Ritual ajaib dan plot dari hernia

Tulang belakang

Dengan penyakit seperti hernia, ubat moden boleh menampung tanpa banyak kesukaran. Penyakit yang berlainan jenis ini amat terdedah kepada warga tua, pekerja manual dan wanita yang telah melahirkan anak. Ia tidak sukar untuk menyembuhkan penyakit ini, tetapi terdapat kebarangkalian yang tinggi bahawa kambuh akan berlaku. Di sini ahli sihir sihir datang untuk menyelamatkan. Plot hernia akan memudahkan rawatan, dan juga membantu mengelakkan komplikasi dan pengulangan penyakit.

Plot hernia akan memudahkan rawatan

Penyebab penyakit ini

Hernia adalah keadaan di mana organ mana-mana keluar dari kedudukan normalnya. Nod adalah luaran dan dalaman. Yang paling terkenal adalah hernia umbilik, inguinal dan intervertebral.

Faktor yang menyumbang kepada kemunculan nod: kecenderungan genetik, angkat berat, kehamilan, atau obesiti, penipisan yang teruk, terutama pada orang dewasa. Daripada ini jelas bahawa pekerja buruh fizikal berat dan wanita yang melahirkan menderita terutamanya dari penyakit ini. Umbilical adalah perkara biasa pada bayi baru lahir. Perkembangannya dipromosikan oleh pengawalan otot perut semasa menangis.

Pada zaman dahulu, untuk rawatan hernia umbilik atau inguinal, hanya kepercayaan pesakit dalam kekuatan ejaan itu cukup. Kini keajaiban penyembuh purba berfungsi sebagai pembantu perubatan.

Terdapat sejumlah besar plot kuat untuk hernia pada orang dewasa. Saya, sebagai ahli silap mata berpengalaman, menasihatkan anda untuk menggunakan sihir menggunakan pelanggan yang mempunyai kecenderungan keturunan terhadap penyakit ini atau telah memindahkannya sendiri. Orang yang sudah pulih dari simpulan, konspirasi akan membantu menghilangkan tenaga negatif penyakit itu.

Kaedah rukun konspirasi

Pelanggan sering bertanya bagaimana membuat konspirasi dari penyakit, jika terdapat sebarang perbezaan dari konspirasi biasa untuk berjaya dalam kerja. Kaedah-kaedah untuk melakukan pelbagai ritual ajaib adalah sama:

Sikap positif. Ia adalah perlu untuk menjalankan ritual ajaib hanya dalam suasana yang baik, supaya tidak menyampaikan sesiapa yang negatif.

 • Kesucian minda. Apabila anda membaca plot tidak boleh terganggu oleh pemikiran luaran.
 • Fokus dan kepercayaan dalam kejayaan. Kepercayaan tanpa syarat bahawa sihir akan bertindak akan menjadikan konspirasi kuat dan berkesan.
 • Mengekalkan rahasia upacara. Adalah dinasihatkan untuk membaca ejaan tanpa kehadiran orang luar, dan selepas membaca, jangan beritahu sesiapa sahaja bahawa anda telah menggunakan sihir. Orang lain boleh menimbulkan keraguan di kepala anda yang akan melemahkan kuasa konspirasi.

Plot hernia boleh dibaca dengan sendirinya atau dengan bantuan ahli silap mata yang berpengalaman. Alat dan sifat ajaib hanya diperlukan untuk sebilangan kecil ritual. Kata-kata konspirasi sebelum membaca ditulis dengan baik di atas kertas kosong atau diingat.

Konspirasi Hernia - Alternatif Pembedahan

Conspiracies pada nodal (hernia)

Sebagai seorang ahli silap mata yang berlatih, saya boleh mengatakan bahawa plot yang paling popular nod umbi, inguinal dan intervertebral. Selalunya jenis penyakit ini adalah tidak teratur. Pelanggan tidak mahu mempunyai operasi, tetapi lebih suka menggunakan sihir penyembuh. Untuk menghilangkan hernia rumit, ubat tradisional masih diperlukan. Dalam kes-kes yang sukar penyakit, sihir memudahkan rawatan dan melegakan kesakitan.

Plot bulan

Untuk ritual perlu menggunakan kalendar lunar. Baca ejaan empat kali. Tiga kali pada bulan yang semakin meningkat dan satu ketika bulan penuh. Pada waktu malam, melihat bulan, baca plot:

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Apabila bulan muda akan naik, begitu pula hernia menjadi selamanya dari hamba Tuhan (nama) selamanya dan turun ".

Mantra ini dibaca tiga kali berturut-turut semasa pertumbuhan bulan itu. Apabila bulan penuh, perkataan lain dibaca:

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Bulan penuh di langit telah meningkat, dan hernia saya sudah berlalu. Amen. Amen. Amen. "

Konspirasi universal

Plot hernia sejagat akan membantu menyembuhkan dan memudahkan rawatan penyakit ini kepada anda dan orang yang anda sayangi, tanpa mengira jenis penyakit dan usia pesakit. Kata-kata ejaan dibaca dengan kuat:

"Hernia, anda, hernia, berhenti di hamba Tuhan (nama) bersenang-senang, tiba masanya untuk bersurai. Anda pergi, hernia, dalam bidang yang luas, begitu jauh, pergi ke rawa, ke lumut, dan ke dek busuk. Anda perlu jatuh ke sana, hernia, jatuh sekali, dan selama-lamanya di sana selamanya ada jurang, tetapi kepada hamba Tuhan (nama) anda tidak akan jatuh lagi. Anda tidak akan kembali pada waktu siang, tidak pada waktu malam, atau pada waktu pagi, atau pada waktu petang, tidak pada tengah hari, atau pada tengah malam. Tidak pada waktu malam kadang-kadang, bukan satu subuh. Amen. "

Apabila anda membaca konspirasi untuk orang lain, fikiran anda harus menjadi keinginan ikhlas untuk membantu, jika tidak sihir akan melemah.

Satu lagi konspirasi yang kuat terhadap penyakit ini dibaca setiap hari, awal pagi dan larut malam. Mantra ini seperti ini:

"Saya akan bangkit pada waktu pagi, hamba Tuhan (nama), saya akan bangkit, berkat. Saya akan pergi dari pintu ke halaman, ya dari halaman, menyeberang. Aku akan pergi dari pintu ke pintu, dari pintu gerbang ke pintu gerbang ke padang yang bersih ke sebelah timur. Di sana, di sebelah timur, sebuah oak lama berdiri, saya akan mengambil, hamba Tuhan (nama) adalah kapak tajam, dan saya akan pergi ke pokok oak itu. Saya akan memotong pokok, jadi saya memotong hernia. Begitu juga. Dengan nama Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus. Amen. Amen. Amen. "

Satu plot hernia serba boleh membantu menyembuhkan dan mengurangkan rawatan penyakit.

Merompak plot

Sekiranya hernia anda adalah akibat menimbulkan keterukan yang berlebihan, upacara khusus berikut akan dilakukan. Beli di pasar krim masam buatan sendiri. Di rumah, masukkannya ke dalam mangkuk dan baca ejaan di atasnya:

"Tuhan, tolong hamba (nama), Yesus Kristus, memberkati hamba (nama). Saya akan meninggalkan rumah melalui pintu, melalui semua jeram, dan melalui semua pintu. Saya menutup pintu dan menutup pintu di belakang saya, saya mengunci semua kunci di pintu dan tidak mengambil kunci dengan saya. Saya akan berjalan di jalan, dan kemudian saya akan menghidupkan jalan sempit, dan dari jalan saya akan pergi ke padang yang suci, bidang yang luas. Di padang terdapat tujuh semak subur, dan di bawahnya terdapat tujuh kucing lemak. Enam kucing pertama semuanya kelabu, dan kucing hitam duduk di bawah belukar terakhir. Kucing, anda kucing, vygryzi anda hernia dari hamba Tuhan (nama), vyzhryz semua dua belas hernia. Hernia inguinal, kem hernia. Hernia mata, hernia frontal, tempat, ya, back up. Hernia ulnar, telur cephalic, telur. Hernia hati, popliteal, dan sub-jantung. Hernia merah, hernia hitam, hernia kuning, hernia putih. Semua hernia burp. Yang hanya berkata, tapi apa dan tidak katakan. Zaet anda, seekor kucing, semua hernia, zaez, zagriz, supaya saya tidak cedera, tidak sakit, tidak bertelanjang dada. Selama satu jam ini, ya, dengan pesanan saya, ya, dengan fitnah saya yang kuat. Seperti kata, ia akan menjadi kenyataan. Amen. "

Keracunan acuh tak acuh masam. Makan krim masam kepada kucing.

