Rawatan hernia inguinal dengan konspirasi

Gejala

Magic membantu dalam memerangi pelbagai penyakit. Ia mungkin untuk membaca konspirasi dari hernia inguinal secara berasingan dan jauh dengan bantuan sifat sihir yang mudah.

Penyakit berbahaya bagi orang dewasa dan kanak-kanak

Rawatan hernia inguinal adalah proses yang panjang dan pelbagai langkah. Terapi ubat dan rawatan ubat-ubatan rakyat boleh mengurangkan gejala yang tidak menyenangkan.

Tanda-tanda utama hernia inguinal adalah:

 • muntah;
 • rupa bengkak;
 • penampilan keradangan;
 • sakit teruk yang teruk.

Terapi diresepkan mengikut keadaan umum pesakit. Semakin kuatnya gejala, semakin banyak terapi digabungkan. Mengendam di tempat yang sakit adalah cara yang selamat untuk melegakan gejala yang tidak menyenangkan dan mengurangkan keadaan pesakit. Tindakan rahsia mula bekerja dari hari-hari pertama, pesakit segera menjadi lebih mudah, ia dapat kembali ke kehidupan aktif dan terus menjalani pemulihan. Dengan bantuan sihir, terapi tradisional dipercepat.

Pelepasan ajaib dari penyakit ini

Untuk tindakan rahsia yang perlu anda sediakan. Pertama, pesakit perlu menjalani pemeriksaan penuh badan: seperti dengan kaedah tradisional, adalah perlu untuk mengambil iktibar dan sebarang penyakit kronik.

Apa yang anda perlukan untuk rawatan dengan sihir:

 1. Teknik pemfitnah hanya digunakan selepas diagnosis telah ditubuhkan. Jika menggunakan teknik untuk merawat penyakit yang tidak wujud, upacara tidak akan berfungsi atau bahkan membahayakan seseorang dengan tubuh yang lemah.
 2. Untuk kaedah alternatif, atribut sihir diperlukan. Hanya barangan khas yang digunakan, yang dibeli sebelum upacara.
 3. Selepas kesan ajaib pesakit tidak boleh dibiarkan bersendirian - adalah perlu untuk memantau keadaan manusia, manifestasi apa-apa kesan sampingan.

Tindakan rahsia dijalankan secara bebas, apabila pesakit membaca teks khusus sendiri, atau pada jarak jauh, ketika orang dekat membantu pasien sembuh.

Teks sihir kerja

Hernia inguinal pada lelaki, seperti mana-mana penyakit lain, dirawat melalui pembersihan tenaga. Keajaiban semacam itu bukan sahaja melindungi terhadap penyakit yang berulang, tetapi juga memberi perlindungan terhadap negatif yang dihantar oleh pesakit yang tidak diingini. Teknik ini digunakan pada gejala pertama penyakit kompleks.

Atribut dan barangan sihir

Untuk sebarang tindakan rahsia, sifat ajaib digunakan. Dalam teknik penyembuhan adalah air suci wajib. Pada terasnya, ia adalah sifat sihir sejagat yang akan membantu untuk melakukan pelepasan pelbagai peringkat dari penyakit itu.

Digunakan dalam bentuk upacara dan lilin yang dibawa dari kuil. Elemen kebakaran juga membantu perkataan yang dipaksakan berfungsi dengan lebih cepat. Jika upacara dilakukan pada orang lain apabila dia tidak dapat menghadiri majlis itu, apa-apa benda yang digunakannya digunakan. Ini adalah subjek yang penting. Dia menyimpan tenaga tuannya dan membolehkan anda mengarahkan kata-kata yang diucapkan dengan betul. Semua sifat disediakan terlebih dahulu.

Plot hernia

Dari hernia di pangkal paha, dua jenis teknik digunakan. Bagi orang dewasa yang menanggung apa-apa kesan jangka panjang, dan untuk pesakit kecil.

Ritual yang paling berkesan untuk rawatan:

 • dilaksanakan pada fasa tertentu bulan;
 • universal - ini adalah upacara yang sesuai untuk lelaki yang berbeza umur dan dengan tahap yang berbeza pengabaian penyakit;
 • kuat diadakan pada jarak yang jauh;
 • makanan sedang dibikin - teks sedang dibaca pada produk yang boleh diberi makan kepada pesakit.

Setiap ritus mempunyai tempoh sendiri, jadi bagi pesakit yang mempunyai gejala gejala yang berbeza, ritual mereka sendiri dipilih. Adalah penting bahawa pesakit percaya dengan bantuan sihir. Aspek psikologi dalam sihir adalah tegas. Sekiranya pesakit menentang upacara, maka sihir tidak berfungsi.

Ritus laluan ke bulan

Beberapa konspirasi yang paling berkesan dan popular dibaca kepada bulan. Badan syurga membantu untuk mengenakan sifat-sifat ajaib dan menyumbang kepada kerja cepat ritual. Teknik untuk Bulan yang semakin berkembang tidak dijalankan - lebih baik melakukan ritus perlindungan atau pencegahan selama tempoh ini.

Bulan Baru dan Bulan Penuh - Masa Stagnasi. Dalam tempoh tersebut, lebih baik tidak menggunakan kaedah kardinal. Masa yang tepat untuk menyingkirkan semua yang membebankan dan tidak perlu adalah tempoh bulan yang semakin lemah. Tubuh syurga membantu, tanpa akibat, mengucapkan selamat tinggal pada segala sesuatu yang telah hidup lebih lama, apa yang berbahaya, yang membawa kesakitan dan kesedihan. Atas sebab ini, teks untuk menyingkirkan penyakit serius dibaca pada bulan yang semakin lemah dan merupakan salah satu yang paling berkesan.

Ritus diadakan dalam beberapa peringkat. Sebelum upacara itu, pesakit melakukan latihan. Awal pagi sebelum subuh, dia keluar dan mencuci embun pagi. Dia perlu membasuh tubuhnya. Sejurus selepas ini, pesakit membaca kata-kata doa "Bapa Kita" dan dibaptiskan di semua empat bahagian dunia. Latihan semacam itu dijalankan selama tiga hari berturut-turut, dan hanya pada malam keempat terdapat ritual.

Ritus terdiri daripada dua peringkat. Pada hari pertama, bulan yang semakin lemah diperlukan, dan untuk bahagian akhir upacara itu perlu menunggu Bulan Baru. Untuk upacara itu perlu air suci, lilin dan sekeping roti kecil. Adalah lebih baik untuk membakar roti segar dengan tangan anda sendiri.

Sebaik sahaja matahari terbenam, pesakit tetap bersendirian. Adalah mustahil bagi orang asing untuk hadir semasa upacara tersebut. Tingkap di dalam rumah perlu dibuka supaya udara malam segar masuk ke dalam bilik. Selepas itu, lilin yang dibawa dari perkhidmatan pagi di gereja akan dinyalakan. Pesakit meninggalkan mereka di tingkap di mana cahaya bulan jatuh, meletakkan segelas air dan roti di sana. Plot hernia inguinal membaca sifat-sifat ajaib:

"Bantu aku, selamatkan aku, Tuan. Tolong bantu saya, hamba Allah (nama pesakit), tunjukkan kebaikan anda. Sebagai bulan naik ke syurga, maka hernia dari hamba Tuhan (nama pesakit) akan turun selama-lamanya. Begitu juga. Amen. "

Bahagian kedua teks harus digunakan pada hari-hari ketika bulan baru muncul di langit. Sekeping roti dan air baru yang sama digunakan untuk bahagian tindakan ini. Selepas setiap kitaran dengan air yang dikenakan pada waktu malam, anda perlu mencuci tempat yang sakit. Bahagian kedua teks sihir:

"Bantu saya, Tuhan, tolonglah dan selamatkan. Bulan naik, menyelamatkan saya. Hari ini saya berdoa kepada anda sekali lagi, meminta bantuan anda. Bulan telah bangkit semula, hernia telah pergi dengan saya selama-lamanya. Amen. Amen. Amen. "

Plot berulang kali tiga kali, selepas itu pesakit makan roti dan minum air minum.

Ritus Universal

Ritual universal untuk kesakitan di pangkal paha digunakan dalam kes-kes di mana penyakit itu cepat dan tidak ada masa untuk pemeriksaan yang panjang. Teks sihir dibaca hanya pada hari-hari bulan yang semakin surut. Untuk upacara yang digunakan oleh pesakit. Sekali mungkin untuk mengecasnya dengan tenaga yang betul, perkara ini tidak boleh dikeluarkan sepanjang minggu. Sebelum upacara itu, orang sakit menghadiri gereja. Dia meminta bantuan dan berkat. Lebih-lebih lagi dia percaya dengan kuasa doa penyembuhan, semakin cepat upacara itu akan berfungsi. Di samping itu, lilin dan air suci digunakan. Ciri-ciri semacam itu dibawa dari gereja selepas pengakuan pagi.

Persediaan yang panjang untuk upacara sejagat tidak diperlukan. Ia direka untuk bantuan cepat. Sebelum majlis itu, pesakit dibasuh dengan air suci. Dia mesti memakai pakaian baru yang bersih. Adalah penting bahawa pesakit secara bebas menjaga penyediaan setiap sifat sihir.

Sebaik sahaja matahari terbenam, pesakit memintas bilik di mana upacara diadakan, dengan lilin. "Bapa kita" diulang setiap sudut. Selepas itu, dia menutup tingkap dan pintu ke rumah. Satu benda dibiarkan di atas meja, dan kata-kata sihir dibacakan di atasnya. Selepas upacara tidak boleh bercakap dengan sesiapa pun. Penderitaan tidur di dalam perkara yang dikenakan. Tidak mustahil untuk memberitahu tentang kaedah pembebasan tersebut daripada masalah kesihatan orang luar, jika tidak, teks bacaan tidak akan berfungsi.

