Plot dari hernia umbilik pada bayi - sihir penyembuhan rakyat

Perut

Ramai yang berminat dengan cara bercakap hernia dalam bayi mereka sendiri, dan sama ada ia boleh melakukan ritus yang sama di rumah tanpa beralih kepada tukang sihir dan whisper whiskers. Kami menyegerakan untuk mempercayai - ada cara sedemikian, dan kami akan membagikannya dengan anda.

Ciri-ciri plot hernia pada bayi

Plot hernia boleh menjadi sangat berkesan jika peraturan tertentu diikuti. Mereka adalah seperti berikut:

 1. Anda mesti yakin dan tidak percaya dengan kuasa ajaib konspirasi. Tindakan mereka didasarkan bukan sahaja pada manipulasi ajaib, tetapi juga pada kesan plasebo yang terkenal.
 2. Plot itu perlu dibaca dengan ketat pada bulan yang semakin suram. Ia adalah pada masa ini bahawa tenaga lunar tertumpu pada penyingkiran, pemusnahan semua yang tidak perlu dan tidak perlu. Oleh itu, keberkesanan upacara meningkat beberapa kali.
 3. Plot dari hernia umbi hendaklah dibaca oleh saudara terdekat anak. Adalah wajar bahawa ritus itu dilakukan oleh ibu atau nenek. Sekiranya bayi dilahirkan baru-baru ini, anda boleh melakukan ritual bersama.
 4. Seseorang yang membaca plot tidak seharusnya mempunyai emosi negatif. Adalah penting untuk berada dalam kerangka minda yang betul - kebaikan. Tenang dan keadaan emosi positif - kunci kejayaan
 5. Anda mesti menyimpan rahsia niat anda untuk melaksanakan ritus. Jangan berkongsi rancangan dengan sesiapa sahaja. Terutama tidak perlu menyebarkan plot yang telah bertindak, dan bayi itu sembuh.

Ini adalah peraturan yang paling asas. Ikutilah mereka, dan hasil yang diinginkan akan dicapai.

Cara membaca hernia umbilikikal yang mudah

Upacara ini adalah bacaan doa penyembuhan beberapa kali berturut-turut. Aksesori tambahan dan peralatan ajaib tidak diperlukan.

Untuk plot untuk bekerja, bilik mesti bersih, tenang, tenang dan selesa. Adalah wajar bahawa bayi itu berada dalam suasana yang baik - tidak menangis dan tidak menerkam. Masa terbaik adalah pagi. Ini membezakan konspirasi penyembuhan dari upacara-upacara sihir lain yang dilakukan pada waktu malam.

Anda perlu mencari dan mendedahkan tempat di badan kanak-kanak, di mana terdapat pendidikan hernia. Gunakan gerakan lembut dan lembut untuk melingkari hernia dengan jari kecil tangan kiri anda dan ulangi kata konspirasi:

Teks mesti diucapkan tiga kali. Selepas ini, melebihi tiga kali ganda di bahu kiri. Ia sangat mudah untuk memeriksa sama ada plot itu telah bertindak - dalam masa sebulan hernia seharusnya menjadi lebih kecil.

By the way! Dengan bantuan konspirasi itu, mungkin untuk menyembuhkan bukan sahaja hernia pada bayi, tetapi juga neoplasma jinak pada lelaki, yang terdapat di kawasan pangkal paha.

Satu plot hernia: ibu membaca

Variasi plot ini sesuai jika ibu ingin menyembuhkan bayi. Tenaga ibu dan cinta dalam diri mereka adalah jimat yang sangat kuat dan mempunyai kekuatan penyembuhan. Dan dengan bantuan upacara, kesannya dapat ditingkatkan berkali-kali.

Upacara itu dilakukan seperti berikut: pertama, ibu harus sedikit menggigit hernia yang terbentuk. Kemudian, tanpa membiarkannya keluar dari mulutnya, mengucapkan kata-kata konspirasi:

Selepas anda mengucapkan perkataan konspirasi tiga kali, melepasi bahu kiri.

Pilihan konspirasi ini dianggap paling kuat. Tetapi adalah mungkin untuk menjalankan upacara hanya sekali - yang lain dibenarkan untuk mengulangi, jika mereka tidak berfungsi pada kali pertama.

Plot itu akan berkuat kuasa dalam masa 24 jam, dan secara beransur-ansur hernia akan turun dari badan bayi.

Plot kuno dari hernia umbilik

Pilihan konspirasi ini sama-sama sesuai untuk bayi baru lahir, anak-anak muda, dan juga orang dewasa. Tetapi gunakan hanya sebagai tambahan kepada kaedah tradisional rawatan yang ditetapkan oleh doktor. Konspirasi itu tidak bertindak secara bebas, tetapi berulang kali meningkatkan keberkesanan dadah.

Ia mengambil masa tiga hari berturut-turut untuk bangun pagi, sebelum subuh datang. Dan baca pesakit kata-kata ajaib berikut:

Sekiranya upacara itu dijalankan oleh ibu anak, dalam proses menyatakan konspirasi, dia harus memegang bayi dengan tangannya di tempat di mana pembentukan hernia terletak. Anda boleh menyentuh ringan - anda tidak boleh memberikan sensasi yang menyakitkan anak.

Ritus laluan dengan sabun

Ini adalah cara purba untuk menghilangkan hernia yang menyakitkan. Apabila mandi bayi anda, anda perlu mula bercakap sabun dengan perkataan berikut:

Kemudian basuh bayi dengan sabun konspirasi, ulangi teks plot sekali lagi dan meludahkan tiga kali di atas bahu kiri.

Selepas upacara penyebaran sabun itu perlu disingkirkan. Ia mesti dikebumikan di tanah jauh dari rumah. Atau lemas di sungai, danau. Adalah dinasihatkan untuk mencari tempat paling sepi.

Rawatan hernia pada ubat-ubatan rakyat bayi

Untuk hanya bergantung kepada sihir pastinya tidak berbaloi jika kesihatan kanak-kanak itu datang. Cuba juga untuk menyembuhkan hernia dengan bantuan ubat-ubatan rakyat:

 1. Tanah liat Ia perlu dicairkan dengan air suam dengan konsisten krim tebal. Tanah liat buta dari kek dan panaskannya supaya ia cukup panas, tetapi tidak dibakar. Letakkan kek yang dihasilkan pada pusat kanak-kanak dan biarkan kering sepenuhnya.
 2. Cuka Sediakan penyelesaian cuka yang lemah: 1 sudu cuka per 2 liter air. Basuh bintik-bintik sakit tiga kali sehari.
 3. Pada musim panas, anda boleh memilih pakis dan masak merebus. Keluarkannya, keluarkan daun dan terapkan pada perut bayi tiga kali sehari. Jangan lupa memanaskan kompres dengan selendang atau sekeping kain bulu

Juga, pakar dalam ubat tradisional dinasihatkan untuk menggunakan kemasan kasa, direndam dalam whey susu segar.

Penting: pada tanda awal hernia, pastikan untuk berunding dengan doktor dan ikut sarannya. Dapatkan kebenaran untuk menggunakan remedi rakyat. Konspirasi, hanya digunakan sebagai tambahan kepada rawatan tradisional.

Plot hernia pada kanak-kanak dan orang dewasa

Salah satu penyakit yang paling biasa hari ini adalah hernia umbilical. Ubat-ubatan moden mengatasi dengannya, bagaimanapun, sebagai ubat-ubatan rakyat.

Walau bagaimanapun, ada satu perkara - hernia cenderung untuk kembali, tidak kira apa cara digunakan untuk menghapuskannya. Rawatan semula diperlukan, tetapi ini tidak selalu mungkin. Plot hernia umbilical memudahkan untuk menyingkirkan penyakit, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak kecil.

Perubatan moden mengenal pasti beberapa gejala penyakit ini:

 • Muntah;
 • Perlanggaran rantau pusat;
 • Kesakitan abdomen.

Hernia umbilical dipanggil regangan cincin umbilik di bawah pengaruh tekanan intra-abdomen yang kuat pada dinding luar rongga perut. Perkembangan penyakit itu menyebabkan sembelit kekal dan mengangkat berat badan berlebihan. Seringkali hernia berkembang dalam wanita mengandung berusia 30 tahun, atau pada orang yang gemuk.

Selama berabad-abad, ketika ubat tidak tersedia untuk semua orang, dan tahapnya jauh lebih rendah daripada zaman moden, orang percaya pada kekuatan permintaan dan doa. Beralih ke angkatan yang lebih tinggi, orang dapat menyembuhkan sebarang penyakit dengan kata-kata. Maka cara paling berkesan untuk merawat hernia adalah konspirasi dan ubat-ubatan rakyat.

Keselamatan terletak pada bulan

Terlepas dari mana rawatan hernia yang ditetapkan oleh doktor - ubat-ubatan rakyat, ubat-ubatan moden, atau pembedahan - dibenarkan untuk menggunakan plot kuat dari hernia umbilical. Bulan akan menentang penyakit, kerana itu adalah untuknya doa harus dibaca.

Ia harus dibaca 4 kali, tiga daripadanya - ke bulan, dan keempat - ke bulan purnama. Jadi, tiga kali pada malam hari kata-kata konspirasi ditujukan kepada bulan yang semakin meningkat. Pada bulan purnama, anda harus membaca bahagian kedua plot sekali.

Ia perlu membaca plot dengan pemikiran tentang penyakit itu, dan perlu memikirkan tempat penyakit itu berkembang.

Ritus universal terhadap hernia melibatkan pembacaan sehari-hari konspirasi pada pagi dan petang.

Terdapat satu cara yang anda boleh menghilangkan penyakit ini bukan sahaja dalam diri anda, tetapi juga di saudara-mara anda. Untuk melakukan ini, anda mesti membaca teks konspirasi itu, yang menunjukkan dari mana secara khusus ia perlu untuk membuang penyakit itu.

Krim masam juga boleh membantu melawan hernia umbilical, tetapi kaedahnya berkesan jika penyebab penyakitnya adalah angkat berat. Krim masam mula bercakap dengan kata-kata istimewa, kemudian ia merebus tempat meradang. Sisa krim masam diberikan kepada kucing.

Anda juga boleh menggunakan solat harian, yang perlu dibaca selagi penyakit tidak merosot.

Konspirasi akan membantu menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

Selalunya, doktor enggan merawat bayi yang menderita hernia umbi, merujuk kepada usia kecil mereka. Remedi rakyat tidak selalu dapat menyembuhkan anak, dan sering kali mereka dikontraindikasikan kerana kemungkinan reaksi alergi. Ia tetap untuk menjalankan rawatan melalui konspirasi. Jika, bagaimanapun, ubat-ubatan rakyat diterima oleh kanak-kanak, maka ritual itu boleh dilakukan lebih banyak - ia tidak akan menjejaskan rawatan. Pendekatan ini tidak akan menyebabkan sebarang akibat negatif.

Ritual magis yang bertujuan untuk menghilangkan hernia umbilik, hanya untuk membaca doa ke atas bayi. Ia perlu membaca teks pada awal pagi, sementara bayi harus berada di tangan pembaca, maka rawatan itu akan berjaya. Perkataan diucapkan tiga kali, maka anda perlu meludahkan bayi pada pusar dan baca bahagian kedua plot. Pemulihan rakyat untuk penyakit ini akan menjadi cara pencegahan yang terbaik.

Terdapat peraturan untuk melakukan ritual ajaib untuk rawatan kanak-kanak, yang selama berabad-abad telah disampaikan oleh tradisi kaum.

Untuk menjalankan upacara itu hendaklah sama ada keluarga anak (ibu, nenek), atau ahli sihir yang kuat. Adalah penting bahawa orang yang mengerjakan upacara itu, dengan tulus ingin membantu bayi, maka akibatnya tidak akan mempengaruhi siapa pun. Keberkesanan majlis itu sering kali bahawa ibu dengan kekuatannya dan dengan sepenuh hatinya ingin menyembuhkan bayi, apa pun cara dia gunakan untuknya. Melalui pendekatan ini, plot menyerap semua rahmat ibu dan iman dalam penyembuhan.

Bagaimana cara memulakan hernia pada anak dengan cepat dan cekap

Bagi ibu bapa yang banyak perhatian, sebarang penyimpangan dalam kesihatan bayi menyebabkan panik yang sebenar. Hernia pada kanak-kanak juga menjadi punca kebimbangan. Di samping pilihan rawatan konservatif, menggunakan plot hernia pada bayi baru lahir. Tetapi perlu diingat bahawa rayuan kepada doktor adalah perlu, kerana hanya seorang doktor yang boleh menilai sejauh mana masalahnya, menetapkan sebarang rawatan. Dan kaedah bukan tradisional harus digunakan hanya sebagai tambahan, meningkatkan keberkesanan terapi konservatif.

Apakah hernia itu?

