Doa dari hernia inguinal

Gejala

Dengan penyakit seperti hernia, ubat moden boleh menampung tanpa banyak kesukaran. Penyakit yang berlainan jenis ini amat terdedah kepada warga tua, pekerja manual dan wanita yang telah melahirkan anak. Ia tidak sukar untuk menyembuhkan penyakit ini, tetapi terdapat kebarangkalian yang tinggi bahawa kambuh akan berlaku. Di sini ahli sihir sihir datang untuk menyelamatkan. Plot hernia akan memudahkan rawatan, dan juga membantu mengelakkan komplikasi dan pengulangan penyakit.

Plot hernia akan memudahkan rawatan

Penyebab penyakit ini

Hernia adalah keadaan di mana organ mana-mana keluar dari kedudukan normalnya. Nod adalah luaran dan dalaman. Yang paling terkenal adalah hernia umbilik, inguinal dan intervertebral.

Faktor yang menyumbang kepada kemunculan nod: kecenderungan genetik, angkat berat, kehamilan, atau obesiti, penipisan yang teruk, terutama pada orang dewasa. Daripada ini jelas bahawa pekerja buruh fizikal berat dan wanita yang melahirkan menderita terutamanya dari penyakit ini. Umbilical adalah perkara biasa pada bayi baru lahir. Perkembangannya dipromosikan oleh pengawalan otot perut semasa menangis.

Pada zaman dahulu, untuk rawatan hernia umbilik atau inguinal, hanya kepercayaan pesakit dalam kekuatan ejaan itu cukup. Kini keajaiban penyembuh purba berfungsi sebagai pembantu perubatan.

Terdapat sejumlah besar plot kuat untuk hernia pada orang dewasa. Saya, sebagai ahli silap mata berpengalaman, menasihatkan anda untuk menggunakan sihir menggunakan pelanggan yang mempunyai kecenderungan keturunan terhadap penyakit ini atau telah memindahkannya sendiri. Orang yang sudah pulih dari simpulan, konspirasi akan membantu menghilangkan tenaga negatif penyakit itu.

Kaedah rukun konspirasi

Pelanggan sering bertanya bagaimana membuat konspirasi dari penyakit, jika terdapat sebarang perbezaan dari konspirasi biasa untuk berjaya dalam kerja. Kaedah-kaedah untuk melakukan pelbagai ritual ajaib adalah sama:

Sikap positif. Ia adalah perlu untuk menjalankan ritual ajaib hanya dalam suasana yang baik, supaya tidak menyampaikan sesiapa yang negatif.

 • Kesucian minda. Apabila anda membaca plot tidak boleh terganggu oleh pemikiran luaran.
 • Fokus dan kepercayaan dalam kejayaan. Kepercayaan tanpa syarat bahawa sihir akan bertindak akan menjadikan konspirasi kuat dan berkesan.
 • Mengekalkan rahasia upacara. Adalah dinasihatkan untuk membaca ejaan tanpa kehadiran orang luar, dan selepas membaca, jangan beritahu sesiapa sahaja bahawa anda telah menggunakan sihir. Orang lain boleh menimbulkan keraguan di kepala anda yang akan melemahkan kuasa konspirasi.

Plot hernia boleh dibaca dengan sendirinya atau dengan bantuan ahli silap mata yang berpengalaman. Alat dan sifat ajaib hanya diperlukan untuk sebilangan kecil ritual. Kata-kata konspirasi sebelum membaca ditulis dengan baik di atas kertas kosong atau diingat.

Konspirasi Hernia - Alternatif Pembedahan

Conspiracies pada nodal (hernia)

Sebagai seorang ahli silap mata yang berlatih, saya boleh mengatakan bahawa plot yang paling popular nod umbi, inguinal dan intervertebral. Selalunya jenis penyakit ini adalah tidak teratur. Pelanggan tidak mahu mempunyai operasi, tetapi lebih suka menggunakan sihir penyembuh. Untuk menghilangkan hernia rumit, ubat tradisional masih diperlukan. Dalam kes-kes yang sukar penyakit, sihir memudahkan rawatan dan melegakan kesakitan.

Untuk ritual perlu menggunakan kalendar lunar. Baca ejaan empat kali. Tiga kali pada bulan yang semakin meningkat dan satu ketika bulan penuh. Pada waktu malam, melihat bulan, baca plot:

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Apabila bulan muda akan naik, begitu pula hernia menjadi selamanya dari hamba Tuhan (nama) selamanya dan turun ".

Mantra ini dibaca tiga kali berturut-turut semasa pertumbuhan bulan itu. Apabila bulan penuh, perkataan lain dibaca:

"Tuhan membantu saya, datang kepada hamba anda (nama), hamba yang dilahirkan, doa, dan dibaptiskan. Bulan penuh di langit telah meningkat, dan hernia saya sudah berlalu. Amen. Amen. Amen. "

Plot hernia sejagat akan membantu menyembuhkan dan memudahkan rawatan penyakit ini kepada anda dan orang yang anda sayangi, tanpa mengira jenis penyakit dan usia pesakit. Kata-kata ejaan dibaca dengan kuat:

"Hernia, anda, hernia, berhenti di hamba Tuhan (nama) bersenang-senang, tiba masanya untuk bersurai. Anda pergi, hernia, dalam bidang yang luas, begitu jauh, pergi ke rawa, ke lumut, dan ke dek busuk. Anda perlu jatuh ke sana, hernia, jatuh sekali, dan selama-lamanya di sana selamanya ada jurang, tetapi kepada hamba Tuhan (nama) anda tidak akan jatuh lagi. Anda tidak akan kembali pada waktu siang, tidak pada waktu malam, atau pada waktu pagi, atau pada waktu petang, tidak pada tengah hari, atau pada tengah malam. Tidak pada waktu malam kadang-kadang, bukan satu subuh. Amen. "

Apabila anda membaca konspirasi untuk orang lain, fikiran anda harus menjadi keinginan ikhlas untuk membantu, jika tidak sihir akan melemah.

Satu lagi konspirasi yang kuat terhadap penyakit ini dibaca setiap hari, awal pagi dan larut malam. Mantra ini seperti ini:

"Saya akan bangkit pada waktu pagi, hamba Tuhan (nama), saya akan bangkit, berkat. Saya akan pergi dari pintu ke halaman, ya dari halaman, menyeberang. Aku akan pergi dari pintu ke pintu, dari pintu gerbang ke pintu gerbang ke padang yang bersih ke sebelah timur. Di sana, di sebelah timur, sebuah oak lama berdiri, saya akan mengambil, hamba Tuhan (nama) adalah kapak tajam, dan saya akan pergi ke pokok oak itu. Saya akan memotong pokok, jadi saya memotong hernia. Begitu juga. Dengan nama Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus. Amen. Amen. Amen. "

Satu plot hernia serba boleh membantu menyembuhkan dan mengurangkan rawatan penyakit.

Sekiranya hernia anda adalah akibat menimbulkan keterukan yang berlebihan, upacara khusus berikut akan dilakukan. Beli di pasar krim masam buatan sendiri. Di rumah, masukkannya ke dalam mangkuk dan baca ejaan di atasnya:

"Tuhan, tolong hamba (nama), Yesus Kristus, memberkati hamba (nama). Saya akan meninggalkan rumah melalui pintu, melalui semua jeram, dan melalui semua pintu. Saya menutup pintu dan menutup pintu di belakang saya, saya mengunci semua kunci di pintu dan tidak mengambil kunci dengan saya. Saya akan berjalan di jalan, dan kemudian saya akan menghidupkan jalan sempit, dan dari jalan saya akan pergi ke padang yang suci, bidang yang luas. Di padang terdapat tujuh semak subur, dan di bawahnya terdapat tujuh kucing lemak. Enam kucing pertama semuanya kelabu, dan kucing hitam duduk di bawah belukar terakhir. Kucing, anda kucing, vygryzi anda hernia dari hamba Tuhan (nama), vyzhryz semua dua belas hernia. Hernia inguinal, kem hernia. Hernia mata, hernia frontal, tempat, ya, back up. Hernia ulnar, telur cephalic, telur. Hernia hati, popliteal, dan sub-jantung. Hernia merah, hernia hitam, hernia kuning, hernia putih. Semua hernia burp. Yang hanya berkata, tapi apa dan tidak katakan. Zaet anda, seekor kucing, semua hernia, zaez, zagriz, supaya saya tidak cedera, tidak sakit, tidak bertelanjang dada. Selama satu jam ini, ya, dengan pesanan saya, ya, dengan fitnah saya yang kuat. Seperti kata, ia akan menjadi kenyataan. Amen. "

Keracunan acuh tak acuh masam. Makan krim masam kepada kucing.

Konspirasi Hernia Intervertebral

Hernia intervertebral disertai dengan banyak gejala sakit yang tidak menyenangkan. Rawatan pembedahannya adalah ukuran yang melampau. Hernia masuk ke dalam pengampunan selama beberapa bulan. Plot hernia dalam kes sedemikian akan melegakan kesakitan, menghadkan komplikasi, dan mempercepat permulaan remedi.

Konspirasi hernia kuat kuno memerlukan sedikit usaha. Sapukan sekeping gula ke tempat yang sakit di belakang anda. Tuangkan gula dengan air supaya ia cair. Ejaan dibaca dengan kuat dari tujuh hingga sembilan kali. Kata-kata sepatutnya seperti mantra dan menembusi kedalaman kesedaran.

"Seperti pasir mengambil tanah, jadi gula hernia adalah ketat ketat, menarik dirinya sendiri. Dari tulang dan saraf, dari kulit dan lemak. Membawa dengan segera, tidak meninggalkan apa-apa. Hamba (nama) menolak simpul, memberikan daging, merobeknya dari belakang. Pinggang, pinggang dan tulang rusuk tulen. Kulit utuh, tulang dan darah. "

Selepas membaca plot, lap dengan pucat yang hangat. Ritual menghabiskan tiga hari berturut-turut pada bulan yang semakin berkurangan.

Hernia intervertebral disertai dengan banyak gejala sakit yang tidak menyenangkan.

