bapa harus menyentuh bayi itu, taburkannya dengan air suci dan sebutkan kata-kata yang dipelajari. Perkataan sebegini diulang tepat tiga kali. Semasa persediaan untuk ritual, pesakit tidak perlu bangun. Agar doa untuk bekerja dengan lebih cepat, keesokan harinya pesakit kecil perlu dibawa ke gereja, di mana ia dibasuh dengan air suci dan diberkati.

Bayi pemfitnah memerlukan separuh berbisik. Ketika bayi sedang tidur, kata-kata itu diucapkan:

"Ibu seorang hamba Tuhan (nama anak sakit) memakai, dibesarkan, disayangi, dan hernia memecahkan kebaikan. Jadi biarkan hernia pergi, biarkan ia hilang, biarkan ia tidak datang lagi. Amen. "

Jika perlu, upacara itu diulang beberapa hari berturut-turut. Jika kanak-kanak tidak menjadi lebih baik, ibu bapa beralih kepada ubat tradisional untuk mendapatkan bantuan.

Kesimpulannya

Hernia adalah masalah serius yang menyerang orang dewasa atau kanak-kanak. Magic digunakan untuk melarikan diri dari masalah tersebut dan mengelakkan terapi dadah jangka panjang dan berbahaya. Sabun makanan, air suci dan lilin yang dibawa dari gereja dibaca. Sekiranya perlu, ritual diulang dan digabungkan dengan kaedah perubatan tradisional atau tradisional.

Plot hernia pada kanak-kanak dan orang dewasa

Salah satu penyakit yang paling biasa hari ini adalah hernia umbilical. Ubat-ubatan moden mengatasi dengannya, bagaimanapun, sebagai ubat-ubatan rakyat.

Walau bagaimanapun, ada satu perkara - hernia cenderung untuk kembali, tidak kira apa cara digunakan untuk menghapuskannya. Rawatan semula diperlukan, tetapi ini tidak selalu mungkin. Plot hernia umbilical memudahkan untuk menyingkirkan penyakit, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak kecil.

Perubatan moden mengenal pasti beberapa gejala penyakit ini:

 • Muntah;
 • Perlanggaran rantau pusat;
 • Kesakitan abdomen.

Hernia umbilical dipanggil regangan cincin umbilik di bawah pengaruh tekanan intra-abdomen yang kuat pada dinding luar rongga perut. Perkembangan penyakit itu menyebabkan sembelit kekal dan mengangkat berat badan berlebihan. Seringkali hernia berkembang dalam wanita mengandung berusia 30 tahun, atau pada orang yang gemuk.

Selama berabad-abad, ketika ubat tidak tersedia untuk semua orang, dan tahapnya jauh lebih rendah daripada zaman moden, orang percaya pada kekuatan permintaan dan doa. Beralih ke angkatan yang lebih tinggi, orang dapat menyembuhkan sebarang penyakit dengan kata-kata. Maka cara paling berkesan untuk merawat hernia adalah konspirasi dan ubat-ubatan rakyat.

Keselamatan terletak pada bulan

Terlepas dari mana rawatan hernia yang ditetapkan oleh doktor - ubat-ubatan rakyat, ubat-ubatan moden, atau pembedahan - dibenarkan untuk menggunakan plot kuat dari hernia umbilical. Bulan akan menentang penyakit, kerana itu adalah untuknya doa harus dibaca.

Ia harus dibaca 4 kali, tiga daripadanya - ke bulan, dan keempat - ke bulan purnama. Jadi, tiga kali pada malam hari kata-kata konspirasi ditujukan kepada bulan yang semakin meningkat. Pada bulan purnama, anda harus membaca bahagian kedua plot sekali.

Ia perlu membaca plot dengan pemikiran tentang penyakit itu, dan perlu memikirkan tempat penyakit itu berkembang.

Ritus universal terhadap hernia melibatkan pembacaan sehari-hari konspirasi pada pagi dan petang.

Terdapat satu cara yang anda boleh menghilangkan penyakit ini bukan sahaja dalam diri anda, tetapi juga di saudara-mara anda. Untuk melakukan ini, anda mesti membaca teks konspirasi itu, yang menunjukkan dari mana secara khusus ia perlu untuk membuang penyakit itu.

Krim masam juga boleh membantu melawan hernia umbilical, tetapi kaedahnya berkesan jika penyebab penyakitnya adalah angkat berat. Krim masam mula bercakap dengan kata-kata istimewa, kemudian ia merebus tempat meradang. Sisa krim masam diberikan kepada kucing.

Anda juga boleh menggunakan solat harian, yang perlu dibaca selagi penyakit tidak merosot.

Konspirasi akan membantu menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

Selalunya, doktor enggan merawat bayi yang menderita hernia umbi, merujuk kepada usia kecil mereka. Remedi rakyat tidak selalu dapat menyembuhkan anak, dan sering kali mereka dikontraindikasikan kerana kemungkinan reaksi alergi. Ia tetap untuk menjalankan rawatan melalui konspirasi. Jika, bagaimanapun, ubat-ubatan rakyat diterima oleh kanak-kanak, maka ritual itu boleh dilakukan lebih banyak - ia tidak akan menjejaskan rawatan. Pendekatan ini tidak akan menyebabkan sebarang akibat negatif.

Ritual magis yang bertujuan untuk menghilangkan hernia umbilik, hanya untuk membaca doa ke atas bayi. Ia perlu membaca teks pada awal pagi, sementara bayi harus berada di tangan pembaca, maka rawatan itu akan berjaya. Perkataan diucapkan tiga kali, maka anda perlu meludahkan bayi pada pusar dan baca bahagian kedua plot. Pemulihan rakyat untuk penyakit ini akan menjadi cara pencegahan yang terbaik.

Terdapat peraturan untuk melakukan ritual ajaib untuk rawatan kanak-kanak, yang selama berabad-abad telah disampaikan oleh tradisi kaum.