Hernia biasanya muncul dalam tempoh 30 hari selepas kelahiran bayi. Ini adalah proses kecil di pusar atau meterai di kawasan pangkal paha, yang menjadi lebih besar dan membeku apabila ketegangan otot (misalnya, ketika anak menangis). Dengan menekan pada meterai itu, ia boleh ditekan. Hernia umbilik kelihatan lebih kerap pada bayi-bayi pramatang, dan mungkin juga muncul sebagai akibat daripada menangis yang kuat dari bayi ("air mata perut"). Lebih kurang kerap kali kecacatan ini menunjukkan patologi dalam sistem pencernaan.

Adakah saya perlu menghilangkan hernia dengan kaedah radikal? Menurut ahli pediatrik, pertumbuhan harus hilang sehingga bayi berumur satu tahun. Jika tidak, sebelum berumur dua tahun dia perlu menjalani rawatan pembedahan. Tetapi jika kecacatan itu menyebabkan ketidakselesaan atau kecemasan kepada kanak-kanak, rawatan perlu dilakukan secepat mungkin. Perubatan alternatif menawarkan sebilangan besar plot dan doa dengan bantuan yang mana anda secara bebas boleh memulakan masalah, menyingkirkannya.

Ciri-ciri plot hernia pada bayi baru lahir

Bimbang tentang kesihatan dan kehidupan bayi mereka, ibu bapa mencuba pelbagai cara rawatan, termasuk pembuangan hernia dengan bantuan upacara magis. Dengan bantuan kaedah tersebut, sangat baik untuk melengkapi rawatan tradisional. Konspirasi akan berkesan hanya jika peraturan tertentu diikuti:

 1. Adalah perlu untuk yakin dengan kuasa perkataan itu, semasa ritus ibu meletakkan tenaga positifnya, yang selalu dirasakan oleh anak.
 2. Ritual itu dilakukan hanya pada bulan, yang berkurang. Ia adalah semasa tempoh upacara ini, anda boleh menyingkirkan semua yang tidak perlu dan berbahaya, kerana ini, keberkesanan semua tindakan dan kata-kata meningkat beberapa kali.
 3. Satu plot dari hernia pada pusar harus dijalankan oleh ibu atau nenek. Apa-apa tindakan oleh orang luar akan tidak berkesan. Bagi kanak-kanak yang sangat muda, kedua-dua ibu bapa boleh menjalankan upacara.
 4. Orang yang akan menjalankannya hanya perlu mengalami emosi positif. Kunci kejayaan adalah sikap emosi yang tenang dan positif.
 5. Mana-mana upacara kuat akan berkuatkuasa hanya jika disimpan secara rahsia. Tidak perlu berkongsi rancangan anda untuk upacara masa depan. Juga, tidak perlu berkongsi hakikat bahawa ritus itu membantu dan bayi itu pulih.

Cadangan sedemikian disyorkan agar dapat mencapai hasil yang baik.

Bagaimana untuk membincangkan hernia umbilik dalam bayi

Dengan bantuan ritual berikut, seseorang boleh bercakap tentang proses yang lebih besar. Plot hernia umbi dalam bayi yang baru lahir dijalankan pada waktu pagi, dengan sinaran pertama matahari. Ia adalah perlu untuk mengubati perut bayi, mengambilnya di dalam lengan anda, tiga kali anda perlu memulakan hernia dengan perkataan berikut:

"Ibu memakainya di bawah hatinya, menanti anda, berdoa untuk kesihatan dan berkongsi bahagia. Dan sekarang saya, hamba Tuhan (nama), saya bertanya kepada anda, Tuhan, untuk membantu saya / anak saya, memberkati dia sebagai Anak anda, Yesus. Bantu mengubati sakit hitam, tidak diketahui siapa yang datang. Semua elemen, bumi dan langit, laut dan darat, hutan dan lembah, datang untuk membantu saya, membantu untuk menghilangkan hernia yang dahsyat, hernia yang menghancurkan dan bengkak. Biarkan anak saya (nama) tidur dalam mimpi manis untuk kegembiraan hati saya. Simpanlah itu, malaikat. Biarkan penyakit kulit hilang tanpa jejak dan parut. Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus. Amen. "

Kemudian meludahkan pada kawasan kulit yang rosak, selepas itu:

"Saya berdoa kepada-Mu, Tuhan, dengar doa saya, biarkan kata-kata saya tidak dapat menghilangkan angin, tidak dapat memotong kapak dan menghancurkan khabar angin rakyat. Biarkan kata saya disimpan tujuh meterai, tujuh kunci. Biarkan penyakit itu hilang dan tidak kembali. Amen. " Lebih baik membaca sendiri dengan bayi, supaya tidak ada orang lain yang akan mendengar.

Plot mudah

Terdapat satu hernia umbilikikal dalam satu kanak-kanak. Upacara ini termasuk solat yang boleh dibaca beberapa kali berturut-turut. Tiada pengetahuan dan sifat khusus diperlukan. Agar ritual untuk membawa hasil yang diinginkan, bilik mesti bersih dan tenang. Kanak-kanak harus berada dalam suasana yang baik. Masa yang paling sesuai adalah pagi.

Berhati-hati mengelilingi hernia dengan jari kecil tangan kiri anda, sambil membisikkan kata-kata berikut:

"Tuhan, tolonglah kami, keluarkan penyakit ini, dan anda, hernia, keluar dari tubuh. Pergi ke lubang yang jauh! Semoga selalu demikian. Amen. "

Dengan cara ini anda boleh bercakap bukan sahaja hernia, tetapi penyakit kulit lain pada badan bayi. Baca doa tiga kali, selepas setiap kali meludah ke bahu kiri. Selepas upacara, meterai itu hendaklah menjadi lebih kecil setiap hari.

Kuasa konspirasi ibu

Jika ibu mahu menyembuhkan anaknya sendiri, kaedah ini sesuai. Cinta dan tenaga positif ibu adalah jimat yang sangat kuat, mempunyai kesan yang benar-benar penyembuhan. Dan jika ibu juga membaca doa, hasil positif dipertingkatkan beberapa kali. Untuk melakukan ritual, anda perlu melakukan langkah-langkah berikut: Ibu sepatutnya menggigit kawasan hernia, kemudian, memegang bibirnya, berbisik perkataan berikut:

"Saya akan menggigit kamu, penyakit, kamu tidak akan lari dari saya di mana sahaja! Saya mempunyai gigi, tetapi anda tidak! Biarkan hernia ke mana anda datang dan jangan kembali! Begitu juga! "

Bicaralah kata-kata tiga kali, kemudian meludahkan bahu kiri. Ritual semacam itu dianggap paling kuat. Tetapi anda tidak boleh mengulanginya. Ia mula berkuat kuasa selepas sehari, secara beransur-ansur, pendidikan akan hilang.

Plot Vintage

Plak kuno hernia umbilical adalah sempurna untuk kedua-dua bayi dan kanak-kanak yang lebih tua, dan juga orang dewasa. Tetapi ia boleh digunakan hanya dalam kombinasi dengan pilihan rawatan konservatif, kerana konspirasi semata-mata tidak akan berkesan, tetapi hanya akan menguatkan kesan ubat-ubatan yang ditetapkan oleh doktor.

Selama tiga hari anda perlu bangun pagi, bersama dengan sinar matahari pertama. Whisper atas kawasan sakit di dalam anak teks berikut:

"Ayolah, lari, penyakit kotor. Pergi jauh dari kanak-kanak, di ladang yang bersih dan hutan tebal, kepada binatang itu, cuci dan menggerunkannya! Dan biarkan anak saya sahaja! Biarlah selama-lamanya. Amen. "

Ritus laluan dengan sabun

Terdapat juga mantra kuno dari hernia umbilik pada bayi. Semasa mandi seorang bayi yang baru lahir, anda harus memfitnah teks berikut pada sabun: "Sabun sabun, bantu, cuci kotor dan penyakit, cuci kotor di hutan yang tebal dan padat di dalam hutan, biarkan ia kekal di tempat itu selama-lamanya dan selama-lamanya. Amen. "

Kemudian dengan sabun ini untuk mencuci bayi, katakan doa itu lagi, meludah tiga kali di atas bahu kiri. Selepas itu, sabun mesti dikebumikan di bawah pokok, dibuang ke mana-mana takungan di tempat yang sepi.

Plot untuk hernia inguinal pada bayi baru lahir

Plot hernia pada bayi pangkal paha jarang digunakan, kerana jenis pendidikan ini lebih sering didiagnosis pada orang dewasa. Anda perlu membeli lumut air, plot dari hernia inguinal untuk membacanya di bulan purnama:

"Terdapat batu dalam lumut di belakang laut-okayan, Buyan yang gemilang menyembunyikannya. Di bawah batu itu, hidup ular itu. Dia akan makan semua penyakit, dia tidak akan sakit sendiri. Menggilap, ular, hamba Tuhan (nama) semua penyakit. Nikmati mereka, dan beri kami kegembiraan. Amen. "

Kaedah ini akan lebih berkesan jika anda mengumpul lumut anda sendiri. Bilas sebelum digunakan. Selepas fitnah, lampirkan ke kawasan yang terjejas. Sekiranya tiada hasil daripada kaedah tersebut, sangat penting untuk melawat pakar bedah secepat mungkin, kerana hanya seorang doktor yang boleh memutuskan bagaimana untuk menjalankan rawatan dalam setiap kes tertentu.

Satu lagi versi ritual adalah berkesan. Tetapi untuk pelaksanaannya, kanak-kanak itu harus mempunyai perasaan yang baik, emosi positif ibu penting, kerana tenaganya langsung mempengaruhi hasilnya. Untuk melaksanakan upacara memerlukan barang-barang tersebut:

 • lilin putih;
 • kain sutera atau kain bulu;
 • beg kecil kain.

Membeli barang-barang ini, anda tidak perlu mengambil perubahan. Berdiri dengan sinar matahari yang pertama, api ke lilin, berjalan di sekitar anak tiga kali lawan jam, membaca Bapa Kita. Kemudian baca teks 7 kali, setiap kali meludah ke flap. Selepas upacara itu, flap dan lilin harus dikeluarkan dalam beg dan dibakar di padang pasir. Selepas itu, selama tujuh hari, setiap hari, memasang lilin di rumah dengan api, berdoalah kepada Perawan Maria.

Tidak perlu menyebarkan kepada orang lain tentang ritual itu. Semua perkataan harus dibicarakan dengan jelas, tanpa kalah, lebih baik bahawa remah tidak tidur. Baca perkataan berikut:

"Hilangkan penyakit, ke hutan-hutan yang jauh, ke dalam hutan yang padat, ke laut dalam, ke ladang yang jauh! Anda adalah gigi yang tidak berdaya, dan saya zubat, oleh itu, saya akan menghembus nafas, menghalau kamu. Pergi mengamuk batu yang tegak, ekor oak centenary, mendidih air laut, dan jangan meninggalkan Hamba Tuhan (nama) sahaja! Pidato saya adalah keluli. Jadi jadilah! Amen

Doa adalah pembantu yang terbaik

Untuk menyingkirkan hernia pada bayi, air di mana bayi itu dimandikan harus diucapkan melalui doa. Untuk melakukan ini, doakan Theotokos Maha Kudus atau Panteleimon Penyembuh, serta Saint Artemy.

Teks doa untuk Panteleimon:

"Martir Besar Kudus dan Panteleimon Penyembuh, Allah yang meniru penyayang! Dengarlah kami, orang-orang berdosa, di hadapan ikon kudusmu, mereka yang berdoa dengan sungguh-sungguh. Mintalah kami dari Tuhan Allah dan pembantunya, peninggalan dosa dan perbuatan kami. Memberi kami dari penyakit mental dan fizikal. Kita mempunyai banyak dosa dan penyakit, memberi kita keselesaan dan pertolongan, maafkan dosa kita dan berdiri. Beri kami rahmat, sembuh penyakit. Dengan nama semua orang kudus, Tuhan, Bapa, dan Anak kita, dan Roh Kudus. Amen. "

Apakah ubat tradisional berfikir tentang kaedah tersebut?

Jika hernia umbilical adalah didiagnosis, rawatan di rumah hanya boleh digunakan sebagai kaedah tambahan. Perubatan konservatif mencurigakan jenis rawatan ini. Pakar menasihati merawat bayi hernia dengan pakar. Dan plot dari hernia pada kanak-kanak hanya boleh meningkatkan kesan terapi konservatif.

Horoskop Cinta yang luar biasa oleh Kerro

Ketahui apabila anda mendapati cinta dan kebahagiaan yang sebenar. Ikuti cadangan Marilyn Kerro dan dalam beberapa minggu anda DIJAMIN untuk mencari pasangan hidup atau kembali percikan dan suka hubungan.