Konspirasi Hernia Intervertebral

Hernia intervertebral disertai dengan banyak gejala sakit yang tidak menyenangkan. Rawatan pembedahannya adalah ukuran yang melampau. Hernia masuk ke dalam pengampunan selama beberapa bulan. Plot hernia dalam kes sedemikian akan melegakan kesakitan, menghadkan komplikasi, dan mempercepat permulaan remedi.

Konspirasi hernia kuat kuno memerlukan sedikit usaha. Sapukan sekeping gula ke tempat yang sakit di belakang anda. Tuangkan gula dengan air supaya ia cair. Ejaan dibaca dengan kuat dari tujuh hingga sembilan kali. Kata-kata sepatutnya seperti mantra dan menembusi kedalaman kesedaran.

"Seperti pasir mengambil tanah, jadi gula hernia adalah ketat ketat, menarik dirinya sendiri. Dari tulang dan saraf, dari kulit dan lemak. Membawa dengan segera, tidak meninggalkan apa-apa. Hamba (nama) menolak simpul, memberikan daging, merobeknya dari belakang. Pinggang, pinggang dan tulang rusuk tulen. Kulit utuh, tulang dan darah. "

Selepas membaca plot, lap dengan pucat yang hangat. Ritual menghabiskan tiga hari berturut-turut pada bulan yang semakin berkurangan.

Hernia intervertebral disertai dengan banyak gejala sakit yang tidak menyenangkan.

Sembelit hernia inguinal

Nod di pangkal paha yang paling kerap berlaku pada lelaki yang terlibat dalam buruh fizikal berat. Penyakit jenis ini dirawat dengan pembedahan. Tetapi sebagai pengamal ahli sihir yang berpengalaman, saya sering mengatakan bahawa saya telah berjumpa dengan pelanggan dengan masalah seperti itu, saya akan mengatakan bahawa konspirasi yang kuat terhadap satu nodal membantu mengelakkan operasi. Upacara diadakan empat di bulan tumbuh dan di bulan purnama. Mantra itu dibacakan selepas matahari terbenam ketika bulan naik:

"Tuhan, tolonglah aku. Untuk membantu hamba Tuhan (nama) datang, dilahirkan, dibaptis, doa. Bulan baru akan bangkit dan hamba Tuhan (nama) akan mempunyai hernia. "

Untuk ritual seterusnya, anda memerlukan lumut air. Ia mesti terganggu secara peribadi di taman atau di dalam hutan. Mangkuk dibasuh melekat ke tempat yang sakit dan bacakan dengan lantang perkataan:

"Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu yang berlumut, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua keelaknya, menguningnya, ia dapat penuh. Snort kamu, ular, keel pada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan hamba kepada Allah (nama) untuk tunduk. "

Mantra ini diucapkan dengan tenang, intonasi yakin, perlahan dan tidak perlahan. Semua kuasa mesti diarahkan ke tempat untuk disembuhkan.

Doa terhadap hernia

Doa membantu orang percaya dalam keadaan hidup yang sukar. Di dalam iman Kristian terdapat beberapa orang suci-penyembuh yang berkuasa. Doa yang dihantar kepada mereka menyembuhkan semua penyakit dan kesusahan. Untuk rawatan semua jenis hernia, orang ramai terutamanya menggunakan mazmur ke-90, doa ke St. Panteleimon dan Artemis Great Martyr Antioch. Mereka membawa tenaga positif ajaib. Doa dibaca di dalam kuil atau di rumah di hadapan ikon, sebaiknya sahaja.

Sebelum mengambil kuasa doa Kristian, anda perlu mengosongkan fikiran anda dengan sepenuhnya, mengaku, bertaubat daripada dosa. Apabila jiwa itu dibersihkan, anda akan merasa lega. Doa hanya sah apabila seseorang itu benar-benar percaya. Jika tidak ada kepercayaan sedemikian, maka tidak sepatutnya cuba pulih dari penyakit dengan cara ini.

Untuk meringankan gejala hernia yang tidak menyenangkan semasa rawatan terapeutik, basuh tempat yang sakit dengan air yang diberkati. Air yang disucikan adalah alat sihir sejagat, ia membawa tenaga penyembuhan yang istimewa.

Hernia adalah penyakit yang tidak menyenangkan, tetapi anda boleh melawannya. Ubat sihir akan membantu mengatasi penyakit ini dan menyelamatkan tubuh daripada tenaga negatif yang menyakitkan. Konspirasi hernia adalah cara mudah untuk mengatasi penyakit anda. Kepercayaan utama dalam penyembuhan.

Konspirasi rakyat dari hernia

Pada zaman purba, apabila ubat sebagai sains masih di peringkat awal, orang harus dirawat, seperti yang mereka katakan, melalui kaedah dan sihir yang dibuat secara improvisasi. Dan selain rumput dan akar, pelbagai konspirasi dimasukkan ke dalam senjata penyembuh. Beberapa cara lama telah bertahan hingga zaman kita. Sebagai contoh, terdapat plot dari hernia.

Penggunaan konspirasi

Ubat moden mengatasi banyak penyakit. Tetapi ini tidak menafikan kaedah yang lama, diuji masa. Sebagai contoh, penyakit yang agak biasa dan tidak menyenangkan ini berjaya dirawat melalui pembedahan. Satu-satunya soalan ialah kaedah sedemikian agak menyakitkan. Dan pada umumnya, pembedahan yang tidak diperlukan dalam badan tidak diingini. Dalam kes-kes di mana anda boleh melakukan cara yang kurang berbahaya, lebih baik melakukannya dan cuba bekerja dengan sihir.

Ramai orang dewasa takut pembedahan dan tahap rawatan selepas operasi, apa yang boleh kita katakan tentang kanak-kanak yang baru lahir. Apabila pesakit sudah sakit, ia lebih menyakitkan untuk membuatnya sakit - tidak berperikemanusiaan ketika ada cara lain, tanpa rasa sakit. Adalah lebih baik untuk terlebih dahulu mencuba plot hernia, jika, tentu saja, keadaan tidak memerlukan campur tangan segera pakar bedah. Satu lagi sebab untuk bertukar secara khusus kepada kaedah kebangsaan mengenai bercakap hernia adalah bahawa walaupun penyakit sembuh sering kembali. Dan dia perlu dirawat semula. Pada akhirnya, satu rawatan tidak membatalkan yang lain, dan, bersama dengan kaedah pembedahan, anda boleh cuba untuk membantu sihir.

Anda boleh bercakap dengan penyakit ini dan secara bebas. Perkara utama adalah dengan mematuhi peraturan yang ditetapkan dalam ritual.

 1. Betul membaca konspirasi dan doa. Tidak semestinya kuat, tetapi semestinya jelas dan jelas.
 2. Jangan menyusun semula kata-kata konspirasi atau doa, jangan mengelirukan dan jangan lupa. Ingat, konspirasi bukan sekadar kata-kata atau puisi, ia adalah tenaga khas perkataan, yang bertujuan untuk mencapai kesan tertentu. Susun semula satu atau dua perkataan atau lupa - jangan dapatkan kesan yang diinginkan. Sudah tentu, apabila konspirasi ini dibuat oleh orang-orang dan kini para penyihir membuat konspirasi baru. Tetapi jika anda bukan seorang ahli silap mata - gunakan karya orang lain dan jangan cuba mengulanginya. Anda akan mengumpulkan potensi dan pengalaman istimewa anda - maka sila buat plot dan upacara anda sendiri.
 3. Anda tidak sepatutnya memberitahu orang luar mengenai apa yang anda lakukan atau, yang paling penting, akan dilakukan. Tenaga asing, keraguan asing dengan mudah boleh memusnahkan kerja anda.
 4. Ia perlu menggunakan objek yang diperlukan untuk upacara dan dalam urutan yang diterangkan.
 5. Bagi orang yang beriman, sangat wajar menggunakan air suci dan lilin gereja untuk solat penyembuhan. Anda boleh menerima berkat imam untuk penyembuhan.
 6. Jika anda tidak menyukai satu ritus untuk satu sebab atau yang lain - jangan memaksa diri anda untuk menjalankannya, tidak mungkin ada akal. Adalah lebih baik untuk mencari yang lain yang sesuai dengan anda, kini terdapat banyak maklumat di Internet.
 7. Untuk melaksanakan manipulasi ajaib, anda hanya perlu dengan keyakinan terhadap kebolehan anda sendiri. Dengan sikap yang baik dan apabila anda sendiri merasa baik. Penyihir sakit tidak boleh biasanya berfungsi dengan baik. Sama ada ia akan gagal, kekuatan tidak akan cukup, atau dia akan membahayakan pesakit atau dirinya sendiri.
 8. Jika anda tidak yakin dengan kebolehan anda - jangan melakukan ritual. Anda boleh mencederakan pesakit atau menyeret penyakitnya kepada anda. Dalam kes-kes yang sukar, adalah lebih baik untuk menghubungi pakar. Sudah tentu, kepada yang terbukti, anda tidak perlu bereksperimen dengan kesihatan.