Untuk menjalankan upacara itu hendaklah sama ada keluarga anak (ibu, nenek), atau ahli sihir yang kuat. Adalah penting bahawa orang yang mengerjakan upacara itu, dengan tulus ingin membantu bayi, maka akibatnya tidak akan mempengaruhi siapa pun. Keberkesanan majlis itu sering kali bahawa ibu dengan kekuatannya dan dengan sepenuh hatinya ingin menyembuhkan bayi, apa pun cara dia gunakan untuknya. Melalui pendekatan ini, plot menyerap semua rahmat ibu dan iman dalam penyembuhan.

Cara membaca plot dari hernia inguinal dan umbilical

Penyakit seperti hernia berlaku pada usia apa pun dan menyebabkan banyak masalah. Doktor mengesyorkan menyingkirkan penyakit ini dengan kaedah pembedahan. Walau bagaimanapun, ubat tradisional menawarkan untuk membuat plot dari hernia untuk mengucapkan selamat tinggal kepadanya selama-lamanya.

Cara membaca plot dari hernia

Untuk bercakap tentang hernia inguinal pada orang dewasa haruslah pada bulan yang semakin pudar dan selalu di hadapan pesakit. Tidak boleh ada orang lain yang tidak dibenarkan di dalam bilik. Untuk mendapatkan keputusan positif secepat mungkin, anda harus mengikuti peraturan ini:

 1. Bercakap dengan jelas dan jelas.
 2. Jangan ubah teks itu sendiri.
 3. Jangan mengganggu urutan ritual.
 4. Diberikan hasil yang positif.

Tidak perlu menggunakan atribut spesifik tambahan untuk rawatan. Biasanya, hernia bercakap dengan bantuan air suci, lilin gereja dan lain-lain perkara yang boleh didapati di mana-mana rumah.

Plot dari hernia inguinal pada orang dewasa

Konspirasi mudah terhadap hernia inguinal, yang hanya mula berkembang pada lelaki, mudah dilakukan dengan sendirinya. Untuk melakukan ini, sudah cukup untuk bercakap tentang air suci. Sudah seminggu, pesakit akan berasa lega.

Konspirasi kepada air suci dari hernia inguinal pada lelaki

Beli 3 lilin gereja di pelbagai kuil, bawa mereka ke rumah dan lampu mereka. Seterusnya meletakkan air suci dan melafazkan teks konspirasi itu:

Selepas majlis itu, minum air, mempercayai ambulans. Kaedah ini agak berkesan. Kemudian, pada waktu seminggu di pagi hari, selepas bangun, letakkan tangan ke tempat yang sakit dan bacalah doa:

Untuk mengarahkan semua tenaga ke tempat yang sakit, sambil membaca doa, memandu di sekitar hernia dengan lawan jam.

Letakkan dengan kon api

Intipati kaedah dalam terapeutik memampatkan dengan air berkonspirasi. Untuk upacara ini perlu:

 • kon api cecair;
 • air suci;
 • lilin gereja.
 1. Lilin cahaya, letakkannya di atas meja.
 2. Tuang air suci ke dalam mangkuk dan letakkan di tempatnya.
 3. Celupkan benjolan ke dalam cecair.
 4. Sapu lawan jarum dengan jari telunjuk kanan dan baca plot.

Plot hernia yang kuat yang boleh dilakukan pada jarak yang jauh

Jika pesakit tidak percaya pada kekuatan sihir, tetapi memerlukan bantuan, maka upacara itu dapat diadakan tanpa kehadirannya. Walau bagaimanapun, tiada siapa yang harus sedar tentang perkara ini. Konspirasi itu dibaca secara bersendirian.

Untuk upacara yang anda perlukan:

 • foto baru pesakit;
 • perkara peribadi yang tidak dipadamkan.

Semua sifat sebelum membaca plot dibasuh dengan air suci. Di samping itu, hari sebelum upacara mereka menghadiri gereja, menjalani prosedur pertaubatan dosa. Segera sebelum bekerja, tangan dibasuh dengan air suci.

Arahan untuk upacara:

 1. Lilin gereja yang ringan dan letakkan di atas meja.
 2. Susun foto pesakit.
 3. Letakkan benda itu di ambang jendela supaya cahaya bulan tidak jatuh ke atasnya.
 4. Baca teks konspirasi 3 kali, secara mental membayangkan bagaimana penyembuhan berlaku.

Selepas akhir upacara itu, basuh tangan anda dengan air suci, kembalikan barang dan foto kepada pemiliknya. Jika ini tidak mungkin, sembunyikannya di bawah bantal. Sudah selama 7 hari pertama akan ada bantuan. Secara beransur-ansur, penyakit itu akan berlalu.

Plot hernia inguinal pada kanak-kanak

Bekerja dengan kanak-kanak sangat berbeza. Untuk berkesan memulakan penyakit dalam bayi, anda perlu menggunakan ritual yang lembut. Lebih baik jika ibu bapa membuat konspirasi sendiri, kerana tidak perlu mempercayai orang yang tidak dikenali dalam hal ini. Jika ini tidak mungkin, maka kanak-kanak preliminarily membuat pesona perlindungan tenaga.

Plot dari hernia kepada tidur bayi

Baca teks konspirasi pada mana-mana hari lunar. Ini lebih baik dilakukan pada waktu pagi ketika bayi sedang tidur. Semasa upacara itu, dia tidak boleh bangun.

Cara merancang:

 1. Seorang saudara yang rapat harus memercikkan bayi dengan air.
 2. Ulang 3 kali perkataan menghafal. Bacalah dengan berbisik.
 3. Keesokan harinya, bawakan anak itu ke gereja, di mana untuk berkomunikasi dengannya.

Ritus petikan dalam 2-3 hari.

Konspirasi untuk bayi di sisa-sisa

Menjalankan ritus bulan yang berkurang. Gunakan sisa daripada isi rumah. Orang lain tidak boleh mengambil.

Pada waktu malam, pada bulan yang semakin pudar, memandu sebatang sabun di sekeliling tempat yang sakit dengan lancar dan berbisik:

Untuk penawar lengkap, sehingga 10 sesi diperlukan. Anda mungkin perlu mengulangi kitaran.