Baca kata-kata sihir yang anda perlukan dari ingatan. Ucapan harus lancar dan tenang. Teks ini diulang dengan betul tiga kali:

"Saya akan bangkit pagi, saya akan bangkit dan meminta rahmat. Saya akan meminta kebebasan, saya akan meminta kesihatan. Saya akan pergi ke halaman, saya akan pergi dari halaman, saya akan membaptis, saya akan berdoa. Saya akan bertanya dari semua sisi dunia kesihatan, saya akan meminta kegembiraan. Bantu saya kekuatan, membantu pasukan alam dan Tuhan, sembuh saya, hamba Tuhan (nama orang sakit). Amen. Amen. Amen. "

Pada waktu pagi ritual diulang. Pesakit sekali lagi dibasuh dengan air suci dan menuntut perkara ini yang sudah dipakai. Upacara ini diulang pada minggu ini. Sejurus selepas membaca kata-kata sihir, penyakit itu hilang. Ia menjadi lebih mudah bagi pesakit, dia tidak lagi sakit, dan bengkak itu hilang. Ritus ini berkesan dalam kes di mana pesakit menjalani pemulihan jangka panjang. Ia sukar bagi dia untuk pulih, dan sihir membolehkan mengaktifkan semua kuasa luaran supaya penyakit itu hilang. Dengan bantuan ritus sejagat, profilaksis dilakukan, selepas itu keradangan baru tidak timbul.

Ritual di kejauhan

Dari hernia inguinal berjalan menjimatkan upacara, yang dilakukan tanpa kehadiran pesakit. Apakah kelebihan sihir seperti itu:

1. Pada masa yang sama, pesakit boleh menjalani terapi tradisional, dan sihir hanya akan menguatkan tindakan ini.

2. Keajaiban jenis ini boleh digunakan apabila pesakit tidak percaya pada ritual dan kerja mereka.

3. Magic digunakan pada jarak apabila pesakit tidak boleh melakukan ritus untuk apa-apa sebab.

Untuk upacara seperti itu perlu mengikat. Ini adalah perkara yang dimiliki oleh pesakit, atau gambar terbaru orang ini. Fotografi membolehkan anda menghantar tenaga, walaupun jarak jauh. Apa pun sifat yang digunakan, ia mesti dibilas dengan baik dengan air suci. Ini adalah tahap penyediaan penting, yang akan menghapus semua negatif rawak. Konspirator perlu pergi ke gereja, hanya melalui pertobatan yang dia dapat membantu orang lain.

Apa yang anda perlu tahu tentang ritual pada jarak:

 1. Tidak mustahil untuk menggunakan teknik jika pesakit sedang beroperasi atau mempersiapkannya.
 2. Anda tidak boleh menggunakan sesuatu yang dibasuh atau dibersihkan dari sebarang kesan pesakit.
 3. Tidak ada upacara pada cuti Ortodoks utama.
 4. Anda tidak boleh bercakap mengenai kaedah alternatif.
 5. Sekiranya konspirator dan pesakit dalam pertengkaran, bantuan tersebut tidak berkesan.

Lebih baik melakukan ritual pada waktu malam dan dalam kesendirian. Sebaik sahaja matahari terbenam, benda atau foto badan dibiarkan di bawah cahaya bulan. Lilin terbakar berhampiran, dan sumber cahaya lain dikecualikan. Sebelum dan selepas membaca teks ajaib, konspirator membasuh tangannya dengan air suci.

Teks yang diingati diulang tiga kali. Semasa sebutan kata-kata sihir, anda perlu memikirkan pesakit. Bayangkan bagaimana dia dibebaskan dari penyakit itu, bagaimana ia disucikan. Visualisasi adalah faktor penentu dalam ritual semacam ini. Dalam kes sedemikian, gambar itu berfungsi untuk mencipta imej yang betul dan tepat di kepala. Bercakap dalam bisikan separuh:

"Hernia, hernia, hernia benci, pergi. Hentikan hamba Tuhan (nama pesakit) untuk mendapatkan balik. Ida anda, penyakit itu membenci, pergi, pergi dan jangan kembali. Jatuh kepada anda di mana anda tidak dijangka. Untuk jatuh di mana saya tidak mahu melihat anda. Begitu juga. Amen. "

Selepas itu, foto bersembunyi di bawah bantal, dan benda itu dikembalikan kepada pesakit, jika ada peluang demikian. Hasil pertama akan dapat dilihat pada hari-hari yang akan datang. Pesakit akan merasa lega dari gejala utama dan akan dapat kembali ke kehidupan yang penuh.

Ritual dengan makanan

Satu lagi upacara yang berkesan dilakukan dengan produk yang boleh dimakan oleh pesakit. Selalunya ia adalah produk semulajadi, seseorang pasti kualitinya. Krim atau susu asid dipilih untuk kaedah ajaib, dan kadang-kadang gula atau garam. Semua produk ini menyimpan tenaga yang betul, dan lebih kerap mereka dimakan oleh orang yang sakit, lebih mudah bagi dia untuk menyingkirkan penyakit itu di pangkal paha.

Ritual untuk krim masam sangat berkesan jika penyebab jenis hernia inguinal adalah mengangkat berat apabila pesakit memerlukan bantuan segera. Selepas upacara itu, orang itu cepat pulih dan tidak memerlukan rawatan di hospital lama.

Untuk upacara perlu krim masam tebal dengan kandungan lemak maksimum. Lebih baik jika ia adalah produk semulajadi, dibeli daripada orang yang dipercayai atau dibuat dengan tangan anda sendiri. Mengecas krim masam dengan tenaga yang diperlukan boleh menjadi orang rapat atau pesakit sendiri. Produk ini mula bercakap pada bila-bila masa hari: anda boleh menggunakan teknik untuk cuti Ortodoks atau untuk sebarang fasa bulan. Adalah penting bahawa produk yang dikenakan hanya digunakan oleh ahli keluarga yang sakit, dan ahli keluarga yang sihat tidak menyentuhnya.

Membaca hex pada bekas telus dengan produk yang dipilih. Kata-kata ajaib diulang tiga kali, selepas itu produk ini membelit tempat bengkak. Makanan terpilih digunakan selama beberapa hari berturut-turut, sepanjang masa ia disimpan di dalam peti sejuk.

Perkataan untuk menyatakan:

"Tuhan, tolonglah aku, hamba Tuhan (nama pesakit). Berkat saya. Tetapkan saya percuma Saya menutup pintu, saya menggantungkan kunci dan tidak lagi mahu melihat hernia. Begitu juga. Amen. "

Kaedah untuk kanak-kanak

Doa untuk melepaskan seorang kanak-kanak masalah akan menyelamatkannya daripada penyakit yang serius. Ini adalah tindakan ajaib yang lembut yang hanya digunakan apabila diperlukan. Sebelum membaca plot, anda perlu meletakkan perlindungan tenaga yang kuat. Selain itu, amulet yang digunakan ibu bapa dikenakan. Adalah berbahaya untuk mempercayai perniagaan yang bertanggungjawab kepada orang yang tidak dikenali, ia hanya boleh membahayakan pesakit kecil. Ibu bapa digunakan dan ubat-ubatan rakyat. Dalam kompleks, semua tindakan akan membolehkan untuk menghilangkan gejala yang tidak menyenangkan dan untuk mengelakkan terapi dadah berbahaya.

Ritus laluan pada tidur pesakit

Konspirasi doa digunakan pada setiap fase bulan. Untuk melakukan ritual seperti itu, seorang pesakit yang sedang tidur adalah dipfitnah. Inilah satu-satunya cara untuk mengelakkan ketakutan apabila seorang kanak-kanak menentang pembebasan ajaib dari masalah kerana takut.

Masa yang baik untuk membaca teks ajaib adalah pagi. Ibu atau bapa harus menyentuh bayi itu, taburkannya dengan air suci dan sebutkan kata-kata yang dipelajari. Perkataan sebegini diulang tepat tiga kali. Semasa persediaan untuk ritual, pesakit tidak perlu bangun. Agar doa untuk bekerja dengan lebih cepat, keesokan harinya pesakit kecil perlu dibawa ke gereja, di mana ia dibasuh dengan air suci dan diberkati.

Bayi pemfitnah memerlukan separuh berbisik. Ketika bayi sedang tidur, kata-kata itu diucapkan:

"Ibu seorang hamba Tuhan (nama anak sakit) memakai, dibesarkan, disayangi, dan hernia memecahkan kebaikan. Jadi biarkan hernia pergi, biarkan ia hilang, biarkan ia tidak datang lagi. Amen. "

Jika perlu, upacara itu diulang beberapa hari berturut-turut. Jika kanak-kanak tidak menjadi lebih baik, ibu bapa beralih kepada ubat tradisional untuk mendapatkan bantuan.

Kesimpulannya

Hernia adalah masalah serius yang menyerang orang dewasa atau kanak-kanak. Magic digunakan untuk melarikan diri dari masalah tersebut dan mengelakkan terapi dadah jangka panjang dan berbahaya. Sabun makanan, air suci dan lilin yang dibawa dari gereja dibaca. Sekiranya perlu, ritual diulang dan digabungkan dengan kaedah perubatan tradisional atau tradisional.