Terdapat plot kuat dari hernia dari penyembuh Siberia terkenal Natalia Stepanova. Kini di Internet adalah mudah untuk mencari hampir semua ritual atau konspirasi. Berikut adalah plot-plot penyembuh terkenal yang boleh didapati di web. Pertama sekali, dia mempunyai plot untuk bayi, dari hernia umbilik, yang memberikan banyak kesulitan kepada lelaki kecil itu. Apabila mandi seorang kanak-kanak, adalah perlu untuk memfitnah kata-kata tertentu di dalam air yang dibasuhnya:

"Hernia anda hernia! Jangan menggigit anda anak saya (nama), Dan anda pergi, hernia, di hutan yang gelap, Ada dek busuk. Anda mengerang, hernias, busuk busuk, Anda tidak minum darah, tetapi air. Jadilah kamu kata-kata saya kuat dan patung. Dari jam ini, dari jam pertama. Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus. Amen. "

Jenis penyakit

Malangnya, penyakit ini mempunyai banyak jenis dan jenis bergantung kepada tempat di mana ia berada.

Terdapat konspirasi universal untuk hernia, tanpa mengira di mana ia adalah dan yang mempunyai orang dewasa atau kanak-kanak. Terdapat juga konspirasi secara berasingan untuk pelbagai jenis penyakit. Plot hernia boleh digunakan pada bila-bila masa, tetapi memberi perhatian kepada keadaan, sesetengah doa dan mantra hernia harus dibaca pada bulan yang semakin lemah, dan yang lain pada bulan yang semakin meningkat. Jangan mengelirukan fasa jika mereka dirundingkan secara khusus. Dari berlakunya penyakit yang tidak menyenangkan ini, tiada siapa yang kebal. Ia berlaku pada bayi yang baru dilahirkan, pada budak lelaki dan perempuan, dan pada orang dewasa yang mempunyai berat badan yang tidak betul, dan pada wanita yang melahirkan. Jadi konspirasi hernia yang kuat boleh berguna untuk orang dewasa dan kanak-kanak.

Pelbagai jenis konspirasi

Ritual ini akan sesuai dengan semua orang, tanpa mengira lokasi masalah dan umur pesakit. Kaedah bantuan yang tidak konvensional (atau tradisional, bagaimana untuk melihat), seperti plot hernia, akan memudahkan rawatan dengan kaedah, ubat dan pembedahan lain. Dan, dengan penggunaan yang betul dan pada umumnya menghapuskan campur tangan pembedahan. Ia perlu membaca plot dengan suara yang jelas dan yakin. Tidak semestinya kuat, anda boleh berbisik. Tetapi jangan mengelirukan kata-kata dan jangan tersandung. Perkara yang terbaik ialah menghafal kata-kata dahulu.

"Saya akan bangkit pada waktu pagi, hamba Tuhan (nama), saya akan bangkit, berkat. Saya akan pergi dari pintu ke halaman, ya dari halaman, menyeberang. Aku akan pergi dari pintu ke pintu, dari pintu gerbang ke pintu gerbang ke padang yang bersih ke sebelah timur. Di sana, di sebelah timur, sebuah oak lama berdiri, saya akan mengambil, hamba Tuhan (nama) adalah kapak tajam, dan saya akan pergi ke pokok oak itu. Saya akan memotong pokok, jadi saya memotong hernia. Begitu juga. Dengan nama Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus. Amen. Amen. Amen. "

Untuk menyelesaikan penyembuhan, bacalah pada pagi dan petang.

Ritus dengan krim masam

Ia adalah perlu untuk mengatakan satu perkataan kepada krim masam dan mencubanya di mana ia menyakitkan. Sentiasa kucing.

"Tuhan, tolong hamba (nama), Yesus Kristus, memberkati hamba (nama). Saya akan meninggalkan rumah melalui pintu, melalui semua jeram, dan melalui semua pintu. Saya menutup pintu dan menutup pintu di belakang saya, saya mengunci semua kunci di pintu dan tidak mengambil kunci dengan saya. Saya akan berjalan di jalan, dan kemudian saya akan menghidupkan jalan sempit, dan dari jalan saya akan pergi ke padang yang suci, bidang yang luas. Di padang terdapat tujuh semak subur, dan di bawahnya terdapat tujuh kucing lemak. Enam kucing pertama semuanya kelabu, dan kucing hitam duduk di bawah belukar terakhir. Kucing, anda kucing, merayap hernia dari hamba Tuhan (nama), menggigit semua dua belas.

Hernia inguinal, kem hernia. Hernia mata, hernia frontal, tempat, ya, back up. Hernia ulnar, telur cephalic, telur. Hernia hati, popliteal, dan sub-jantung. Hernia merah, hernia hitam, hernia kuning, hernia putih. Goncangkannya Yang hanya berkata, tapi apa dan tidak katakan. Zaet anda, seekor kucing, semua hernia, zaez, zagriz, supaya saya tidak cedera, tidak sakit, tidak bertelanjang dada. Selama satu jam ini, ya, dengan pesanan saya, ya, dengan fitnah saya yang kuat. Seperti kata, ia akan menjadi kenyataan. Amen. "

Paling penting, konspirasi ini akan berfungsi jika pesakit mempunyai masalah mengangkat.

Plot dari hernia perut ke bulan

Kata-kata merancang dari hernia umbi tiga membaca, melihat bulan yang semakin meningkat.

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Apabila bulan muda akan naik, begitu pula hernia menjadi selamanya dari hamba Tuhan (nama) selamanya dan turun ".

Pada malam bulan purnama, satu konspirasi dibaca sekali lagi, menetapkan hasilnya.

Plot hernia umbi pada bayi

Selalunya pada zaman ini terdapat penyakit-penyakit umbi, dari ketegangan. Ia agak menyakitkan. Bagaimana secara mandiri membantu kanak-kanak tanpa mencederakan lebih banyak lagi? Di sinilah anda boleh mencuba konspirasi sakit hernia di rumah.

Kaedah nombor 1

Ritual itu harus dijalankan di bilik kanak-kanak tertutup supaya tidak ada yang mengganggu. Hanya ibu atau nenek yang menjalankannya. Lebih baik untuk melakukan segala-galanya pada bulan yang semakin meningkat. Tetapi jika anda tidak boleh menunggu, anda boleh memulakan mana-mana hari. Pertama, lilin-lilin dinyalakan di dalam bilik. Kemudian lampad (atau minyak yang disucikan) dioleskan pada bahagian perut yang berpenyakit, dilakukan dengan tangan 12 kali dalam bulatan. Kemudian anda perlu sedikit "menggigit" tempat sakit (hanya sedikit, tanpa mencederakan kanak-kanak itu lebih banyak lagi). Dalam kes ini, tiga kali mesti diulang:

"Hernia - mengerang, pecah, menggigit penyakit."

Dan "meludahkan" penyakit ini dalam bekas yang disediakan dengan tanah. Ulangi tindakan ini tiga kali. Sekarang tanah yang menyerap negatif penyakit itu mesti dibuang. Lilin boleh dipadamkan, tetapi jika mereka tidak campur tangan, maka biarkan mereka membiarkan mereka membakar hingga akhir, api membersihkan bilik dengan baik dari apa-apa negatif. Prosedur yang sama dijalankan bergantung kepada keperluan selama tiga atau lima hari berturut-turut. Sangat baik, jika ritual terakhir bertepatan dengan bulan purnama.

Kaedah nombor 2

Ritual yang sama "hernia tearing" dilakukan bukan sahaja dengan plot, tetapi juga dengan bantuan koin tembaga. Masa permulaan ritual adalah 16 hari lunar, apabila cahaya malam berada di tahap menurun. Tetapi adalah perlu untuk tidak pada waktu malam, tetapi pada waktu siang. Sedikit nibbling tempat yang sakit, ia ringan, dan begitu menyakitkan kepada pesakit, perlu membaca tiga kata secara lisan:

"Nibbling, nibbling, saya ingin menggigit anda sepanjang hayat anda."

Kemudian bersihkan duit syiling tembaga (pastikan untuk mencuci sebelum digunakan, wang adalah sesuatu yang sangat kotor dalam semua deria) meletakkannya di tempat yang sakit dan melekatkannya dengan plaster. Koin harus bertahan sehingga matahari terbenam. Kemudian ia dikeluarkan dan mesti dibasuh di bawah air yang mengalir. Air mengalir membuang hampir semua, malah negatif yang berat.