Plot untuk bulan baru

Luangkan upacara untuk 4 malam berturut-turut. Pada bulan pertama 3 bulan harus berkurang, dan pada yang terakhir ada bulan baru.

Pada tengah malam, buka tetingkap dan sebut kata-kata konspirasi dalam bisikan:

Upacara ini berkaitan dengan sihir putih dan tidak menimbulkan akibat negatif bagi anak tersebut. Untuk membelanjakannya boleh ibu atau ibu bapa. Tiada siapa yang patut menceritakannya.

Hernia menjumpai anak lelaki yang baru lahir

Pada bulan-bulan pertama kehidupan, anak lelaki baru lahir dihadapkan dengan patologi semacam itu sebagai protrusi pusar atau hernia. Ia adalah kongenital atau diperolehi. Bahagian ini mengandungi konspirasi yang berkesan membantu dari patologi kongenital.

Untuk mengurangkan kebimbangan kanak-kanak dan untuk menghapuskan gejala yang tidak menyenangkan akan membantu fitnah yang kuat, yang ibu berbunyi:

"Ibu memakai anda, hamba Tuhan (nama) memakai, ibu anda membawa anda keluar, ibu anda sakit hati untuk anda. Dan sekarang ibu, hamba Tuhan (nama), menggigit hernia hitam, dari bayi, hamba Tuhan (nama) membuangnya. Hernia adalah hitam, hernia merah, hernia kuning, hernia putih, hernia adalah sayang. Saya akan menggigit hernia, hernia subplaced, popliteal, jelas. Saya akan mendapat gigitan hernia, menderu, herniated, hernia, yang berwibawa. Semua hernia saya mempunyai pinjaman, dari semua saya akan bercakap hamba Allah (nama), saya akan memberinya kesihatan yang kuat. Sehingga dia tidak mempunyai hernia pada bulan baru dan tahun baru, tidak di tempat baru, atau di tempat lama, atau sekarang dan tidak pernah. Dan pada waktu pagi, dan pada waktu malam, dan pada waktu petang, dan pada siang hari, yakinlah, hamba Tuhan (nama), tenang dan tenang. Tidur ketat, bertambah cepat. Amen. Amen. Amen. "

Katakanlah teks tiga kali, kemudian meludahkan pada pusar bayi dan katakan kata-kata terakhir konspirasi:

Sekiranya bayi baru lahir didiagnosis dengan peningkatan cincin umbi tidak lebih daripada 0.7 cm, maka ini bukan hernia. Walau bagaimanapun, bayi itu berlarutan, kehilangan tidur dan selera makan. Untuk menyelamatkannya dari keadaan ini, sudah cukup untuk membaca hex mudah, yang digabungkan dengan urut. Semasa sesi, berikan tiga perkataan:

Kemudian perlahan-lahan menggigit titik sakit dengan gigi anda. Ulangi ritus selama 3 hari berturut-turut.

Sekiranya penyakit itu tidak merosot, maka anda boleh menggunakan ritus yang kuat. Ia dijalankan hanya oleh ibu bayi dan sekali. Setelah anak tidur, anda perlu memerah hernia dengan gigi anda dan baca kata-kata berikut:

Pelepasan akan datang dalam masa beberapa hari, pada masa depan anda boleh mengelakkan pembedahan.

Plot dari hernia umbilik

Untuk masa yang lama ada satu ritus yang boleh menghilangkan hernia umbilical dan bayi, dan anak yang lebih tua, dan orang dewasa. Kami membelinya pada waktu subuh, memegang tempat sakit dengan satu tangan, dan membaca kata-kata:

Kemudian anda perlu meludah ke atas bahu kiri tiga kali. Hasilnya tidak lama datang, kerana ini adalah ritual yang berkesan dan kuat.

Tidak kurang berkesan dari hernia dan fitnah ini:

Ia dibaca setiap hari, pagi dan petang, sehingga hernia hilang.

Sekiranya penyakit baru mula berkembang, maka ibu dapat membantu bayi dengan upacara berikut:

 1. Untuk menanggalkan anak itu dan meletakkan lututnya, ke kakinya.
 2. Gunakan jari telunjuk kiri anda untuk melingkari hernia tiga kali dalam arah jam dan sebutkan kata-kata plot.
 3. Hentikan hernia dengan jari di dalam tetingkap terbuka.

Perkataan untuk konspirasi:

"Anak saya sihat. Hernia akan pergi dan melepaskannya. "

Konspirasi ini diakui sebagai kuat, ia dibaca selepas tengah malam, tetapi sebelum fajar tiba. Terbaik kira-kira pukul 5 pagi.

Dianggap sebagai fitnah yang sangat berkesan pada duit syiling. Hanya ibu bayi itu membaca, jika tidak, ia tidak akan berfungsi. Untuk upacara memerlukan koin tembaga dari sebarang nilai. Ia perlu dibasuh dengan baik, tenggelam dalam air suci selama tiga hari dan kemudian dimasukkan ke tempat yang sakit selama 3 hari, dijamin dengan pembalut. Selepas masa yang ditentukan, duit syiling akan dikebumikan di taman terdekat, membaca plot:

"Hernia sudah hilang, dari mana ia datang. Ia akan menjadi seperti ini! "

Pembaikan akan datang tidak lama lagi, tetapi pada hari ini kanak-kanak harus tidur dengan baik.

Untuk memulakan penyakit pada kanak-kanak dari mana-mana umur dan dewasa boleh berada pada bulan yang semakin pudar. Untuk 3 bulan akan datang setiap hari sebelum tidur, baca perkataan:

"Hernia-hernia, cukup untuk bersenang-senang, sudah tiba masanya kita mengucapkan selamat tinggal kepada kamu selama-lamanya. Keluar dari badan saya di tanah basah. Tuhan, tolonglah hamba Tuhan (nama) untuk menaklukkan penyakit itu, untuk sembuh selama-lamanya. "

Terdapat kes apabila hernia berlaku pada wanita. Anda juga boleh bertarung dengan konspirasi. Walau bagaimanapun, suami mereka mesti membacanya, jika tidak, maka mereka sendiri. Bagi wanita, ada satu peraturan - untuk membuat konspirasi apabila tiada haid.