Cara bercakap hernia pada orang dewasa: peraturan dan kaedah

Ramai orang tahu penyakit ini sebagai hernia. Inguinal, umbilical atau vertebral - dalam mana-mana kes, masalah seperti itu menyebabkan masalah kepada seseorang, disertai oleh gejala yang tidak menyenangkan, dan menjadikannya sukar untuk menjalani kehidupan yang penuh. Dalam kebanyakan situasi, wakil-wakil perubatan rasmi menawarkan pemadatan radikal untuk pemadatan. Tetapi pengamal tradisional mencadangkan, sebelum membuat keputusan mengenai rawatan klinikal, cuba untuk menjalankan plot dari hernia. Kaedah ini telah membuktikan dirinya dalam memerangi penyakit ini.

Punca

Untuk pertama kali hernia digambarkan oleh Profesor Claudius Galen. Ini adalah penyakit yang berbahaya, dalam proses perkembangan kedudukan organ-organ dalaman dalam tubuh berubah, sesetengahnya jatuh melalui lubang-lubang yang terbentuk. Terdapat faktor-faktor predisposisi tertentu yang secara langsung menyumbang kepada perkembangan penyakit:

 1. Kecenderungan genetik.
 2. Pemakaian bulu tetap, kerja yang dikaitkan dengan buruh fizikal yang keras.
 3. Tempoh membawa kanak-kanak.
 4. Kekurangan pemakanan yang betul, terhadap latar belakang yang muncul kelebihan berat badan atau kekurangan.
 5. Atrofi atau mengalihkan otot abdomen.

Mengikut statistik rasmi, kira-kira satu pertiga penduduk dunia menderita penyakit ini. Hernia boleh menjadi kongenital atau diperolehi. Bergantung pada penyetempatan pendidikan, terdapat klasifikasi tertentu, tetapi kebanyakan doktor mendiagnosis hernia esophagus, intervertebral, inguinal dan pusar. Orang yang tidak pernah mengalami ritual sihir dan kaedah rawatan bukan tradisional lain selalu tertanya-tanya sama ada plot hernia benar-benar akan membantu menghilangkan penyakit ini?

Menurut pengamal kaum, dengan penyakit seperti hernia harus ditangani dengan plot khusus dan ritual ajaib. Dengan bantuan mereka, anda boleh menyingkirkan penyakit itu dan mengelakkan campur tangan pembedahan dalam badan.

Bagaimana untuk menjalankan ritual

Terdapat cadangan pakar tertentu, yang penting untuk penyembuhan:

 1. Emosi positif. Ia perlu melakukan ritual hanya dengan sikap positif, supaya tidak memindahkan negatif semasa rawatan.
 2. Jangan ubah teks dalam proses membaca diri sendiri.
 3. Untuk membaca plot hernia dengan betul, lebih baik untuk menuliskannya di atas kertas, supaya tidak salah faham perkataan. Tetapi masih, pakar menyarankan untuk menghafal doa, ini akan meningkatkan kesannya.
 4. Semua manipulasi mesti dilakukan dengan tepat, dalam urutan yang jelas, seperti yang ditunjukkan dalam arahan untuk upacara itu.
 5. Semasa bacaan, anda perlu menumpukan semua perhatian pada kata-kata, tenaga, untuk membayangkan dalam fikiran anda bagaimana tenaga berkuasa ini menembusi pendidikan, membantunya untuk membubarkan.
 6. Ritual dilakukan dengan kehadiran orang sakit.
 7. Anda boleh melakukan ritual dalam selang waktu bulan berada dalam fasa turun, satu-satunya cara untuk mendapatkan keputusan.
 8. Untuk meningkatkan kemungkinan hasil positif, gunakan kaedah ini untuk menghilangkan hernias hanya secara peribadi, tanpa kehadiran orang yang tidak dibenarkan. Dengan bantuan misteri ritus tersebut, kata-kata yang diucapkan untuk menghilangkan hernia di perut atau di bahagian lain badan akan menjadi berkesan.
 9. Adalah sangat penting untuk mempercayai kuasa perkataan itu, dengan keputusan positif selepas upacara diadakan.
 10. Alat sihir dan pelbagai atribut akan dibutuhkan secara tidak sengaja.
 11. Rawatan penyakit paling sering dilakukan dengan bantuan lilin gereja, air suci dan cara mudah yang terdapat di hampir setiap rumah.

Dengan mematuhi peraturan mudah dan nasihat dengan bantuan sihir rakyat, anda boleh menyingkirkan banyak penyakit, termasuk hernia.

Plot mudah

Terhadap hernia, anda boleh mengadakan upacara sederhana. Cahaya lilin gereja, letakkannya di atas meja. Di sebelah meletakkan bekas yang dipenuhi dengan air yang disucikan. Ucapkan kata-kata berikut:

"Tuhan, beri saya kekuatan untuk menyingkirkan penyakit saya! Biarlah air tulen mengalir, jadi biarlah saya mengalir keluar, dan darah dan daging menjadi sihat! Biarkan badan saya dikukuhkan dengan cecair penyembuhan. Amin (sebutkan tiga). "

Pada akhir plot anda perlu minum air. Kaedah ini sangat mudah. Untuk mendapatkan kesan itu, anda perlu percaya dengan tulus ikhlas. Terdapat satu lagi pilihan mudah. Anda boleh bercakap tentang penyakit dengan cara berikut: selama seminggu selepas bangun pada waktu pagi, bercakap dengan tangan ke tempat yang sakit:

"Tuhan, memberkati saya, semoga ia berlaku, seiring pagi berjalan dengan jayanya, maka penyakit saya akan dikeluarkan, meterai akan dibubarkan! Perkataan saya kuat! Begitu juga! "

Konspirasi universal

Terdapat juga plot hernia sejagat pada orang dewasa. Dengan pertolongannya, hernia inguinal, vertebral dan umbilical dihilangkan. Ritual ini dari hernia di tulang belakang atau di bahagian lain badan tidak memerlukan persiapan awal dan sebarang alat khas. Adalah penting untuk bersendirian dengan diri sendiri semasa ritual, orang asing tidak seharusnya hadir. Untuk memfokuskan tenaga pada tempat yang sakit, anda perlu berlawanan arah lawan untuk menahan hernia, dan kemudian mengatakan doa:

"Tuhan, saya bercakap dengan anda! Anda akan melihat segala-galanya, tahu dan dapat! Ya, dengar permintaan dan doa saya kepada Anda! Bantu saya menyingkirkan penyakit, biarkan penyakit saya hilang dari badan saya dan jangan sekali-kali kembali! Biarkan kata-kata saya menjadi kenyataan, doa akan membantu, menjadi penyelamat saya! Amen! "

Ulangi doa tiga kali. Penyembuh berjanji bahawa penyakit akan berkurang dalam beberapa hari, rasa sakit akan berhenti, dan meterai akan menjadi lebih kecil.

Konspirasi Hernia Intervertebral

Dengan menggunakan ritual sihir dan solat, ada kemungkinan untuk melawan pelbagai jenis hernia, termasuk intervertebral. Tetapi harus diingat bahawa kaedah seperti ini tidak akan berkesan jika penyakit itu dalam bentuk rumit. Ia juga penting untuk memahami bahawa upacara magis berbeza dari kaedah rawatan yang popular, yang akan tidak berkesan dalam rawatan penyakit ini.

Konspirasi dari hernia tulang belakang mempunyai mesej tenaga yang kuat yang terbentuk apabila gabungan keinginan dan keimanan dengan kekuatan kata-kata dan hasil positif. Dengan ritual ini, tenaga yang dikeluarkan di chakras selepas membersihkan tubuh akan membantu menghilangkan semua negatif, tubuh akan sembuh sendiri, pemadatan akan berlalu.

Tujuh kali berturut-turut, mereka berkata bantuan doa Tuhan atau Bapa kita. Seterusnya, ambil gula dalam kiub, letakkan di tempat yang sakit pada tulang belakang. Kemudian basah dengan air supaya ia cair di belakang. Selepas itu, teks berikut dibaca tujuh kali berturut-turut, bercakap dengan suara yang tenang dan juga:

"Gula, ambil cecair itu, ambil penyakit saya. Saya akan memberikan anda sebahagian daripada daging anda, ambil dengan penyakit anda. Amen (tiga kali). "

Pada akhir ritual, mandi, lap belakang dengan kain yang sebelum ini dibasahi dengan kaldu jeruk hangat. Manipulasi seperti itu dilakukan pada bulan yang semakin meningkat, tiga hari berturut-turut.

Pada cincang api

Untuk menghilangkan simpul dorsal, inguinal atau umbilical, anda boleh menggunakan kon api. Untuk melakukan ini, pada waktu petang, menyalakan lilin, tuangkan air yang disucikan ke dalam mangkuk atau mangkuk kaca kecil, letakkan bekas cemara yang sudah dibasuh ke dalamnya. Untuk menggerakkan jari telunjuk tangan kanan dalam arah lawan arah melalui air, berbisik:

"Seperti kerucut tumbuh pada rempah, pada pain. Ketika saya merobek benjolan ini, biarkan simpul saya di badan, tidak perlu, tidak diinginkan, juga jatuh. Biar dia pergi jauh, tidak kembali kepada saya, tidak sakit, tidak berkembang, tidak risau. Amen. "

Selepas itu, buatkan kompres dengan bantuan air rakit konspirasi. Ritual ini mudah dipelajari, tetapi dengan itu anda dapat dengan cepat menyingkirkan penyakit yang muncul di mana-mana bahagian badan.

Di atas air

Anda boleh membuang mantra pada air yang diambil dari mata air atau sumur:

"Ibu Voditsa, cuci penyakit saya. Tumpukan dari tubuh saya yang sakit, basuh daging dan darah saya, biarkan kata-kata kuat, kuat, penyembuhan. Amen. " Basuh kawasan yang terjejas dengan air, minum tiga sips.