Upacara itu diulangi pada keesokan harinya. Jumlah perlu 12 hari untuk rawatan penuh. Kaedah ini bertujuan terutamanya untuk rawatan bayi dan lebih banyak kanak-kanak dewasa. Dan ia mesti dilakukan oleh ibu atau nenek.

Kaedah nombor 3

Terdapat satu konspirasi yang lebih kuat untuk mempunyai hernia pada kanak-kanak, biasanya pusing atau pangkal paha. Ia perlu dibaca selepas gelap, melihat ke langit malam dan beralih kepada angkatan yang lebih tinggi:

"Seorang ibu memakai, satu dan dibawa. Seorang ibu bertembok, tetapi ada yang sakit. Dan saya akan merampas, dan saya akan robek, dan saya akan makan, hamba Allah (nama), dari hamba Tuhan (nama) saya akan melepaskan hernia. Saya akan mengeluarkan hernia merah, saya akan mengeluarkan hernia putih, saya akan mengeluarkan hernia hitam, peribadi, podiatichnaya, popliteal, boleh didengar, tegang, membosankan, hernia dari hernia dalam hernia tunggal dari 70 pembuluh darah, dan 70 sendi. Saya akan mengeluarkan semua luka dari hamba Tuhan (nama), saya akan bercakap segala-galanya. Semua pinjaman. Saya akan kembali lagi kesihatannya, supaya tidak ada hernia yang lebih padanya, tidak pada bulan baru, atau pada bulan yang lama, atau pada tahun itu, atau pada masa yang akan datang, atau dalam satu jam, atau dalam satu minit. Hernia pada hamba Tuhan (nama) tidak akan timbul lagi, sama ada pada waktu subuh pagi atau petang. Tiada hari atau malam. Hamba Tuhan (nama) akan tenang, akan tenang dan tenang. Akan tidur mudah dan bertambah cepat. Amen. "

Perkataan dibaca tiga kali. Kemudian anda perlu meludah di tempat yang sakit dan menyelesaikan plot dari hernia umbilical dengan kata-kata:

"Ambil kata-kata saya dari hamba Allah (nama) adalah penyakit. Jampi saya tajam, diasah dengan pisau damask, tombak panjang lagi. Kuncinya ada di dalam mulut, kunci lidah. Amen. "

Plot dari hernia inguinal

Versi penyakit ini mungkin salah satu yang paling tidak menyenangkan. Kerana ia dirawat hanya dengan pembedahan. Adalah jelas bahawa tidak semua orang dengan tenang berkaitan dengan kemungkinan campur tangan tersebut dalam badan mereka, terutama menakutkan untuk anak-anak kecil. Ada orang yang tidak boleh bertoleransi anestesia. Agar tidak mencederakan orang sakit lebih banyak lagi, ada jalan lama yang digunakan kepala desa.

Kita mesti pergi ke hutan dan mengambil sebatang lumut hutan. Adalah dipercayai bahawa pesakit harus melakukannya dengan tangannya sendiri dan bahawa dia sendiri berbicara kepadanya. Tetapi, jika pesakit terlalu kecil atau tidak mungkin untuk melakukan ini, ia dibenarkan untuk membantu saudara terdekat. Lumut itu diterapkan ke tempat yang sakit dan plot dikatakan 7 kali:

"Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu yang berlumut, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua keelaknya, menguningnya, ia dapat penuh. Snort kamu, ular, keel pada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan hamba kepada Allah (nama) untuk tunduk. "

Adalah dipercayai bahawa penyakit ini sekarang berubah menjadi lumut. Ia mesti dibawa semula ke tempat asalnya.

Konspirasi Hernia di Dewasa

Penggunaan kaedah rakyat dalam rawatan pesakit dewasa adalah sukar. Kerana orang dewasa tidak percaya pada kuasa kata-kata atau upacara kuno. Untuk menjalankan ritual itu hendaklah bersendirian, jika anda melakukannya sendiri. Atau hanya anda dan pesakit. Orang luar tidak sepatutnya. Tiada siapa yang boleh diberitahu tentang upacara, terutama jika rawatan belum selesai.

Daun Bay selama berabad-abad yang digunakan dalam upacara untuk

Daun Bay selama berabad-abad yang digunakan dalam upacara untuk

Air adalah konduktor tenaga yang kuat. Konspirasi dan ejaan cinta

Air adalah konduktor tenaga yang kuat. Konspirasi dan ejaan cinta

Versi penuh video: https://youtu.be/BtdcjUnd9E8 Laman web Andresanda:

Versi penuh video: https://youtu.be/BtdcjUnd9E8 Laman web Andresanda:

Plot untuk mencintai seorang lelaki di kejauhan. Lebih s

Plot untuk mencintai seorang lelaki di kejauhan. Lebih s

Konspirasi mudah untuk nasib baik, yang bertindak dengan serta-merta

Konspirasi mudah untuk nasib baik, yang bertindak dengan serta-merta

Sebelum menggunakan konspirasi ini, anda mestilah tepat

Sebelum menggunakan konspirasi ini, anda mestilah tepat

Plot untuk mencintai seorang lelaki di kejauhan. Konspirasi ini

Plot untuk mencintai seorang lelaki di kejauhan. Konspirasi ini

Menerima sebagai hadiah dua meditasi - "KONTRAK PADA HIDUP

Menerima sebagai hadiah dua meditasi - "KONTRAK PADA HIDUP

Ritual dan plot terhadap hernia

Pada masa kini, hernia adalah penyakit biasa. Dan walaupun semua pencapaian perubatan, sangat sukar untuk menanggung penyakit sedemikian, walaupun semasa rawatan. Dan ia sering berlaku bahawa rawatan itu tidak membantu tahap yang sepatutnya. Dalam situasi seperti itu, ia patut menggunakan plot hernia khas.

Doa Hernia

Doa kepada Artemy Martir Besar

Untuk memohon bantuan Tuhan dan meminta kesihatan, untuk menghilangkan hernia dan "penyakit rahim" secara tradisinya menggunakan doa Ortodoks dari hernia kepada martir besar Artemy Verkolsky.

Sebelum beralih kepada doa Ortodoks, anda perlu mengambil persekutuan dan mengakui, dengan itu anda boleh dibersihkan dari semua kejahatan dan berbahaya. Martir besar Artemy menderita untuk Kristus - dia dihancurkan oleh batu berat untuk mengaku iman Ortodoks. Ramai orang yang beriman menerima penyembuhan dari penyakit-penyakit yang ada di dalamnya, dan mengucapkan doa mereka kepada penderita suci. Doa kepada martir yang hebat seperti ini:

Holy Martyr Artemy! Prizri dari istana surgawi untuk mereka yang memerlukan pertolongan dan tidak menolak petisyen kami, tetapi sebagai dermawan yang baik dan pengantara kami, berdoa kepada Tuhan Kristus, ya, Anda akan menjadi manusia yang ramah dan bermurah hati, menyelamatkan kami dari segala keadaan: dari pengecut, banjir, api, pedang, pencerobohan orang asing dan peperangan internecine. Biarlah dia tidak menghukum kita orang berdosa kerana kejahatan kita, dan janganlah kita mengembalikan kejahatan yang baik yang diberikan kepada kita dari Allah yang Maha Kudus, tetapi untuk kemuliaan nama-Nya yang kudus dan untuk memuliakan syafaat kamu yang kuat. Semoga Tuhan memberi kita pemahaman pemikiran melalui doa-doa anda, menahan diri dari nafsu jahat dan dari segala macam kekotoran dan memperkuat Dia Yang Kudus, Gereja Konsili dan Gereja Apostolik di seluruh dunia, dia akan makan dengan darah jujur-Nya. Berdoa dengan sungguh-sungguh, syahid suci, Tuhan memberkati Kristus dengan kuasa, menegakkan suci dalam Gereja Ortodoks-Nya semangat hidup iman dan kesalehan yang sejati, boleh semua anggotanya, kemurnian dari supermoditi dan takhayul, dengan roh dan kebenaran menyembah Dia dan dengan sungguh-sungguh membakar rasa hormat terhadap perintah-perintah-Nya, Ya, kita semua hidup dalam damai dan keagamaan dalam semangat sekarang dan mencapai kehidupan abadi yang berkah di syurga, rahmat Tuhan kita Yesus Kristus, Dia juga memenuhi semua kemuliaan, kehormatan dan kekuasaan dengan Bapa dan Roh Kudus, sekarang dan selamanya dan selama-lamanya. Amen

Doa kepada Theodore Studite dan Seraphim of Sarov:

Juga, permintaan tersebut ditujukan kepada orang-orang kudus Theodore Studite dan Seraphim of Sarov. Perkara utama pada akhir solat adalah dengan ringkas dan dengan rendah hati mengatakan dengan kuat permintaan untuk penyembuhan.

