Kecederaan parah tulang belakang dan sendi pada usia muda adalah hukuman cacat untuk hampir semua orang, tetapi bukan untuk Dr. Bubnovsky. Keinginan untuk hidup sepenuhnya mendorongnya untuk membangun dan menjalankan latihan mengikut teknik peribadi, yang membantu memulihkan tubuhnya selepas kemalangan kereta.

Dalam tubuh kita, semuanya diatur sedemikian rupa sehingga setiap organ tegas di tempatnya dan berfungsi tanpa masalah. Bahagian kelebihan singa dalam memastikan kestabilan ini tergolong dalam berkas - pembentukan tisu penghubung yang padat dengan pelbagai keanjalan.

Rawatan tulang belakang di China adalah alternatif yang baik untuk rawatan Barat yang mahal, kerana pakar mahir menggabungkan perubatan Cina dan kaedah moden merawat penyakit sendi dan hernia vertebra.

Penyebaran adenomyosis - penyakit di mana membran mukosa rahim tumbuh mendalam ke lapisan otot. Hasil dari proses patologis ini dinyatakan gejala yang menyakitkan. Dan penyakit itu sendiri boleh membawa kepada masalah kesihatan yang serius.

Di antara penyakit sistem pencernaan, paling tidak adalah hernia aksial daripada lubang esofagus diafragma, yang, menurut pemerhatian perubatan, berlaku pada 5% daripada populasi dewasa, telah menyatakan gejala, dan memerlukan bantuan perubatan segera.

Radiculitis - gejala dan rawatan penyakit Selama bertahun-tahun, tidak berjaya berjuang dengan kesakitan pada sendi? Ketua Institut: "Anda akan kagum betapa mudahnya untuk menyembuhkan sendi anda dengan mengambil 147 rubel setiap hari setiap hari.

Osteoporosis adalah penyakit yang bersifat sistemik progresif dan disertai oleh penurunan ketumpatan dengan perubahan selanjutnya dalam struktur tisu tulang.Pada masa ini, isu diagnosis osteoporosis masih difahami sepenuhnya, jadi takrif penyakit ini tidak menimbulkan sebarang masalah.

Sangat lama dahulu, untuk mengambil beban dari tulang belakang dan mengedarkannya sama rata, korset perubatan khas digunakan. Tetapi untuk memilih mereka cukup sukar, kerana julatnya sangat besar dan pembeli mungkin juga keliru.

Punca dan gejalaDiagnosis osteoporosis adalah penting untuk dilakukan walaupun sebelum munculnya tanda-tanda luar yang menunjukkan bentuk penyakit yang teruk. Patologi ini dicirikan oleh kerapuhan tulang yang meningkat akibat kekurangan kalsium.