Ritus dalam mandi

Plot dari hernia boleh dilakukan dalam mandi. Hanya untuk ini anda memerlukan penyapu birch. Dengan itu, ia mudah mengocok di sekitar tempat yang sakit, dengan berkata:

"Terdapat pokok birch, tetapi ia menjadi penyapu. Begitu juga penyakit saya. Ia berada di dalam badan saya dan menjadi kosong.

Kemudian anda tidak boleh menggunakan penyapu. Ritual ini boleh diulang, tetapi ingat bahawa dalam mandi panas dengan hernia tidak dapat dikukus.

Sembelit hernia inguinal

Selalunya, pendidikan seperti ini berlaku pada lelaki. Ramai pesakit takut rawatan pembedahan, lebih suka menyingkirkan penyakit itu sendiri. Membantu menghilangkan penyakit ini boleh konspirasi ke hernia pangkal paha. Untuk menghilangkan penyakit ini, anda harus membaca teks sihir khas dengan ketat pada waktu matahari terbenam selama lima hari berturut-turut:

"Tuhan, saya hamba kamu / kamu, saya mengalami penderitaan yang saya sendiri tidak dapat mengatasi. Bantu saya menyingkirkannya, memberi penyembuhan dan kekuatan untuk mengatasi penyakit ini. Biarkan hernia meninggalkan saya. "

Apabila menyatakan teks ini, seseorang harus menumpukan semua tenaganya di tempat yang sakit, memvisualkan kesan kata-kata sihir, bayangkan bagaimana simpulan larut. Ulangi lima kali, lebih baik pada bulan purnama. Juga membaca konspirasi dari hernia inguinal pada lumut, yang sebelum ini diperoleh di hutan:

"Anda membesar di hutan, saya perlu. Sekarang menjadi pembantu saya. Ambil kesakitan saya, ambil jauh. " Throw lumut di bawah pokok.

Menggunakan sabun

Plot hernia yang menggunakan sabun telah digunakan untuk masa yang lama. Untuk upacara yang berjaya, anda perlu membeli sisa kecil terlebih dahulu. Pesakit perlu dibasuh beberapa kali, menyatakan:

"Seperti kotoran mengalir dari badan saya, maka biarkan penyakit saya hilang. Bersama-sama dengan air penyembuhan, biarkan penyakit itu dibersihkan dan pergi tanpa pulang! "

Ulangi semua manipulasi tujuh kali, buang sisa-sisa. Untuk ritual semula memperoleh sisa baru.

Selama sebulan

Dari konspirasi hernia memerlukan keupayaan untuk menggunakan kalendar lunar. Bercakap teks empat kali pada bulan yang semakin meningkat:

"Sebagai bulan baru pergi ke syurga, biarkan hernianya selamanya hilang dari tubuh saya dan tidak kembali. Berikutan bulan baru, yang penuh akan muncul di langit, dan mungkin hernia sepenuhnya hilang sebelum waktu itu. Amen. "

Konspirasi hernia umbilik

Terdapat juga konspirasi untuk hernia umbilical. Konspirasi kuat dari hernia umbi juga dipanggil penghantaran. Untuk menjalankan upacara di rumah, anda perlu membeli lumut sederhana yang tumbuh di mana-mana hutan atau dalam penanaman. Lampirkan sebatang lumut ke kawasan yang sakit, bisikan fitnah sedemikian:

"Saya berjalan melalui hutan, saya jumpa lumut. Di bawahnya, darah saya sakit. Menyerap penyakit saya, membantu menyingkirkan penyakit. "

Pada akhir majlis itu, ambil sekeping lumut ke dalam hutan, letakkan di atas tanah, taburkannya dengan cangkerang telur yang ditumbuk di atas.

Plot bulan

Plot untuk hernia umbilik atau untuk pendidikan di bahagian lain badan dilakukan selama empat hari. Tiga hari pertama bulan harus berkurang, dan hari terakhir harus bulan baru. Dengan konspirasi ini, hernia umbi, tulang belakang dan lain-lain boleh sembuh. Pada waktu malam, buka tetingkap, membaca perkataan untuk bulan itu:

"Kamu adalah badan syurga, kamu adalah maha kuasa! Bantu saya Bulan tua pergi dengan penyakit ini. Biarkan hernia dibubarkan, dan bulan baru dilahirkan semula. Biarlah! "

Pada krim masam

Untuk menghilangkan hernia umbilical pada orang dewasa, yang dipicu oleh pemakaian beban berat, anda boleh menggunakan upacara ini. Di pasaran untuk membeli krim masam buatan sendiri. Tuangkan ke dalam mangkuk, dengan mengatakan teks berikut:

"Tuhan, tolonglah aku, memberkati aku. Saya akan meninggalkan rumah saya, menutup semua pintu di belakang saya. Saya akan menutup semua pintu ke kunci yang kukuh, buang kunci yang jauh. Saya akan berjalan di sepanjang jalan, pergi ke jalan sempit, pergi ke padang yang bersih. Semak subur tumbuh di sana, kucing lemak duduk di atasnya. Mereka semua kelabu. Kucing, kitties, menggerogoti hernia dalam garis putih perut saya. Mana-mana hernia - inguinal, dorsal, oktak, depan, belakang, siku, telur, cephalic. Knot merah, hitam, kuning, putih. Genggam semua knot, didorong oleh saya dan tidak diketahui. Bawa ia, sedikit, supaya tidak ada yang menyakitkan, ia tidak sakit. Begitu juga. Amen. "

Seterusnya, uruskan kawasan yang terjejas dengan krim masam. Dan krim yang tinggal di dalam mangkuk perlu diberi makan kepada kucing.

Doa terhadap hernia

Doa adalah rawatan yang kuat untuk banyak penyakit. Untuk menghilangkan hernia, seseorang yang membaca doa harus menghubungi Saint Artemia atau Panteleimon. Sebelum memulakan rawatan dengan bantuan doa, dianjurkan untuk berdiri di kuil atau di gereja, mengaku dan mengambil persekutuan.

Air suci, lebih baik dibaptis, mencuci kawasan sakit, meminta mental Tuhan dan orang-orang kudus untuk penyembuhan dan bantuan.

Horoskop Cinta yang luar biasa oleh Kerro

Ketahui apabila anda mendapati cinta dan kebahagiaan yang sebenar. Ikuti cadangan Marilyn Kerro dan dalam beberapa minggu anda DIJAMIN untuk mencari pasangan hidup atau kembali percikan dan suka hubungan.

Anda tidak boleh membincangkan horoskop dengan rakan-rakan dan keluarga, kerana anda mengubah jalan yang benar, melanggar jalan yang telah ditakdirkan

Bagaimanakah hernia inguinal bercakap, bolehkah solat membantu?

Mengikut tradisi rakyat yang ditubuhkan, keinginan untuk menyembuhkan penyakit ini atau yang serius, tanpa memerlukan bantuan doktor, adalah satu fenomena biasa. Ramai orang bertukar pertama kepada penyembuh, dan hanya apabila rawatan sedemikian gagal, sudah kepada doktor profesional. Tiada pengecualian dan hernia inguinal. Plot dari hernia inguinal digunakan dengan kerap. Kebanyakannya, mereka cuba menyembuhkan bayi dan kanak-kanak kecil dengan kaedah ini supaya tidak membawa perkara itu ke campur tangan pembedahan.

Untuk masa yang lama, nenek moyang kita berpendapat bahawa jika kuasa yang sangat tinggi diminta untuk sesuatu untuk masa yang sangat lama, maka ia pasti akan diterjemahkan ke dalam realiti. Sejak zaman purba, mereka telah berdoa untuk penyembuhan penyakit dan membicarakan gejala mereka. Itulah nenek moyang kami yang menyedari bahawa selepas prosedur itu, penyakit telah berlalu, hanya meninggalkan kenangan tentang diri mereka sendiri. Sejak itu, hernia inguinal mula bercakap.

Connoisseurs percaya bahawa bukan sahaja teks konspirasi itu sendiri sangat penting, ia juga harus dipilih dengan tepat berdasarkan jenis penyakit, tempohnya dan siapa konspirasi ini akan diarahkan. Banyak ibu bapa, ketika di depan mata mereka bayi menangis dari kesakitan di dalam perut, mereka bersedia melakukan apa saja, hanya untuk menyingkirkan penyakit yang menyebabkan hernia umbilik atau inguinal secepat mungkin.

Hernia Inguinal dari "sebaliknya"

Sekiranya kita mendekati masalah itu dari sudut perubatan ortodoks, maka semuanya menjadi jelas. Prolaps organ-organ dalaman dalam lumen terusan inguinal dipanggil protrusi hernia. Walau bagaimanapun, dari sudut pandangan penyembuhan rakyat, semuanya tidak begitu halus.

Seperti yang dikatakan penyembuh, mana-mana organ yang jatuh di luar kedudukan normalnya berlaku untuk satu daripada dua sebab. Sama ada ini berlaku kerana ketidakseimbangan tenaga dalam badan, atau apabila kulit pelindung luar lemah. Kedua-dua sebab berdasarkan komponen tenaga.

Ia mungkin kelihatan sangat tidak masuk akal, tetapi ramai orang menyokong pandangan ini. Dan mereka juga mendakwa bahawa mungkin dan bahkan perlu untuk bercakap hernia inguinal.

Apabila terdapat sebarang pelanggaran dalam medan tenaga kanak-kanak, pada bidang fizikal ini dapat dilihat sebagai penyakit. Saya mesti mengatakan bahawa kenyataan ini adalah benar untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Tetapi kanak-kanak lebih terdedah kepada pendedahan kepada rancangan tenaga nipis kerana kerentanan mereka. Apabila kanak-kanak itu tersesat dalam struktur tenaga dalaman, penyakit seperti hernia inguinal juga boleh berlaku.