"Saya akan bangkit awal sehingga fajar, saya akan berdoa kepada Tuhan. Saya akan keluar dan pintu ke lorong, dari pintu masuk ke halaman, dari halaman ke gunung tinggi. Di atas gunung itu, sebuah oak besar tumbuh, sebuah kapak tajam di bawah akarnya memegangnya. Saya akan mengambil kapak, tetapi saya akan memotong hernia saya selama-lamanya. Kunci, kunci, batu ".

Untuk melakukan ritual yang anda perlukan 2 kali, pada waktu matahari terbit dan pada waktu matahari terbenam.

Kesimpulannya

Plot hernia kekal berkesan pada masa kita. Ramai yang menggunakan ubat tradisional dan sihir untuk mengelakkan pembedahan. Terutama kerap hernia pada kanak-kanak mula bercakap, kerana bayi kurang berkemungkinan menderita sebarang penyakit. Untuk memberi kesan fitnah dengan cepat, ibu mesti mematuhi semua peraturan di atas.

Doa untuk plot hernia inguinal

Segala sesuatu tentang agama dan iman adalah "doa untuk plot hernia inguinal" dengan penerangan terperinci dan foto.

Ritual ajaib dan plot dari hernia

Dengan penyakit seperti hernia, ubat moden boleh menampung tanpa banyak kesukaran. Penyakit yang berlainan jenis ini amat terdedah kepada warga tua, pekerja manual dan wanita yang telah melahirkan anak. Ia tidak sukar untuk menyembuhkan penyakit ini, tetapi terdapat kebarangkalian yang tinggi bahawa kambuh akan berlaku. Di sini ahli sihir sihir datang untuk menyelamatkan. Plot hernia akan memudahkan rawatan, dan juga membantu mengelakkan komplikasi dan pengulangan penyakit.

Plot hernia akan memudahkan rawatan

Penyebab penyakit ini

Hernia adalah keadaan di mana organ mana-mana keluar dari kedudukan normalnya. Nod adalah luaran dan dalaman. Yang paling terkenal adalah hernia umbilik, inguinal dan intervertebral.

Faktor yang menyumbang kepada kemunculan nod: kecenderungan genetik, angkat berat, kehamilan, atau obesiti, penipisan yang teruk, terutama pada orang dewasa. Daripada ini jelas bahawa pekerja buruh fizikal berat dan wanita yang melahirkan menderita terutamanya dari penyakit ini. Umbilical adalah perkara biasa pada bayi baru lahir. Perkembangannya dipromosikan oleh pengawalan otot perut semasa menangis.

Pada zaman dahulu, untuk rawatan hernia umbilik atau inguinal, hanya kepercayaan pesakit dalam kekuatan ejaan itu cukup. Kini keajaiban penyembuh purba berfungsi sebagai pembantu perubatan.

Terdapat sejumlah besar plot kuat untuk hernia pada orang dewasa. Saya, sebagai ahli silap mata berpengalaman, menasihatkan anda untuk menggunakan sihir menggunakan pelanggan yang mempunyai kecenderungan keturunan terhadap penyakit ini atau telah memindahkannya sendiri. Orang yang sudah pulih dari simpulan, konspirasi akan membantu menghilangkan tenaga negatif penyakit itu.

Kaedah rukun konspirasi

Pelanggan sering bertanya bagaimana membuat konspirasi dari penyakit, jika terdapat sebarang perbezaan dari konspirasi biasa untuk berjaya dalam kerja. Kaedah-kaedah untuk melakukan pelbagai ritual ajaib adalah sama:

Sikap positif. Ia adalah perlu untuk menjalankan ritual ajaib hanya dalam suasana yang baik, supaya tidak menyampaikan sesiapa yang negatif.

 • Kesucian minda. Apabila anda membaca plot tidak boleh terganggu oleh pemikiran luaran.
 • Fokus dan kepercayaan dalam kejayaan. Kepercayaan tanpa syarat bahawa sihir akan bertindak akan menjadikan konspirasi kuat dan berkesan.
 • Mengekalkan rahasia upacara. Adalah dinasihatkan untuk membaca ejaan tanpa kehadiran orang luar, dan selepas membaca, jangan beritahu sesiapa sahaja bahawa anda telah menggunakan sihir. Orang lain boleh menimbulkan keraguan di kepala anda yang akan melemahkan kuasa konspirasi.

Plot hernia boleh dibaca dengan sendirinya atau dengan bantuan ahli silap mata yang berpengalaman. Alat dan sifat ajaib hanya diperlukan untuk sebilangan kecil ritual. Kata-kata konspirasi sebelum membaca ditulis dengan baik di atas kertas kosong atau diingat.

Konspirasi Hernia - Alternatif Pembedahan

Conspiracies pada nodal (hernia)

Sebagai seorang ahli silap mata yang berlatih, saya boleh mengatakan bahawa plot yang paling popular nod umbi, inguinal dan intervertebral. Selalunya jenis penyakit ini adalah tidak teratur. Pelanggan tidak mahu mempunyai operasi, tetapi lebih suka menggunakan sihir penyembuh. Untuk menghilangkan hernia rumit, ubat tradisional masih diperlukan. Dalam kes-kes yang sukar penyakit, sihir memudahkan rawatan dan melegakan kesakitan.

Plot bulan

Untuk ritual perlu menggunakan kalendar lunar. Baca ejaan empat kali. Tiga kali pada bulan yang semakin meningkat dan satu ketika bulan penuh. Pada waktu malam, melihat bulan, baca plot:

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Apabila bulan muda akan naik, begitu pula hernia menjadi selamanya dari hamba Tuhan (nama) selamanya dan turun ".