Sembelit hernia inguinal

Nod di pangkal paha yang paling kerap berlaku pada lelaki yang terlibat dalam buruh fizikal berat. Penyakit jenis ini dirawat dengan pembedahan. Tetapi sebagai pengamal ahli sihir yang berpengalaman, saya sering mengatakan bahawa saya telah berjumpa dengan pelanggan dengan masalah seperti itu, saya akan mengatakan bahawa konspirasi yang kuat terhadap satu nodal membantu mengelakkan operasi. Upacara diadakan empat di bulan tumbuh dan di bulan purnama. Mantra itu dibacakan selepas matahari terbenam ketika bulan naik:

"Tuhan, tolonglah aku. Untuk membantu hamba Tuhan (nama) datang, dilahirkan, dibaptis, doa. Bulan baru akan bangkit dan hamba Tuhan (nama) akan mempunyai hernia. "

Untuk ritual seterusnya, anda memerlukan lumut air. Ia mesti terganggu secara peribadi di taman atau di dalam hutan. Mangkuk dibasuh melekat ke tempat yang sakit dan bacakan dengan lantang perkataan:

"Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu yang berlumut, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua keelaknya, menguningnya, ia dapat penuh. Snort kamu, ular, keel pada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan hamba kepada Allah (nama) untuk tunduk. "

Mantra ini diucapkan dengan tenang, intonasi yakin, perlahan dan tidak perlahan. Semua kuasa mesti diarahkan ke tempat untuk disembuhkan.

Doa terhadap hernia

Doa membantu orang percaya dalam keadaan hidup yang sukar. Di dalam iman Kristian terdapat beberapa orang suci-penyembuh yang berkuasa. Doa yang dihantar kepada mereka menyembuhkan semua penyakit dan kesusahan. Untuk rawatan semua jenis hernia, orang ramai terutamanya menggunakan mazmur ke-90, doa ke St. Panteleimon dan Artemis Great Martyr Antioch. Mereka membawa tenaga positif ajaib. Doa dibaca di dalam kuil atau di rumah di hadapan ikon, sebaiknya sahaja.

Sebelum mengambil kuasa doa Kristian, anda perlu mengosongkan fikiran anda dengan sepenuhnya, mengaku, bertaubat daripada dosa. Apabila jiwa itu dibersihkan, anda akan merasa lega. Doa hanya sah apabila seseorang itu benar-benar percaya. Jika tidak ada kepercayaan sedemikian, maka tidak sepatutnya cuba pulih dari penyakit dengan cara ini.

Untuk meringankan gejala hernia yang tidak menyenangkan semasa rawatan terapeutik, basuh tempat yang sakit dengan air yang diberkati. Air yang disucikan adalah alat sihir sejagat, ia membawa tenaga penyembuhan yang istimewa.

Hernia adalah penyakit yang tidak menyenangkan, tetapi anda boleh melawannya. Ubat sihir akan membantu mengatasi penyakit ini dan menyelamatkan tubuh daripada tenaga negatif yang menyakitkan. Konspirasi hernia adalah cara mudah untuk mengatasi penyakit anda. Kepercayaan utama dalam penyembuhan.

Hernia adalah pembengkakan subkutan dalam organ dalaman melalui bukaan di dinding abdomen. Penyakit ini boleh berlaku pada mana-mana umur. Seperti mana-mana penyakit, hernia berjalan sejauh tahap perkembangan. Pada mulanya, ia kelihatan hanya pada saat-saat penekanan, maka, apabila dinding yang melaluinya di bawah kulit menjadi kurang elastis, hernia merangkak ketika berdiri. Sekiranya tiada percubaan dibuat untuk menyembuhkan, maka hernia boleh menjadi tidak dikendalikan, dan ini boleh menyebabkan penekanannya. Doa dari hernia dibacakan kepada Artemy syahid yang hebat.

Doa penyembuhan dari hernia kepada martir Artemy yang hebat

Mereka yang menderita penyakit abdomen, inguinal atau umbilical hernia, anda perlu berdoa kepada Artemii martir yang hebat. Orang-orang kafir, berusaha untuk memastikan bahawa Artemy menolak keimanan Kristus, menghancurkannya dengan batu besar. Kerana itu, semua entiti orang suci telah dipulas. Untuk penderitaan yang menderita, Tuhan memberi ganjaran kepada martir dengan hadiah pendengaran dan penyembuhan penyakit. Melalui sembahyang dari hernia para martir hebat Atremiah, para pengikut setia telah sembuh.

Doa kuat dari hernia pada bayi baru lahir

Sehingga usia tertentu, bayi boleh membina hernia umbilik. Ia boleh menjadi saiz kacang, dan mungkin lebih banyak lagi. Pada masa yang sama, ramai ibu bapa mula menuduh bidan, mereka berkata, dia salah mengikat tali pusat anak itu, tetapi kakitangan perubatan tidak ada kena mengena dengannya. Penyebab hernia pada bayi baru lahir adalah dinding perut yang lemah dan kecenderungan keturunan. Selain urut khas, doa bayi dari hernia umbi juga boleh membantu.

Teks doa Ortodoks dari hernia kepada Panteleimon Penyembuh

Suci Ahli Syurga Besar dan Panteleimon Penyembuh, Tuhan peniru yang penuh belas kasihan! Hadiah atas amal dan dengarlah kami, orang berdosa, sebelum ikon suci anda yang bersungguh-sungguh berdoa. Mintalah kami dari Tuhan Allah, dan dengan Dia, dari Malaikat-malaikat, berdiri di surga, pengampunan dosa-dosa kita dan dosa-dosa kita. Menyembuhkan penyakit jiwa dan jasad hamba-hamba Tuhan, kini diperingati, selepas ini semua orang Kristian Ortodoks yang akan datang dan yang akan datang mengalir. Lihat, kita, kerana dosa kita, taksub dengan banyak penyakit dan tidak ada imam bantuan dan penghiburan; Berikan semua doa suci anda kepada anda semua, kesihatan dan jiwa dan tubuh yang diberkati, pemeliharaan iman dan ketakwaan, dan semua yang diperlukan untuk hidup dan keselamatan. Kerana ya, setelah memberikan kepadamu belas kasihan yang besar dan kaya, marilah kita memuliakanmu dan penyandang segala hal yang baik, yang mengagumkan di kalangan orang-orang kudus, Allah kita, Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus. Amen.

Tagged with: legenda pemulihan sembahyang badan agama kristian

Rawatan hernia inguinal dengan konspirasi

Magic membantu dalam memerangi pelbagai penyakit. Ia mungkin untuk membaca konspirasi dari hernia inguinal secara berasingan dan jauh dengan bantuan sifat sihir yang mudah.

Penyakit berbahaya bagi orang dewasa dan kanak-kanak

Rawatan hernia inguinal adalah proses yang panjang dan pelbagai langkah. Terapi ubat dan rawatan ubat-ubatan rakyat boleh mengurangkan gejala yang tidak menyenangkan.

Tanda-tanda utama hernia inguinal adalah:

 • muntah;
 • rupa bengkak;
 • penampilan keradangan;
 • sakit teruk yang teruk.

Terapi diresepkan mengikut keadaan umum pesakit. Semakin kuatnya gejala, semakin banyak terapi digabungkan. Mengendam di tempat yang sakit adalah cara yang selamat untuk melegakan gejala yang tidak menyenangkan dan mengurangkan keadaan pesakit. Tindakan rahsia mula bekerja dari hari-hari pertama, pesakit segera menjadi lebih mudah, ia dapat kembali ke kehidupan aktif dan terus menjalani pemulihan. Dengan bantuan sihir, terapi tradisional dipercepat.

Pelepasan ajaib dari penyakit ini

Untuk tindakan rahsia yang perlu anda sediakan. Pertama, pesakit perlu menjalani pemeriksaan penuh badan: seperti dengan kaedah tradisional, adalah perlu untuk mengambil iktibar dan sebarang penyakit kronik.

Apa yang anda perlukan untuk rawatan dengan sihir:

 1. Teknik pemfitnah hanya digunakan selepas diagnosis telah ditubuhkan. Jika menggunakan teknik untuk merawat penyakit yang tidak wujud, upacara tidak akan berfungsi atau bahkan membahayakan seseorang dengan tubuh yang lemah.
 2. Untuk kaedah alternatif, atribut sihir diperlukan. Hanya barangan khas yang digunakan, yang dibeli sebelum upacara.
 3. Selepas kesan ajaib pesakit tidak boleh dibiarkan bersendirian - adalah perlu untuk memantau keadaan manusia, manifestasi apa-apa kesan sampingan.

Tindakan rahsia dijalankan secara bebas, apabila pesakit membaca teks khusus sendiri, atau pada jarak jauh, ketika orang dekat membantu pasien sembuh.

Teks sihir kerja

Hernia inguinal pada lelaki, seperti mana-mana penyakit lain, dirawat melalui pembersihan tenaga. Keajaiban semacam itu bukan sahaja melindungi terhadap penyakit yang berulang, tetapi juga memberi perlindungan terhadap negatif yang dihantar oleh pesakit yang tidak diingini. Teknik ini digunakan pada gejala pertama penyakit kompleks.

Atribut dan barangan sihir

Untuk sebarang tindakan rahsia, sifat ajaib digunakan. Dalam teknik penyembuhan adalah air suci wajib. Pada terasnya, ia adalah sifat sihir sejagat yang akan membantu untuk melakukan pelepasan pelbagai peringkat dari penyakit itu.

Digunakan dalam bentuk upacara dan lilin yang dibawa dari kuil. Elemen kebakaran juga membantu perkataan yang dipaksakan berfungsi dengan lebih cepat. Jika upacara dilakukan pada orang lain apabila dia tidak dapat menghadiri majlis itu, apa-apa benda yang digunakannya digunakan. Ini adalah subjek yang penting. Dia menyimpan tenaga tuannya dan membolehkan anda mengarahkan kata-kata yang diucapkan dengan betul. Semua sifat disediakan terlebih dahulu.

Plot hernia

Dari hernia di pangkal paha, dua jenis teknik digunakan. Bagi orang dewasa yang menanggung apa-apa kesan jangka panjang, dan untuk pesakit kecil.

Ritual yang paling berkesan untuk rawatan:

 • dilaksanakan pada fasa tertentu bulan;
 • universal - ini adalah upacara yang sesuai untuk lelaki yang berbeza umur dan dengan tahap yang berbeza pengabaian penyakit;
 • kuat diadakan pada jarak yang jauh;
 • makanan sedang dibikin - teks sedang dibaca pada produk yang boleh diberi makan kepada pesakit.