Apabila melihat aura kanak-kanak tersebut, anda boleh melihat perubahan ketara dalam bidang eter. Penyembuh menggunakan teknik ini apabila bekerja dengan pesakit dari gambar. Tetapi kaedah yang paling berkesan ialah rawatan sentuhan hernia inguinal. Ia bukan sahaja hernia inguinal yang dilakukan, tetapi pas tangan, percikan dengan air suci dan manipulasi lain yang bertujuan untuk membetulkan gangguan bidang.

Lihatlah rawatan konspirasi oleh profesional perubatan

Kaedah tradisional rawatan di dunia moden sering digunakan di negara-negara pasca-Soviet. Alasan untuk ini adalah banyak:

 • Keinginan untuk menyembuhkan hernia tanpa pembedahan
 • Kurang rawatan perubatan yang baik di beberapa kawasan
 • Kesangsian doktor moden.

Sesetengah ibu bapa masih berpaling kepada nenek-nenek atau membaca konspirasi sendiri untuk menyembuhkan hernia. Walau bagaimanapun, mereka tidak mengambil kira hakikat bahawa hernia umbi dalam kebanyakan kanak-kanak ditangguhkan secara spontan oleh 5-6 tahun, dan sebabnya ini bukanlah doa. Tetapi dalam mana-mana keadaan, tiada plot hernia umbilik boleh membahayakan bayi dengan cara apapun. Apa yang tidak boleh dikatakan mengenai pangkal paha, keadaan di sini agak rumit.

Di samping itu, hernia inguinal dijelaskan dalam video:

Terdapat dua jenis penyembuh: "berbisik" dan "mencubit". Jika "bisikan" hanya membaca doa dan membuat pas dengan tangan mereka di atas hernia, maka "pinset" dalam proses konspirasi cuba secara mekanikal mempengaruhi beg dengan kandungan hernia. Mereka menjalankan tindakan tangan, memijat secara mekanikal dan mengisar kandungan beg hernial melalui kulit. Di kawasan gerbang hernia, parut tisu penghubung terbentuk, yang secara klinikal kelihatan seperti menyembuhkan hernia. Walau bagaimanapun, ibu bapa yang bahagia dan tidak tahu bahawa saluran inguinal, dengan tali spermatik pada kanak-kanak lelaki, turut mengambil bahagian dalam proses "chafing" bersama-sama dengan hernia. Kerosakannya mungkin pada masa depan membawa kepada komplikasi yang serius seperti kemandulan.

Mempraktikkan pakar bedah memaklumkan kes-kes apabila anak-anak datang ke meja operasi selepas hernia inguinal mereka berjaya "sembuh" oleh penyembuh itu. Semasa operasi pada kanak-kanak, proses pelekat yang jelas di rongga perut telah dikesan. Ia adalah perekat yang menyekat cincin hernia, tetapi, sebagai peraturan, mereka tidak dapat menutup sepenuhnya komunikasi dengan rongga abdomen. Operasi tersebut meneruskan dengan kesukaran yang besar, kerana perlu melakukan pemeriksaan organ-organ yang "dipateri" ke pintu hernia, dan mengembalikan anatomi normal mereka.

Post factum

Namun, kita hidup pada abad kedua puluh satu. Pada tahap perkembangan perubatan sekarang, ada kemungkinan seseorang akan merasa lucu daripada membaca plot yang mana ia bertiup kuno.
Sudah tentu, sesetengah orang menggunakan konspirasi, takut untuk pergi ke bawah bedah pisau bedah itu. Dan terdapat beberapa kebenaran dalam hal ini. Tetapi, dalam keadaan tidak boleh seseorang menggantikan rawatan perubatan dengan kaedah nenek kuno dalam kes yang jauh lebih rumit daripada hanya hernia inguinal.

Doa kuat dari hernia inguinal

Artikel ini mengandungi: doa kuat dari hernia inguinal - maklumat yang diambil dari semua penjuru dunia, rangkaian elektronik dan orang rohani.

Ritual ajaib dan plot dari hernia

Dengan penyakit seperti hernia, ubat moden boleh menampung tanpa banyak kesukaran. Penyakit yang berlainan jenis ini amat terdedah kepada warga tua, pekerja manual dan wanita yang telah melahirkan anak. Ia tidak sukar untuk menyembuhkan penyakit ini, tetapi terdapat kebarangkalian yang tinggi bahawa kambuh akan berlaku. Di sini ahli sihir sihir datang untuk menyelamatkan. Plot hernia akan memudahkan rawatan, dan juga membantu mengelakkan komplikasi dan pengulangan penyakit.

Plot hernia akan memudahkan rawatan

Penyebab penyakit ini

Hernia adalah keadaan di mana organ mana-mana keluar dari kedudukan normalnya. Nod adalah luaran dan dalaman. Yang paling terkenal adalah hernia umbilik, inguinal dan intervertebral.

Faktor yang menyumbang kepada kemunculan nod: kecenderungan genetik, angkat berat, kehamilan, atau obesiti, penipisan yang teruk, terutama pada orang dewasa. Daripada ini jelas bahawa pekerja buruh fizikal berat dan wanita yang melahirkan menderita terutamanya dari penyakit ini. Umbilical adalah perkara biasa pada bayi baru lahir. Perkembangannya dipromosikan oleh pengawalan otot perut semasa menangis.

Pada zaman dahulu, untuk rawatan hernia umbilik atau inguinal, hanya kepercayaan pesakit dalam kekuatan ejaan itu cukup. Kini keajaiban penyembuh purba berfungsi sebagai pembantu perubatan.

Terdapat sejumlah besar plot kuat untuk hernia pada orang dewasa. Saya, sebagai ahli silap mata berpengalaman, menasihatkan anda untuk menggunakan sihir menggunakan pelanggan yang mempunyai kecenderungan keturunan terhadap penyakit ini atau telah memindahkannya sendiri. Orang yang sudah pulih dari simpulan, konspirasi akan membantu menghilangkan tenaga negatif penyakit itu.

Kaedah rukun konspirasi

Pelanggan sering bertanya bagaimana membuat konspirasi dari penyakit, jika terdapat sebarang perbezaan dari konspirasi biasa untuk berjaya dalam kerja. Kaedah-kaedah untuk melakukan pelbagai ritual ajaib adalah sama:

Sikap positif. Ia adalah perlu untuk menjalankan ritual ajaib hanya dalam suasana yang baik, supaya tidak menyampaikan sesiapa yang negatif.

 • Kesucian minda. Apabila anda membaca plot tidak boleh terganggu oleh pemikiran luaran.
 • Fokus dan kepercayaan dalam kejayaan. Kepercayaan tanpa syarat bahawa sihir akan bertindak akan menjadikan konspirasi kuat dan berkesan.
 • Mengekalkan rahasia upacara. Adalah dinasihatkan untuk membaca ejaan tanpa kehadiran orang luar, dan selepas membaca, jangan beritahu sesiapa sahaja bahawa anda telah menggunakan sihir. Orang lain boleh menimbulkan keraguan di kepala anda yang akan melemahkan kuasa konspirasi.

Plot hernia boleh dibaca dengan sendirinya atau dengan bantuan ahli silap mata yang berpengalaman. Alat dan sifat ajaib hanya diperlukan untuk sebilangan kecil ritual. Kata-kata konspirasi sebelum membaca ditulis dengan baik di atas kertas kosong atau diingat.

Konspirasi Hernia - Alternatif Pembedahan

Conspiracies pada nodal (hernia)

Sebagai seorang ahli silap mata yang berlatih, saya boleh mengatakan bahawa plot yang paling popular nod umbi, inguinal dan intervertebral. Selalunya jenis penyakit ini adalah tidak teratur. Pelanggan tidak mahu mempunyai operasi, tetapi lebih suka menggunakan sihir penyembuh. Untuk menghilangkan hernia rumit, ubat tradisional masih diperlukan. Dalam kes-kes yang sukar penyakit, sihir memudahkan rawatan dan melegakan kesakitan.

Plot bulan

Untuk ritual perlu menggunakan kalendar lunar. Baca ejaan empat kali. Tiga kali pada bulan yang semakin meningkat dan satu ketika bulan penuh. Pada waktu malam, melihat bulan, baca plot:

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Apabila bulan muda akan naik, begitu pula hernia menjadi selamanya dari hamba Tuhan (nama) selamanya dan turun ".

Mantra ini dibaca tiga kali berturut-turut semasa pertumbuhan bulan itu. Apabila bulan penuh, perkataan lain dibaca:

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Bulan penuh di langit telah meningkat, dan hernia saya sudah berlalu. Amen. Amen. Amen. "

Konspirasi universal

Plot hernia sejagat akan membantu menyembuhkan dan memudahkan rawatan penyakit ini kepada anda dan orang yang anda sayangi, tanpa mengira jenis penyakit dan usia pesakit. Kata-kata ejaan dibaca dengan kuat:

"Hernia, anda, hernia, berhenti di hamba Tuhan (nama) bersenang-senang, tiba masanya untuk bersurai. Anda pergi, hernia, dalam bidang yang luas, begitu jauh, pergi ke rawa, ke lumut, dan ke dek busuk. Anda perlu jatuh ke sana, hernia, jatuh sekali, dan selama-lamanya di sana selamanya ada jurang, tetapi kepada hamba Tuhan (nama) anda tidak akan jatuh lagi. Anda tidak akan kembali pada waktu siang, tidak pada waktu malam, atau pada waktu pagi, atau pada waktu petang, tidak pada tengah hari, atau pada tengah malam. Tidak pada waktu malam kadang-kadang, bukan satu subuh. Amen. "

Apabila anda membaca konspirasi untuk orang lain, fikiran anda harus menjadi keinginan ikhlas untuk membantu, jika tidak sihir akan melemah.