Anda boleh bercakap hernia dengan cara yang sesuai untuk anda. Khususnya, di sini adalah Doa kepada Theodor Studite:

Oh, suci Theodore, pengaku Orthodoksi, undang-undang Tuhan adalah seorang zealot, guru keimanan yang betul, membantu kita dan berpegang kepada kita, dengan kepercayaan dan kesungguhan, yang memaksa kamu! Dari raja-raja ikonoklas untuk penghormatan ikon suci belenggu, buangan, penjara, kamu, sami, menjalani banyak luka berat dan pukulan kejam, dari mana kamu juga menerima penyakit yang tidak dapat ditolerir. Theodore yang hebat dan bermaruah, hingga akhirnya dalam penderitaan meratap, dan kepada kita, terharu oleh kemelaratan dan masalah kehidupan sehari-hari, memberi kita kekuatan rohani dan fizikal untuk melawan kemalangan dan mengatasi nafsu-nafsu dan musuh musuh. Berdoalah kepada Tuhan Yang Maha Penyayang, hamba Tuhan yang setia, Theodora, semoga Dia menyelamatkan kita dari kepahitan dan kesejukan hati, dan memberikan kepada kita kelembutan, tanpa kemarahan, kelemahlembutan, kerendahan hati dan cinta. Melihat bantuan anda, kami akan memuliakan Tuhan dan Juruselamat kami Yesus Kristus, dan anda, penasihat kami, terima kasih, dengan penghormatan terhadap ingatan anda. Oh, semua lembah, Reverend Theodore, dengan ajaran dan lagu-lagunya, Jemaat Tuhan memberi kita kegembiraan dan kegembiraan, dan kita, yang dibutakan oleh minda dari godaan dan kesibukan dunia ini, menerangi pengetahuan tentang kebenaran dan menyelamatkan kita dari khayalan dan keraguan agar tidak sesuai dengan kita abad ini. Oh, menyenangkan Kristus, Theodore, yang menerima dari Allah anugerah penyembuhan yang sakit, dan terutama mereka yang menderita perut, menyembuhkan kita, terobsesi dengan pelbagai penyakit dan menyembuhkan sakit dengan perut, dan memberikan kita kesihatan, keseronokan dan ketenangan jiwa. Jangan menolak kami, mengalir ke arah anda, tetapi langkah dan membantu kami. Buktikan kepada kita sebelum Penyelamat kita, mengingati doa kita dan memenuhi permohonan kita, menguatkan kamu dalam kerja-kerja kamu dan perbuatan-perbuatan yang baik, kita akan mencapai jalan hidup kita dan marilah kita memasuki Kerajaan Syurga, Ya, bersama-sama dengan kamu, kita akan memuji dan memuliakan Tuhan dan Juruselamat kita Yesus Kristus, dengan Bapa yang tidak berawal dan dengan Roh Kudus, sekarang dan selama-lamanya, dan selama-lamanya. Amen.

Semasa nyawa St Seraphim, orang datang kepadanya dan menerima banyak penyembuhan yang ajaib. Doa ke Saint Seraphim of Sarov adalah:

Oh, Bapa yang paling indah Seraphim, Sarovsky yang hebat adalah ajaib, pembantu yang cepat hati yang datang kepada anda! Pada zaman kehidupan duniamu, tiada seorangpun yang dilemparkan dan tidak dapat dipecat dari tempatmu, tetapi manisnya visi anda dan suara yang sopan dari kata-kata anda adalah semua manis. Dengan tanda yang sama, karunia penyembuhan, karunia pengertian, karunia jiwa penderitaan yang meluas banyak di dalam dirimu. Apabila panggilan Tuhan berasal dari pekerjaan duniawi hingga ke syurga, tiada siapa yang mencintai cintaku untuk kita, dan tidak mungkin mengira mukjizat-mukjizat anda, berlipat ganda, seperti bintang di surga: untuk kita semua, akhir bumi adalah umat Tuhan dan memberi mereka penyembuhan. Tetapi kita juga menangis: oh, pretiich dan lemah lembut yang dikehendaki Tuhan, berani kepadanya buku doa, tidak lebih dari seorang pemanggil, meruntuhkannya! Berikan doa saleh kepada Tuhan yang berkuasa untuk kita, berikan kita semua yang diperlukan dalam kehidupan ini dan semua untuk keselamatan rohani, berguna, melindungi kita dari kejatuhan dosa dan benar-benar mengajar pertaubatan, bahkan di Kerajaan Syurgawi Kekal kita, secara ideal kini bersinar dalam kemuliaan yang tidak dapat ditelusuri, dan tamo menyanyikan lagu dengan semua orang kudus dari Trinity yang memberi hidup yang selama-lamanya. Amen.

Mazmur terhadap penyakit:

Juga ingatkan bahawa Mazmur 90 sangat berkesan. Ia secara tradisinya dibaca untuk melindungi terhadap apa-apa kejahatan dan sebarang penyakit, tetapi ia sering digunakan sebagai doa yang kuat dalam plot hernia:

Hidup dengan bantuan Yang Mahatinggi, di tempat perlindungan Tuhan Syurga akan ditetapkan.

Ia berkata tentang Tuhan: Engkau akan menahan aku dan menjadi tempat perlindunganku, Allahku, dan bertawakkal kepadanya.

Yako Toi akan menyelamatkanmu dari jaring jaring, dan dari pemberontakan memberontak.

Plesma-Nya akan membayangi anda dengan harapannya di bawah krill: kebenarannya akan dengan senjata.

Jangan takut dari ketakutan malam, dari anak panah yang terbang pada hari-hari.

Dari satu perkara, dalam kegelapan, sementara, dari sryascha dan setan siang hari.

Ribuan akan jatuh dari tanah negerimu, dan kamu akan berada di sebelah kananmu; kepada kamu tidak dekat.

Obacha ocima jam tangan anda dan pahala orang uzrishi.

Yako, Tuhanku, harapan saya. Vyshnyago meletakkan anda di tempat perlindungan anda.

Kejahatan tidak akan datang kepadamu. Dan luka tidak datang berhampiran tele anda.

Yako perintahmu oleh malaikatmu, jagalah kamu dalam segala jalanmu.

Di tangan akan mengambil ty, tetapi tidak apabila tersandung pada batu kaki anda.

Langkah ke atas asp dan basilisk, dan salib singa dan ular.

Yako di Harapan saya dan saya akan memberikan kedua-duanya: Saya akan menutupinya juga, sebab nama saya diketahui.

Dia akan berseru kepada-Ku, dan aku akan mendengarnya: Aku bersama dia dalam kesedihan, Aku akan membuat dia keluar, dan aku akan memuliakan dia.

Selama hari-hari yang panjang, aku akan menunaikannya, dan aku akan menunjukkan keselamatan-Ku.

Di mana-mana kedai gereja terdapat tali pinggang dengan teks mazmur ini. Ia akan berguna untuk membeli pita itu dan membawanya dengan anda sentiasa, secara berkala mengulangi dengan kuat (atau bahkan kepada diri sendiri jika anda berada di tempat yang sesak) teks yang diberikan di atas.

Sembelit terhadap hernia inguinal

Pada lelaki, ia sering berlaku bahawa penyakit seperti hernia inguinal berlaku. Ia sangat biasa di kalangan orang-orang yang telah melakukan banyak kerja fizikal, secara harfiah memperoleh pendapatan mereka dalam peluh wajah mereka.

Dalam kes ini, ia patut beralih kepada kuasa yang lebih tinggi untuk penyembuhan. Terutama jika penyakit disertai dengan kesakitan yang teruk, yang tidak bertahan dengan kekuatan. Petisyen itu mesti dibuat dalam tempoh bulan yang semakin meningkat atau pada bulan purnama. Plot itu hendaklah dibaca pada waktu malam, sebaik sahaja bulan muncul di langit.

Tuhan tolong saya. Untuk membantu hamba Tuhan (nama) datang, dilahirkan, dibaptis, doa. Bulan baru akan bangkit dan hamba Tuhan (nama) akan mempunyai hernia.

Konspirasi akan membantu dalam penyembuhan dan juga boleh mengurangkan rasa sakit. Tetapi rawatan dengan kaedah perubatan juga perlu, hanya bersamaan dengan tindakan fizikal tindakan rohani akan membawa faedah nyata.

Plot dari Stepanova

Natalya Stepanova menawarkan dalam buku-bukunya konspirasi mudah tetapi berkesan dari hernia. Sebagai permulaan, adalah perlu untuk menyesuaikan diri dengan sikap yang positif, dengan jelas membentangkan penyembuhan ajaib anda, untuk membentangkan pemikiran dan emosi anda apabila anda sihat sepenuhnya.