Setiap ritus mempunyai tempoh sendiri, jadi bagi pesakit yang mempunyai gejala gejala yang berbeza, ritual mereka sendiri dipilih. Adalah penting bahawa pesakit percaya dengan bantuan sihir. Aspek psikologi dalam sihir adalah tegas. Sekiranya pesakit menentang upacara, maka sihir tidak berfungsi.

Ritus laluan ke bulan

Beberapa konspirasi yang paling berkesan dan popular dibaca kepada bulan. Badan syurga membantu untuk mengenakan sifat-sifat ajaib dan menyumbang kepada kerja cepat ritual. Teknik untuk Bulan yang semakin berkembang tidak dijalankan - lebih baik melakukan ritus perlindungan atau pencegahan selama tempoh ini.

Bulan Baru dan Bulan Penuh - Masa Stagnasi. Dalam tempoh tersebut, lebih baik tidak menggunakan kaedah kardinal. Masa yang tepat untuk menyingkirkan semua yang membebankan dan tidak perlu adalah tempoh bulan yang semakin lemah. Tubuh syurga membantu, tanpa akibat, mengucapkan selamat tinggal pada segala sesuatu yang telah hidup lebih lama, apa yang berbahaya, yang membawa kesakitan dan kesedihan. Atas sebab ini, teks untuk menyingkirkan penyakit serius dibaca pada bulan yang semakin lemah dan merupakan salah satu yang paling berkesan.

Ritus diadakan dalam beberapa peringkat. Sebelum upacara itu, pesakit melakukan latihan. Awal pagi sebelum subuh, dia keluar dan mencuci embun pagi. Dia perlu membasuh tubuhnya. Sejurus selepas ini, pesakit membaca kata-kata doa "Bapa Kita" dan dibaptiskan di semua empat bahagian dunia. Latihan semacam itu dijalankan selama tiga hari berturut-turut, dan hanya pada malam keempat terdapat ritual.

Ritus terdiri daripada dua peringkat. Pada hari pertama, bulan yang semakin lemah diperlukan, dan untuk bahagian akhir upacara itu perlu menunggu Bulan Baru. Untuk upacara itu perlu air suci, lilin dan sekeping roti kecil. Adalah lebih baik untuk membakar roti segar dengan tangan anda sendiri.

Sebaik sahaja matahari terbenam, pesakit tetap bersendirian. Adalah mustahil bagi orang asing untuk hadir semasa upacara tersebut. Tingkap di dalam rumah perlu dibuka supaya udara malam segar masuk ke dalam bilik. Selepas itu, lilin yang dibawa dari perkhidmatan pagi di gereja akan dinyalakan. Pesakit meninggalkan mereka di tingkap di mana cahaya bulan jatuh, meletakkan segelas air dan roti di sana. Plot hernia inguinal membaca sifat-sifat ajaib:

"Bantu aku, selamatkan aku, Tuan. Tolong bantu saya, hamba Allah (nama pesakit), tunjukkan kebaikan anda. Sebagai bulan naik ke syurga, maka hernia dari hamba Tuhan (nama pesakit) akan turun selama-lamanya. Begitu juga. Amen. "

Bahagian kedua teks harus digunakan pada hari-hari ketika bulan baru muncul di langit. Sekeping roti dan air baru yang sama digunakan untuk bahagian tindakan ini. Selepas setiap kitaran dengan air yang dikenakan pada waktu malam, anda perlu mencuci tempat yang sakit. Bahagian kedua teks sihir:

"Bantu saya, Tuhan, tolonglah dan selamatkan. Bulan naik, menyelamatkan saya. Hari ini saya berdoa kepada anda sekali lagi, meminta bantuan anda. Bulan telah bangkit semula, hernia telah pergi dengan saya selama-lamanya. Amen. Amen. Amen. "

Plot berulang kali tiga kali, selepas itu pesakit makan roti dan minum air minum.

Ritus Universal

Ritual universal untuk kesakitan di pangkal paha digunakan dalam kes-kes di mana penyakit itu cepat dan tidak ada masa untuk pemeriksaan yang panjang. Teks sihir dibaca hanya pada hari-hari bulan yang semakin surut. Untuk upacara yang digunakan oleh pesakit. Sekali mungkin untuk mengecasnya dengan tenaga yang betul, perkara ini tidak boleh dikeluarkan sepanjang minggu. Sebelum upacara itu, orang sakit menghadiri gereja. Dia meminta bantuan dan berkat. Lebih-lebih lagi dia percaya dengan kuasa doa penyembuhan, semakin cepat upacara itu akan berfungsi. Di samping itu, lilin dan air suci digunakan. Ciri-ciri semacam itu dibawa dari gereja selepas pengakuan pagi.

Persediaan yang panjang untuk upacara sejagat tidak diperlukan. Ia direka untuk bantuan cepat. Sebelum majlis itu, pesakit dibasuh dengan air suci. Dia mesti memakai pakaian baru yang bersih. Adalah penting bahawa pesakit secara bebas menjaga penyediaan setiap sifat sihir.

Sebaik sahaja matahari terbenam, pesakit memintas bilik di mana upacara diadakan, dengan lilin. "Bapa kita" diulang setiap sudut. Selepas itu, dia menutup tingkap dan pintu ke rumah. Satu benda dibiarkan di atas meja, dan kata-kata sihir dibacakan di atasnya. Selepas upacara tidak boleh bercakap dengan sesiapa pun. Penderitaan tidur di dalam perkara yang dikenakan. Tidak mustahil untuk memberitahu tentang kaedah pembebasan tersebut daripada masalah kesihatan orang luar, jika tidak, teks bacaan tidak akan berfungsi.

Baca kata-kata sihir yang anda perlukan dari ingatan. Ucapan harus lancar dan tenang. Teks ini diulang dengan betul tiga kali:

"Saya akan bangkit pagi, saya akan bangkit dan meminta rahmat. Saya akan meminta kebebasan, saya akan meminta kesihatan. Saya akan pergi ke halaman, saya akan pergi dari halaman, saya akan membaptis, saya akan berdoa. Saya akan bertanya dari semua sisi dunia kesihatan, saya akan meminta kegembiraan. Bantu saya kekuatan, membantu pasukan alam dan Tuhan, sembuh saya, hamba Tuhan (nama orang sakit). Amen. Amen. Amen. "

Pada waktu pagi ritual diulang. Pesakit sekali lagi dibasuh dengan air suci dan menuntut perkara ini yang sudah dipakai. Upacara ini diulang pada minggu ini. Sejurus selepas membaca kata-kata sihir, penyakit itu hilang. Ia menjadi lebih mudah bagi pesakit, dia tidak lagi sakit, dan bengkak itu hilang. Ritus ini berkesan dalam kes di mana pesakit menjalani pemulihan jangka panjang. Ia sukar bagi dia untuk pulih, dan sihir membolehkan mengaktifkan semua kuasa luaran supaya penyakit itu hilang. Dengan bantuan ritus sejagat, profilaksis dilakukan, selepas itu keradangan baru tidak timbul.

Ritual di kejauhan

Dari hernia inguinal berjalan menjimatkan upacara, yang dilakukan tanpa kehadiran pesakit. Apakah kelebihan sihir seperti itu:

1. Pada masa yang sama, pesakit boleh menjalani terapi tradisional, dan sihir hanya akan menguatkan tindakan ini.

2. Keajaiban jenis ini boleh digunakan apabila pesakit tidak percaya pada ritual dan kerja mereka.

3. Magic digunakan pada jarak apabila pesakit tidak boleh melakukan ritus untuk apa-apa sebab.

Untuk upacara seperti itu perlu mengikat. Ini adalah perkara yang dimiliki oleh pesakit, atau gambar terbaru orang ini. Fotografi membolehkan anda menghantar tenaga, walaupun jarak jauh. Apa pun sifat yang digunakan, ia mesti dibilas dengan baik dengan air suci. Ini adalah tahap penyediaan penting, yang akan menghapus semua negatif rawak. Konspirator perlu pergi ke gereja, hanya melalui pertobatan yang dia dapat membantu orang lain.

Apa yang anda perlu tahu tentang ritual pada jarak:

 1. Tidak mustahil untuk menggunakan teknik jika pesakit sedang beroperasi atau mempersiapkannya.
 2. Anda tidak boleh menggunakan sesuatu yang dibasuh atau dibersihkan dari sebarang kesan pesakit.
 3. Tidak ada upacara pada cuti Ortodoks utama.
 4. Anda tidak boleh bercakap mengenai kaedah alternatif.
 5. Sekiranya konspirator dan pesakit dalam pertengkaran, bantuan tersebut tidak berkesan.

Lebih baik melakukan ritual pada waktu malam dan dalam kesendirian. Sebaik sahaja matahari terbenam, benda atau foto badan dibiarkan di bawah cahaya bulan. Lilin terbakar berhampiran, dan sumber cahaya lain dikecualikan. Sebelum dan selepas membaca teks ajaib, konspirator membasuh tangannya dengan air suci.

Teks yang diingati diulang tiga kali. Semasa sebutan kata-kata sihir, anda perlu memikirkan pesakit. Bayangkan bagaimana dia dibebaskan dari penyakit itu, bagaimana ia disucikan. Visualisasi adalah faktor penentu dalam ritual semacam ini. Dalam kes sedemikian, gambar itu berfungsi untuk mencipta imej yang betul dan tepat di kepala. Bercakap dalam bisikan separuh:

"Hernia, hernia, hernia benci, pergi. Hentikan hamba Tuhan (nama pesakit) untuk mendapatkan balik. Ida anda, penyakit itu membenci, pergi, pergi dan jangan kembali. Jatuh kepada anda di mana anda tidak dijangka. Untuk jatuh di mana saya tidak mahu melihat anda. Begitu juga. Amen. "

Selepas itu, foto bersembunyi di bawah bantal, dan benda itu dikembalikan kepada pesakit, jika ada peluang demikian. Hasil pertama akan dapat dilihat pada hari-hari yang akan datang. Pesakit akan merasa lega dari gejala utama dan akan dapat kembali ke kehidupan yang penuh.