Anda tidak boleh membincangkan horoskop dengan rakan-rakan dan keluarga, kerana anda mengubah jalan yang benar, melanggar jalan yang telah ditakdirkan

Hernia umbilical pada kanak-kanak konspirasi doa

Kami menasihati anda untuk membiasakan diri dengan hernia umbilical di tempat berdoa kanak-kanak dengan beberapa pilihan dalam bahasa Rusia, dengan penerangan dan gambar penuh.

Bagaimana saya boleh memulakan hernia pada bayi

Artikel ini memberikan penerangan terperinci tentang cara memulakan hernia pada bayi. Mommies sering menghadapi masalah yang sama dan tidak mahu menundukkan anak-anak mereka ke campur tangan pembedahan yang dahsyat.

Cara bercakap hernia dalam bayi

Apakah penyakitnya?

Kecacatan ini dapat mewujudkan dirinya dalam bulan pertama kehidupan: lampiran kecil di pusar atau bengkak di kawasan pangkal paha, yang dikeluarkan semasa ketegangan otot dan dapat ditekan ketika ditekan pada mereka. Bayi pramatang lebih kerap dipengaruhi oleh pusat: ia boleh diperolehi akibat kerap menangis bayi ("merobek perut"), kurang kerap daripada gangguan dalam sistem penghadaman. Tidak semestinya bantahan boleh dibezakan, ia bergantung kepada saiznya. Dalam jenis inguinal, kandungan rahim perut jatuh ke dalam saluran inguinal. Lelaki lebih kerap.

Adakah intervensi dan rawatan tepat pada masanya perlu? Sesetengah pakar pediatrik percaya bahawa apabila anak berusia 1 tahun, pertumbuhan akan turun. Jika tidak, operasi dilakukan sehingga dua tahun. Tetapi, jika kecacatan itu menyebabkan kecemasan dan ketidakselesaan kanak-kanak, langkah-langkah itu wajar diambil. Ubat seperti plaster perubatan atau memakai pembalut tidak selalu membawa kesan yang diingini. Untuk menghapuskan anak kecil, kebanyakan doktor tidak bersetuju. Di manakah keselamatan? Bagaimana untuk membantu anak anda? Selalunya, rawatan dengan kaedah tradisional tidak membawa hasil yang diingini, dan doktor jauh dari selalu berpaling untuk menjadi wakil saudari profesion mereka. Kemudian datang untuk membantu kaedah rawatan kuno.

Kuasa sihir

Apa fitnah? Ini adalah cara untuk mempengaruhi aura manusia dengan mengucapkan kata-kata ajaib dengan kuasa penyembuhan. Pada zaman purba, hanya orang istimewa yang mempunyai bidang keimanan dan tenaga khas boleh membacanya. Penyembuh telah dianiaya kerana kerajinan pagan mereka menentang gereja dan sains. Jampi tidak selalu ditujukan kepada perkara-perkara yang baik (penyembuhan, kesejahteraan, nasib), kadang kala digunakan untuk kegunaan gelap (kutukan, pembunuhan). Kuasa perkataan tidak boleh dipandang rendah. Ingat bahawa fitnah yang buruk pasti akan kembali kepada pengirimnya.

Untuk menjalankan upacara itu bukan sahaja boleh menjadi penyihir, lebih berkesan - untuk membaca doa saudara-mara orang yang kepadanya ia diarahkan.

 • untuk lelaki membaca pada hari Isnin, Selasa, Khamis, untuk wanita - pada hari Rabu, Jumaat, Sabtu - untuk tidak melaksanakan ritual pada hari Ahad;
 • untuk mencapai kesan yang lebih besar, anda boleh menggunakan kalendar lunar;
 • menghasilkan semula teks dengan tepat, tanpa mengubah apa-apa mengikut budi bicaranya;
 • Kata-kata di dalam bisikan, terkapar;
 • perkara utama adalah untuk mempercayai kuasa ejaan, untuk mengarahkan semua tenaga dan kasih sayang ke arah kesedarannya.

Seterusnya, kami belajar bagaimana untuk bercakap hernia dalam bayi sendiri dan apa yang boleh dan tidak dapat dilakukan semasa proses ejaan.

Penerangan ibadat

Siapa yang akan bercakap penyakit umbilical? Siapa yang boleh membaca ejaan untuk merancang bayi dari hernia?

Yang paling tidak mementingkan diri sendiri dan kuat - cintakan ibu kepada anaknya. Yang paling bijak daripada penyembuh tidak akan dapat melabur dalam majlis itu sebagai kuasa penyembuhan yang ajaib kerana dia. Pemikirannya adalah tulen, dan lebih baik baginya untuk mempercayakan perkara yang halus itu kepada dirinya sendiri. Sekiranya sebab penyertaan ibu tidak mungkin, dia tidak merasakan jumlah tenaga atau kekuatan yang diperlukan di dalamnya, anda boleh terlibat dalam pelaksanaan proses konspirasi dari hernia anak umbi seorang saudara terdekat - bapa atau nenek.

Untuk mengadakan upacara untuk bercakap hernia umbilik dalam kanak-kanak tidak perlu menggunakan air:

 • bangkit pada subuh;
 • telanjang perut bayi dan ambilnya di tangan anda;
 • Katakanlah teks berikut tiga kali: "Ibu memakai hamba Allah (nama) di bawah hatinya, dia sedang menunggu kamu, tetapi dia berdoa kepada Tuhan untuk kebahagiaan duniamu. Hamba Tuhan (nama) dan sekarang Tuhan kami meminta anda, anaknya, untuk memberkati Yesus, sebagai anaknya, untuk menyembuhkan orang kulit hitam, yang telah datang ke rumah kami daripada tiada siapa yang tahu di mana. Eja semua kuasa bumi dan langit, laut dan tanah, hutan dan lembah, datang kepada kami dengan seorang anak untuk membantu dan membantu menyembuhkan hernia yang dahsyat, hernia yang menghakis dan menarik. Biarkan hamba Tuhan (nama) tidur nyenyak dengan gembira hatinya ibu. Biarkan malaikat-malaikat surga menyimpannya. Ia akan larut, biarkan mereka menyerang kulit, dan tidak akan meninggalkan jejak di belakang mereka. Dengan nama Bapa dan anak lelaki dan roh kudus! Amen;
 • meludah di tempat yang sakit;
 • selamat seperti berikut:

"Doa ibu saya kepada Tuhan Allah di telingaku, dan jangan memusnahkannya oleh angin, atau oleh kapak, atau oleh khabar angin jahat rakyat. Kata-kata saya disimpan, ya, di belakang tujuh meterai, di tujuh kunci, dan teks yang ditulis akan membakar dan menghancurkan abu ke angin. Musuh tidak akan selamanya. Amen. "

Kesimpulannya

Sekarang anda tahu bagaimana untuk membincangkan hernia umbilical pada kanak-kanak, bagaimana untuk menghilangkan inguinal di rumah.

Gejala hernia umbi pada bayi, apa yang perlu dilakukan dan bagaimana

Gejala hernia umbi pada bayi, apa yang perlu dilakukan dan bagaimana

Saya akan memberitahu anda tentang kesukaran dan perkembangan bayi!

Saya akan memberitahu anda tentang kesukaran dan perkembangan bayi!

Ingat bahawa upacara ini diarahkan semata-mata untuk kebaikan, itu adalah doa ibubapa untuk penyembuhan anaknya. Tiada jenayah terhadap agama semasa plot hernia pada bayi baru lahir. Semoga kuasa cinta dalam kerjaya ibu dapat membantu anda menyembuhkan dan menyembuhkan!

Plot hernia pada kanak-kanak dan orang dewasa

Salah satu penyakit yang paling biasa hari ini adalah hernia umbilical. Ubat-ubatan moden mengatasi dengannya, bagaimanapun, sebagai ubat-ubatan rakyat.

Walau bagaimanapun, ada satu perkara - hernia cenderung untuk kembali, tidak kira apa cara digunakan untuk menghapuskannya. Rawatan semula diperlukan, tetapi ini tidak selalu mungkin. Plot hernia umbilical memudahkan untuk menyingkirkan penyakit, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak kecil.

Perubatan moden mengenal pasti beberapa gejala penyakit ini:

 • Muntah;
 • Perlanggaran rantau pusat;
 • Kesakitan abdomen.

Hernia umbilical dipanggil regangan cincin umbilik di bawah pengaruh tekanan intra-abdomen yang kuat pada dinding luar rongga perut. Perkembangan penyakit itu menyebabkan sembelit kekal dan mengangkat berat badan berlebihan. Seringkali hernia berkembang dalam wanita mengandung berusia 30 tahun, atau pada orang yang gemuk.

Dalam kebanyakan kes, penyakit ini berkembang pada bayi baru lahir, wanita baru lahir dan matang.

Selama berabad-abad, ketika ubat tidak tersedia untuk semua orang, dan tahapnya jauh lebih rendah daripada zaman moden, orang percaya pada kekuatan permintaan dan doa. Beralih ke angkatan yang lebih tinggi, orang dapat menyembuhkan sebarang penyakit dengan kata-kata. Maka cara paling berkesan untuk merawat hernia adalah konspirasi dan ubat-ubatan rakyat.

Keselamatan terletak pada bulan

Terlepas dari mana rawatan hernia yang ditetapkan oleh doktor - ubat-ubatan rakyat, ubat-ubatan moden, atau pembedahan - dibenarkan untuk menggunakan plot kuat dari hernia umbilical. Bulan akan menentang penyakit, kerana itu adalah untuknya doa harus dibaca.

Ia harus dibaca 4 kali, tiga daripadanya - ke bulan, dan keempat - ke bulan purnama. Jadi, tiga kali pada malam hari kata-kata konspirasi ditujukan kepada bulan yang semakin meningkat. Pada bulan purnama, anda harus membaca bahagian kedua plot sekali.

Ia perlu membaca plot dengan pemikiran tentang penyakit itu, dan perlu memikirkan tempat penyakit itu berkembang.

Ritus universal terhadap hernia melibatkan pembacaan sehari-hari konspirasi pada pagi dan petang.

Terdapat satu cara yang anda boleh menghilangkan penyakit ini bukan sahaja dalam diri anda, tetapi juga di saudara-mara anda. Untuk melakukan ini, anda mesti membaca teks konspirasi itu, yang menunjukkan dari mana secara khusus ia perlu untuk membuang penyakit itu.

Krim masam juga boleh membantu melawan hernia umbilical, tetapi kaedahnya berkesan jika penyebab penyakitnya adalah angkat berat. Krim masam mula bercakap dengan kata-kata istimewa, kemudian ia merebus tempat meradang. Sisa krim masam diberikan kepada kucing.

Anda juga boleh menggunakan solat harian, yang perlu dibaca selagi penyakit tidak merosot.

Konspirasi akan membantu menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

Selalunya, doktor enggan merawat bayi yang menderita hernia umbi, merujuk kepada usia kecil mereka. Remedi rakyat tidak selalu dapat menyembuhkan anak, dan sering kali mereka dikontraindikasikan kerana kemungkinan reaksi alergi. Ia tetap untuk menjalankan rawatan melalui konspirasi. Jika, bagaimanapun, ubat-ubatan rakyat diterima oleh kanak-kanak, maka ritual itu boleh dilakukan lebih banyak - ia tidak akan menjejaskan rawatan. Pendekatan ini tidak akan menyebabkan sebarang akibat negatif.

Ritual magis yang bertujuan untuk menghilangkan hernia umbilik, hanya untuk membaca doa ke atas bayi. Ia perlu membaca teks pada awal pagi, sementara bayi harus berada di tangan pembaca, maka rawatan itu akan berjaya. Perkataan diucapkan tiga kali, maka anda perlu meludahkan bayi pada pusar dan baca bahagian kedua plot. Pemulihan rakyat untuk penyakit ini akan menjadi cara pencegahan yang terbaik.

Terdapat peraturan untuk melakukan ritual ajaib untuk rawatan kanak-kanak, yang selama berabad-abad telah disampaikan oleh tradisi kaum.

Untuk menjalankan upacara itu hendaklah sama ada keluarga anak (ibu, nenek), atau ahli sihir yang kuat. Adalah penting bahawa orang yang mengerjakan upacara itu, dengan tulus ingin membantu bayi, maka akibatnya tidak akan mempengaruhi siapa pun. Keberkesanan majlis itu sering kali bahawa ibu dengan kekuatannya dan dengan sepenuh hatinya ingin menyembuhkan bayi, apa pun cara dia gunakan untuknya. Melalui pendekatan ini, plot menyerap semua rahmat ibu dan iman dalam penyembuhan.