Satu lagi konspirasi yang kuat terhadap penyakit ini dibaca setiap hari, awal pagi dan larut malam. Mantra ini seperti ini:

"Saya akan bangkit pada waktu pagi, hamba Tuhan (nama), saya akan bangkit, berkat. Saya akan pergi dari pintu ke halaman, ya dari halaman, menyeberang. Aku akan pergi dari pintu ke pintu, dari pintu gerbang ke pintu gerbang ke padang yang bersih ke sebelah timur. Di sana, di sebelah timur, sebuah oak lama berdiri, saya akan mengambil, hamba Tuhan (nama) adalah kapak tajam, dan saya akan pergi ke pokok oak itu. Saya akan memotong pokok, jadi saya memotong hernia. Begitu juga. Dengan nama Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus. Amen. Amen. Amen. "

Satu plot hernia serba boleh membantu menyembuhkan dan mengurangkan rawatan penyakit.

Merompak plot

Sekiranya hernia anda adalah akibat menimbulkan keterukan yang berlebihan, upacara khusus berikut akan dilakukan. Beli di pasar krim masam buatan sendiri. Di rumah, masukkannya ke dalam mangkuk dan baca ejaan di atasnya:

"Tuhan, tolong hamba (nama), Yesus Kristus, memberkati hamba (nama). Saya akan meninggalkan rumah melalui pintu, melalui semua jeram, dan melalui semua pintu. Saya menutup pintu dan menutup pintu di belakang saya, saya mengunci semua kunci di pintu dan tidak mengambil kunci dengan saya. Saya akan berjalan di jalan, dan kemudian saya akan menghidupkan jalan sempit, dan dari jalan saya akan pergi ke padang yang suci, bidang yang luas. Di padang terdapat tujuh semak subur, dan di bawahnya terdapat tujuh kucing lemak. Enam kucing pertama semuanya kelabu, dan kucing hitam duduk di bawah belukar terakhir. Kucing, anda kucing, vygryzi anda hernia dari hamba Tuhan (nama), vyzhryz semua dua belas hernia. Hernia inguinal, kem hernia. Hernia mata, hernia frontal, tempat, ya, back up. Hernia ulnar, telur cephalic, telur. Hernia hati, popliteal, dan sub-jantung. Hernia merah, hernia hitam, hernia kuning, hernia putih. Semua hernia burp. Yang hanya berkata, tapi apa dan tidak katakan. Zaet anda, seekor kucing, semua hernia, zaez, zagriz, supaya saya tidak cedera, tidak sakit, tidak bertelanjang dada. Selama satu jam ini, ya, dengan pesanan saya, ya, dengan fitnah saya yang kuat. Seperti kata, ia akan menjadi kenyataan. Amen. "

Keracunan acuh tak acuh masam. Makan krim masam kepada kucing.

Konspirasi Hernia Intervertebral

Hernia intervertebral disertai dengan banyak gejala sakit yang tidak menyenangkan. Rawatan pembedahannya adalah ukuran yang melampau. Hernia masuk ke dalam pengampunan selama beberapa bulan. Plot hernia dalam kes sedemikian akan melegakan kesakitan, menghadkan komplikasi, dan mempercepat permulaan remedi.

Konspirasi hernia kuat kuno memerlukan sedikit usaha. Sapukan sekeping gula ke tempat yang sakit di belakang anda. Tuangkan gula dengan air supaya ia cair. Ejaan dibaca dengan kuat dari tujuh hingga sembilan kali. Kata-kata sepatutnya seperti mantra dan menembusi kedalaman kesedaran.

"Seperti pasir mengambil tanah, jadi gula hernia adalah ketat ketat, menarik dirinya sendiri. Dari tulang dan saraf, dari kulit dan lemak. Membawa dengan segera, tidak meninggalkan apa-apa. Hamba (nama) menolak simpul, memberikan daging, merobeknya dari belakang. Pinggang, pinggang dan tulang rusuk tulen. Kulit utuh, tulang dan darah. "

Selepas membaca plot, lap dengan pucat yang hangat. Ritual menghabiskan tiga hari berturut-turut pada bulan yang semakin berkurangan.

Hernia intervertebral disertai dengan banyak gejala sakit yang tidak menyenangkan.

Sembelit hernia inguinal

Nod di pangkal paha yang paling kerap berlaku pada lelaki yang terlibat dalam buruh fizikal berat. Penyakit jenis ini dirawat dengan pembedahan. Tetapi sebagai pengamal ahli sihir yang berpengalaman, saya sering mengatakan bahawa saya telah berjumpa dengan pelanggan dengan masalah seperti itu, saya akan mengatakan bahawa konspirasi yang kuat terhadap satu nodal membantu mengelakkan operasi. Upacara diadakan empat di bulan tumbuh dan di bulan purnama. Mantra itu dibacakan selepas matahari terbenam ketika bulan naik:

"Tuhan, tolonglah aku. Untuk membantu hamba Tuhan (nama) datang, dilahirkan, dibaptis, doa. Bulan baru akan bangkit dan hamba Tuhan (nama) akan mempunyai hernia. "

Untuk ritual seterusnya, anda memerlukan lumut air. Ia mesti terganggu secara peribadi di taman atau di dalam hutan. Mangkuk dibasuh melekat ke tempat yang sakit dan bacakan dengan lantang perkataan:

"Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu yang berlumut, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua keelaknya, menguningnya, ia dapat penuh. Snort kamu, ular, keel pada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan hamba kepada Allah (nama) untuk tunduk. "

Mantra ini diucapkan dengan tenang, intonasi yakin, perlahan dan tidak perlahan. Semua kuasa mesti diarahkan ke tempat untuk disembuhkan.

Doa terhadap hernia

Doa membantu orang percaya dalam keadaan hidup yang sukar. Di dalam iman Kristian terdapat beberapa orang suci-penyembuh yang berkuasa. Doa yang dihantar kepada mereka menyembuhkan semua penyakit dan kesusahan. Untuk rawatan semua jenis hernia, orang ramai terutamanya menggunakan mazmur ke-90, doa ke St. Panteleimon dan Artemis Great Martyr Antioch. Mereka membawa tenaga positif ajaib. Doa dibaca di dalam kuil atau di rumah di hadapan ikon, sebaiknya sahaja.

Sebelum mengambil kuasa doa Kristian, anda perlu mengosongkan fikiran anda dengan sepenuhnya, mengaku, bertaubat daripada dosa. Apabila jiwa itu dibersihkan, anda akan merasa lega. Doa hanya sah apabila seseorang itu benar-benar percaya. Jika tidak ada kepercayaan sedemikian, maka tidak sepatutnya cuba pulih dari penyakit dengan cara ini.

Untuk meringankan gejala hernia yang tidak menyenangkan semasa rawatan terapeutik, basuh tempat yang sakit dengan air yang diberkati. Air yang disucikan adalah alat sihir sejagat, ia membawa tenaga penyembuhan yang istimewa.

Hernia adalah penyakit yang tidak menyenangkan, tetapi anda boleh melawannya. Ubat sihir akan membantu mengatasi penyakit ini dan menyelamatkan tubuh daripada tenaga negatif yang menyakitkan. Konspirasi hernia adalah cara mudah untuk mengatasi penyakit anda. Kepercayaan utama dalam penyembuhan.

 • 12/19/2017 Tatyana Di rumah di tempat kerja, tidak semua menyenangkan dengan kesihatan.
 • 12/11/2017 Anonymous Saya mahu berjumpa dengan pembeli secara langsung supaya dia ada.
 • 12/10/2017 Maria Saya tertanya-tanya jika saya boleh mendapat yang pertama.
 • 12/09/2017 dan obscurantisme pengarangnya mengagumkan. syaitan sihir hitam.

Batal balasan

Anda boleh menggunakan apa-apa bahan di laman web Zakolduj dengan bahaya dan risiko anda sendiri. Rundingan dengan doktor mengenai penggunaan mana-mana ubat dan prosedur yang dipaparkan di laman web ini diperlukan

Selamat tinggal pelawat!

Terima kasih kerana melawat kami!

Beberapa teks tambahan di sini. lorem ipsum.

Pemulihan rakyat dalam rawatan hernia inguinal

Hernia inguinal muncul ketika organ rongga perut keluar melalui saluran inguinal pada lelaki atau wanita. Penyakit ini sering dijumpai pada kanak-kanak, sebagai penyakit kongenital, tetapi prevalensi utama di kalangan lelaki yang terlibat dalam buruh fizikal atau sukan kekuatan. Ciri-ciri anatomi tubuh lelaki telah menjadikannya terdedah kepada hernia, kerana ligamen otot antara kanal inguinal dan rongga abdomen lebih lemah daripada pada wanita. Tangki organ ke dalam saluran inguinal pada mulanya dimanifestasikan oleh gejala lemah, tetapi penyakit progresif membawa kepada komplikasi yang serius, oleh itu ia perlu melakukan operasi atau rawatan di rumah dengan ubat-ubatan rakyat. Pilihan pertama adalah berkesan, tetapi ia adalah kontraindikasi bagi banyak pesakit, kerana terdapat cara yang efektif untuk menangani hernia menggunakan kaedah tradisional, termasuk konspirasi dari hernia inguinal, salap, kompres dan ubat herba.

Semasa rawatan kecacatan inguinal pada wanita, gejala seperti kencing kencing, peningkatan ketidakselesaan semasa haid, dan rasa sakit harus terjejas. Pada lelaki, gangguan pencernaan, sakit semasa berjalan dan kencing yang menyakitkan kelihatan lebih kerap.