Ritual dengan makanan

Satu lagi upacara yang berkesan dilakukan dengan produk yang boleh dimakan oleh pesakit. Selalunya ia adalah produk semulajadi, seseorang pasti kualitinya. Krim atau susu asid dipilih untuk kaedah ajaib, dan kadang-kadang gula atau garam. Semua produk ini menyimpan tenaga yang betul, dan lebih kerap mereka dimakan oleh orang yang sakit, lebih mudah bagi dia untuk menyingkirkan penyakit itu di pangkal paha.

Ritual untuk krim masam sangat berkesan jika penyebab jenis hernia inguinal adalah mengangkat berat apabila pesakit memerlukan bantuan segera. Selepas upacara itu, orang itu cepat pulih dan tidak memerlukan rawatan di hospital lama.

Untuk upacara perlu krim masam tebal dengan kandungan lemak maksimum. Lebih baik jika ia adalah produk semulajadi, dibeli daripada orang yang dipercayai atau dibuat dengan tangan anda sendiri. Mengecas krim masam dengan tenaga yang diperlukan boleh menjadi orang rapat atau pesakit sendiri. Produk ini mula bercakap pada bila-bila masa hari: anda boleh menggunakan teknik untuk cuti Ortodoks atau untuk sebarang fasa bulan. Adalah penting bahawa produk yang dikenakan hanya digunakan oleh ahli keluarga yang sakit, dan ahli keluarga yang sihat tidak menyentuhnya.

Membaca hex pada bekas telus dengan produk yang dipilih. Kata-kata ajaib diulang tiga kali, selepas itu produk ini membelit tempat bengkak. Makanan terpilih digunakan selama beberapa hari berturut-turut, sepanjang masa ia disimpan di dalam peti sejuk.

Perkataan untuk menyatakan:

"Tuhan, tolonglah aku, hamba Tuhan (nama pesakit). Berkat saya. Tetapkan saya percuma Saya menutup pintu, saya menggantungkan kunci dan tidak lagi mahu melihat hernia. Begitu juga. Amen. "

Kaedah untuk kanak-kanak

Doa untuk melepaskan seorang kanak-kanak masalah akan menyelamatkannya daripada penyakit yang serius. Ini adalah tindakan ajaib yang lembut yang hanya digunakan apabila diperlukan. Sebelum membaca plot, anda perlu meletakkan perlindungan tenaga yang kuat. Selain itu, amulet yang digunakan ibu bapa dikenakan. Adalah berbahaya untuk mempercayai perniagaan yang bertanggungjawab kepada orang yang tidak dikenali, ia hanya boleh membahayakan pesakit kecil. Ibu bapa digunakan dan ubat-ubatan rakyat. Dalam kompleks, semua tindakan akan membolehkan untuk menghilangkan gejala yang tidak menyenangkan dan untuk mengelakkan terapi dadah berbahaya.

Ritus laluan pada tidur pesakit

Konspirasi doa digunakan pada setiap fase bulan. Untuk melakukan ritual seperti itu, seorang pesakit yang sedang tidur adalah dipfitnah. Inilah satu-satunya cara untuk mengelakkan ketakutan apabila seorang kanak-kanak menentang pembebasan ajaib dari masalah kerana takut.

Masa yang baik untuk membaca teks ajaib adalah pagi. Ibu atau bapa harus menyentuh bayi itu, taburkannya dengan air suci dan sebutkan kata-kata yang dipelajari. Perkataan sebegini diulang tepat tiga kali. Semasa persediaan untuk ritual, pesakit tidak perlu bangun. Agar doa untuk bekerja dengan lebih cepat, keesokan harinya pesakit kecil perlu dibawa ke gereja, di mana ia dibasuh dengan air suci dan diberkati.

Bayi pemfitnah memerlukan separuh berbisik. Ketika bayi sedang tidur, kata-kata itu diucapkan:

"Ibu seorang hamba Tuhan (nama anak sakit) memakai, dibesarkan, disayangi, dan hernia memecahkan kebaikan. Jadi biarkan hernia pergi, biarkan ia hilang, biarkan ia tidak datang lagi. Amen. "

Jika perlu, upacara itu diulang beberapa hari berturut-turut. Jika kanak-kanak tidak menjadi lebih baik, ibu bapa beralih kepada ubat tradisional untuk mendapatkan bantuan.

Kesimpulannya

Hernia adalah masalah serius yang menyerang orang dewasa atau kanak-kanak. Magic digunakan untuk melarikan diri dari masalah tersebut dan mengelakkan terapi dadah jangka panjang dan berbahaya. Sabun makanan, air suci dan lilin yang dibawa dari gereja dibaca. Sekiranya perlu, ritual diulang dan digabungkan dengan kaedah perubatan tradisional atau tradisional.

Plot hernia pada kanak-kanak dan orang dewasa

Salah satu penyakit yang paling biasa hari ini adalah hernia umbilical. Ubat-ubatan moden mengatasi dengannya, bagaimanapun, sebagai ubat-ubatan rakyat.

Walau bagaimanapun, ada satu perkara - hernia cenderung untuk kembali, tidak kira apa cara digunakan untuk menghapuskannya. Rawatan semula diperlukan, tetapi ini tidak selalu mungkin. Plot hernia umbilical memudahkan untuk menyingkirkan penyakit, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak kecil.

Perubatan moden mengenal pasti beberapa gejala penyakit ini:

 • Muntah;
 • Perlanggaran rantau pusat;
 • Kesakitan abdomen.

Hernia umbilical dipanggil regangan cincin umbilik di bawah pengaruh tekanan intra-abdomen yang kuat pada dinding luar rongga perut. Perkembangan penyakit itu menyebabkan sembelit kekal dan mengangkat berat badan berlebihan. Seringkali hernia berkembang dalam wanita mengandung berusia 30 tahun, atau pada orang yang gemuk.

Selama berabad-abad, ketika ubat tidak tersedia untuk semua orang, dan tahapnya jauh lebih rendah daripada zaman moden, orang percaya pada kekuatan permintaan dan doa. Beralih ke angkatan yang lebih tinggi, orang dapat menyembuhkan sebarang penyakit dengan kata-kata. Maka cara paling berkesan untuk merawat hernia adalah konspirasi dan ubat-ubatan rakyat.

Keselamatan terletak pada bulan

Terlepas dari mana rawatan hernia yang ditetapkan oleh doktor - ubat-ubatan rakyat, ubat-ubatan moden, atau pembedahan - dibenarkan untuk menggunakan plot kuat dari hernia umbilical. Bulan akan menentang penyakit, kerana itu adalah untuknya doa harus dibaca.

Ia harus dibaca 4 kali, tiga daripadanya - ke bulan, dan keempat - ke bulan purnama. Jadi, tiga kali pada malam hari kata-kata konspirasi ditujukan kepada bulan yang semakin meningkat. Pada bulan purnama, anda harus membaca bahagian kedua plot sekali.

Ia perlu membaca plot dengan pemikiran tentang penyakit itu, dan perlu memikirkan tempat penyakit itu berkembang.

Ritus universal terhadap hernia melibatkan pembacaan sehari-hari konspirasi pada pagi dan petang.

Terdapat satu cara yang anda boleh menghilangkan penyakit ini bukan sahaja dalam diri anda, tetapi juga di saudara-mara anda. Untuk melakukan ini, anda mesti membaca teks konspirasi itu, yang menunjukkan dari mana secara khusus ia perlu untuk membuang penyakit itu.

Krim masam juga boleh membantu melawan hernia umbilical, tetapi kaedahnya berkesan jika penyebab penyakitnya adalah angkat berat. Krim masam mula bercakap dengan kata-kata istimewa, kemudian ia merebus tempat meradang. Sisa krim masam diberikan kepada kucing.

Anda juga boleh menggunakan solat harian, yang perlu dibaca selagi penyakit tidak merosot.

Konspirasi akan membantu menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

Selalunya, doktor enggan merawat bayi yang menderita hernia umbi, merujuk kepada usia kecil mereka. Remedi rakyat tidak selalu dapat menyembuhkan anak, dan sering kali mereka dikontraindikasikan kerana kemungkinan reaksi alergi. Ia tetap untuk menjalankan rawatan melalui konspirasi. Jika, bagaimanapun, ubat-ubatan rakyat diterima oleh kanak-kanak, maka ritual itu boleh dilakukan lebih banyak - ia tidak akan menjejaskan rawatan. Pendekatan ini tidak akan menyebabkan sebarang akibat negatif.

Ritual magis yang bertujuan untuk menghilangkan hernia umbilik, hanya untuk membaca doa ke atas bayi. Ia perlu membaca teks pada awal pagi, sementara bayi harus berada di tangan pembaca, maka rawatan itu akan berjaya. Perkataan diucapkan tiga kali, maka anda perlu meludahkan bayi pada pusar dan baca bahagian kedua plot. Pemulihan rakyat untuk penyakit ini akan menjadi cara pencegahan yang terbaik.

Terdapat peraturan untuk melakukan ritual ajaib untuk rawatan kanak-kanak, yang selama berabad-abad telah disampaikan oleh tradisi kaum.

Untuk menjalankan upacara itu hendaklah sama ada keluarga anak (ibu, nenek), atau ahli sihir yang kuat. Adalah penting bahawa orang yang mengerjakan upacara itu, dengan tulus ingin membantu bayi, maka akibatnya tidak akan mempengaruhi siapa pun. Keberkesanan majlis itu sering kali bahawa ibu dengan kekuatannya dan dengan sepenuh hatinya ingin menyembuhkan bayi, apa pun cara dia gunakan untuknya. Melalui pendekatan ini, plot menyerap semua rahmat ibu dan iman dalam penyembuhan.

Cara bercakap hernia pada orang dewasa: peraturan dan kaedah

Ramai orang tahu penyakit ini sebagai hernia. Inguinal, umbilical atau vertebral - dalam mana-mana kes, masalah seperti itu menyebabkan masalah kepada seseorang, disertai oleh gejala yang tidak menyenangkan, dan menjadikannya sukar untuk menjalani kehidupan yang penuh. Dalam kebanyakan situasi, wakil-wakil perubatan rasmi menawarkan pemadatan radikal untuk pemadatan. Tetapi pengamal tradisional mencadangkan, sebelum membuat keputusan mengenai rawatan klinikal, cuba untuk menjalankan plot dari hernia. Kaedah ini telah membuktikan dirinya dalam memerangi penyakit ini.