Plot penyembuhan yang berguna:

Plot dari hernia: komen

Satu komen

Hernia - penyakit yang agak berbahaya. Dan peraturan nombor satu, yang walaupun kanak-kanak tahu: anda tidak boleh mengangkat dan membawa beban. Tetapi suami saya pernah memutuskan untuk menunjukkan kekuatannya kepada kawan-kawannya, dia adalah ahli sukan saya, dia mula mengangkat kereta. Dan dengan itu, memperoleh hernia. Di hospital, kami berhadapan dengan pilihan: sama ada operasi atau merawat diri anda. Dan kemudian saya jumpa konspirasi terhadap penyakit ini. Darling pada mulanya ketawa untuk masa yang lama, tetapi selepas satu jam pujukan dia bersetuju untuk beberapa eksperimen. Selama tiga malam berturut-turut saya membaca doa untuk bulan. Pada mulanya tidak ada peningkatan, tetapi selepas sebulan suami saya berasa lebih baik.

Saya percaya bahawa anda perlu percaya dan semuanya akan berjaya!

Penggunaan plot untuk hernia umbilik

Salah satu penyakit yang diketahui orang ialah hernia umbilik. Satu-satunya kelemahan adalah hakikat bahawa pengulangan adalah mungkin, dan lebih khusus lagi berulang. Sukar untuk menyembuhkan hernia umbilical sekaligus, penyakit itu boleh berkembang dan menunjukkan gejala baru selepas tempoh tertentu. Penyakit ini menampakkan diri pada orang tua, pada wanita yang telah melahirkan dan pada anak-anak. Satu plot dari hernia umbilik adalah salah satu cara di mana penyakit dapat diatasi. Anda boleh menyingkirkannya sendiri, membantu keluarga dan rakan anda. Ritual mesti dilakukan pada hari-hari tertentu, dan pada masa tertentu, dengan pemikiran tulen. Ia adalah mungkin untuk menyembuhkan penyakit ini dengan kaedah rakyat, tanpa pembedahan.

Sukar untuk menyembuhkan hernia umbi pada satu masa,

Aturan asas ritual

Sebelum anda membaca doa atau konspirasi, anda perlu belajar cara melakukan ritual dengan betul, kerana hasilnya bergantung pada tindakan yang tepat:

 1. Perkara pertama yang perlu anda lakukan adalah percaya kepada konspirasi, percaya kepada kuasa ajaib. Tanpa iman pada hasilnya, penyakit itu boleh mula berkembang lebih banyak lagi. Jangan sekali-kali membelanjakan apa-apa yang menarik, anda tidak boleh bercanda dengan sihir.
 2. Adalah penting untuk mengambil kira bahawa ritual dan konspirasi dari hernia umbilik paling baik dilakukan semasa bulan yang semakin pudar. Upacara mempunyai sifat penyembuhan, dan juga bertindak lebih cepat.
 3. Untuk membaca doa dan mengadakan upacara, jika penyakit anak itu disebabkan oleh ibunya, anda juga boleh mempercayakan neneknya. Bersama-sama Anda masih boleh memegang, tetapi tidak pernah mempercayai orang luar, dalam jiwanya boleh mengintai niat jahat dan niat jahat.

Tidak kira siapa ritual yang dilakukan, adalah penting untuk mengekalkan kerahsiaan. Sekiranya anda mempunyai keinginan untuk bercakap tentang upacara yang dilakukan, ini boleh dilakukan selepas hasilnya dapat dilihat.

Kami melegakan bayi dari hernia umbilik

Anda boleh menyingkirkan bayi dari jenis penyakit ini, jika anda membaca konspirasi pada masa yang tepat dan dengan tenaga positif. Ibu atau nenek perlu mengatakan kata-kata berikut:

"Ibu memakainya, hamba Tuhan (nama) memakai kamu, ibumu membawa kamu keluar, ibumu sakit hati untuk kamu. Dan sekarang ibu, hamba Tuhan (nama), merampas hernia hitam, dari bayi, hamba Tuhan (nama) membuangnya. Hernia adalah hitam, hernia merah, hernia kuning, hernia putih, hernia adalah sayang. Saya akan menggigit hernia, hernia subplaced, popliteal, jelas. Saya akan mendapat gigitan hernia, menderu, herniated, hernia, yang berwibawa. Semua hernia saya pinjaman, dari semua saya akan bercakap hamba Tuhan (nama), saya akan memberinya kesihatan yang kuat. Sehingga dia tidak mempunyai hernia pada bulan baru dan tahun baru, tidak di tempat baru, atau di tempat lama, atau sekarang dan tidak pernah. Dan pada waktu pagi, dan pada waktu malam, dan pada waktu petang, dan pada siang hari, yakinlah, hamba Tuhan (nama), tenang dan tenang. Tidur ketat, bertambah cepat. Amen. Amen. Amen. "

Bayi boleh menghilangkan hernia umbilik dengan bantuan konspirasi

Kata-kata ini dibaca tiga kali, selepas anda perlu meludah pada pusar dan ucapkan ucapan berikut:

"Kata-kata saya adalah benar, kata-kata saya kuat, mereka lebih tajam daripada pisau, mereka lebih tajam daripada pedang, mereka adalah tombak lebih kuat. Saya menutup plot dengan kunci saya dan membuang kunci ke laut. Tiada siapa yang boleh disekat, tiada siapa yang boleh menukar perkataan. Begitu juga. Amen. "

Ucapan semacam itu membolehkan anda menyatukan plot baca.

Kaedah umum merawat penyakit

Terdapat upacara universal yang boleh digunakan untuk rawatan diri, serta untuk kanak-kanak dan orang tersayang. Ritual ini mudah digunakan dan tidak memerlukan tambahan. Anda perlu membaca doa pada masa yang sesuai untuk anda. Satu-satunya perkara yang perlu anda ikuti ialah memilih waktu pagi, jika anda membaca plot untuk kanak-kanak itu. Perkara pertama yang perlu anda lakukan: tempat yang menyakitkan, mengelilingi dengan tangan kiri anda (dengan jari kecil anda) dan ulangi kata-kata ini tiga kali:

"Tuhan memberkati! Tuhan memberkati! Dan kamu, hancurkan! Pergi ke roda, dan dari dalam ke dalam lubang! Di sana anda akan kekal selama-lamanya! Ia akan menjadi begitu, tetapi tidak sebaliknya! Amen! "

Selepas membaca plot sebaik sahaja anda perlu meludah ke atas bahu kiri, dan begitu juga selepas setiap bacaan, tiga kali. Upacara ini adalah berkesan dengan segera, hasil pertama dapat dilihat dalam satu bulan. Anda boleh cuba melakukan ritual biasa dengan lilin atau pada bulan yang semakin meningkat, yang tidak memerlukan membaca doa atau konspirasi, tetapi hasilnya akan terlihat.

Untuk menyingkirkan penyakit ini anda perlu membaca doa pada masa yang sesuai untuk anda.

Kami meningkatkan kesan kaedah rakyat

Membaca plot dari hernia umbilical, anda boleh menggunakan kaedah rakyat sederhana secara selari, ini akan menguatkan kesan, memperbaiki dan mempercepatkan hasilnya:

 1. Sediakan duit syiling tembaga, disyorkan untuk mengambil duit syiling sampel lama. Tali kain, letakkan di kawasan pusar, selamat dengan pembalut atau plester. Kaedah ini berkesan pada peringkat awal manifestasi penyakit ini. Kaedah ini boleh digunakan untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Syiling dipakai selama sekurang-kurangnya tiga hari.
 2. Minyak amforae dan resin pain. Cairkan cair (gunakan mandi air), sejuk, buat bulatan. Untuk melicinkan kawasan pusar dengan minyak, letakkan bulatan, selamat dengan pembalut atau plaster.
 3. Bubur oat. Masak oat, sejuk, buat kek, letakkan di tempat yang sakit. Gunakan kaedah selama dua minggu, setiap hari.

Setelah memilih satu kaedah, bacalah plot pada bulan yang berkurang. Sediakan mangkuk dan ragi. Semasa membaca plot, yis perlu meludah. Anda boleh menggunakan lilin. Semasa membaca plot, pegang tangan anda di atas lilin, dalam bentuk kubah. Selepas upacara itu, letakkan telapak tangan anda bersama-sama. Orang yang dimaksudkan untuk upacara itu harus berbaring di tempat tidur sehingga lilin itu sepenuhnya dibakar. Jika keperluan timbul, maka anda tidak boleh bangun sebelum lilin terbakar menjadi separuh.

 • 12/11/2017 Anonymous Saya mahu berjumpa dengan pembeli secara langsung supaya dia ada.
 • 12/10/2017 Maria Saya tertanya-tanya jika saya boleh mendapat yang pertama.
 • 12/09/2017 dan obscurantisme pengarangnya mengagumkan. syaitan sihir hitam.
 • 12/08/2017 Aki Saya mahu membunuh tuhan.

Batal balasan

Anda boleh menggunakan apa-apa bahan di laman web Zakolduj dengan bahaya dan risiko anda sendiri. Rundingan dengan doktor mengenai penggunaan mana-mana ubat dan prosedur yang dipaparkan di laman web ini diperlukan

Plot dari hernia umbilik pada bayi - sihir penyembuhan rakyat

Ramai yang berminat dengan cara bercakap hernia dalam bayi mereka sendiri, dan sama ada ia boleh melakukan ritus yang sama di rumah tanpa beralih kepada tukang sihir dan whisper whiskers. Kami menyegerakan untuk mempercayai - ada cara sedemikian, dan kami akan membagikannya dengan anda.

Ciri-ciri plot hernia pada bayi

Plot hernia boleh menjadi sangat berkesan jika peraturan tertentu diikuti. Mereka adalah seperti berikut:

 1. Anda mesti yakin dan tidak percaya dengan kuasa ajaib konspirasi. Tindakan mereka didasarkan bukan sahaja pada manipulasi ajaib, tetapi juga pada kesan plasebo yang terkenal.
 2. Plot itu perlu dibaca dengan ketat pada bulan yang semakin suram. Ia adalah pada masa ini bahawa tenaga lunar tertumpu pada penyingkiran, pemusnahan semua yang tidak perlu dan tidak perlu. Oleh itu, keberkesanan upacara meningkat beberapa kali.
 3. Plot dari hernia umbi hendaklah dibaca oleh saudara terdekat anak. Adalah wajar bahawa ritus itu dilakukan oleh ibu atau nenek. Sekiranya bayi dilahirkan baru-baru ini, anda boleh melakukan ritual bersama.
 4. Seseorang yang membaca plot tidak seharusnya mempunyai emosi negatif. Adalah penting untuk berada dalam kerangka minda yang betul - kebaikan. Tenang dan keadaan emosi positif - kunci kejayaan
 5. Anda mesti menyimpan rahsia niat anda untuk melaksanakan ritus. Jangan berkongsi rancangan dengan sesiapa sahaja. Terutama tidak perlu menyebarkan plot yang telah bertindak, dan bayi itu sembuh.

Ini adalah peraturan yang paling asas. Ikutilah mereka, dan hasil yang diinginkan akan dicapai.

Cara membaca hernia umbilikikal yang mudah

Upacara ini adalah bacaan doa penyembuhan beberapa kali berturut-turut. Aksesori tambahan dan peralatan ajaib tidak diperlukan.

Untuk plot untuk bekerja, bilik mesti bersih, tenang, tenang dan selesa. Adalah wajar bahawa bayi itu berada dalam suasana yang baik - tidak menangis dan tidak menerkam. Masa terbaik adalah pagi. Ini membezakan konspirasi penyembuhan dari upacara-upacara sihir lain yang dilakukan pada waktu malam.

Anda perlu mencari dan mendedahkan tempat di badan kanak-kanak, di mana terdapat pendidikan hernia. Gunakan gerakan lembut dan lembut untuk melingkari hernia dengan jari kecil tangan kiri anda dan ulangi kata konspirasi:

Teks mesti diucapkan tiga kali. Selepas ini, melebihi tiga kali ganda di bahu kiri. Ia sangat mudah untuk memeriksa sama ada plot itu telah bertindak - dalam masa sebulan hernia seharusnya menjadi lebih kecil.

By the way! Dengan bantuan konspirasi itu, mungkin untuk menyembuhkan bukan sahaja hernia pada bayi, tetapi juga neoplasma jinak pada lelaki, yang terdapat di kawasan pangkal paha.

Satu plot hernia: ibu membaca

Variasi plot ini sesuai jika ibu ingin menyembuhkan bayi. Tenaga ibu dan cinta dalam diri mereka adalah jimat yang sangat kuat dan mempunyai kekuatan penyembuhan. Dan dengan bantuan upacara, kesannya dapat ditingkatkan berkali-kali.

Upacara itu dilakukan seperti berikut: pertama, ibu harus sedikit menggigit hernia yang terbentuk. Kemudian, tanpa membiarkannya keluar dari mulutnya, mengucapkan kata-kata konspirasi:

Selepas anda mengucapkan perkataan konspirasi tiga kali, melepasi bahu kiri.