Dalam keadaan aman, tumpukan dan ucapkan dengan tegas kata-kata dengan jelas:

Seolah-olah di tanah perkuburan, penyakit saya menyusut, larut dan hilang! Keinginan saya kuat dan benar! Jadi jadilah! Amen!

Ulangi apa-apa konspirasi Stepanova harus selama 3 hari 3 kali pada waktu pagi dan petang. Walaupun disebutkan mengenai tanah perkuburan, plot ini adalah ritual sihir putih dan tidak menggunakan kekuatan gelap, bermusuhan, ia bertujuan untuk menghapuskan negatif dan penyakit dari anda. Plot sebegini digunakan untuk umbilical, inguinal, femoral dan mana-mana hernia lain. Plot hernia bernilai membaca selepas matahari terbenam.

Upacara krim masam terhadap hernia

Terdapat konspirasi kuno untuk krim masam terhadap hernia umbilik. Ritual ini amat berkesan jika hernia disebabkan oleh buruh fizikal, mengangkat berat terlalu tinggi. Ia perlu mengambil krim masam yang paling biasa dan membaca kata-kata konspirasi di atasnya:

Tuhan Kristus membantu hamba (hamba) (memberi nama anda), Yesus Kristus, memberkati hamba (panggil nama anda lagi). Saya akan pergi dari rumah melalui pintu, melalui jeram segala-galanya, tetapi melalui pintu segala-galanya. Saya menutup pintu, saya menutup pintu di belakang saya, saya menutup semua kunci di pintu, dan saya tidak mengambil kunci dengan saya. Saya akan berjalan di jalan, dan kemudian saya akan menghidupkan jalan sempit, dan dari jalan saya akan pergi ke padang yang suci, bidang yang luas. Di padang terdapat tujuh semak subur, dan di bawahnya terdapat tujuh kucing lemak. Enam kucing pertama semuanya kelabu, dan kucing hitam duduk di bawah belukar terakhir. Kucing, anda kucing, vygryzi anda hernia dari hamba Tuhan (nama), vyzhryz semua dua belas hernia. Hernia inguinal, kem hernia. Hernia mata, hernia frontal, tempat, ya, back up. Hernia ulnar, telur cephalic, telur. Hernia hati, popliteal, dan sub-jantung. Hernia merah, hernia hitam, hernia kuning, hernia putih. Semua hernia burp. Yang hanya berkata, tapi apa dan tidak katakan. Anda tahu, kucing, semua hernia, zasez, zagriz, supaya saya tidak cedera, tidak sakit, tidak bertelanjang dada. Selama satu jam ini, ya, dengan pesanan saya, ya, dengan fitnah saya yang kuat. Seperti kata, ia akan menjadi kenyataan. Amen.

Selesakan tempat yang sakit dengan krim masam konspirasi, dan berikannya kepada kucing.

Plot dari penyakit mata

Baru-baru ini, hernia mata atau hernia kelopak mata menjadi lebih biasa, iaitu pengumpulan lemak pada kelopak mata. Untuk menyingkirkan penyakit ini, anda boleh menggunakan plot khas untuk hernia mata. Doa kuat dan konspirasi yang berkesan dari seorang penyembuh Siberia bersama-sama membuat ritus yang kuat. Pertama, bacalah doa ke St. Panteleimon:

Wahai hamba besar Kristus, para martir dan ahli fasilitator Panteleimone! Bersukacitalah aku, hamba Tuhan yang berdosa, dengarlah penderitaan dan pendamaianku. Semoga Doktor tertinggi Surgawi jiwa dan tubuh kita, Kristus Tuhan kita, memberi penyembuhan dari penderitaan penyakit kepada saya. Terimalah doa yang tidak layak kepada orang yang paling berdosa. Lawati saya dengan lawatan yang baik. Jangan bertaubat dari luka-luka dosa saya, mengurapi mereka dengan minyak rahmat, dan sembuh dan sembuh saya, dengan tubuh dan jiwa, untuk sepanjang hari saya, rahmat Tuhan, untuk membebaskan diri dalam pertobatan dan kebaikan. Kepada Tuhan dan dihormati oleh persepsi tentang akhir kehidupan yang baik. Amen.

Kemudian anda perlu membaca plot. Titik penting dalam upacara ini ialah teks konspirasi harus diingat. Ini disebabkan oleh fakta bahawa ia adalah perlu untuk bercakap penyakit yang melihat di cermin, pada pantulannya. Duduk kembali di depan pantulan anda dan urut candi anda dengan jari-jari cincin anda. Katakanlah:

Mentega bercakap, bukan yang di bumi, tetapi yang dari bumi. Adakah anda hernia di sini? - Di sini! "Saya menggulung anda dari bola mata dari epal, dari mata yang jelas, dari bulu mata, dari tangan yang cerah. Sebagai tahi lalat tidak menggerakan kakinya, tidak minum darahnya sendiri - jadi anda hernia, bukan hamba Tuhan yang menggigit (nama). Seperti tahi lalat masuk ke tanah, jadi anda hernia pergi ke tanah. Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus. Amen.

Plot di hutan lumut

Penyakit kerap adalah hernia. Untuk menyembuhkan penyakit esofagus, operasi ajaib yang kuat dengan lumut hutan digunakan. Bangun pagi dan pergi ke hutan atau taman hutan terdekat. Cari lumut yang semakin meningkat dan merobek sekeping kecil. selepas anda membawanya ke rumah, letakkan dia di tempat yang bermasalah dan katakan plot dari hernia umbilical:

Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu berlubang, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua keel, gigitan, dan penuh. Snort kamu, ular, keel pada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan hamba kepada Allah (nama) untuk tunduk.

Konspirasi ini membantu untuk menyembuhkan sepenuhnya penyakit ini. Pada akhir upacara, kumpulkan lumut yang diucapkan dan bawa ke hutan pada waktu subuh keesokan harinya, cuba meletakkannya tepat di tempat yang sama di mana anda membawanya sehari sebelumnya. Ini adalah plot hernia pada orang dewasa, untuk kanak-kanak lebih baik menggunakan upacara yang berbeza.

Konspirasi dengan lilin

Jika sesetengah ritual direka untuk menyembuhkan penyakit yang ketat, maka plot ini universal - ia akan membantu kedua-dua menentang vertebral, dan umbilical, dan terhadap yang lain, tetapi hanya sesuai untuk orang dewasa. Dia mencipta kepala bijak penyembuh purba yang seketika mampu menyembuhkan mana-mana penyakit manusia. Peraturan menjalankan:

 • Konspirasi dijalankan hanya pada bulan yang semakin meningkat.
 • Pada waktu malam, selepas tengah malam, ambil 3 lilin.
 • Letakkan lilin dalam satu baris pada jarak yang dekat antara satu sama lain dan lampukan mereka.
 • Sebarkan diri anda dan duduk di atas lantai di sebalik lilin.
 • Tarik ke dalam api, bayangkan bagaimana ia menghangatkan anda, seolah-olah dari dalam, bagaimana penyakit dan penyakit melarikan diri dari tindakan api yang memurnikan.

Apabila anda benar-benar larut dalam pemikiran ini, baca plot hernia seperti:

Tuhan, Tuhanku, bolehkah saya diberkati (mungkin), semoga ada kedamaian dan ketenteraman di dalam rumah, kemuliaan dan pujian kepada-Mu selama-lamanya. Semoga tangan anda dapat menyembuhkan tubuh dan perut saya, saya boleh menjadi sihat (a) menjalani kehidupan saya sendiri dan hidup dengan sukacita. Amen, Amen, Amen.

Konspirasi terhadap herniasi

Kadang-kadang penyakit ini dapat memberi orang jahat menggunakan sihir hitam. Dalam kes sedemikian, satu upacara istimewa diperlukan.

Ritual ini akan membantu memusnahkan penyakit yang ditanam dan apa-apa yang negatif.

Cahaya lilin putih dan semasa nyalaan api adalah perlu untuk mengatakan kata-kata berikut dengan jeda:

Lasgarot-Afonidos-Palacia-Urat-Condion-Lamakron Fandon-Fahagon-Alamar-Burgas Vemat Serebani.

Kaedah di atas merujuk kepada orang-orang kudus dan Tuhan, jadi upacara-upacara itu cerah, baik dan tidak membahayakan orang. Oleh itu, mereka boleh digunakan untuk lelaki dan wanita, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak.

Kadang-kadang mantra mudah ini digunakan sebagai plot dari hernia, tetapi fungsi utamanya adalah untuk menyelamatkan seseorang dari kejahatan, dari negatif dan fitnah berbahaya.