Punca

Untuk pertama kali hernia digambarkan oleh Profesor Claudius Galen. Ini adalah penyakit yang berbahaya, dalam proses perkembangan kedudukan organ-organ dalaman dalam tubuh berubah, sesetengahnya jatuh melalui lubang-lubang yang terbentuk. Terdapat faktor-faktor predisposisi tertentu yang secara langsung menyumbang kepada perkembangan penyakit:

 1. Kecenderungan genetik.
 2. Pemakaian bulu tetap, kerja yang dikaitkan dengan buruh fizikal yang keras.
 3. Tempoh membawa kanak-kanak.
 4. Kekurangan pemakanan yang betul, terhadap latar belakang yang muncul kelebihan berat badan atau kekurangan.
 5. Atrofi atau mengalihkan otot abdomen.

Mengikut statistik rasmi, kira-kira satu pertiga penduduk dunia menderita penyakit ini. Hernia boleh menjadi kongenital atau diperolehi. Bergantung pada penyetempatan pendidikan, terdapat klasifikasi tertentu, tetapi kebanyakan doktor mendiagnosis hernia esophagus, intervertebral, inguinal dan pusar. Orang yang tidak pernah mengalami ritual sihir dan kaedah rawatan bukan tradisional lain selalu tertanya-tanya sama ada plot hernia benar-benar akan membantu menghilangkan penyakit ini?

Menurut pengamal kaum, dengan penyakit seperti hernia harus ditangani dengan plot khusus dan ritual ajaib. Dengan bantuan mereka, anda boleh menyingkirkan penyakit itu dan mengelakkan campur tangan pembedahan dalam badan.

Bagaimana untuk menjalankan ritual

Terdapat cadangan pakar tertentu, yang penting untuk penyembuhan:

 1. Emosi positif. Ia perlu melakukan ritual hanya dengan sikap positif, supaya tidak memindahkan negatif semasa rawatan.
 2. Jangan ubah teks dalam proses membaca diri sendiri.
 3. Untuk membaca plot hernia dengan betul, lebih baik untuk menuliskannya di atas kertas, supaya tidak salah faham perkataan. Tetapi masih, pakar menyarankan untuk menghafal doa, ini akan meningkatkan kesannya.
 4. Semua manipulasi mesti dilakukan dengan tepat, dalam urutan yang jelas, seperti yang ditunjukkan dalam arahan untuk upacara itu.
 5. Semasa bacaan, anda perlu menumpukan semua perhatian pada kata-kata, tenaga, untuk membayangkan dalam fikiran anda bagaimana tenaga berkuasa ini menembusi pendidikan, membantunya untuk membubarkan.
 6. Ritual dilakukan dengan kehadiran orang sakit.
 7. Anda boleh melakukan ritual dalam selang waktu bulan berada dalam fasa turun, satu-satunya cara untuk mendapatkan keputusan.
 8. Untuk meningkatkan kemungkinan hasil positif, gunakan kaedah ini untuk menghilangkan hernias hanya secara peribadi, tanpa kehadiran orang yang tidak dibenarkan. Dengan bantuan misteri ritus tersebut, kata-kata yang diucapkan untuk menghilangkan hernia di perut atau di bahagian lain badan akan menjadi berkesan.
 9. Adalah sangat penting untuk mempercayai kuasa perkataan itu, dengan keputusan positif selepas upacara diadakan.
 10. Alat sihir dan pelbagai atribut akan dibutuhkan secara tidak sengaja.
 11. Rawatan penyakit paling sering dilakukan dengan bantuan lilin gereja, air suci dan cara mudah yang terdapat di hampir setiap rumah.

Dengan mematuhi peraturan mudah dan nasihat dengan bantuan sihir rakyat, anda boleh menyingkirkan banyak penyakit, termasuk hernia.

Plot mudah

Terhadap hernia, anda boleh mengadakan upacara sederhana. Cahaya lilin gereja, letakkannya di atas meja. Di sebelah meletakkan bekas yang dipenuhi dengan air yang disucikan. Ucapkan kata-kata berikut:

"Tuhan, beri saya kekuatan untuk menyingkirkan penyakit saya! Biarlah air tulen mengalir, jadi biarlah saya mengalir keluar, dan darah dan daging menjadi sihat! Biarkan badan saya dikukuhkan dengan cecair penyembuhan. Amin (sebutkan tiga). "

Pada akhir plot anda perlu minum air. Kaedah ini sangat mudah. Untuk mendapatkan kesan itu, anda perlu percaya dengan tulus ikhlas. Terdapat satu lagi pilihan mudah. Anda boleh bercakap tentang penyakit dengan cara berikut: selama seminggu selepas bangun pada waktu pagi, bercakap dengan tangan ke tempat yang sakit:

"Tuhan, memberkati saya, semoga ia berlaku, seiring pagi berjalan dengan jayanya, maka penyakit saya akan dikeluarkan, meterai akan dibubarkan! Perkataan saya kuat! Begitu juga! "

Konspirasi universal

Terdapat juga plot hernia sejagat pada orang dewasa. Dengan pertolongannya, hernia inguinal, vertebral dan umbilical dihilangkan. Ritual ini dari hernia di tulang belakang atau di bahagian lain badan tidak memerlukan persiapan awal dan sebarang alat khas. Adalah penting untuk bersendirian dengan diri sendiri semasa ritual, orang asing tidak seharusnya hadir. Untuk memfokuskan tenaga pada tempat yang sakit, anda perlu berlawanan arah lawan untuk menahan hernia, dan kemudian mengatakan doa:

"Tuhan, saya bercakap dengan anda! Anda akan melihat segala-galanya, tahu dan dapat! Ya, dengar permintaan dan doa saya kepada Anda! Bantu saya menyingkirkan penyakit, biarkan penyakit saya hilang dari badan saya dan jangan sekali-kali kembali! Biarkan kata-kata saya menjadi kenyataan, doa akan membantu, menjadi penyelamat saya! Amen! "

Ulangi doa tiga kali. Penyembuh berjanji bahawa penyakit akan berkurang dalam beberapa hari, rasa sakit akan berhenti, dan meterai akan menjadi lebih kecil.

Konspirasi Hernia Intervertebral

Dengan menggunakan ritual sihir dan solat, ada kemungkinan untuk melawan pelbagai jenis hernia, termasuk intervertebral. Tetapi harus diingat bahawa kaedah seperti ini tidak akan berkesan jika penyakit itu dalam bentuk rumit. Ia juga penting untuk memahami bahawa upacara magis berbeza dari kaedah rawatan yang popular, yang akan tidak berkesan dalam rawatan penyakit ini.

Konspirasi dari hernia tulang belakang mempunyai mesej tenaga yang kuat yang terbentuk apabila gabungan keinginan dan keimanan dengan kekuatan kata-kata dan hasil positif. Dengan ritual ini, tenaga yang dikeluarkan di chakras selepas membersihkan tubuh akan membantu menghilangkan semua negatif, tubuh akan sembuh sendiri, pemadatan akan berlalu.

Tujuh kali berturut-turut, mereka berkata bantuan doa Tuhan atau Bapa kita. Seterusnya, ambil gula dalam kiub, letakkan di tempat yang sakit pada tulang belakang. Kemudian basah dengan air supaya ia cair di belakang. Selepas itu, teks berikut dibaca tujuh kali berturut-turut, bercakap dengan suara yang tenang dan juga:

"Gula, ambil cecair itu, ambil penyakit saya. Saya akan memberikan anda sebahagian daripada daging anda, ambil dengan penyakit anda. Amen (tiga kali). "

Pada akhir ritual, mandi, lap belakang dengan kain yang sebelum ini dibasahi dengan kaldu jeruk hangat. Manipulasi seperti itu dilakukan pada bulan yang semakin meningkat, tiga hari berturut-turut.

Pada cincang api

Untuk menghilangkan simpul dorsal, inguinal atau umbilical, anda boleh menggunakan kon api. Untuk melakukan ini, pada waktu petang, menyalakan lilin, tuangkan air yang disucikan ke dalam mangkuk atau mangkuk kaca kecil, letakkan bekas cemara yang sudah dibasuh ke dalamnya. Untuk menggerakkan jari telunjuk tangan kanan dalam arah lawan arah melalui air, berbisik:

"Seperti kerucut tumbuh pada rempah, pada pain. Ketika saya merobek benjolan ini, biarkan simpul saya di badan, tidak perlu, tidak diinginkan, juga jatuh. Biar dia pergi jauh, tidak kembali kepada saya, tidak sakit, tidak berkembang, tidak risau. Amen. "

Selepas itu, buatkan kompres dengan bantuan air rakit konspirasi. Ritual ini mudah dipelajari, tetapi dengan itu anda dapat dengan cepat menyingkirkan penyakit yang muncul di mana-mana bahagian badan.

Di atas air

Anda boleh membuang mantra pada air yang diambil dari mata air atau sumur:

"Ibu Voditsa, cuci penyakit saya. Tumpukan dari tubuh saya yang sakit, basuh daging dan darah saya, biarkan kata-kata kuat, kuat, penyembuhan. Amen. " Basuh kawasan yang terjejas dengan air, minum tiga sips.

Ritus dalam mandi

Plot dari hernia boleh dilakukan dalam mandi. Hanya untuk ini anda memerlukan penyapu birch. Dengan itu, ia mudah mengocok di sekitar tempat yang sakit, dengan berkata:

"Terdapat pokok birch, tetapi ia menjadi penyapu. Begitu juga penyakit saya. Ia berada di dalam badan saya dan menjadi kosong.

Kemudian anda tidak boleh menggunakan penyapu. Ritual ini boleh diulang, tetapi ingat bahawa dalam mandi panas dengan hernia tidak dapat dikukus.

Sembelit hernia inguinal

Selalunya, pendidikan seperti ini berlaku pada lelaki. Ramai pesakit takut rawatan pembedahan, lebih suka menyingkirkan penyakit itu sendiri. Membantu menghilangkan penyakit ini boleh konspirasi ke hernia pangkal paha. Untuk menghilangkan penyakit ini, anda harus membaca teks sihir khas dengan ketat pada waktu matahari terbenam selama lima hari berturut-turut:

"Tuhan, saya hamba kamu / kamu, saya mengalami penderitaan yang saya sendiri tidak dapat mengatasi. Bantu saya menyingkirkannya, memberi penyembuhan dan kekuatan untuk mengatasi penyakit ini. Biarkan hernia meninggalkan saya. "

Apabila menyatakan teks ini, seseorang harus menumpukan semua tenaganya di tempat yang sakit, memvisualkan kesan kata-kata sihir, bayangkan bagaimana simpulan larut. Ulangi lima kali, lebih baik pada bulan purnama. Juga membaca konspirasi dari hernia inguinal pada lumut, yang sebelum ini diperoleh di hutan:

"Anda membesar di hutan, saya perlu. Sekarang menjadi pembantu saya. Ambil kesakitan saya, ambil jauh. " Throw lumut di bawah pokok.