Rawatan rakyat: ubat herba

Infus dan decoctions untuk hernia inguinal boleh diambil dalam mana-mana tempoh penyakit tanpa merosakkan penyakit mendasar, kerana phytotherapy bertindak ke atas badan secara keseluruhan, menguatkannya, meningkatkan imuniti, menghalang proses keradangan, dan melegakan kesakitan. Bagi kanak-kanak, decoctions disediakan di atas air, bagi orang dewasa lebih berkesan untuk meminum minuman keras alkohol.

Infus herba untuk menghapuskan remedi orang hernia inguinal:

 1. Clover berwarna: rumput semanggi dicurahkan dengan air mendidih dan diselitkan selama kira-kira satu jam, selepas infus selesai diambil ¼ cawan sebelum makan malam;
 2. Merebus Gooseberry boleh diminum sehingga lima kali dengan mengisar daun tumbuhan dan menuangkannya dengan segelas air tulen. Merebus diseduh selama 2 jam, selepas itu ubat ini diambil sebelum makan;
 3. Kuah dibeli dengan susu: dua sudu rumput kering dituangkan dengan 500 ml susu sejuk dan direbus selama lima minit. Kuih rebus ditutup dengan tudung sehingga ia sejuk dan 5 sudu diambil sehingga 3 kali sehari;
 4. Infus bunga jagung: bunga tumbuhan (tiga sudu) diisi dengan 500 ml air mendidih dan disemai selama 24 jam. Selepas penyediaan, infusi diambil dalam ¼ cawan sebelum makan;
 5. Kacang larkspur: segelas tumbuhan dipenuhi segelas air dan direbus selama 20 minit. Selepas kuah dicairkan dengan air rebus dan ditapis. Diambil pada satu sudu sebelum makan tengahari.

Rawatan remedi orang hernia inguinal dilakukan selama kira-kira 21 hari, dengan selang 10 hari. Pada masa yang sama, anda boleh menggabungkan beberapa resipi untuk memilih pilihan rawatan rumah yang terbaik.

Apa yang boleh didapati dari resipi popular untuk rawatan hernia?

 1. Peningkatan pencernaan, yang sering mengalami hernia inguinal;
 2. Anestesia dan pencegahan proses keradangan;
 3. Normalisasi keadaan emosi, kerana tekanan, seperti yang diketahui, mengiringi hampir setiap penyakit;
 4. Peningkatan mekanisme perlindungan, pengecualian penyakit yang berkaitan.

Selepas rawatan hernia pada seorang kanak-kanak atau orang dewasa dengan kaedah tradisional, penonjolan harus berkurangan dan gejala-gejala mereda. Jika ini tidak berlaku, anda perlu berunding dengan doktor untuk menetapkan rawatan yang berkesan.

Memampatkan dan salap

Kompres terapeutik dan salap secara langsung memberi kesan kepada kawasan patologi, yang menjadikan kaedah rawatan sedemikian berkesan. Rawatan hernia pada kanak-kanak boleh dilakukan dengan memampat minyak pakis dan salap yang popular berdasarkan lemak dan cuka.

Salap buatan sendiri dan kompres untuk hernia inguinal:

 1. Mampat krim masam, jelatang dan kubis: gosok beberapa helai lembu ke dalam buburan, cair dengan krim masam yang gemuk dan sapukan pada hernia inguinal, memperbaiki daun kubis. Ia perlu meninggalkan seperti memampatkan pada waktu malam, kerana untuk rawatan seorang kanak-kanak, perlu tegas, tetapi tidak ketat, lampirkan dengan kain. Ulangi prosedur ini sepatutnya dalam masa seminggu;
 2. Memampatkan penyerapan cuka oak dan cuka apel epal: ini adalah kaedah penyembuhan yang berasingan yang mudah disiapkan di rumah. Cuka Apple 4% 2 sudu kecil dicairkan dengan segelas air suam dan pelincir hernia inguinal, tanpa menggosok penyelesaiannya. Setelah membusuk dengan cuka, anda perlu menggunakan kompres dari kulit kayu oak itu. Kulit Oak dan daunnya perlu dihancurkan dan dituangkan ke dalam balang tiga liter, kemudian tuangkan dengan wain merah untuk menutupi bahan mentah sepenuhnya. Bank ditutup dan menegaskan sehingga 21 hari. Penyerapan siap digunakan sebagai pemampat;
 3. Salap perubatan dari lemak babi dan telur ayam: lemak babi cair dan dituangkan ke dalam balang yang sebelum ini mengandungi telur mentah dan cuka. Campuran di dalam bank diletakkan di tempat yang gelap selama seminggu. Produk siap dicampur dengan konsistensi seragam dan digunakan sebagai salap selama sebulan.

Lemak babi juga boleh dicairkan dengan daun bawang India, gumpalan emas, yang dikacau atau disebat dengan menggunakan pengadun, dan kemudian direbus. Selepas penyejukan, salap seperti ini digunakan untuk hernia peluh seorang kanak-kanak atau orang dewasa, rawatan berlangsung selama 14 hari.

Diet terapeutik

Pemakanan untuk hernia inguinal ditetapkan bukan sahaja dalam tempoh selepas operasi, diet yang sihat bermula lama sebelum operasi. Menerapkan ubat-ubatan di rumah jangan lupa tentang sifat-sifat penyembuhan produk-produk tertentu, serta bahaya mereka. Nutrisi yang betul diperlukan untuk mengecualikan komplikasi, menormalkan pencernaan. Orang-orang gemuk berisiko mengalami hernia dinding abdomen anterior, kerana diet akan menjadi kaedah pencegahan yang berkesan.

Ia adalah perlu untuk mengecualikan produk yang mencetuskan peningkatan pembentukan gas dan sembelit, kerana dengan penonjolan usus hal ini dapat menyebabkan cengkeraman organ dan perkembangan halangan usus. Penggunaan gula, tepung, produk kalengan, minuman berkarbonat, makanan segera adalah terhad.

Persatuan Hernia

Ritus konspirasi untuk hernia inguinal dijalankan untuk merawat kanak-kanak. Kaedah ini diamalkan oleh orang-orang yang mematuhi teori gangguan keseimbangan tenaga dalam badan, terhadap latar belakang yang mana terdapat kehilangan organ apa pun. Menurut teori ini, jika anda memulihkan keseimbangan tenaga dan menguatkan cangkang pelindung kanak-kanak, penyakit itu akan hilang sendiri. Tiada pengesahan saintifik, tetapi plot berlaku jika penyakit itu tidak mengancam kehidupan kanak-kanak.

Ritual itu adalah untuk membaca doa ke atas seorang anak oleh seorang saudara dekat atau penyembuh.

Doktor merujuk kepada kaedah "rawatan" ini dengan sangat negatif, seperti kes-kes apabila seorang kanak-kanak mendapat di meja operasi setelah banyak percubaan dalam penyembuhan diri dari hernia dengan konspirasi dan doa menjadi lebih kerap.

Ubat-ubatan rakyat boleh berbahaya dalam rawatan hernia inguinal, kerana semua kaedah dan resipi mesti diselaraskan dengan doktor anda, tanpa meninggalkan ubat tradisional.

Artikel ini tiada komen lagi. Jadilah yang pertama memberi komen.

Urut adalah bahagian penting dalam merawat pelbagai jenis hernia. Adalah penting bahawa ia dijalankan oleh pakar kelas tinggi dengan pendidikan perubatan. Menyerah kepada tukang urut yang tidak berpengalaman, anda boleh memburukkan masalah dengan ketara.

Plot yang berkesan dari hernia

Hernia adalah penyakit yang sangat biasa. Tidak kira apa jenis inguinal, intervertebral atau umbilical dalam kanak-kanak - dalam mana-mana, ia membawa banyak masalah, membatasi kebolehan fungsi orang itu, disertai oleh sindrom kesakitan yang kuat. Dalam kebanyakan kes, doktor menawarkan kaedah rawatan yang beroperasi. Malangnya, langkah ini tidak memberikan hasil yang mutlak, kerana sering selepas operasi yang kelihatan berjaya, keadaan berulang berlaku dan penyakit muncul semula. Mungkinkah, sebelum membuat keputusan mengenai langkah-langkah radikal seperti ini, untuk mencuba kaedah rawatan tradisional, yang telah berjaya mengesyorkan diri mereka dalam memerangi penyakit ini. Dalam kes ini, plot dari hernia, ritual kuno dan ritual yang berkaitan dengan sihir putih akan sesuai dengan anda.

Plot yang berkesan dari hernia

Kaedah seperti plot hernia amat berguna apabila merawat kanak-kanak. Ritisan ini mudah dilakukan, mempunyai kesan menenangkan pada anak dan mempunyai kesan segera. Selain itu, di rumah, ibu bayi boleh melakukannya sendiri. By the way, fitnah dari hernia - adalah universal, mereka akan membantu kecil dan perempuan, dan lelaki. Sebelum anda memulakan ritual atau membaca doa, ingat bahawa terdapat pelbagai jenis fitnah yang membantu mengubati penyakit ini. Permintaan terbesar adalah konspirasi dari hernia inguinal, yang mempengaruhi banyak wanita dan lelaki dewasa.

Penyebab penyakit dan peranan sihir

Claudius Galen - itu adalah nama doktor yang pertama kali menyifatkan penyakit ini dalam perubatan. Hernia adalah penyakit berbahaya, kerana dalam proses perkembangannya, kedudukan organ-organ dalaman dalam tubuh berubah, dan mereka jatuh melalui lubang-lubang yang terbentuk. Apakah faktor-faktor yang mempengaruhi perkembangan penyakit ini? Pertama sekali, ia adalah:

 • kecenderungan yang diwarisi;
 • buruh fizikal berat dan angkat berat yang tidak berjaya;
 • kehamilan;
 • diet yang tidak betul, menyebabkan obesiti atau sebaliknya, untuk keletihan;
 • atrofi, serta mengatasi otot abdomen.