Mantra ini dibaca tiga kali berturut-turut semasa pertumbuhan bulan itu. Apabila bulan penuh, perkataan lain dibaca:

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Bulan penuh di langit telah meningkat, dan hernia saya sudah berlalu. Amen. Amen. Amen. "

Konspirasi universal

Plot hernia sejagat akan membantu menyembuhkan dan memudahkan rawatan penyakit ini kepada anda dan orang yang anda sayangi, tanpa mengira jenis penyakit dan usia pesakit. Kata-kata ejaan dibaca dengan kuat:

"Hernia, anda, hernia, berhenti di hamba Tuhan (nama) bersenang-senang, tiba masanya untuk bersurai. Anda pergi, hernia, dalam bidang yang luas, begitu jauh, pergi ke rawa, ke lumut, dan ke dek busuk. Anda perlu jatuh ke sana, hernia, jatuh sekali, dan selama-lamanya di sana selamanya ada jurang, tetapi kepada hamba Tuhan (nama) anda tidak akan jatuh lagi. Anda tidak akan kembali pada waktu siang, tidak pada waktu malam, atau pada waktu pagi, atau pada waktu petang, tidak pada tengah hari, atau pada tengah malam. Tidak pada waktu malam kadang-kadang, bukan satu subuh. Amen. "

Apabila anda membaca konspirasi untuk orang lain, fikiran anda harus menjadi keinginan ikhlas untuk membantu, jika tidak sihir akan melemah.

Satu lagi konspirasi yang kuat terhadap penyakit ini dibaca setiap hari, awal pagi dan larut malam. Mantra ini seperti ini:

"Saya akan bangkit pada waktu pagi, hamba Tuhan (nama), saya akan bangkit, berkat. Saya akan pergi dari pintu ke halaman, ya dari halaman, menyeberang. Aku akan pergi dari pintu ke pintu, dari pintu gerbang ke pintu gerbang ke padang yang bersih ke sebelah timur. Di sana, di sebelah timur, sebuah oak lama berdiri, saya akan mengambil, hamba Tuhan (nama) adalah kapak tajam, dan saya akan pergi ke pokok oak itu. Saya akan memotong pokok, jadi saya memotong hernia. Begitu juga. Dengan nama Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus. Amen. Amen. Amen. "

Satu plot hernia serba boleh membantu menyembuhkan dan mengurangkan rawatan penyakit.

Merompak plot

Sekiranya hernia anda adalah akibat menimbulkan keterukan yang berlebihan, upacara khusus berikut akan dilakukan. Beli di pasar krim masam buatan sendiri. Di rumah, masukkannya ke dalam mangkuk dan baca ejaan di atasnya:

"Tuhan, tolong hamba (nama), Yesus Kristus, memberkati hamba (nama). Saya akan meninggalkan rumah melalui pintu, melalui semua jeram, dan melalui semua pintu. Saya menutup pintu dan menutup pintu di belakang saya, saya mengunci semua kunci di pintu dan tidak mengambil kunci dengan saya. Saya akan berjalan di jalan, dan kemudian saya akan menghidupkan jalan sempit, dan dari jalan saya akan pergi ke padang yang suci, bidang yang luas. Di padang terdapat tujuh semak subur, dan di bawahnya terdapat tujuh kucing lemak. Enam kucing pertama semuanya kelabu, dan kucing hitam duduk di bawah belukar terakhir. Kucing, anda kucing, vygryzi anda hernia dari hamba Tuhan (nama), vyzhryz semua dua belas hernia. Hernia inguinal, kem hernia. Hernia mata, hernia frontal, tempat, ya, back up. Hernia ulnar, telur cephalic, telur. Hernia hati, popliteal, dan sub-jantung. Hernia merah, hernia hitam, hernia kuning, hernia putih. Semua hernia burp. Yang hanya berkata, tapi apa dan tidak katakan. Zaet anda, seekor kucing, semua hernia, zaez, zagriz, supaya saya tidak cedera, tidak sakit, tidak bertelanjang dada. Selama satu jam ini, ya, dengan pesanan saya, ya, dengan fitnah saya yang kuat. Seperti kata, ia akan menjadi kenyataan. Amen. "

Keracunan acuh tak acuh masam. Makan krim masam kepada kucing.

Konspirasi Hernia Intervertebral

Hernia intervertebral disertai dengan banyak gejala sakit yang tidak menyenangkan. Rawatan pembedahannya adalah ukuran yang melampau. Hernia masuk ke dalam pengampunan selama beberapa bulan. Plot hernia dalam kes sedemikian akan melegakan kesakitan, menghadkan komplikasi, dan mempercepat permulaan remedi.

Konspirasi hernia kuat kuno memerlukan sedikit usaha. Sapukan sekeping gula ke tempat yang sakit di belakang anda. Tuangkan gula dengan air supaya ia cair. Ejaan dibaca dengan kuat dari tujuh hingga sembilan kali. Kata-kata sepatutnya seperti mantra dan menembusi kedalaman kesedaran.

"Seperti pasir mengambil tanah, jadi gula hernia adalah ketat ketat, menarik dirinya sendiri. Dari tulang dan saraf, dari kulit dan lemak. Membawa dengan segera, tidak meninggalkan apa-apa. Hamba (nama) menolak simpul, memberikan daging, merobeknya dari belakang. Pinggang, pinggang dan tulang rusuk tulen. Kulit utuh, tulang dan darah. "

Selepas membaca plot, lap dengan pucat yang hangat. Ritual menghabiskan tiga hari berturut-turut pada bulan yang semakin berkurangan.

Hernia intervertebral disertai dengan banyak gejala sakit yang tidak menyenangkan.

Sembelit hernia inguinal

Nod di pangkal paha yang paling kerap berlaku pada lelaki yang terlibat dalam buruh fizikal berat. Penyakit jenis ini dirawat dengan pembedahan. Tetapi sebagai pengamal ahli sihir yang berpengalaman, saya sering mengatakan bahawa saya telah berjumpa dengan pelanggan dengan masalah seperti itu, saya akan mengatakan bahawa konspirasi yang kuat terhadap satu nodal membantu mengelakkan operasi. Upacara diadakan empat di bulan tumbuh dan di bulan purnama. Mantra itu dibacakan selepas matahari terbenam ketika bulan naik:

"Tuhan, tolonglah aku. Untuk membantu hamba Tuhan (nama) datang, dilahirkan, dibaptis, doa. Bulan baru akan bangkit dan hamba Tuhan (nama) akan mempunyai hernia. "

Untuk ritual seterusnya, anda memerlukan lumut air. Ia mesti terganggu secara peribadi di taman atau di dalam hutan. Mangkuk dibasuh melekat ke tempat yang sakit dan bacakan dengan lantang perkataan:

"Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu yang berlumut, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua keelaknya, menguningnya, ia dapat penuh. Snort kamu, ular, keel pada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan hamba kepada Allah (nama) untuk tunduk. "

Mantra ini diucapkan dengan tenang, intonasi yakin, perlahan dan tidak perlahan. Semua kuasa mesti diarahkan ke tempat untuk disembuhkan.