Menggunakan sabun

Plot hernia yang menggunakan sabun telah digunakan untuk masa yang lama. Untuk upacara yang berjaya, anda perlu membeli sisa kecil terlebih dahulu. Pesakit perlu dibasuh beberapa kali, menyatakan:

"Seperti kotoran mengalir dari badan saya, maka biarkan penyakit saya hilang. Bersama-sama dengan air penyembuhan, biarkan penyakit itu dibersihkan dan pergi tanpa pulang! "

Ulangi semua manipulasi tujuh kali, buang sisa-sisa. Untuk ritual semula memperoleh sisa baru.

Selama sebulan

Dari konspirasi hernia memerlukan keupayaan untuk menggunakan kalendar lunar. Bercakap teks empat kali pada bulan yang semakin meningkat:

"Sebagai bulan baru pergi ke syurga, biarkan hernianya selamanya hilang dari tubuh saya dan tidak kembali. Berikutan bulan baru, yang penuh akan muncul di langit, dan mungkin hernia sepenuhnya hilang sebelum waktu itu. Amen. "

Konspirasi hernia umbilik

Terdapat juga konspirasi untuk hernia umbilical. Konspirasi kuat dari hernia umbi juga dipanggil penghantaran. Untuk menjalankan upacara di rumah, anda perlu membeli lumut sederhana yang tumbuh di mana-mana hutan atau dalam penanaman. Lampirkan sebatang lumut ke kawasan yang sakit, bisikan fitnah sedemikian:

"Saya berjalan melalui hutan, saya jumpa lumut. Di bawahnya, darah saya sakit. Menyerap penyakit saya, membantu menyingkirkan penyakit. "

Pada akhir majlis itu, ambil sekeping lumut ke dalam hutan, letakkan di atas tanah, taburkannya dengan cangkerang telur yang ditumbuk di atas.

Plot bulan

Plot untuk hernia umbilik atau untuk pendidikan di bahagian lain badan dilakukan selama empat hari. Tiga hari pertama bulan harus berkurang, dan hari terakhir harus bulan baru. Dengan konspirasi ini, hernia umbi, tulang belakang dan lain-lain boleh sembuh. Pada waktu malam, buka tetingkap, membaca perkataan untuk bulan itu:

"Kamu adalah badan syurga, kamu adalah maha kuasa! Bantu saya Bulan tua pergi dengan penyakit ini. Biarkan hernia dibubarkan, dan bulan baru dilahirkan semula. Biarlah! "

Pada krim masam

Untuk menghilangkan hernia umbilical pada orang dewasa, yang dipicu oleh pemakaian beban berat, anda boleh menggunakan upacara ini. Di pasaran untuk membeli krim masam buatan sendiri. Tuangkan ke dalam mangkuk, dengan mengatakan teks berikut:

"Tuhan, tolonglah aku, memberkati aku. Saya akan meninggalkan rumah saya, menutup semua pintu di belakang saya. Saya akan menutup semua pintu ke kunci yang kukuh, buang kunci yang jauh. Saya akan berjalan di sepanjang jalan, pergi ke jalan sempit, pergi ke padang yang bersih. Semak subur tumbuh di sana, kucing lemak duduk di atasnya. Mereka semua kelabu. Kucing, kitties, menggerogoti hernia dalam garis putih perut saya. Mana-mana hernia - inguinal, dorsal, oktak, depan, belakang, siku, telur, cephalic. Knot merah, hitam, kuning, putih. Genggam semua knot, didorong oleh saya dan tidak diketahui. Bawa ia, sedikit, supaya tidak ada yang menyakitkan, ia tidak sakit. Begitu juga. Amen. "

Seterusnya, uruskan kawasan yang terjejas dengan krim masam. Dan krim yang tinggal di dalam mangkuk perlu diberi makan kepada kucing.

Doa terhadap hernia

Doa adalah rawatan yang kuat untuk banyak penyakit. Untuk menghilangkan hernia, seseorang yang membaca doa harus menghubungi Saint Artemia atau Panteleimon. Sebelum memulakan rawatan dengan bantuan doa, dianjurkan untuk berdiri di kuil atau di gereja, mengaku dan mengambil persekutuan.

Air suci, lebih baik dibaptis, mencuci kawasan sakit, meminta mental Tuhan dan orang-orang kudus untuk penyembuhan dan bantuan.

Horoskop Cinta yang luar biasa oleh Kerro

Ketahui apabila anda mendapati cinta dan kebahagiaan yang sebenar. Ikuti cadangan Marilyn Kerro dan dalam beberapa minggu anda DIJAMIN untuk mencari pasangan hidup atau kembali percikan dan suka hubungan.

Anda tidak boleh membincangkan horoskop dengan rakan-rakan dan keluarga, kerana anda mengubah jalan yang benar, melanggar jalan yang telah ditakdirkan

Doa untuk hernia inguinal

Bacaan agama: doa dengan hernia inguinal untuk membantu pembaca kami.

Plot hernia pada kanak-kanak dan orang dewasa

Salah satu penyakit yang paling biasa hari ini adalah hernia umbilical. Ubat-ubatan moden mengatasi dengannya, bagaimanapun, sebagai ubat-ubatan rakyat.

Walau bagaimanapun, ada satu perkara - hernia cenderung untuk kembali, tidak kira apa cara digunakan untuk menghapuskannya. Rawatan semula diperlukan, tetapi ini tidak selalu mungkin. Plot hernia umbilical memudahkan untuk menyingkirkan penyakit, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak kecil.

Perubatan moden mengenal pasti beberapa gejala penyakit ini:

 • Muntah;
 • Perlanggaran rantau pusat;
 • Kesakitan abdomen.

Hernia umbilical dipanggil regangan cincin umbilik di bawah pengaruh tekanan intra-abdomen yang kuat pada dinding luar rongga perut. Perkembangan penyakit itu menyebabkan sembelit kekal dan mengangkat berat badan berlebihan. Seringkali hernia berkembang dalam wanita mengandung berusia 30 tahun, atau pada orang yang gemuk.

Dalam kebanyakan kes, penyakit ini berkembang pada bayi baru lahir, wanita baru lahir dan matang.

Selama berabad-abad, ketika ubat tidak tersedia untuk semua orang, dan tahapnya jauh lebih rendah daripada zaman moden, orang percaya pada kekuatan permintaan dan doa. Beralih ke angkatan yang lebih tinggi, orang dapat menyembuhkan sebarang penyakit dengan kata-kata. Maka cara paling berkesan untuk merawat hernia adalah konspirasi dan ubat-ubatan rakyat.

Keselamatan terletak pada bulan

Terlepas dari mana rawatan hernia yang ditetapkan oleh doktor - ubat-ubatan rakyat, ubat-ubatan moden, atau pembedahan - dibenarkan untuk menggunakan plot kuat dari hernia umbilical. Bulan akan menentang penyakit, kerana itu adalah untuknya doa harus dibaca.

Ia harus dibaca 4 kali, tiga daripadanya - ke bulan, dan keempat - ke bulan purnama. Jadi, tiga kali pada malam hari kata-kata konspirasi ditujukan kepada bulan yang semakin meningkat. Pada bulan purnama, anda harus membaca bahagian kedua plot sekali.

Ia perlu membaca plot dengan pemikiran tentang penyakit itu, dan perlu memikirkan tempat penyakit itu berkembang.

Ritus universal terhadap hernia melibatkan pembacaan sehari-hari konspirasi pada pagi dan petang.

Terdapat satu cara yang anda boleh menghilangkan penyakit ini bukan sahaja dalam diri anda, tetapi juga di saudara-mara anda. Untuk melakukan ini, anda mesti membaca teks konspirasi itu, yang menunjukkan dari mana secara khusus ia perlu untuk membuang penyakit itu.

Krim masam juga boleh membantu melawan hernia umbilical, tetapi kaedahnya berkesan jika penyebab penyakitnya adalah angkat berat. Krim masam mula bercakap dengan kata-kata istimewa, kemudian ia merebus tempat meradang. Sisa krim masam diberikan kepada kucing.

Anda juga boleh menggunakan solat harian, yang perlu dibaca selagi penyakit tidak merosot.

Konspirasi akan membantu menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

Selalunya, doktor enggan merawat bayi yang menderita hernia umbi, merujuk kepada usia kecil mereka. Remedi rakyat tidak selalu dapat menyembuhkan anak, dan sering kali mereka dikontraindikasikan kerana kemungkinan reaksi alergi. Ia tetap untuk menjalankan rawatan melalui konspirasi. Jika, bagaimanapun, ubat-ubatan rakyat diterima oleh kanak-kanak, maka ritual itu boleh dilakukan lebih banyak - ia tidak akan menjejaskan rawatan. Pendekatan ini tidak akan menyebabkan sebarang akibat negatif.

Ritual magis yang bertujuan untuk menghilangkan hernia umbilik, hanya untuk membaca doa ke atas bayi. Ia perlu membaca teks pada awal pagi, sementara bayi harus berada di tangan pembaca, maka rawatan itu akan berjaya. Perkataan diucapkan tiga kali, maka anda perlu meludahkan bayi pada pusar dan baca bahagian kedua plot. Pemulihan rakyat untuk penyakit ini akan menjadi cara pencegahan yang terbaik.

Terdapat peraturan untuk melakukan ritual ajaib untuk rawatan kanak-kanak, yang selama berabad-abad telah disampaikan oleh tradisi kaum.

Untuk menjalankan upacara itu hendaklah sama ada keluarga anak (ibu, nenek), atau ahli sihir yang kuat. Adalah penting bahawa orang yang mengerjakan upacara itu, dengan tulus ingin membantu bayi, maka akibatnya tidak akan mempengaruhi siapa pun. Keberkesanan majlis itu sering kali bahawa ibu dengan kekuatannya dan dengan sepenuh hatinya ingin menyembuhkan bayi, apa pun cara dia gunakan untuknya. Melalui pendekatan ini, plot menyerap semua rahmat ibu dan iman dalam penyembuhan.