Pilihan konspirasi ini dianggap paling kuat. Tetapi adalah mungkin untuk menjalankan upacara hanya sekali - yang lain dibenarkan untuk mengulangi, jika mereka tidak berfungsi pada kali pertama.

Plot itu akan berkuat kuasa dalam masa 24 jam, dan secara beransur-ansur hernia akan turun dari badan bayi.

Plot kuno dari hernia umbilik

Pilihan konspirasi ini sama-sama sesuai untuk bayi baru lahir, anak-anak muda, dan juga orang dewasa. Tetapi gunakan hanya sebagai tambahan kepada kaedah tradisional rawatan yang ditetapkan oleh doktor. Konspirasi itu tidak bertindak secara bebas, tetapi berulang kali meningkatkan keberkesanan dadah.

Ia mengambil masa tiga hari berturut-turut untuk bangun pagi, sebelum subuh datang. Dan baca pesakit kata-kata ajaib berikut:

Sekiranya upacara itu dijalankan oleh ibu anak, dalam proses menyatakan konspirasi, dia harus memegang bayi dengan tangannya di tempat di mana pembentukan hernia terletak. Anda boleh menyentuh ringan - anda tidak boleh memberikan sensasi yang menyakitkan anak.

Ritus laluan dengan sabun

Ini adalah cara purba untuk menghilangkan hernia yang menyakitkan. Apabila mandi bayi anda, anda perlu mula bercakap sabun dengan perkataan berikut:

Kemudian basuh bayi dengan sabun konspirasi, ulangi teks plot sekali lagi dan meludahkan tiga kali di atas bahu kiri.

Selepas upacara penyebaran sabun itu perlu disingkirkan. Ia mesti dikebumikan di tanah jauh dari rumah. Atau lemas di sungai, danau. Adalah dinasihatkan untuk mencari tempat paling sepi.

Rawatan hernia pada ubat-ubatan rakyat bayi

Untuk hanya bergantung kepada sihir pastinya tidak berbaloi jika kesihatan kanak-kanak itu datang. Cuba juga untuk menyembuhkan hernia dengan bantuan ubat-ubatan rakyat:

 1. Tanah liat Ia perlu dicairkan dengan air suam dengan konsisten krim tebal. Tanah liat buta dari kek dan panaskannya supaya ia cukup panas, tetapi tidak dibakar. Letakkan kek yang dihasilkan pada pusat kanak-kanak dan biarkan kering sepenuhnya.
 2. Cuka Sediakan penyelesaian cuka yang lemah: 1 sudu cuka per 2 liter air. Basuh bintik-bintik sakit tiga kali sehari.
 3. Pada musim panas, anda boleh memilih pakis dan masak merebus. Keluarkannya, keluarkan daun dan terapkan pada perut bayi tiga kali sehari. Jangan lupa memanaskan kompres dengan selendang atau sekeping kain bulu

Juga, pakar dalam ubat tradisional dinasihatkan untuk menggunakan kemasan kasa, direndam dalam whey susu segar.

Penting: pada tanda awal hernia, pastikan untuk berunding dengan doktor dan ikut sarannya. Dapatkan kebenaran untuk menggunakan remedi rakyat. Konspirasi, hanya digunakan sebagai tambahan kepada rawatan tradisional.

Pada usia dua bulan, doktor mendiagnosis hernia inguinal. Dan dia berkata bahawa pada 6 bulan ia perlu dikeluarkan dengan cara operasi. Persoalan saya ialah: adakah ia berlaku bahawa hernia boleh lulus dengan sendirinya? Dijawab kategori tidak. Nasib baik untuk nenek suami saya, kami mempunyai saudara yang tahu bagaimana memulakan hernia. Kami pergi ke dia tiga kali, di mana saya membaca konspirasi ke atas seorang kanak-kanak. Walaupun selepas kata-kata doktor takut bahawa ini tidak mungkin membantu. Untuk kebahagiaan saya, saya tidak mengalami apa-apa. Menjelang empat bulan, kanak-kanak itu tidak mempunyai hernia. Dan kita hanya pada zaman ini seolah-olah doktor. Semasa peperiksaan, dia tidak menemui apa-apa. Ini adalah keajaiban konspirasi.

Dengan hernia pada penatua, kami, juga, mencari penyembuh nenek, memandu, dia bercakap, semuanya berjalan tanpa jejak. Dan yang lebih muda telah mengurangkan hernia dengan bantuan bekas wang Rusia lama 1956. Dan pada umumnya, yang lebih tua adalah duit syiling, lebih baik. Ia adalah tepat seperti sen tembaga. Dilekatkan dengan plaster pada hernia (umbilical) dan tidak dikeluarkan. Plaster pelekat berubah mengikut keperluan. Hernia juga hilang tanpa jejak.

Selama dua bulan kami telah merangsang hernia dengan urutan, tetapi ia hanya berkembang. Terdapat kaedah rakyat yang tersisa, saya benar-benar berharap untuk mereka, terutama sekarang ia hangat, ia akan berpegang pada rompi (umbilical). Penyelesaian cuka dan pakis boleh bayi 2 bulan? Sekiranya tidak, berapa usia prosedur ini dibenarkan?

© 2017. Semua hak terpelihara.

The World of Magic dan Esoterica yang belum dipetakan

untuk berita dalam rangkaian sosial

Dengan menggunakan laman web ini, anda bersetuju dengan penggunaan kuki sesuai dengan notis ini mengenai jenis file ini.

Jika anda tidak bersetuju dengan kami menggunakan jenis fail ini, maka anda harus menetapkan tetapan pelayar anda dengan sewajarnya atau tidak menggunakan laman web ini.

Konspirasi dan doa untuk hernia pada kanak-kanak

Ramai yang berminat dengan cara bercakap hernia dalam bayi mereka sendiri, dan sama ada ia boleh melakukan ritus yang sama di rumah tanpa beralih kepada tukang sihir dan whisper whiskers. Kami menyegerakan untuk mempercayai - ada cara sedemikian, dan kami akan membagikannya dengan anda.

Ciri-ciri plot hernia pada bayi

Plot hernia boleh menjadi sangat berkesan jika peraturan tertentu diikuti. Mereka adalah seperti berikut:

 1. Anda mesti yakin dan tidak percaya dengan kuasa ajaib konspirasi. Tindakan mereka didasarkan bukan sahaja pada manipulasi ajaib, tetapi juga pada kesan plasebo yang terkenal.
 2. Plot itu perlu dibaca dengan ketat pada bulan yang semakin suram. Ia adalah pada masa ini bahawa tenaga lunar tertumpu pada penyingkiran, pemusnahan semua yang tidak perlu dan tidak perlu. Oleh itu, keberkesanan upacara meningkat beberapa kali.
 3. Plot dari hernia umbi hendaklah dibaca oleh saudara terdekat anak. Adalah wajar bahawa ritus itu dilakukan oleh ibu atau nenek. Sekiranya bayi dilahirkan baru-baru ini, anda boleh melakukan ritual bersama.
 4. Seseorang yang membaca plot tidak seharusnya mempunyai emosi negatif. Adalah penting untuk berada dalam kerangka minda yang betul - kebaikan. Tenang dan keadaan emosi positif - kunci kejayaan
 5. Anda mesti menyimpan rahsia niat anda untuk melaksanakan ritus. Jangan berkongsi rancangan dengan sesiapa sahaja. Terutama tidak perlu menyebarkan plot yang telah bertindak, dan bayi itu sembuh.

Ini adalah peraturan yang paling asas. Ikutilah mereka, dan hasil yang diinginkan akan dicapai.

Cara membaca hernia umbilikikal yang mudah

Upacara ini adalah bacaan doa penyembuhan beberapa kali berturut-turut. Aksesori tambahan dan peralatan ajaib tidak diperlukan.

Untuk plot untuk bekerja, bilik mesti bersih, tenang, tenang dan selesa. Adalah wajar bahawa bayi itu berada dalam suasana yang baik - tidak menangis dan tidak menerkam. Masa terbaik adalah pagi. Ini membezakan konspirasi penyembuhan dari upacara-upacara sihir lain yang dilakukan pada waktu malam.

Anda perlu mencari dan mendedahkan tempat di badan kanak-kanak, di mana terdapat pendidikan hernia. Gunakan gerakan lembut dan lembut untuk melingkari hernia dengan jari kecil tangan kiri anda dan ulangi kata konspirasi:

Teks mesti diucapkan tiga kali. Selepas ini, melebihi tiga kali ganda di bahu kiri. Ia sangat mudah untuk memeriksa sama ada plot itu telah bertindak - dalam masa sebulan hernia seharusnya menjadi lebih kecil.

By the way! Dengan bantuan konspirasi itu, mungkin untuk menyembuhkan bukan sahaja hernia pada bayi, tetapi juga neoplasma jinak pada lelaki, yang terdapat di kawasan pangkal paha.

Satu plot hernia: ibu membaca

Variasi plot ini sesuai jika ibu ingin menyembuhkan bayi. Tenaga ibu dan cinta dalam diri mereka adalah jimat yang sangat kuat dan mempunyai kekuatan penyembuhan. Dan dengan bantuan upacara, kesannya dapat ditingkatkan berkali-kali.

Upacara itu dilakukan seperti berikut: pertama, ibu harus sedikit menggigit hernia yang terbentuk. Kemudian, tanpa membiarkannya keluar dari mulutnya, mengucapkan kata-kata konspirasi:

Selepas anda mengucapkan perkataan konspirasi tiga kali, melepasi bahu kiri.

Pilihan konspirasi ini dianggap paling kuat. Tetapi adalah mungkin untuk menjalankan upacara hanya sekali - yang lain dibenarkan untuk mengulangi, jika mereka tidak berfungsi pada kali pertama.

Plot itu akan berkuat kuasa dalam masa 24 jam, dan secara beransur-ansur hernia akan turun dari badan bayi.

Plot kuno dari hernia umbilik

Pilihan konspirasi ini sama-sama sesuai untuk bayi baru lahir, anak-anak muda, dan juga orang dewasa. Tetapi gunakan hanya sebagai tambahan kepada kaedah tradisional rawatan yang ditetapkan oleh doktor. Konspirasi itu tidak bertindak secara bebas, tetapi berulang kali meningkatkan keberkesanan dadah.

Ia mengambil masa tiga hari berturut-turut untuk bangun pagi, sebelum subuh datang. Dan baca pesakit kata-kata ajaib berikut:

Sekiranya upacara itu dijalankan oleh ibu anak, dalam proses menyatakan konspirasi, dia harus memegang bayi dengan tangannya di tempat di mana pembentukan hernia terletak. Anda boleh menyentuh ringan - anda tidak boleh memberikan sensasi yang menyakitkan anak.

Ritus laluan dengan sabun

Ini adalah cara purba untuk menghilangkan hernia yang menyakitkan. Apabila mandi bayi anda, anda perlu mula bercakap sabun dengan perkataan berikut:

Kemudian basuh bayi dengan sabun konspirasi, ulangi teks plot sekali lagi dan meludahkan tiga kali di atas bahu kiri.

Selepas upacara penyebaran sabun itu perlu disingkirkan. Ia mesti dikebumikan di tanah jauh dari rumah. Atau lemas di sungai, danau. Adalah dinasihatkan untuk mencari tempat paling sepi.

Rawatan hernia pada ubat-ubatan rakyat bayi

Untuk hanya bergantung kepada sihir pastinya tidak berbaloi jika kesihatan kanak-kanak itu datang. Cuba juga untuk menyembuhkan hernia dengan bantuan ubat-ubatan rakyat:

  Tanah liat Ia perlu dicairkan dengan air suam dengan konsisten krim tebal. Tanah liat buta dari kek dan panaskannya supaya ia cukup panas, tetapi tidak dibakar. Letakkan kek yang dihasilkan pada pusat kanak-kanak dan biarkan kering sepenuhnya.

Juga, pakar dalam ubat tradisional dinasihatkan untuk menggunakan kemasan kasa, direndam dalam whey susu segar.

Penting: pada tanda awal hernia, pastikan untuk berunding dengan doktor dan ikut sarannya. Dapatkan kebenaran untuk menggunakan remedi rakyat. Konspirasi, hanya digunakan sebagai tambahan kepada rawatan tradisional.

Pada usia dua bulan, doktor mendiagnosis hernia inguinal.

Dengan hernia pada penatua, kami, juga, mencari penyembuh nenek, memandu, dia bercakap, semuanya berjalan tanpa jejak. Dan yang lebih muda telah mengurangkan hernia dengan bantuan bekas wang Rusia lama 1956. Dan pada umumnya, yang lebih tua adalah duit syiling, lebih baik. Ia adalah tepat seperti sen tembaga. Dilekatkan dengan plaster pada hernia (umbilical) dan tidak dikeluarkan. Plaster pelekat berubah mengikut keperluan. Hernia juga hilang tanpa jejak.