Doa terhadap hernia

Doa membantu orang percaya dalam keadaan hidup yang sukar. Di dalam iman Kristian terdapat beberapa orang suci-penyembuh yang berkuasa. Doa yang dihantar kepada mereka menyembuhkan semua penyakit dan kesusahan. Untuk rawatan semua jenis hernia, orang ramai terutamanya menggunakan mazmur ke-90, doa ke St. Panteleimon dan Artemis Great Martyr Antioch. Mereka membawa tenaga positif ajaib. Doa dibaca di dalam kuil atau di rumah di hadapan ikon, sebaiknya sahaja.

Sebelum mengambil kuasa doa Kristian, anda perlu mengosongkan fikiran anda dengan sepenuhnya, mengaku, bertaubat daripada dosa. Apabila jiwa itu dibersihkan, anda akan merasa lega. Doa hanya sah apabila seseorang itu benar-benar percaya. Jika tidak ada kepercayaan sedemikian, maka tidak sepatutnya cuba pulih dari penyakit dengan cara ini.

Untuk meringankan gejala hernia yang tidak menyenangkan semasa rawatan terapeutik, basuh tempat yang sakit dengan air yang diberkati. Air yang disucikan adalah alat sihir sejagat, ia membawa tenaga penyembuhan yang istimewa.

Hernia adalah penyakit yang tidak menyenangkan, tetapi anda boleh melawannya. Ubat sihir akan membantu mengatasi penyakit ini dan menyelamatkan tubuh daripada tenaga negatif yang menyakitkan. Konspirasi hernia adalah cara mudah untuk mengatasi penyakit anda. Kepercayaan utama dalam penyembuhan.

 • 12/20/2017 Natalya Halo semua orang! Saya melihat keadaan yang sama dengan anda.
 • 12/19/2017 Tatyana Di rumah di tempat kerja, tidak semua menyenangkan dengan kesihatan.
 • 12/11/2017 Anonymous Saya mahu berjumpa dengan pembeli secara langsung supaya dia ada.
 • 12/10/2017 Maria Saya tertanya-tanya jika saya boleh mendapat yang pertama.

Batal balasan

Anda boleh menggunakan apa-apa bahan di laman web Zakolduj dengan bahaya dan risiko anda sendiri. Rundingan dengan doktor mengenai penggunaan mana-mana ubat dan prosedur yang dipaparkan di laman web ini diperlukan

Plot hernia pada kanak-kanak dan orang dewasa

Salah satu penyakit yang paling biasa hari ini adalah hernia umbilical. Ubat-ubatan moden mengatasi dengannya, bagaimanapun, sebagai ubat-ubatan rakyat.

Walau bagaimanapun, ada satu perkara - hernia cenderung untuk kembali, tidak kira apa cara digunakan untuk menghapuskannya. Rawatan semula diperlukan, tetapi ini tidak selalu mungkin. Plot hernia umbilical memudahkan untuk menyingkirkan penyakit, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak kecil.

Perubatan moden mengenal pasti beberapa gejala penyakit ini:

 • Muntah;
 • Perlanggaran rantau pusat;
 • Kesakitan abdomen.

Hernia umbilical dipanggil regangan cincin umbilik di bawah pengaruh tekanan intra-abdomen yang kuat pada dinding luar rongga perut. Perkembangan penyakit itu menyebabkan sembelit kekal dan mengangkat berat badan berlebihan. Seringkali hernia berkembang dalam wanita mengandung berusia 30 tahun, atau pada orang yang gemuk.

Dalam kebanyakan kes, penyakit ini berkembang pada bayi baru lahir, wanita baru lahir dan matang.

Selama berabad-abad, ketika ubat tidak tersedia untuk semua orang, dan tahapnya jauh lebih rendah daripada zaman moden, orang percaya pada kekuatan permintaan dan doa. Beralih ke angkatan yang lebih tinggi, orang dapat menyembuhkan sebarang penyakit dengan kata-kata. Maka cara paling berkesan untuk merawat hernia adalah konspirasi dan ubat-ubatan rakyat.

Keselamatan terletak pada bulan

Terlepas dari mana rawatan hernia yang ditetapkan oleh doktor - ubat-ubatan rakyat, ubat-ubatan moden, atau pembedahan - dibenarkan untuk menggunakan plot kuat dari hernia umbilical. Bulan akan menentang penyakit, kerana itu adalah untuknya doa harus dibaca.

Ia harus dibaca 4 kali, tiga daripadanya - ke bulan, dan keempat - ke bulan purnama. Jadi, tiga kali pada malam hari kata-kata konspirasi ditujukan kepada bulan yang semakin meningkat. Pada bulan purnama, anda harus membaca bahagian kedua plot sekali.

Ia perlu membaca plot dengan pemikiran tentang penyakit itu, dan perlu memikirkan tempat penyakit itu berkembang.

Ritus universal terhadap hernia melibatkan pembacaan sehari-hari konspirasi pada pagi dan petang.

Terdapat satu cara yang anda boleh menghilangkan penyakit ini bukan sahaja dalam diri anda, tetapi juga di saudara-mara anda. Untuk melakukan ini, anda mesti membaca teks konspirasi itu, yang menunjukkan dari mana secara khusus ia perlu untuk membuang penyakit itu.

Krim masam juga boleh membantu melawan hernia umbilical, tetapi kaedahnya berkesan jika penyebab penyakitnya adalah angkat berat. Krim masam mula bercakap dengan kata-kata istimewa, kemudian ia merebus tempat meradang. Sisa krim masam diberikan kepada kucing.