Plot penyembuhan yang berguna:

Plot dari hernia: komen

Satu komen

Hernia - penyakit yang agak berbahaya. Dan peraturan nombor satu, yang walaupun kanak-kanak tahu: anda tidak boleh mengangkat dan membawa beban. Tetapi suami saya pernah memutuskan untuk menunjukkan kekuatannya kepada kawan-kawannya, dia adalah ahli sukan saya, dia mula mengangkat kereta. Dan dengan itu, memperoleh hernia. Di hospital, kami berhadapan dengan pilihan: sama ada operasi atau merawat diri anda. Dan kemudian saya jumpa konspirasi terhadap penyakit ini. Darling pada mulanya ketawa untuk masa yang lama, tetapi selepas satu jam pujukan dia bersetuju untuk beberapa eksperimen. Selama tiga malam berturut-turut saya membaca doa untuk bulan. Pada mulanya tidak ada peningkatan, tetapi selepas sebulan suami saya berasa lebih baik.

Saya percaya bahawa anda perlu percaya dan semuanya akan berjaya!

Plot hernia pada bayi baru lahir dan orang dewasa - rahsia sihir penyembuh

Sekiranya bukan kerana ketidakupayaan ubat-ubatan yang sangat maju, apabila bukan operasi pembedahan, dia menyembuhkan plot hernia yang kerap, ramai yang tidak percaya dengan kuasa sihir kuno. Lagipun, nenek moyang kita tidak pernah memotong daging untuk menghilangkan hernia pada abdomen, pangkal paha atau belakang. Kepercayaan ikhlas dalam kekuatan penyembuhan perkataan itu, dilaburkan dalam upacara khusus, merawat kedua-dua bayi dan orang dewasa dengan cepat dan boleh dipercayai.

Plot hernia umbi dalam bayi baru lahir

Hati seorang ibu koyak apabila ia tidak dapat menghilangkan siksaan anaknya yang baru lahir dari hernia umbi yang muncul dari ketegangan. Bagaimana anda mahu dengan cepat dan tanpa rasa sakit membantu makhluk yang tidak berdaya ini. Tetapi beberapa orang tahu bahawa dalam keadaan sedemikian, konspirasi mudah hernia pada bayi adalah jauh lebih berkesan daripada urutan yang tidak menyenangkan, pembalut ketat atau operasi.

Merancang hernia pada bayi baru lahir hanya boleh ibu, nenek atau bersama-sama. Kekuatan cinta ibu dan keinginan ikhlas untuk membantu adalah sangat penting dalam ritual, itu adalah tenaga kuat yang dapat memulakan proses penyembuhan. Kata-kata yang digunakan semasa upacara juga penting - tenaga yang dikeluarkan semasa bacaan doa boleh bekerja dengan keajaiban.

Semua upacara dilakukan di bilik tertutup dari orang luar, sebaiknya pada hari-hari naiknya bulan. Sebelum memulakan prosedur, anda perlu membersihkan daging: basuh dengan air mata air, basuh tangan anda, berus gigi anda. Komponen-komponen wajib ritual adalah bumi, lilin terbakar, minyak lampu atau minyak yang disucikan: bumi menyerap negatif dari hernia, lilin membersihkan ruangan dari negatif ini, minyak daerah sekitar pusar dengan minyak, memindahkan energi penyembuhan cinta dan kata-kata.

Pertama, dengan tangan yang hangat, anda perlu melincirkan perut dalam bulatan 12 kali, menggigit hernia ringan dengan gigi anda pada masa yang sama berkata:

Hernia - mengerang, pecah, merawat penyakit.

Kata-kata ini mesti diulang tiga kali dan kemudian meludah di tanah, kemudian menggigit sekali lagi, bercakap, meludah, dan juga kali ketiga. Selepas ini, bayi mesti dilonggarkan dengan ketat, dibuang ke dalam tanah, lilin dipadamkan. Ritual ini diulangi tiga hingga lima hari berturut-turut, idealnya, jika hari terakhir berada pada bulan purnama.

Plot dari hernia inguinal

Yang paling tidak menyenangkan dan bermasalah adalah hernia di pangkal paha, yang mana ubat rasmi boleh dibuang hanya dengan bantuan campur tangan pembedahan. Siapa yang ingin mengalami kesan anestesia umum, masalah tempoh pemulihan, ancaman komplikasi. Oleh itu, banyak penyembuh berjaya dan yang paling penting tidak berbahaya memohon plot hernia di pangkal paha untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Pada waktu matahari terbenam, apabila bulan baru muncul di langit, mereka berdoa selama tiga hari berturut-turut:

Tuhan, tolong, tolong hamba Tuhan (nama) datang, dilahirkan, dibaptis, doa. Bulan baru akan bangkit dan hamba Tuhan (nama) akan mempunyai hernia

Semasa bacaan ia perlu memberi tumpuan kepada semua perhatian, tenaga, iman di tempat yang sakit. Doa dikatakan tujuh kali, tiga kali pada bulan baru, dan keempat kalinya pada bulan purnama.

Terdapat ritual menghantar khas untuk hernia inguinal, tetapi untuk keberkesanannya diperlukan untuk membawa sepotong lumut dari hutan dengan tangan anda sendiri. Moss digunakan di tempat yang sakit dan membaca plot tujuh kali berturut-turut:

Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu yang berlumut, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua kepalanya, menggigit, dan penuh dengannya. Snort kamu, ular, kila, kepada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan kepada hamba Tuhan (nama) untuk menundukkan

Pada waktu subuh, lumut mesti dibawa kembali ke tempat diambil.

Konspirasi dari hernia vertebra

Plot hernia pada orang dewasa, kerana skeptisisme yang sihat manusia moden, bukan tugas mudah sama sekali. Kesukaran terletak pada fakta bahawa upacara magis menggunakan tenaga bukan sahaja cinta, tetapi juga kepercayaan tulus dalam penyembuhan. Dan asal, teks kuno dapat menyebabkan senyuman dan bukannya sikap yang serius.

Masih? Kebanyakan konspirasi mempunyai koleksi kata-kata, bunyi, intonasi yang sempurna dipenuhi dengan kekuatan yang diperlukan. Ini adalah jenis mantra, memaksa badan untuk menolak tenaga negatif dan mengisi kekosongan dengan sihat. Adalah disyorkan untuk membaca plot dari hernia, termasuk tulang belakang, tujuh kali berturut-turut atau lebih, membawa pembacaan kepada automatik, berbunyi di bawah sedar, pengulangan.

Hernia vertebral mula bercakap terutamanya dengan meletakkan sekeping gula di punggung mereka, menjatuhkan setetes air di atasnya - gula perlu dicairkan. Sembilan kali dibaca:

Seperti pasir mengambil tanah, jadi gula hernia adalah menanggalkan ketat, menarik dirinya sendiri. Dari tulang dan saraf, dari kulit dan lemak. Membawa dengan segera, tidak meninggalkan apa-apa. Hamba (nama) menolak simpul, memberikan daging, merobeknya dari belakang. Pinggang, pinggang dan tulang rusuk tulen. Seluruh kulit, tulang dan darah

Selepas majlis itu, adalah dinasihatkan untuk membersihkan bahagian belakang jelatang yang sebelum ini direndam dalam air mendidih. Upacara itu diulang tiga hari berturut-turut semasa turunnya Bulan.

Kuasa penyembuhan doa hernia

Kuasa besar doa dan imej Ortodoks tidak memerlukan pengesahan. Terdapat banyak kes penyembuhan ajaib orang-orang yang benar-benar mempercayai kuasa dan kebaikan Yang Maha Tinggi. Doa untuk Artemy Martyr Agung Antioch, St. Panteleimon, Mazmur ke-90, bekerja dengan kuat, adalah teks-teks ini yang sering digunakan sebagai plot gereja dari hernia.

Sebelum konspirasi gereja, mereka mesti berpuasa, membersihkan daging, mengaku, membersihkan jiwa, berkomunikasi, menerima Roh Kudus. Pembebasan dari pemikiran berdosa mencetuskan mekanisme pembersihan badan, dan pemikiran positif membentuk masa depan.

Air suci, yang mencuci bintik-bintik sakit, juga mempunyai kekuatan penyembuhan, kerana ia dipertanggungjawabkan dengan tenaga ilahi. Berbagai doa dibaca di atas air tersebut, termasuk konspirasi terhadap air dari alkoholisme. Sekiranya anda membasuh dengan air seperti itu atau meminumnya dengan perut kosong, badan dipenuhi dengan tenaga yang bersih, menyembuhkan, mencetuskan proses regenerasi.

Dalam kehidupan kita, perkembangan ilmiah dan teknikal yang luar biasa dan ritual kaum kuno menjadi bahu. Kedua-dua mereka, mempunyai kelebihan, mempunyai kelemahan. Tetapi apa yang menghalang setiap orang memilih tepat penyelesaian yang dia percayai. Hanya kepercayaan yang tulus dalam plot hernia, penyingkiran kerosakan telur, jimat pelindung atau kuasa sebab, sains, perubatan, akan membolehkan tubuh itu sembuh dari sebarang penyakit.

  • Ramalan
  • Konspirasi
  • Rituals
  • Tanda-tanda
  • Mata dan Kerosakan Jahat
  • Amulet
  • Jampi cinta
  • Puncak
  • Numerologi
  • Psikik
  • Astral
  • Mantra
  • Makhluk dan

  Pada hari ini ada perayaan yang banyak, orang minum dan berjalan. Ia dipercayai bahawa ia bukan dosa untuk minum banyak jika sampah penuh. Bukan untuk apa-apa yang mereka katakan: "Saya kotor!". Pada musim sejuk, Nicholas memutuskan untuk berkomplot terhadap alkoholisme. Anda boleh memesan doa untuk kesihatan seorang saudara dengan ketergantungan alkohol. 19 Disember, St. Nicholas membawa hadiah kepada kanak-kanak, dan saudara-mara membaca doa tentang kesihatan mereka.

  Adakah konspirasi hernia membantu?