Selama dua bulan kami telah merangsang hernia dengan urutan, tetapi ia hanya berkembang. Terdapat kaedah rakyat yang tersisa, saya benar-benar berharap untuk mereka, terutama sekarang ia hangat, ia akan berpegang pada rompi (umbilical). Penyelesaian cuka dan pakis boleh bayi 2 bulan? Sekiranya tidak, berapa usia prosedur ini dibenarkan?

© 2017. Semua hak terpelihara.

The World of Magic dan Esoterica yang belum dipetakan

untuk berita dalam rangkaian sosial

Dengan menggunakan laman web ini, anda bersetuju dengan penggunaan kuki sesuai dengan notis ini mengenai jenis file ini.

Jika anda tidak bersetuju dengan kami menggunakan jenis fail ini, maka anda harus menetapkan tetapan pelayar anda dengan sewajarnya atau tidak menggunakan laman web ini.

Plot dari hernia umbi pada bayi baru lahir

Masalah ini berlaku pada banyak bayi. Oleh itu, ibu-ibu muda berminat untuk bercakap hernia pada bayi yang baru lahir dan plot hernia apa yang boleh dibaca di rumah, tanpa menggunakan bantuan nasib dan nenek yang berpengalaman. Sebenarnya terdapat kaedah seperti ini, dan kami akan memberitahu anda mengenainya.

Menggabungkan kaedah tradisional dengan tradisional, dengan cepat menyembuhkan bayi.

Peraturan membaca konspirasi

Plot hernia dalam bayi boleh menjadi sangat berkesan jika anda mematuhi peraturan:

 • Seseorang mesti dengan tulus dan tidak percaya mempercayai kuasa ajaib ritual;
 • Plot dari hernia umbi dalam kanak-kanak perlu dibaca hanya pada bulan yang berkurangan, apabila tenaga lunar bertujuan untuk memusnahkan semua yang tidak diperlukan, oleh itu keberkesanan plot meningkat.
 • Plot dari hernia umbi hendaklah dibaca oleh saudara terdekat, lebih baik ibu atau nenek bayi. Jika bayi dilahirkan baru-baru ini, maka anda boleh melakukan upacara dengan ayah anda.
 • Orang yang membaca plot tidak seharusnya merasa emosi negatif. Oleh itu, penting untuk berada dalam keadaan yang betul - tenang dan sikap positif adalah kunci kepada hasil yang berjaya.
 • Simpan rahsia rancangan anda untuk merancang dan tidak berkongsi dengan sesiapa sahaja. Khususnya, jangan menyebarkan bahawa ritual itu berfungsi dan bayi itu sembuh.
Bagaimana untuk mempersiapkan untuk membaca plot?

Hello Sila beritahu kami cara terbaik membaca plot. Bagaimana untuk mempersiapkan upacara? Lebih baik membaca hex dalam berbisik, senyap atau kuat.

Adakah mungkin membaca plot yang lain tanpa pengetahuannya?

Hello Adakah mungkin untuk membaca plot pada seseorang yang tidak akan tahu mengenai kesan ajaib? Adakah ia bertindak? Adakah ada yang istimewa.

Apa hari yang lebih baik membaca konspirasi?

Saya perasan bahawa beberapa konspirasi di laman web anda mempunyai hari tertentu dalam seminggu untuk membaca konspirasi lebih kerap.

Pengumpulan plot dari hernia

Sembahyang penyembuhan

Konspirasi ini adalah doa penyembuhan. Item tambahan dan kelengkapan ajaib yang anda tidak perlukan.

Plot akan berfungsi sekiranya bilik itu akan tenang, bersih, selesa dan tenang. Adalah disyorkan agar bayi itu berada dalam suasana yang baik, tidak meringut dan tidak menangis. Masa yang baik untuk plot adalah awal pagi.

Buka tempat dengan pembentukan hernia pada bayi dan perlahan-lahan melontarkan hernia dengan jari kecil anda (selalu dengan tangan kiri anda) dan ulangi kata-kata konspirasi:

"Tuhan Tuhan tolong saya!

Tuhan menguatkan dan menyampaikan dari penderitaan!

Sakit, keluar!

Keluar dari roda, dari roda ke lubang!

Di sana anda perlu!

Jadi jadilah! Amen. "

Katakanlah teks tiga kali. Selepas tiga kali meludah ke atas bahu kiri. Dalam masa sebulan, pembentukan hernia akan menjadi lebih kecil dan sepenuhnya dikeluarkan.

Dengan bantuan konspirasi sedemikian, adalah mungkin untuk menyembuhkan bukan sahaja hernia pada bayi, tetapi juga lesi jinak pada lelaki, yang timbul di kawasan pangkal paha.

Konspirasi ibu

Cinta dan tenaga ibu adalah pesona yang sangat kuat dan mempunyai kekuatan penyembuhan.

Plot ini hanya boleh dibaca oleh ibu anak, jika tidak, tidak akan ada hasilnya. Pertama anda perlu menggigit hernia yang terbentuk sedikit dan, tanpa melepaskan mulut, ucapkan kata-kata berikut:

"Kesakitan, saya akan mendapatkan anda, anda tidak boleh lari dari saya! Saya mempunyai gigi, anda mempunyai penyakit - tidak! Kembali ke tempat asal anda! Begitu juga! "

Eja perkataan konspirasi tiga kali, meludahi bahu kiri, melepaskan hernia.

Baca artikel ini di sini: Konspirasi terhadap ketakutan seorang kanak-kanak. Anda akan berminat...

Plot kuno

Plak hernia umbi adalah sama sesuai untuk bayi, kanak-kanak kecil, dan orang dewasa. Gunakannya sebagai tambahan kepada kaedah rawatan rasmi yang ditetapkan oleh doktor anda.

Anda perlu bangun tiga hari berturut-turut pada awal pagi sebelum fajar dan membaca kata-kata konspirasi berikut tentang orang yang sakit:

Biarkan medan bersih

Dan jangan sentuh hamba-hamba Tuhan (nama)!

Menggoda ek lama,

Dan jangan sentuh hamba-hamba Tuhan (nama)!

Batu-batu mengikis kuat,

Dan jangan sentuh hamba-hamba Tuhan (nama)!

Jika ibu membelanjakan konspirasi pada bayi, maka dalam proses membaca dia perlu memegang anak itu dengan tangannya di tempat di mana pembentukan hernia terletak, tetapi tidak memberikan sensasi yang menyakitkan kepada bayi.

Ritus laluan dengan sabun

Ini adalah cara yang lama untuk menyingkirkan pembentukan hernia yang menyakitkan. Apabila anda sedang mandi, anda perlu mula bercakap sabun dengan perkataan tertentu:

"Saya mencuci kotoran ini dengan sabun, biarkan ia pergi ke hutan yang gelap, untuk merapikan rawa yang dalam, jauh dari kami. Begitu juga. "

Kemudian basuh bayi dengan konspirasi sabun, baca kata-kata konspirasi sekali lagi dan meludahkan tiga kali di bahu kiri.

Kemudian, selepas melakukan ritual, hapus sabun. Ia mesti dikebumikan di dalam tanah dari rumah atau dibanjiri di sungai. Adalah lebih baik untuk melakukannya di tempat yang sepi.

Pemulihan rakyat untuk hernia

Remedi rakyat tidak menggantikan rawatan tradisional, tetapi melengkapinya.

Berharap hanya untuk konspirasi sihir pastinya tidak berbaloi, terutama jika kita bercakap mengenai kesihatan anak anda sendiri. Cuba juga menyembuhkan hernia dengan bantuan resipi rakyat:

 • Salah satu cara yang paling berkesan ialah tanah liat. Ia mesti dicairkan dengan air suam untuk krim tebal. Buat tanah liat dari tanah liat dan panaskannya supaya ia menjadi cukup panas. Letakkan kek yang dihasilkan pada hernia kanak-kanak dan biarkan kering.
 • Satu lagi rawatan adalah cuka. Sediakan penyelesaian yang lemah: 1 sudu besar. cuka selama 2 liter. air. Lap tempat dengan hernia tiga kali sehari.
 • Ia juga mungkin dalam musim panas untuk mengumpul pakis dan membuat rebusan. Keluarkannya, ambil daun dan pasangkan hernia bayi tiga kali sehari. Ingatlah bahawa perlu memanaskan kompres menggunakan sekeping bulu atau selendang.

Topik "Bagaimana membaca plot untuk penyembuhan"

Topik "Konspirasi Stepanova - Adakah Mereka Bekerja atau Tidak?"

Forum Umum "White Magic"

Kesimpulannya

Ia sangat penting pada tanda-tanda awal pendidikan hernia, dengan segala cara berkonsultasi dengan doktor dan ikut sarannya. Dapatkan kebenaran untuk menggunakan ubat rakyat dan gunakan konspirasi hanya sebagai tambahan kepada rawatan perubatan tradisional.

Klip video

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda memerlukan bantuan dalam situasi kehidupan ini, anda boleh berunding dengan pakar kami.

Artikel mengenai topik yang sama:

Komen pengunjung tapak

Saya tidak tahu bahawa hanya dengan usaha sendiri saya boleh menyelesaikan masalah serius ini. Maklumat yang sangat berguna, saya ada sekarang, ramai kawan kawan dan adik-beradik mempunyai bayi baru lahir. Bagaimana jika mereka tidak tahu, jadi berguna! Laman web anda membantu saya banyak, sebagai contoh, untuk mengurangkan berat badan http://gadalkindom.ru/zagovori/na-pohudenie.html

Tambah komen Batal balasan

Soalan dan Jawapan

Majalah dalam talian mengenai misteri dan tidak diketahui

© Copyright 2015-2017. Semua hak terpelihara. Menyalin bahan hanya dibenarkan apabila menggunakan pautan aktif. 18+ Ketat untuk orang dewasa!

Selamat tinggal pelawat!

Terima kasih kerana melawat kami!

Beberapa teks tambahan di sini. lorem ipsum.

Hernia plot untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Hernia umbilik dalam bayi yang baru lahir sering berlaku dan menjadi mimpi ngeri bagi semua ahli keluarga. Malangnya, pakar bedah kanak-kanak tidak boleh membantu kanak-kanak itu, dan kemudian anda perlu beralih kepada ubat alternatif. Plot dari hernia menjimatkan bayi dari kesakitan dan menghilangkan pembentukan hernia dalam masa beberapa hari.

Kaedah ritual

Sebagai peraturan, apabila persoalan timbul bagaimana menyelamatkan bayi dengan patologi ini dari kesakitan yang menyakitkan dan pendidikan yang tidak menyenangkan di perut, cari orang yang mengamalkan kaedah rawatan bukan tradisional. Apabila memilih penyembuh seperti itu, seseorang mesti sangat berhati-hati, kerana penagih sering tersembunyi di bawah topeng penyembuh. Agar tidak masuk ke dalam keadaan yang tidak menyenangkan, anda perlu mengkaji ulasan dan cadangan tentang orang yang akan merawat kanak-kanak itu.

Walau bagaimanapun, ritual konspirasi hernia boleh dilakukan secara bebas. Selalunya ia disyorkan untuk melakukan ritual seperti ibu kepada bayi yang baru dilahirkan. Benar, untuk ini anda perlu tahu beberapa peraturan:

 • Plot hernia mesti dibaca dalam tempoh ketika bulan menurun. Fasa ini paling sesuai untuk ritual penyembuhan.
 • Adalah penting untuk mempercayai hasil positif manipulasi tersebut. Amalan merawat hernia umbi pada bayi baru lahir telah digunakan untuk masa yang lama, yang bermaksud bahawa ia adalah berkesan dan selamat dalam kebanyakan kes.
 • Semasa sebutan kata-kata yang dihormati, adalah perlu untuk memvisualisasikan, dengan jelas mewakili dalam fikiran anda bagaimana pembentukan hernial menyelesaikan, hilang dari rongga perut.
 • Konspirasi seharusnya tidak dibaca dengan lantang, tetapi tidak dengan suara yang rendah, sambil menukar timbre semula jadi.

Intipati upacara itu

Salah satu ritual yang paling berkesan untuk merancang hernia umbilik dalam kanak-kanak seperti ini: pada waktu pagi, sebaik sahaja bangun bayi, ibu perlahan-lahan menggigit kawasan tempat hernia terletak dan membaca doa. Teks plot adalah seperti berikut:

Hernia anda, hernia, saya menggigit anda. Anda mempunyai satu gigi, saya mempunyai tujuh. Saya akan makan awak.

Doa hernia sedemikian dinyatakan tiga kali. Selepas setiap kali ibu meludah ke bahu kiri. Dalam kes ini, tidak kira betapa tepatnya teks itu bercakap. Perkara utama adalah untuk menyampaikan makna dan melabur dalam ucapan mesej tenaga maksimum.