Anda juga boleh menggunakan solat harian, yang perlu dibaca selagi penyakit tidak merosot.

Konspirasi akan membantu menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

Selalunya, doktor enggan merawat bayi yang menderita hernia umbi, merujuk kepada usia kecil mereka. Remedi rakyat tidak selalu dapat menyembuhkan anak, dan sering kali mereka dikontraindikasikan kerana kemungkinan reaksi alergi. Ia tetap untuk menjalankan rawatan melalui konspirasi. Jika, bagaimanapun, ubat-ubatan rakyat diterima oleh kanak-kanak, maka ritual itu boleh dilakukan lebih banyak - ia tidak akan menjejaskan rawatan. Pendekatan ini tidak akan menyebabkan sebarang akibat negatif.

Ritual magis yang bertujuan untuk menghilangkan hernia umbilik, hanya untuk membaca doa ke atas bayi. Ia perlu membaca teks pada awal pagi, sementara bayi harus berada di tangan pembaca, maka rawatan itu akan berjaya. Perkataan diucapkan tiga kali, maka anda perlu meludahkan bayi pada pusar dan baca bahagian kedua plot. Pemulihan rakyat untuk penyakit ini akan menjadi cara pencegahan yang terbaik.

Terdapat peraturan untuk melakukan ritual ajaib untuk rawatan kanak-kanak, yang selama berabad-abad telah disampaikan oleh tradisi kaum.

Untuk menjalankan upacara itu hendaklah sama ada keluarga anak (ibu, nenek), atau ahli sihir yang kuat. Adalah penting bahawa orang yang mengerjakan upacara itu, dengan tulus ingin membantu bayi, maka akibatnya tidak akan mempengaruhi siapa pun. Keberkesanan majlis itu sering kali bahawa ibu dengan kekuatannya dan dengan sepenuh hatinya ingin menyembuhkan bayi, apa pun cara dia gunakan untuknya. Melalui pendekatan ini, plot menyerap semua rahmat ibu dan iman dalam penyembuhan.

Plot penyembuhan yang berguna:

Horoskop peribadi untuk 2018 akan memberitahu anda di mana bidang kehidupan anda akan berjaya pada tahun baru.

Plot dari hernia: komen

Satu komen

Hernia - penyakit yang agak berbahaya. Dan peraturan nombor satu, yang walaupun kanak-kanak tahu: anda tidak boleh mengangkat dan membawa beban. Tetapi suami saya pernah memutuskan untuk menunjukkan kekuatannya kepada kawan-kawannya, dia adalah ahli sukan saya, dia mula mengangkat kereta. Dan dengan itu, memperoleh hernia. Di hospital, kami berhadapan dengan pilihan: sama ada operasi atau merawat diri anda. Dan kemudian saya jumpa konspirasi terhadap penyakit ini. Darling pada mulanya ketawa untuk masa yang lama, tetapi selepas satu jam pujukan dia bersetuju untuk beberapa eksperimen. Selama tiga malam berturut-turut saya membaca doa untuk bulan. Pada mulanya tidak ada peningkatan, tetapi selepas sebulan suami saya berasa lebih baik.

Saya percaya bahawa anda perlu percaya dan semuanya akan berjaya!

Plot hernia pada bayi baru lahir dan orang dewasa - rahsia sihir penyembuh

Sekiranya bukan kerana ketidakupayaan ubat-ubatan yang sangat maju, apabila bukan operasi pembedahan, dia menyembuhkan plot hernia yang kerap, ramai yang tidak percaya dengan kuasa sihir kuno. Lagipun, nenek moyang kita tidak pernah memotong daging untuk menghilangkan hernia pada abdomen, pangkal paha atau belakang. Kepercayaan ikhlas dalam kekuatan penyembuhan perkataan itu, dilaburkan dalam upacara khusus, merawat kedua-dua bayi dan orang dewasa dengan cepat dan boleh dipercayai.

Plot hernia umbi dalam bayi baru lahir

Hati seorang ibu koyak apabila ia tidak dapat menghilangkan siksaan anaknya yang baru lahir dari hernia umbi yang muncul dari ketegangan. Bagaimana anda mahu dengan cepat dan tanpa rasa sakit membantu makhluk yang tidak berdaya ini. Tetapi beberapa orang tahu bahawa dalam keadaan sedemikian, konspirasi mudah hernia pada bayi adalah jauh lebih berkesan daripada urutan yang tidak menyenangkan, pembalut ketat atau operasi.

Merancang hernia pada bayi baru lahir hanya boleh ibu, nenek atau bersama-sama. Kekuatan cinta ibu dan keinginan ikhlas untuk membantu adalah sangat penting dalam ritual, itu adalah tenaga kuat yang dapat memulakan proses penyembuhan. Kata-kata yang digunakan semasa upacara juga penting - tenaga yang dikeluarkan semasa bacaan doa boleh bekerja dengan keajaiban.

Semua upacara dilakukan di bilik tertutup dari orang luar, sebaiknya pada hari-hari naiknya bulan. Sebelum memulakan prosedur, anda perlu membersihkan daging: basuh dengan air mata air, basuh tangan anda, berus gigi anda. Komponen-komponen wajib ritual adalah bumi, lilin terbakar, minyak lampu atau minyak yang disucikan: bumi menyerap negatif dari hernia, lilin membersihkan ruangan dari negatif ini, minyak daerah sekitar pusar dengan minyak, memindahkan energi penyembuhan cinta dan kata-kata.

Pertama, dengan tangan yang hangat, anda perlu melincirkan perut dalam bulatan 12 kali, menggigit hernia ringan dengan gigi anda pada masa yang sama berkata:

Hernia - mengerang, pecah, merawat penyakit.

Kata-kata ini mesti diulang tiga kali dan kemudian meludah di tanah, kemudian menggigit sekali lagi, bercakap, meludah, dan juga kali ketiga. Selepas ini, bayi mesti dilonggarkan dengan ketat, dibuang ke dalam tanah, lilin dipadamkan. Ritual ini diulangi tiga hingga lima hari berturut-turut, idealnya, jika hari terakhir berada pada bulan purnama.