Lebih daripada 30% orang di dunia mempunyai penyakit ini. Ia boleh sama ada kongenital atau diperolehi. Hernia, bergantung pada tapak penyetempatan, adalah jenis yang berbeza. Yang paling biasa ialah hernia esophagus, intervertebral, inguinal dan umbilical.

Orang yang mula-mula beralih kepada sihir buat pertama kali kerap kali mempunyai keraguan, tetapi adakah mungkin untuk memulakan hernia dengan berkesan? Penyelesaian penyakit ini dengan cara yang berjaya telah lama terbukti dalam amalan. Ia adalah plot hernia yang dianggap sebagai cara yang kuat dan berkesan untuk merawat penyakit. Dan anda tidak perlu menggunakan kaedah terapi yang berperanan dan terapi pascaoperasi yang lama.

Kaedah ritus

Menyediakan untuk upacara, perhatikan bahawa plot hernia mesti diucapkan, tanpa meninggalkan teks yang dicadangkan. Hanya dalam kes ini, kesan positif akan dicapai. Sebelum menggunakan kata-kata sihir anda sendiri, mengambil kira bahawa sihir hex atau doa adalah formula lisan yang mempunyai kesan yang baik pada medan tenaga seseorang.

Teks plot tidak boleh diubah

Bagaimana untuk bercakap hernia? Sangat mudah! Perkara utama adalah mengikuti beberapa peraturan asas.

 1. Agar tidak salah tafsir kata-kata doa mereka, lebih baik menuliskannya di atas kertas dan membacanya. Walau bagaimanapun, keputusan yang paling positif adalah jika anda menghafal dan membaca teks dengan hati.
 2. Ia perlu untuk secara tepat dan ketat melaksanakan semua tindakan yang dinyatakan dalam perihalan ritual tersebut.
 3. Sekiranya anda menggunakan plot hernia untuk menyembuhkan kanak-kanak, maka kata-kata sihir mesti dinyatakan secara langsung di hadapan bayi.
 4. Ritual hanya boleh dilakukan apabila bulan berada dalam fasa turun.
 5. Di mana untuk melakukan konspirasi dan membaca doa? Mana-mana tempat kesunyian di mana tiada sesiapa yang boleh campur tangan akan sesuai dengan anda untuk ini.
 6. Sama pentingnya kepercayaan anda bahawa keputusan akan datang tidak lama lagi. Ia juga perlu untuk memvisualisasikan proses pemulihan anda.
 7. Lebih baik jika anda tidak memberitahu sesiapa yang anda memutuskan untuk membaca konspirasi hernia untuk rawatan. Biarkan ia rahsia.

Plot mudah

Letakkan lilin menyala di atas meja dan mangkuk kaca dipenuhi dengan air suci di sebelahnya. Kata-kata ajaib berbisik:

"Kuasa Tuhan untuk membantu mengatasi penyakit ini! Sebagai aliran air tulen, maka penyakit saya larut, dan tubuh saya sembuh! Dengan minuman konspirasi, tubuh saya diperkuat! Amen, Amen, Amen! "

Air segera selepas selesai ritual perlu diminum. Jangan lupa bahawa konspirasi hanya membantu jika ada kepercayaan tanpa syarat dalam tindakannya.

Tidakkah anda mempunyai masa tambahan untuk membaca doa panjang? Kemudian plot seterusnya dari hernia umbilical adalah tepat untuk anda. Ia perlu mengucapkan kata-kata berikut setiap hari selama tujuh hari sebaik selepas tidur, sambil mengusap perut:

"Angkatan Syurgawi, memberkati saya! Seperti pagi saya berjaya bermula, jadi penyakit ini akan menyelesaikan! Kata saya kuat dan tidak berubah! "

Ritus Universal

Untuk bercakap hernia berjaya dalam orang dewasa akan membantu upacara ini. Ia sesuai untuk hernia inguinal, umbilical dan vertebral di kawasan lumbar. Kaedah ini boleh digunakan dengan selamat untuk menyembuhkan diri anda atau untuk membantu bayi anda. Anda boleh melakukan ritual pada setiap hari, hanya mempertimbangkan fasa Bulan yang ada.

Keuntungan dari upacara ini adalah tidak memerlukan latihan tambahan. Perkara utama ialah tiada siapa yang mengganggu anda. By the way, plot untuk membaca dari hernia umbilik boleh menjadi tambahan kepada kaedah tradisional rawatan.

Ritus laluan akan membantu menghilangkan penyakit ini

Pertama, hapuskan pemikiran yang tidak perlu dan fokus pada apa yang akan anda lakukan. Adalah perlu dengan tangan kiri berlawanan arah arah jam untuk menunjukkan tempat penyetempatan hernia, dan membaca doa:

"Tuhan Yesus Kristus! Anda melihat segala-galanya, anda tahu segala-galanya, anda boleh melakukan segala-galanya! Dengarkan doa, hamba Allah (nama)! Bantu dan sembuh! Sakit badan saya meninggalkan dan tidak pernah kembali! Jadi jadilah! Amen! "

Jangan lupa bahawa plot ini mesti diulang tiga kali. Selepas dua hari, penyakit akan mereda, dan anda tidak akan lagi mengalami sakit tajam.

Ritual yang kuat

Berfikir tentang sihir untuk berbicara hernia dalam pusar atau inguinal? Terdapat upacara yang kuat dan berkesan seterusnya. Adalah penting bahawa kucing berada di dalam rumah, kerana haiwan ini sejak zaman purba dianggap sebagai pembantu ajaib yang terbaik.

Beli terlebih dahulu di pasaran, di kedai atau krim masam segar pasaraya. Tunggu fasa bulan yang sesuai. Sapukan dengan tangan kanan anda ke tempat yang sakit dan nyatakan fitnah berikut:

"Tuhan memberkati! Saya meninggalkan rumah dan pergi mencari kehidupan yang lebih baik. Di pinggir lapangan, tujuh kucing kelabu, tujuh pembantu menunggu saya. Kitty, saudara, tolong! Penyakit penyakit, pemacu telur hernia dan badan saya sembuh! Datang seperti yang dikatakan! Amen! "

Siapa yang anda fikir akan membantu anda menyelesaikan upacara ini? Itu betul, kucing kamu! Sekiranya terdapat sisa krim masam, berikannya kepada haiwan kesayangan anda.

Ritus untuk bayi

Merancang hernia umbilik akan sangat membantu bayi yang mengalami penderitaan ini. Jangan lupa bahawa hanya ibu sahaja yang boleh melakukannya. Selepas bayi tertidur, ia perlu memerah hernia lembut dengan gigi dan membaca kata-kata doa berikut:

"Hernia-hernia, saya menggonggong kamu, saya menyelamatkan bayi saya! Tidur bayi kuat dan sihat! Saya bertanya kepada anda kuasa yang lebih tinggi, mendengar saya dan membantu! Lindungi! Sembuh!

Jangan lupa bahawa plot itu diucapkan dari hernia umbilik tiga kali. Dan kerana upacara ini dianggap sangat kuat, ia tidak boleh dilakukan berkali-kali berturut-turut. Hasilnya sepatutnya hanya beberapa hari sahaja.

Upacara lain

Terdapat juga doa khas untuk hernia umbi dan plot yang mudah membantu pesakit untuk pulih.

 1. Plot dari Natalia Stepanova. Ini adalah ritual yang mudah tetapi sangat berkesan, yang ditawarkan oleh penyembuh Siberia yang terkenal. Ritual mesti dilakukan apabila bulan yang semakin surut berkuasa di langit. Pergi untuk membaca plot, menumpukan pada apa yang anda lakukan. Secara mental membayangkan betapa gembiranya anda tidak dapat disembuhkan. Perlahan-lahan mengatakan kata-kata konspirasi: "Seolah-olah di tanah perkuburan, penyakit saya mengecut, larut dan hilang! Keinginan saya kuat dan benar! Jadi jadilah! Amen! "
 2. Ritual sisa. Kaedah penghapusan hernia juga digunakan oleh nenek-nenek kami yang hebat. Untuk melaksanakan ritual dengan jayanya, anda perlu menyediakan sekeping sabun wangi terlebih dahulu. Basuh tempat sakit beberapa kali dan katakan kata-kata seperti itu: "Kotor mengalir dari saya - penyakit ini mendorong saya pergi! Bersama air, penyakit saya dihanyutkan dan hilang selama-lamanya! Sekarang saya sihat! Saya tidak campur tangan! Tindakan ini mesti diulang tujuh kali berturut-turut, dan kemudian menyingkirkan sisa-sisa sabun.
 3. Ritual selama sebulan. Upacara itu berlangsung selama empat hari. Hitungkan supaya tiga hari pertama bulan berkurang, dan pada hari terakhir ritual, bulan baru bermula. Plot ini universal, sesuai untuk rawatan apa-apa jenis hernia. Tunggu malam, buka tingkap dan rujuk bulan: "Angkatan Syurgawi, anda maha kuasa! Bantu saya Berumur satu bulan pergi dan ambil penyakit ini dengan anda! Hernia saya larut, dan bulan baru dilahirkan semula! Jangan campur tangan! Begitu juga! "

Ritual yang disebutkan dalam artikel ini berkaitan dengan sihir putih, oleh itu mereka tidak akan dapat membahayakan sama ada anda atau bayi anda. Selepas memohon mereka, anda pasti akan berasa lebih baik, lebih bersemangat dan lebih bertenaga, dan pada masanya anda akan pulih sepenuhnya. Jaga kesihatan anda!