Dengan hernia yang besar, prosedur dengan koin tembaga menunjukkan keputusan yang baik, di mana anda perlu membaca konspirasi seperti:

Seperti dalam Ibu Allah yang Maha Kudus, hernia mula bercakap dengan pipi tembaga, dengan gigi besi, jadi saya bercakap dengan hamba Tuhan (nama bayi). Amen!

Kemudian hernia perlahan-lahan diselaraskan, dan koin yang dilukis terpaku di atasnya dengan bantuan plester. Untuk masa mandi anak itu, duit syiling dikeluarkan dan kemudian terpaku semula.

Dengan bantuan ritual seperti itu, anda boleh menyimpan bayi yang baru lahir dari penyakit ini selama 15 hari.

Kelebihan dan keburukan teknik ini

Beberapa dekad yang lalu, ramai pakar bedah pediatrik tidak menjalani rawatan tulang belakang pada bayi baru lahir. Pada masa itu, satu-satunya pilihan untuk bayi adalah untuk mencari nenek yang boleh membaca plot dari penyakit ini atau menggunakan kaedah ini sendiri.

Hari ini, seseorang juga boleh membaca plot dan doa seperti itu di atas perut yang sakit pada bayi, tetapi lebih baik menggunakan kaedah rawatan ini sebagai tambahan. Hakikatnya adalah bahawa dalam masa kita, peratusan besar protikan hernia dirawat dengan bantuan patch, urut dan gimnastik, tanpa campur tangan pembedahan dan prosedur yang menyakitkan. Jangan mengabaikan pencapaian ubat-ubatan moden, terutamanya apabila kesihatan kanak-kanak.

Walau bagaimanapun, konspirasi dan doa dapat meningkatkan kesannya, kerana pemikiran penyembuhan seorang anak akan menjadi kenyataan dan mempercepat proses penyembuhan.

Artikel ini tiada komen lagi. Jadilah yang pertama memberi komen.

Berenang, berjalan dan berlari sangat positif menjejaskan otot yang lemah dan menghalang perkembangan hernia inguinal.

Bagaimana cara memulakan hernia pada kanak-kanak

Hernia umbilik bukanlah satu daripada protrusi organ-organ dalaman bayi melalui cincin pusat yang tidak ditutup. Tetapi inguinal adalah tindak tanduk yang sama dalam organ-organ dalaman, tetapi di rantau inguinal. Ia berbahaya bagi kehidupan dan kesihatan bayi, dan pada manifestasi yang pertama adalah perlu untuk membaca plot hernia dalam bayi. Ini akan membantu untuk mengelakkan pembedahan pada usia awal.

Anda boleh bercakap hernia umbi kepada anak kecil pada bulan yang semakin pudar. Pada masa ini tenaga dunia ditujukan untuk pemusnahan dan penyingkiran sesuatu, dan ini harus digunakan.

Di dalam masyarakat terdapat banyak konspirasi dari hernia umbilical pada seorang kanak-kanak. Mereka sangat berbeza antara satu sama lain, sebagai aksesoris, perlu untuk upacara, dan tempat. Tetapi satu perkara yang tetap dengan mereka yang sama - saudara terdekat harus menjalankan ritual. Plot terhadap hernia pada bayi baru lahir, dibaca oleh ibu, tetapi ia boleh digantikan oleh nenek, ibu saudara atau ibu nenek.

Plot untuk hernia umbilical di bayi baru lahir

Salah satu butiran penting ialah plot dari hernia umbi ke anak itu dibaca, supaya ia tidak didengar oleh orang asing atau ahli keluarga lain. Jika anda tidak mematuhi peraturan penting ini, maka tidak akan ada hasilnya. Ia juga tidak perlu untuk membicarakan fakta bahawa bayi itu pernah mula mengalami hernia, jika tidak, ia mungkin kembali.

Tiada aksesori tambahan yang diperlukan untuk melaksanakan upacara ini. Sebelum upacara bayi anda perlu membeli, tetapi jangan tuangkan air. Ia berguna untuk bercakap hernia umbi kepada seorang bayi yang baru lahir.

Prosedur ritual

Selepas bayi itu telah ditebus, ia diletakkan pada lututnya kepada orang yang akan melakukan ritual untuk memulakan hernia pada anak kecil. Seterusnya anda perlu:

 1. Dengan perlahan-lahan mengusap perutnya dengan tangan kanannya berlawanan arah lawan, seorang wanita sepatutnya membisikkan kata-kata plot walaupun beberapa kali.
 2. Seterusnya, anda perlu menutup pusar dengan telapak tangan dan meludahkan bahagian belakangnya.
 3. Selepas upacara, tangan dibasuh dalam air yang tersisa selepas mandi, dan air itu sendiri dituangkan di bawah pokok kering pada waktu matahari terbenam.
 4. Selepas hernia bayi yang baru lahir mula bercakap, ternyata dan pusar mengambil bentuk normal, anda perlu pergi ke gereja dan meletakkan lilin untuk Panteleimon the Healer untuk kesihatan kanak-kanak.

Selama tiga hari selepas melakukan ritual, dilarang memberi sesuatu dari rumah, dengan alasan apapun. Jika anda tidak mematuhi item ini, maka hernia kepada bayi pasti akan kembali

Konspirasi

Plot dari hernia umbi dalam kanak-kanak mesti dibaca dalam bisikan, dengan kepalanya bengkok rendah ke pusar itu sendiri. Mereka berkata yang berikut:

"Tiada ruang bebas di sini, pergi dari mana anda datang, ambil apa yang anda bawa dengan anda. Saya tidak mendengar sebarang persengketaan, merobohkan anda dan membuangnya! Di seberang sungai tanpa jambatan saya akan membuang, anda tidak akan kembali. Semua orang kudus akan memanggil, jangan berpaling. Keluar dari Hamba Tuhan (nama) dan ambil semua yang sakit dengan anda! Amen! "

Konspirasi sangat cepat jika ia diucapkan oleh ibu, kerana tenaga semangatnya sama kuatnya dengan bayinya. Jika upacara tidak menghasilkan hasil yang jelas, maka ulangi setiap hari sehingga bulan mula berkembang.

Rawatan hernia umbilik yang sangat besar dengan salap konspirasi

Ia berlaku bahawa hernia tumbuh agak besar. Untuk apa-apa kes, terdapat pilihan lain, bagaimana bercakap hernia umbilical pada kanak-kanak. Untuk melakukan ini, pada awal pagi, ibu menyediakan salap konspirator khas dengan mana mereka akan merawat tempat yang terjejas.

Adalah lebih baik untuk menyediakan salap pada bulan yang semakin pudar untuk memperkayakannya dengan tenaga lunar yang bertujuan untuk memusnahkan penyakit ini. Untuk rawatan untuk membantu kanak-kanak dengan cepat, disyorkan untuk menggunakan nenek bayi untuk menyediakan salap.

Apa yang diperlukan untuk upacara itu

Untuk menyediakan salap konspirasi, anda mesti mengambil:

 • cuka;
 • telur ayam;
 • lemak dalam babi;
 • balang kaca dengan tudung.

Adalah lebih baik untuk mengambil telur dari ayam buatan sendiri, dan ia harus sentiasa segar. Semua produk perlu dibeli tanpa menyerahkan atau mengedarkannya dalam bentuk sedekah kepada orang yang memerlukan. Ini adalah dengan mengorbankan hernia.

Proses membuat salap itu sendiri

Sediakan salap hernia untuk kanak-kanak adalah seperti berikut:

 1. Satu sudu cuka bercampur dengan telur ayam.
 2. Seterusnya, 150 gram lemak daging babi dalaman dicairkan dan ditambah kepada campuran cuka dan telur. Lemak hendaklah hangat, tetapi tidak panas.
 3. Pada salap baca plot dan bersihkan di tempat gelap yang sejuk selama 3 hari, ditutup dengan tudung.

Setiap tiga hari, mereka menarik salutan ikatan dan membaca "Bapa Kita" atasnya tiga kali dan meletakkannya di tempatnya. Apabila campuran sudah siap, ia dipanaskan di tangan dan digunakan untuk kanak-kanak itu untuk hernia pada waktu pagi dan petang. Apabila ia hilang, teruskan smear tempat ini selama seminggu.

Konspirasi

Plot untuk hernia umbi dalam bayi yang baru lahir dibaca pada campuran yang disediakan. Plot itu sendiri berbunyi seperti ini:

"Apabila air pergi ke pasir dengan cepat, penyakit itu hilang. Seperti anjing asin mengering pada pokok yang mati, maka penyakit itu mengering pada pokok anggur. Jadi jadilah! Amen. Amen. Amen. "

Dengan bantuan konspirasi ini, anda boleh berjaya merawat hernia, bukan sahaja pada kanak-kanak, tetapi juga pada orang dewasa. Terima kasih kepada salap konspirasi, pembedahan boleh dielakkan walaupun dengan hernia terbesar.

Plot untuk hernia inguinal pada bayi

Sekiranya bayi mempunyai lengkungan di bahagian pangkal paha, maka anda perlu tahu bagaimana untuk memulakan hernia dalam bayi anda sendiri, supaya anda tidak perlu pergi ke pakar bedah. Upacara sebegini adalah alternatif yang sangat baik untuk campur tangan perubatan, kerana ia dilakukan oleh ahli keluarga dan bayi tidak mengalami tekanan dari ini.

Adalah penting bahawa bayi itu dalam suasana hati yang baik. Penyebaran ibu juga penting, karena tenaga yang permintaannya akan mencapai Angkatan Tinggi bergantung pada ini. Plot untuk bayi dari hernia inguinal dibaca awal pagi, sementara orang lain sedang tidur.

Aksesori ritual

Semua yang anda mungkin perlukan untuk mula bercakap penyakit itu sendiri, anda perlu menyediakan terlebih dahulu:

 • lilin putih lilin;
 • potongan 10 hingga 10 sentimeter dari kain semula jadi (sutera, kapas, bulu);
 • beg kanvas kecil.

Untuk membeli aksesori untuk merawat hernia di rumah, anda perlu menderma atau memberikannya kepada orang yang memerlukan. Ini adalah sejenis rahmat dari penyakit ini.

Prosedur ritual

Pagi awal perlu menyalakan lilin dan meletakkan anak itu supaya dapat dikelilingi. Selanjutnya, ritual itu dilakukan dalam urutan berikut:

 1. Kanak-kanak itu dilangkau tiga kali lawan jam dengan lilin menyala di tangannya dan pada masa ini membaca "Bapa Kita".
 2. Kemudian seorang ibu atau saudara lain membaca plot selama 7 kali bayi dan selepas setiap kali mereka meludah ke dalam selimut kain.
 3. Selepas kain, bersama dengan lilin, lilin dikeluarkan ke dalam beg linen dan pada hari yang sama selepas matahari terbenam, mereka membakarnya di luar kawasan rumah.
 4. Seterusnya, selama 7 hari di rumah, anda perlu menyalakan lilin atau lampu dan berdoa kepada Theotokos Maha Suci dan Panteleimon the Healer.

Seperti dalam banyak upacara lain, tidak perlu memberitahu orang yang tidak dikenali tentang fakta pegangannya. Dan walaupun bertahun-tahun lamanya, tidak disyorkan untuk memaklumkan kepada sesiapa bahawa seseorang mempunyai hernia pada zaman kanak-kanak.

Bagaimana membaca plot dengan betul

Adalah disyorkan untuk mengucapkan kata-kata plot secara diam-diam tetapi jelas. Lebih baik bayi tidak tidur pada masa ini, tetapi terjaga. Plot itu sendiri berbunyi seperti ini:

"Pergi sakit! Pergi ke hutan! Pergi ke laut! Pergi ke padang! Anda tidak mempunyai gigi, tetapi saya ada. Saya akan menggigit kamu, memandu kamu. Pergi mendapatkan batu besar, ekor pohon oak yang berumur seratus tahun, goncang air garam laut, dan jangan sentuh Hamba Tuhan (nama)! Perkataan saya keras seperti keluli dan lengket seperti medoc. Seperti yang saya katakan, begitu juga! Amen

Dengan konspirasi ini, anda boleh menyingkirkan hernia inguinal dalam beberapa hari, tetapi anda mesti terus berdoa untuk kesihatan bayi yang baru lahir selama tujuh hari. Jika tidak, rawatan tidak akan memberi hasil dan masalah itu akan kembali. Sebelum anda bercakap hernia pada anak ibu atau wanita lain yang melakukan ritual, anda boleh mengaku. Ini tidak perlu, tetapi orang yang telah dibebaskan dari dosa mempunyai tenaga yang lebih kuat. Ini perlu bukan sahaja untuk ibu sendiri, tetapi anaknya.