Plot dari hernia inguinal

Yang paling tidak menyenangkan dan bermasalah adalah hernia di pangkal paha, yang mana ubat rasmi boleh dibuang hanya dengan bantuan campur tangan pembedahan. Siapa yang ingin mengalami kesan anestesia umum, masalah tempoh pemulihan, ancaman komplikasi. Oleh itu, banyak penyembuh berjaya dan yang paling penting tidak berbahaya memohon plot hernia di pangkal paha untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Pada waktu matahari terbenam, apabila bulan baru muncul di langit, mereka berdoa selama tiga hari berturut-turut:

Tuhan, tolong, tolong hamba Tuhan (nama) datang, dilahirkan, dibaptis, doa. Bulan baru akan bangkit dan hamba Tuhan (nama) akan mempunyai hernia

Semasa bacaan ia perlu memberi tumpuan kepada semua perhatian, tenaga, iman di tempat yang sakit. Doa dikatakan tujuh kali, tiga kali pada bulan baru, dan keempat kalinya pada bulan purnama.

Terdapat ritual menghantar khas untuk hernia inguinal, tetapi untuk keberkesanannya diperlukan untuk membawa sepotong lumut dari hutan dengan tangan anda sendiri. Moss digunakan di tempat yang sakit dan membaca plot tujuh kali berturut-turut:

Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu yang berlumut, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua kepalanya, menggigit, dan penuh dengannya. Snort kamu, ular, kila, kepada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan kepada hamba Tuhan (nama) untuk menundukkan

Pada waktu subuh, lumut mesti dibawa kembali ke tempat diambil.

Konspirasi dari hernia vertebra

Plot hernia pada orang dewasa, kerana skeptisisme yang sihat manusia moden, bukan tugas mudah sama sekali. Kesukaran terletak pada fakta bahawa upacara magis menggunakan tenaga bukan sahaja cinta, tetapi juga kepercayaan tulus dalam penyembuhan. Dan asal, teks kuno dapat menyebabkan senyuman dan bukannya sikap yang serius.

Masih? kebanyakan konspirasi mempunyai koleksi kata-kata, bunyi, intonasi yang idealnya dipenuhi dengan kekuatan yang diperlukan. Ini adalah jenis mantra, memaksa badan untuk menolak tenaga negatif dan mengisi kekosongan dengan sihat. Adalah disyorkan untuk membaca plot dari hernia, termasuk tulang belakang, tujuh kali berturut-turut atau lebih, membawa pembacaan kepada automatik, berbunyi di bawah sedar, pengulangan.

Hernias vertebral mula bercakap terutamanya dengan meletakkan sekeping gula di belakang mereka, menjatuhkan setetes air di atasnya - gula perlu dicairkan. Sembilan kali dibaca:

Seperti pasir mengambil tanah, jadi gula hernia adalah menanggalkan ketat, menarik dirinya sendiri. Dari tulang dan saraf, dari kulit dan lemak. Membawa dengan segera, tidak meninggalkan apa-apa. Hamba (nama) menolak simpul, memberikan daging, merobeknya dari belakang. Pinggang, pinggang dan tulang rusuk tulen. Seluruh kulit, tulang dan darah

Selepas majlis itu, adalah dinasihatkan untuk membersihkan bahagian belakang jelatang yang sebelum ini direndam dalam air mendidih. Upacara itu diulang tiga hari berturut-turut semasa turunnya Bulan.

Kuasa penyembuhan doa hernia

Kuasa besar doa dan imej Ortodoks tidak memerlukan pengesahan. Terdapat banyak kes penyembuhan ajaib orang-orang yang benar-benar mempercayai kuasa dan kebaikan Yang Maha Tinggi. Doa untuk Artemy Martyr Agung Antioch, St. Panteleimon, Mazmur ke-90, bekerja dengan kuat, adalah teks-teks ini yang sering digunakan sebagai plot gereja dari hernia.

Sebelum konspirasi gereja, mereka mesti berpuasa, membersihkan daging, mengaku, membersihkan jiwa, berkomunikasi, menerima Roh Kudus. Pembebasan dari pemikiran berdosa mencetuskan mekanisme pembersihan badan, dan pemikiran positif membentuk masa depan.

Air suci, yang mencuci bintik-bintik sakit, juga mempunyai kekuatan penyembuhan, kerana ia dipertanggungjawabkan dengan tenaga ilahi. Berbagai doa dibaca di atas air tersebut, termasuk konspirasi terhadap air dari alkoholisme. Sekiranya anda membasuh dengan air seperti itu atau meminumnya dengan perut kosong, badan dipenuhi dengan tenaga yang bersih, menyembuhkan, mencetuskan proses regenerasi.

Dalam kehidupan kita, perkembangan ilmiah dan teknikal yang luar biasa dan ritual kaum kuno menjadi bahu. Kedua-dua mereka, mempunyai kelebihan, mempunyai kelemahan. Tetapi apa yang menghalang setiap orang memilih tepat penyelesaian yang dia percayai. Hanya iman ikhlas dalam plot hernia, penyingkiran kerosakan telur, jimat pelindung atau kuasa sebab, sains, perubatan, akan membolehkan tubuh itu sembuh dari sebarang penyakit.

  • Ramalan
  • Konspirasi
  • Rituals
  • Tanda-tanda
  • Mata dan Kerosakan Jahat
  • Amulet
  • Jampi cinta
  • Puncak
  • Numerologi
  • Psikik
  • Astral
  • Mantra
  • Makhluk dan

  Pada hari ini ada perayaan yang banyak, orang minum dan berjalan. Ia dipercayai bahawa ia bukan dosa untuk minum banyak jika sampah penuh. Bukan untuk apa-apa yang mereka katakan: "Saya kotor!". Pada musim sejuk, Nicholas memutuskan untuk berkomplot terhadap alkoholisme. Anda boleh memesan doa untuk kesihatan seorang saudara dengan ketergantungan alkohol. 19 Disember, St. Nicholas membawa hadiah kepada kanak-kanak, dan saudara-mara membaca doa tentang kesihatan mereka.