Plot hernia pada seorang kanak-kanak

Plot hernia pada seorang kanak-kanak

Pada hari Rabu selepas matahari terbenam, ambil kain merah di tangan kanan anda. Lingkaran di sekitar hernia dan baca plot:

Plot penyembuh Siberia. Pengijazahan 11 Stepanova Natalya Ivanovna

Konspirasi yang baik dari hernia

Konspirasi yang baik dari hernia hernia Selalunya hernia terbentuk pada lelaki dari kerja keras fizikal. Saya tahu orang yang tidak lagi boleh melakukan pembalut dan sedang mempersiapkan yang paling teruk, tetapi kemudian, dengan bantuan Tuhan, dengan bantuan konspirasi ini, mereka telah sembuh. Jika perlu, perkataan "hamba" boleh ditukar kepada perkataan "hamba" dan sebaliknya.

Plot penyembuh Siberia. Siaran 19 Stepanova Natalya Ivanovna

Konspirasi dari hernia vertebra

Konspirasi dari hernia vertebra Saya ingin segera mengatakan bahawa ramai yang menjalankan upacara ini, sepenuhnya pulih dari hernia vertebra. Jadi, pada bulan yang semakin pudar, pergi ke bilik mandi yang bersih dan mandi dengan penyapu oak, bacalah plot berikut: Hernia, anda adalah hernia, keluar dari saya, Keluar tanpa kaki, tanpa tangan, Keluar tanpa kepala, di rak sauna, Di dapur panas, dalam api bersemangat, dan jangan sentuh saya, hamba Allah (nama).

Plot penyembuh Siberia. Siaran 19 Stepanova Natalya Ivanovna

Plot hernia dalam lembu

Konspirasi dari hernia pada lembu Pada awal pagi, sebelum subuh, dengan tuala baru putih (tuala perang) hapus lembu anda dari ekor ke leher. Rushnik membawa ke sungai dan ada bilas. Menekan tuala, baca plot berikut: Sekitar lembu ibu saya Oak Gate, dinding batu. Terdapat sungai api di sekitar hernia lembu. Pergi, hernia, ke dalam api, sentuh ibu-lembu: Bukan sekarang, tidak sekarang,

Plot penyembuh Siberia. Siaran 19 Stepanova Natalya Ivanovna

Obrezhny plot untuk kanak-kanak

Obrezhny plot untuk kanak-kanak Ingin melindungi anak anda daripada bahaya dan kejahatan, baca konspirasi berikut: Kudus, kudus, Tuhan Semesta Alam, Sedai di tempat yang paling tinggi, berjalan di guruh, Muncul dari kubur dan keranda, Risalah dari orang mati. Dan setelah menjadi raja surga dan bumi, Dengar dan lihatlah saya dan anak saya, hamba Allah (nama), Tutup dengan perisai suci anda, Ring of Fire,

Buku ibu 2. Konspirasi, omens, kepercayaan, daya tarikan, Stepanova Natalia Ivanovna

Konspirasi mengenai pemulihan kanak-kanak yang cepat

Konspirasi untuk pemulihan kanak-kanak yang cepat saya ingin memberitahu anda mengenai konspirasi. Benar, hanya seorang ibu yang dapat membacanya kepada anak-anaknya, tetapi dia membantu walaupun dalam hal anak-anak telah dewasa lama, dan dia mempunyai kekuatan yang luar biasa. Perkataan konspirasi adalah: Vodushka-voditsa, ratu dunia, Semua orang mengasihi anda, semua orang menghormati anda, Semua orang tidak akan hidup lama tanpa anda. Tuhan memberikan anda dan memerintahkan: Memberi makan kepada orang-orang dan mencuci dari mana-mana kotoran.

Buku ibu 2. Konspirasi, omens, kepercayaan, daya tarikan, Stepanova Natalia Ivanovna

Konspirasi Kanak-kanak Rash (Tempat Api)

Plot dari ruam kanak-kanak (dari tempat yang berapi-api) Ambil lampin pembaptisan, basahkan di dalam air suci dan lap kulit yang terkena pada badan kanak-kanak itu, membaca plot khas. Ritus melakukan tiga kali berturut-turut. Selepas selesai, simpan lampin. Kata-kata konspirasi adalah seperti berikut: Ognevitsa-Satanitsa, Take, Satan, urusannya Untuk pagar, untuk katedral, Untuk gereja ibu, untuk ibu bumi, Untuk sumur, di belakang kain kafan, dibaptis,

Buku ibu 2. Konspirasi, omens, kepercayaan, daya tarikan, Stepanova Natalia Ivanovna

Bercakap bayi dari mana-mana hernia

Untuk berbicara dengan seorang kanak-kanak dari mana-mana hernia, Wanita Bijaksana mengambil sekeping roti dan menghirup air ke dalam mulutnya dan mula membaca plot terus ke atas bayi: Saya menggigit, mencuci dan menggerogoti Bibir tembaga, gigi besi Seorang budak mempunyai hernia (nama). Hernia inguinal, navel, hernia adalah mayat, Mesh, muka, titetik, kepala, hidung dan semua tujuh hernia lain. Anda, hernia, dalam badan ini tidak duduk, Dan badan ini tidak menyakiti.

Buku ibu 2. Konspirasi, omens, kepercayaan, daya tarikan, Stepanova Natalia Ivanovna

Obrezhny plot untuk kanak-kanak

Obrezhny plot untuk kanak-kanak Plot ini akan membantu anak anda sentiasa kekal utuh dan utuh. Kata-kata konspirasi itu adalah: Kudus, kudus, Tuhan tuan rumah, Sedai yang paling tinggi, berjalan di guruh, Keluar dari kubur dan kubur, Bangkit dari mati. Dan setelah menjadi raja Syurga dan bumi, Dengarlah dan lihatlah saya dan anak saya, hamba Tuhan (nama), Tutup dengan perisai suci anda, Cincin api, Dari semua roh jahat dan kejahatan,

Buku ibu 2. Konspirasi, omens, kepercayaan, daya tarikan, Stepanova Natalia Ivanovna

Plot di mandi pertama kanak-kanak yang dilahirkan pada tiga sifar

Satu konspirasi pada mandi pertama kanak-kanak yang dilahirkan pada tiga sifar. Saya pergi ke Taman Eden, bukan neraka yang berdosa, Di tanah yang bersih, dan tidak dalam keadaan kotor, saya tidak dalam masalah, tetapi air suci. Dengan air saya ini - air mata Tuhan - Hamba Tuhan (nama), tidak dibaptis, Pada nol yang dilahirkan. Ukry riza suci dari semua kemalangan: Dari kematian sia-sia, dari nasib yang tidak berpuas hati. Malaikat satu, Malaikat yang kedua, Malaikat kudus ketiga.

Buku ibu 2. Konspirasi, omens, kepercayaan, daya tarikan, Stepanova Natalia Ivanovna

Wad konspirasi semasa bersalin (semasa kelahiran kanak-kanak dalam setahun dengan sifar)

Sekatan konspirasi semasa bersalin (semasa kelahiran seorang kanak-kanak dalam setahun dengan sifar) Jika seorang wanita perlu melahirkan satu tahun dengan sifar, dia harus membaca konspirasi pantai berikut sebelum pergi ke hospital bersalin: Saya berjalan di atas lengan saya, bukan di kakiku. Tidak kepada kerajaan yang kosong, tetapi kepada kerajaan emas. Terdapat sebuah rumah emas di sana, ia tidak miskin, ia tidak kaya, Beranda tidak berkilauan dengan keluli, Tetapi porch glitter emas. Saya menjalankan pintu, saya tidak takut akan sakit, kematian, saya akan memberkati Ikon,

Plot penyembuh Siberia. Siaran 27 Stepanova Natalya Ivanovna

Bercakap bayi dari mana-mana hernia

Untuk berbicara dengan seorang kanak-kanak dari mana-mana hernia, Wanita Bijaksana mengambil sekeping roti dan menghirup air ke dalam mulutnya dan mula membaca plot terus ke atas bayi: Saya menggigit, mencuci dan menggerogoti Bibir tembaga, gigi besi Seorang budak mempunyai hernia (nama). Hernia inguinal, navel, hernia adalah mayat, Mesh, muka, titetik, kepala, hidung dan semua tujuh hernia lain. Anda, hernia, dalam badan ini tidak duduk, Dan badan ini tidak menyakiti. Oh awak, hernia keeled,

Untuk kebahagiaan anak-anak, besar dan kecil, Stepanova Natalya Ivanovna

Konspirasi mengenai pemulihan kanak-kanak yang cepat

Konspirasi mengenai pemulihan kanak-kanak yang cepat Dari surat itu:

Untuk kebahagiaan anak-anak, besar dan kecil, Stepanova Natalya Ivanovna

Konspirasi Kanak-kanak Rash (Tempat Api)

Konspirasi terhadap ruam kanak-kanak (dari tempat api) Dari satu surat: "Anak itu telah diatasi oleh seorang bomba. Apa yang perlu saya lakukan? "Ambil lampin pembaptisan, rendam dalam air suci dan lap kulit yang terkena pada badan kanak-kanak dengan membaca plot khas. Ritus melakukan tiga kali berturut-turut. Selepas selesai, simpan lampin. Kata-kata konspirasi adalah seperti berikut: Ognevitsa-Satanitsa, Take, Satan, urusannya Untuk pagar, untuk katedral, Untuk gereja ibu, untuk ibu bumi,

Untuk kebahagiaan anak-anak, besar dan kecil, Stepanova Natalya Ivanovna

Konspirasi ibu-anak

Konspirasi ibu untuk melindungi kanak-kanak Saya sangat ingin mengajar anda, pembaca dan murid saya, konspirasi ibu khas yang setiap ibu mesti membaca kepada anak-anak mereka. Dan di mana sahaja anak anda, konspirasi yang kuat ini akan sentiasa melindungi dia. Kata-kata konspirasi adalah: Saya akan pergi ke hutan aspen, saya akan mencari tunggul kering di hutan. Dari tunggul kulit buah hopera, Untuk menyapu baldi tar. Siapa yang akan dapat minum padang ini, taburkan,

Untuk kebahagiaan anak-anak, besar dan kecil, Stepanova Natalya Ivanovna

Obrezhny plot untuk kanak-kanak

Obrezhny plot untuk kanak-kanak Dari surat:

Untuk kebahagiaan anak-anak, besar dan kecil, Stepanova Natalya Ivanovna

Plot di mandi pertama kanak-kanak yang dilahirkan pada tiga sifar

Satu konspirasi pada mandi pertama kanak-kanak yang dilahirkan pada tiga sifar. Saya pergi ke Taman Eden, bukan neraka yang berdosa, Di tanah yang bersih, dan tidak dalam keadaan kotor, saya tidak dalam masalah, tetapi air suci. Dengan air saya ini - air mata Tuhan - Hamba Tuhan (nama), tidak dibaptis, Pada nol yang dilahirkan. Ukry riza suci dari semua kemalangan: Dari kematian sia-sia, dari nasib yang tidak berpuas hati. Malaikat satu, Malaikat yang kedua, Malaikat kudus ketiga.

Persatuan Hernia

Persatuan Hernia

Melihat bulan baru, katakan perkataan konspirasi berikut:

Sebulan untuk tiba, tetapi tidak ada hernia.

Saya bukan pengikis pusar, dan menggigit hernia. Amen.

Satu lagi plot hernia

Mengemudi sisa di sekitar hernia, berkata:

Bawa ia ke hutan yang gelap

Di gryzotu paya yang dalam, mata

Dengan badan putih. Amen.

Remnant kemudian dibuang ke dalam hutan atau dibuang ke dalam paya.

Bab yang sama dari buku lain

Persatuan Hernia

Persatuan Hernia

Konspirasi dari hernia Mencari bulan baru, katakan kata konspirasi berikut: Untuk tiba sebulan, tetapi bukan hernia. Saya bukan pengikis pusar, dan menggigit hernia. Amen. Satu lagi konspirasi dari herniaVodite sisa di sekitar hernia, mengatakan: Rodent-lumpur, empat puluh hancur, Ambilnya

Plot dari hernia bayi

Konspirasi dari hernia bayi Letakkan bayi di lutut anda dan berbisik plot, sentuh lutut, siku, pusar dan pangkal paha dengan salib. Mereka membaca ini: Hernia anda, hernia, Jangan mengeraskan anak ini, Pergi ke taman yang kering, Terdapat cacing kering, Dan biarkan bayi pergi. Bibir, gigi, kunci, kunci,

Satu plot hernia dalam anjing dan kucing

Konspirasi hernia pada anjing dan kucing Saya menganggap kaedah ini sangat baik, kerana selepas upacara hernia dalam haiwan melewati dengan cepat. Untuk bulan yang berkurangan, baca konspirasi khas di atas makanan dan beri makanan kepada haiwan itu. Kata-kata konspirasi adalah: Nibbling, nibbling, Jangan mengerang pada pusar

Konspirasi yang baik dari hernia

Satu konspirasi yang baik dari hernia berpilih. Bagi lelaki, hernia yang paling kerap berlaku akibat kerja keras fizikal. Saya tahu orang yang tidak boleh melakukan pembalut dan sedang bersiap untuk operasi, tetapi dengan bantuan Tuhan dan dengan bantuan konspirasi ini telah sembuh. Jika perlu, perkataan "hamba"

Dari hernia

Dari hernia saya akan menjadi hamba (nama) diberkati, saya akan pergi, menyeberang, dari pintu ke pintu, dari pintu gerbang ke pintu gerbang, ke medan suci, ke arah timur, ke laut ke Okiyan, ke laut-Okiyan terletak Alatyr-batu, pada batu itu -Alatire adalah rumah. Saya akan bertanya, hamba (nama), kesihatan, mengenai penyakit seperti itu

Plot dari hernia bayi

Konspirasi Hernia (Pilihan 1)

Konspirasi Hernia (Pilihan 1) Konspirasi ini mesti dibaca tiga kali, meludah ke atas bahunya. "Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus, amen amen amen. Egoriy turun dari langit tinggi, Yegori turun tangga keemasan, kerja terbuka, di tangan Yegori tujuh puluh pukulan perak,

Konspirasi Hernia (Pilihan 2)

Selepas merancang plot ini, anda perlu menutup hernia dengan sapu tangan, menggigitnya sedikit, dan kemudian meludahkan ke atas bahu kiri anda tiga kali. "Menggilap, menggigit, menggigit, menggigit, menggigit, menggigit, longgar, hernia, hernia pukal, pergi "hernia, di lapangan, pada

Konspirasi Hernia (Pilihan 3)

Konspirasi dari hernia (pilihan 3) Apabila membaca konspirasi ini, anda perlu menggigit hernia dengan gigi anda. "Saya, hamba Allah (nama), akan berdiri, berkah, pergi salib, keluar pintu pintu, keluar dari pintu masuk ke lapangan terbuka di timur. Di sebelah timur ialah oak. Saya, hamba Tuhan

Konspirasi Hernia (Pilihan 4)

Konspirasi Hernia (Pilihan 4) Konspirasi ini mesti dibaca tiga kali untuk sup masam atau susu ibu, sambil mengusap hernia dengan jari cincin. "Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus, Amen, Amen, Amen. Ya TUHAN, Allah kita, selamatkan, selamatkan dan memberkati! Di lautan laut biru

Plot dari hernia umbilik

Plot dari hernia umbilik "Di laut, di lautan terdapat ek, di bawah oak itu adalah benjolan emas. Saya mengerang, menggerogoti kon dari bawah kayu oak, dan memacu hernia di bawah oak. Dan kamu berada di bawah pohon ek, jangan kata apa-apa, hanya tolonglah malaikat (nama pesakit), ambil hernia anda. Amen. Amen.

Konspirasi Hernia, muncul atau dikembangkan selepas mengangkat berat badan

Plot hernia yang muncul atau dikembangkan selepas mengangkat berat Plot ini dibaca pada krim masam segar. Setelah membaca konspirasi pada krim masam, krim masam ini perlu disebarkan di tempat yang sakit, dan memberi makan krim masam yang tersisa kepada kucing. Baca plot tiga malam

Konspirasi daripada hernia pediatrik (pilihan 1)

Satu konspirasi dari hernia kanak-kanak (pilihan 1) Plot ini dibaca 6 hari berturut-turut. "Mengamuk, menggigit, saya akan makan awak (ulang 3 kali). Apa yang saya melahirkan kamu, jadi saya meninggalkan kamu (ulang kali 3 kali). Saya akan makan anda (ringan digigit

Konspirasi dari hernia pediatrik (pilihan 2)

Konspirasi dari hernia pediatrik (pilihan 2) Untuk konspirasi ini, anda perlu sedikit menggigit hernia dan mengucapkan kata-kata yang diberikan di bawah konspirasi tiga kali: "Apa yang anda menggigit?" - Hernia tikus adalah jahat.

15. Plot-doa dari hernia

15. Doa doa dari hernia. Tuhan Tuhan memberkati, Bapa! Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus. Amen. Terdapat laut-okian. Dan di laut-okayane terdapat batu alatyr putih, ketinggiannya adalah 60 sazhen, bujurnya adalah 60 sazhen. Di atas batu Alaty terdapat menara kristal. Dan dalam kristal itu