Ritus terkuat

Konspirasi yang paling berkesan dari hernia umbilical berikut. Letakkan kanak-kanak itu di atas katil, berehat, tenggelam dan makan daging, ulangi kata-kata:

"Dari hamba Allah (nama) saya mengambil hernia,
Saya makan, saya menggigit, saya menggigit!
Saya akan mengeluarkan semua luka dari (nama)
Saya akan bercakap semua penyakit.
Semua pinjaman, semua sembuh,
Dari penyembuhan penyakit!
Hernia pada hamba Tuhan (nama) tidak dilahirkan,
Penyakit baru tidak akan berlaku lagi. Amen

Selepas itu, anda perlu meludah ke tanah, mengambil plaster dan, bersembunyi di dalam pusaran bulging di dalamnya, meterainya. Upacara itu mesti diulang setiap hari selama seminggu, mengubah patch ke yang baru setiap kali.

Upacara - Ancaman

Satu lagi cara yang baik adalah untuk menakutkan hernia, mengancamnya dengan keganasan jika dia tidak pergi. Hernia menggigit, ulangi perkataan:

"Hernia, hernia, saya menggonggong kamu, kamu mempunyai satu gigi, saya mempunyai tujuh, dan saya akan makan kamu"

Anda perlu mengulanginya 3 kali dan selepas setiap kali meludah ke bahu kiri.

Untuk upacara seterusnya perlu pisau tumpul. Ia adalah perlu untuk menjalankan pisau pada hernia, melukis salib. Anda tidak perlu menekan, hanya sentuhan cetek. Teks plot mengancam:

"Saya memanggil semua orang kudus untuk mendapatkan bantuan,
Dan kamu, terkutuk, aku bunuh dengan pisau!
Saya memotong, saya memotong, penyakit tidak perlu!
Tiada siapa yang memanggil anda, tiada siapa yang menyambut anda,
Pergi jauh untuk kebaikan, untuk kesihatan,
Jangan memotongnya,
Saya akan memotong, berselerak,
Tersebar di seluruh dunia. Amen

Pisau itu harus dibasuh dan tersembunyi sehingga masa depan di bawah bantal kanak-kanak itu. Ulangi prosedur 3 kali seminggu. Sekiranya tidak membantu, berehat selama seminggu dan cuba lagi.

Ritus laluan

Anda boleh menggunakan kaedah hantar. Intinya adalah bahawa penyakit itu dihantar jauh dari bayi. Lebih baik menahannya pada waktu subuh. Anda perlu berpegang kepada hernia dan ulangi perkataan:

"Nah, saya sudah pergi, penyakit itu buruk di padang yang bersih, gelap di dalam hutan, jauh dari jauh! Genggam aspen pahit di sana, dan jangan sentuh hamba Tuhan (nama)! Menggerunkan ada batu yang kuat, menggigitnya! Dan jangan berkaki dan jangan sentuh hamba Tuhan (nama)! Amen! "

Ritual untuk rawatan hernia inguinal

Ia mesti dilakukan oleh anak sulung dalam keluarga. Adalah baik jika ibu sendiri adalah anak sulung dalam keluarganya, jika tidak, maka dia perlu mencari calon yang sesuai di kalangan sanak saudaranya. Diperlukan pada awal pagi untuk mengambil testis bayi yang baru lahir di dalam mulut dan, sedikit menggigit, mengulangi plot khas dari hernia inguinal:

"Tuhan, pertolongan, Tuhan, memberkati. Saya berjalan dari rumah melalui semua pintu, melalui semua jeram, melalui semua pintu. Saya menutup pintu di belakang saya, mengunci pintu. Saya tidak mengambil kunci saya dengan saya dalam perjalanan. Saya berjalan kaki sayang, saya akan mematikan jalan ke jalan, saya akan mematikan jalan ke padang yang bersih. Terdapat tujuh semak, tujuh kucing di bawah semak itu, semua kucing berwarna kelabu, dan kucing hitam di bawah semak ketujuh. Kucing kucing, nicked dari hamba (nama) semua, dua belas hernia: hernia mati, hernia inguinal, hernia frontal, hernia siku, mata, telur, cephalic, jantung, hernia, inguinal, hernia vertebral. Tarik hernia hitam, hernia putih, hernia kuning, hernia merah. Dan semua hernia yang dia katakan, yang dia tidak katakan, hentikan, zagryz, agar tidak mengerang, tidak cedera dari jam itu, dari perintah saya, dari plot saya, mulai sekarang dan lebih dan selama-lamanya. Amen

Sekiranya plot hernia tidak memberikan hasil yang positif, rujuk pakar bedah.

Peraturan membaca konspirasi

Untuk menjalankan plot hernia pada bayi baru lahir, seseorang mesti mengetahui masa dan peraturan untuk membaca doa:

 • Peranan utama dalam merawat konspirasi dimainkan oleh tenaga lunar. Untuk mencapai matlamat, kata-kata sihir diucapkan pada bulan lunar.
 • Bacaan doa dilakukan oleh saudara dekat bayi. Penyembuh bayi memilih ibu atau nenek. Dalam bayi yang baru lahir, dia boleh bercakap hernia umbi kedua-duanya. Lagipun, orang rapat dengan kuat dan sepenuh hati bimbang tentang kesihatan bayi yang baru lahir.
 • Keyakinan ibu dalam penyembuhan ditransmisikan semasa konspirasi bayi, memperkuat fikiran dan tubuh. Dan tentang kekuatan penyembuhan perkataan itu telah lama diketahui. Dan semasa upacara itu, tindakan tidaklah sama pentingnya dengan doa yang memberi kesihatan.
 • Prosedur membaca doa yang bertujuan untuk mengusir penyakit dari bayi dilakukan dengan banyak emosi positif. Di dalam bilik kanak-kanak, upacara misteri memerintah dengan tenang dan kebaikan. Wanita berpakaian baju putih pada badan telanjang, jangan ikat tali pinggangnya. Rambut dibubarkan dengan teliti.
 • Bercakap mengenai konspirasi tidak bernilai walaupun dekat. Ini adalah misteri yang akan memberi penyembuhan kepada bayi. Jangan membuat persembahan prosedur. Lagipun, bercakap mengenai konspirasi, hasil upacara itu akan membahayakan kanak-kanak itu, bahaya kesihatannya.

Hernia umbilik dalam bayi disembuhkan secara bebas, memerhatikan peraturan dan terma upacara.

Pengumpulan plot dari hernia

Doa untuk merawat hernia bayi adalah teks yang perkataannya mempengaruhi aura kanak-kanak. Terdapat beberapa teks yang dibaca tanpa mengubah susunan perkataan. Membaca doa itu dilakukan dengan suara yang tenang, kepada dirinya sendiri, mengiringi bisikan dengan tindakan-tindakan ajaib. Pada masa yang sama, ibu harus memasukkan kata-kata sebagai sebahagian daripada tenaga positifnya untuk memindahkannya kepada anak yang sakit.

Keberkesanan ritual adalah untuk mewujudkan suasana yang tenang, pematuhan dengan peraturan ritus.

Sembahyang penyembuhan

Pada waktu pagi, apabila kanak-kanak itu hanya terjaga dan dalam suasana hati yang baik, mereka meletakkannya di atas katil. Selepas mendedahkan perut bayi, jari tangan kiri dilukis, menandakan kontur pembentukan hernia. Pada masa yang sama, doa dari hernia bayi yang baru lahir dinyatakan:

Tuhan Tuhan tolong saya!

Tuhan, menguatkan dan menghilangkan penyakit!

Pergi ke roda, dan dari roda ke lubang!

Di sana anda perlu!

Jadi jadilah! Amen!

Mereka berkata doa tiga kali, selepas itu mereka pasti akan meludah ke atas bahu kiri mereka. Tiga hingga empat minggu selepas ritus, jisim umbi akan mula berkurang.

Jika doa tidak membantu, maka untuk menyelamatkan nyawa bayi anda, mereka beralih kepada pakar pediatrik untuk rawatan. Operasi dijalankan dengan jayanya pada peringkat awal penampilan patologi.

Konspirasi ibu

Ibu akan menjalankan plot hernia bayi dengan lebih berjaya, kerana tenaga ibu umbilik mempunyai kekuatan yang besar. Bertujuan untuk menyembuhkan bayi, dia melakukan keajaiban. Semasa upacara, ibu meletakkan cintanya kepada anak itu dalam kata-kata, keinginan untuk membantunya.

Menggigit tempat membonjol pendidikan, wanita itu membuat konspirasi:

"Sakit, saya akan menggigit kamu, kamu tidak dapat menjauhkan saya!

Saya mempunyai gigi, tetapi anda tidak!

Dapatkan kembali dari mana anda datang! "

Selepas mengucapkan kata-kata sihir, mereka pasti meludah ke atas bahu kiri. Untuk hasil yang terbaik, semua tindakan perlu dijalankan tiga kali. Ulangi plot tidak disyorkan. Satu ritus yang cukup untuk melihat dinamik positif dalam perjalanan penyakit ini.

Plot kuno

Dengan doa lama, seseorang boleh bercakap mengenai hernia seorang bayi yang baru lahir dan orang dewasa. Tetapi konspirasi itu dilakukan sebagai alat tambahan dalam rawatan tumor. Tanpa campur tangan yang ditetapkan oleh pakar pediatrik, tidak boleh dilakukan dalam rawatan hernia.

Ibu atau nenek perlu bangkit lebih awal, sebelum matahari terbit untuk melaksanakan upacara tersebut. Ini akan memberi kuasa ejaan. Bersama-sama dengan mengusap bayi pada perut di pusar itu, ucapkan kata-kata sihir. Untuk mengelakkan kanak-kanak daripada terluka oleh tindakan, mereka hanya meletakkan tangan mereka di kawasan yang terjejas. Dari kata-kata konspirasi, tujuannya adalah jelas:

"Penyakit dahsyat, pergi! Pergi ke hutan yang padat, di padang yang bersih, ke binatang besar dan menggerogotinya. Dan hamba Tuhan, (nama), jangan sentuh! Oak adalah mengeja kuno, dan hamba Tuhan, (nama), jangan sentuh! Batu menggerunkan kuat, tetapi jangan sentuh Hamba Tuhan, (nama)! Amen! "

Mereka bercakap dengan doa hanya hernia yang telah muncul baru-baru ini. Pembentukan saiz besar tidak akan lulus dari mantra. Hanya pembedahan yang akan membantu di sini.

Ritus laluan dengan sabun

Salah satu mantra kuno dilakukan semasa prosedur air. Baca plot dari bayi hernia umbilical harus di sabun, yang digunakan semasa prosedur kebersihan.

Jampi berpaling ke sabun. Kata-kata ajaib akan membantu menyampaikan mesej kesihatan kepada badan kanak-kanak melalui bar detergen:

"Sabun akan mencuci kotoran ini. Biarkan ia pergi ke hutan yang jauh, paya rumput gelap, jauh, jauh, tetapi tidak kembali. Amen! "

Selepas kata-kata yang dituturkan, kanak-kanak itu dibasuh oleh bar konspirator, membasuh busa dengan air suam. Ulangi perkataan dan tindakan dua kali lagi. Jangan lupa meludahkan tiga kali pada setan yang bersembunyi di belakang bahu kiri.

Selepas konspirasi, sabun dibuang. Adalah lebih baik untuk mengebumikan objek yang digunakan di bumi jauh dari rumah. Sesetengah penyembuh menasihati untuk menenggelamkan sabun di dalam kolam. Tempat di mana mantra sabun sedang dibersihkan harus ditinggalkan.

Pemulihan rakyat untuk hernia

Kesihatan dan kehidupan bayi bergantung pada orang di sekelilingnya. Ibu, nenek, ayah menginginkan bayi baik. Tidak selalunya konspirasi akan menyelamatkan bayi dari hernia umbilik. Kanak-kanak diperiksa oleh pakar pediatrik yang akan memilih rawatan yang betul. Bersama dengan terapi tradisional, produk perubatan tradisional juga ditawarkan:

 1. Kek tanah liat sedikit dipanaskan, dan satu yang hangat diletakkan pada pusar yang menonjol kepada bayi. Ia terletak pada perut sehingga ia kering.
 2. Gauze dibasahi dalam whey segar, letakkan kompres pada pusar. Sesi berlangsung sehingga serbuk kasa benar-benar kering.
 3. Mereka membantu melegakan kesakitan menggosok hernia pada bayi dengan penyelesaian cuka yang lemah. Dua liter air mengambil satu sudu asid.
 4. Rebus daun pakis di dalam air, sapukan pada perut. Untuk meningkatkan kesan terapeutik, bungkus perut bayi dengan kain wol. Simpan kompres selama dua puluh minit. Prosedur perubatan melegakan kesakitan, mengurangkan rasa kenyang pusar.

Rawatan diri terhadap bayi boleh merosakkan anak. Akibat patologi akan memberi kesan negatif terhadap kesihatan kanak-kanak. Dan kemudian sihir rakyat tidak akan membantu.