  Dalam banyak kes, ubat, tidak kira bagaimana membangunkannya, tidak mampu membantu seseorang. Sebagai contoh, penyakit seperti hernia esophagus, umbilical, vertebral (lumbar), tidak selalu sembuh dengan bantuan perubatan tradisional. Dalam kes ini, datang kepada bantuan kaedah alternatif, sebagai contoh, sihir.

  Persatuan Hernia

  Perlu dipertimbangkan dengan serius mengenai keberkesanan kaedah ini. Hakikatnya, sebelum itu, apabila pembedahan, tidak ada, tiada akses kepada organ-organ dalaman dan penyembuh yang hanya dikendalikan oleh ubat-ubatan tradisional. Di rumah, yang paling kerap digunakan plot hernia pada orang dewasa dan kanak-kanak untuk rawatan penyakit. Kami belajar dengan lebih terperinci mengenai kaedah ini.

  Pendapat ubat tradisional mengenai rawatan sihir hernia

  Doktor merawat semua perkara yang tidak boleh dijelaskan oleh logik, kerana alasan ini, pendapat berbeza - bahagian terhadap, bahagian untuk. Rawatan hernia dengan konspirasi tidak selalu disokong oleh ubat rasmi. Kaedah penyembuhan hernia rakyat yang paling biasa digunakan di negara-negara bekas Kesatuan Soviet. Terdapat penjelasan logik untuk ini:

  • Manusia mahu mengelakkan pembedahan dengan segala cara.
  • Sekiranya seseorang tinggal di sebuah kampung atau kampung, dia tidak mempunyai akses kepada doktor yang berkelayakan.
  • Tidak ada keyakinan terhadap ubat secara umum.
  • Konspirasi hernia boleh dianggap sebagai keselamatan sebenar jika seseorang tidak mempunyai wang untuk operasi.

  Terutama saya sering menggunakan plot untuk hernia umbilical pada bayi, kerana ia tidak memerlukan campur tangan pembedahan segera. Sesetengah konspirasi, membaca untuk menghilangkan penyakit, akan mempercepatkan proses rawatan dengan ketara. Walau bagaimanapun, mereka tidak boleh membahayakan kanak-kanak itu. Kami belajar secara terperinci bagaimana untuk melaksanakan rumpun konspirasi hernia umbilical mereka sendiri di rumah.

  Cara bercakap hernia pada bayi yang baru lahir

  Sekiranya kanak-kanak kecil mengalami kesakitan, orang dewasa akan mencari cara yang boleh mengurangkan kesakitan. Kanak-kanak kecil sering mengalami hernia, yang muncul kerana menangis yang berpanjangan. Sudah tentu, ibu ingin membantu kanak-kanak secepat mungkin, sambil mengelakkan campur tangan pembedahan. Hanya sedikit daripada mereka yang tahu tentang kewujudan konspirasi khas terhadap hernia umbilical pada bayi. Dan dia juga boleh menyingkirkan penyakit itu dengan lebih cepat dan lebih baik dan pembalut.

  Ritual ini mempunyai beberapa keganjilan. Sebagai contoh, hanya saudara terdekat anak, iaitu ibu atau nenek, mempunyai hak untuk menjalankannya. Ia adalah tenaga betina yang memainkan peranan utama di sini, kerana terdapat perasaan ibu di dalamnya, yang paling kuat. Ia juga penting perkataan dan perasaan akan dinyatakan.

  Upacara seperti itu mesti dilakukan dalam kerahsiaan yang lengkap, iaitu, dengan cara yang tidak ada yang tahu apa yang anda ingin lakukan, plot hernia umbilik harus tetap diam. Ia juga disyorkan untuk memilih waktu apabila bulan berada dalam fasa pertumbuhan, iaitu, pada bulan yang semakin meningkat.

  Pertama anda perlu menyediakan, untuk ini anda perlu mandi, dan yang terbaik adalah untuk melakukannya dengan air mata air, iaitu, bersih mungkin. Pastikan anda mencuci rambut anda dan berus gigi anda. Selepas itu, cari semua item yang anda perlukan:

  Minyak merawat kawasan hernia umbilik. Ini perlu dilakukan dengan teliti, tepat mengikut arah jam, supaya pergerakan anda tidak membawa ketidakselesaan kepada bayi. Kemudian pasangkan lilin dan gunakan gigi anda untuk menggigit anak lelaki atau perempuan anda dengan ringan untuk hernia pusar. Kemudian katakan kata-kata doa tiga kali:

  "Saya mengernyitkan hernia, saya melepaskan awak. Saya mahu nak awak dan lupa. "

  Apabila plot yang diperlukan untuk hernia diucapkan, anda perlu meludah di dalam periuk bumi, kemudian meletakkan lilin. Ritual mengenai perkara ini dianggap lengkap. Anda harus merangkak bayi anda dan memeluknya dengan ketat. Ulangi upacara untuk 7 malam lagi, pada hari kelapan, hernia harus hilang sepenuhnya.

  Bagaimana untuk menghilangkan hernia inguinal

  Hernia inguinal adalah penyakit yang agak tidak menyenangkan yang sering menyebabkan pesakit berbaring di atas meja ke pakar bedah. Walau bagaimanapun, sangat sedikit orang yang menyukai idea bahawa dia berada di dalam operasi, serta anestesia umum dan semua akibat yang berikutnya. Atas sebab ini, pesakit-pesakit doktor semakin berupaya merawat diri sendiri, iaitu, membaca konspirasi tertentu.

  Untuk menyelamatkan seseorang dari masalah, seseorang mesti membaca solat sihir selama lima hari berturut-turut, yang mesti dibaca dengan ketat pada waktu matahari terbenam. Katakan perkataan seperti berbisik:

  "Saya, hamba (hamba) anda, mempunyai penderitaan yang saya tidak dapat menahan diri saya, membantu saya, sembuh saya dan memberi kekuatan untuk bertahan hidup, biarkan hernia pergi".

  Pada masa apabila anda mengatakan kata-kata ini, anda perlu menghantar semua kuasa dan fikiran ke titik yang sakit. Doa mesti dibaca lima kali berturut-turut. Ia baik jika sekurang-kurangnya sekali jatuh pada bulan purnama, iaitu, pada bulan purnama.

  Merujuk ritual untuk menyingkirkan hernia

  Terdapat satu lagi ritual, yang direka untuk memerangi hernia inguinal, juga dipanggil penghantaran. Ia juga digunakan di bawah nama yang berbeza - plot dari hernia inguinal. Dia sering digunakan dalam amalannya oleh penyembuh Natalia Stepanova. Untuk menjalankannya di rumah, anda memerlukan lumut hijau biasa (Siberia), yang boleh didapati di mana-mana ladang hutan. Adalah penting untuk anda membawa pulang rumah itu, bergantung kepada kejayaan ritual. Apabila sekeping yang dikehendaki ditemui, anda perlu melampirkan lumut ke tempat yang sakit, iaitu, hernia, sambil mengucapkan kata-kata berikut dalam bisikan:

  "Saya mendapati (terdapat) batu, rumput, penuh dengan lumut, darah saya mengalir di bawahnya, tetapi ia sakit. Waspadai saya, tolonglah saya, menyembuhkan penyakit saya. "

  Selepas teks dibaca kali terakhir, anda perlu mengambil lumut itu dan bawanya ke tempat ia diambil. Pada masa yang sama tempat itu harus ditaburi dengan kulit telur, meletakkan kedua tangan pada lumut.

  Menulis doa dari hernia vertebra

  Dengan bantuan sihir, anda boleh menyingkirkan hernia umbilical, dan vertebral. Walau bagaimanapun, ini tidak mungkin dalam semua kes, tetapi hanya apabila penyakit itu bukan jenis rumit. Penyakit yang paling parah berlaku pada lelaki. Di sini adalah penting untuk membezakan rapi ajaib dari kaedah popular yang tidak mungkin berguna dalam keadaan ini. Walaupun ini adalah rawatan lama, ada baiknya mereka menimbulkan keraguan.

  Konspirasi ajaib terhadap hernia vertebral mempunyai mesej tenaga yang timbul dari interaksi keinginan dan kepercayaan pada hasilnya. Teks ini akan membantu membersihkan badan secara keseluruhannya, iaitu mengemas kini chakra dan menghilangkan negatif yang telah terkumpul. Semua ini akan membantu badan untuk menyembuhkan diri sendiri dan hernia umbilik akan hilang.

  Konspirasi tersebut dibaca sekurang-kurangnya tujuh kali berturut-turut, tanpa mengubah kata-kata tersebut, bagaimanapun, tidak ada tempat. Untuk meningkatkan kesan ritual itu, ambil beberapa keping gula sekaligus dan pasangkannya ke tulang belakang, ke tempat yang mengganggu anda. Selepas itu, basahkan tangan dengan air dan sapukan ke belakang supaya gula cair. Selepas itu, mula membaca plot dari hernia:

  "Pasir putih telah menyerap air, jadi anda boleh mengambil penyakit saya. Saya merobek sebahagian daging saya, kerana saya ingin menyembuhkan saya. Bantu saya, Amen, Amen, Amen. "

  Selepas semua perkataan telah dikatakan, mandi, kemudian lap dengan sapu tangan yang dicelup dalam teh herba. Ulangi ritus dua kali lebih banyak, lebih baik pada bulan yang semakin meningkat.

  Doa adalah penolong yang terbaik untuk hernia

  Doa adalah cara yang kuat untuk melawan penyakit, di mana Tuhan sendiri adalah penolong anda. Terdapat banyak contoh kehidupan sebenar apabila orang menyingkirkan pelbagai penyakit hanya dengan doa sahaja. Terdapat beberapa ikon, pengakuan yang mempunyai kekuatan yang paling kuat, mereka ditujukan kepada mereka yang menderita penyakit tertentu. Ini adalah orang-orang kudus seperti Artemy dan, tentu saja, Panteleimon. Kaedah yang sama boleh berkesan dalam penyakit seperti hernia.

  Sebelum beralih kepada perkataan kudus, anda perlu mengambil persekutuan dan mengakui, oleh itu anda boleh dibersihkan dari semua yang telah terkumpul. Adalah penting untuk melakukan ritual yang sama pada akhirnya untuk membersihkan orang yang bercakap. Apabila tidak ada dosa dalam kesedaran, penyakit-penyakit itu akan menjadi lebih cepat dan penyembuhan tidak dapat dielakkan.

  Dengan bantuan air suci, yang anda boleh beli di gereja atau mengambil yang telah disucikan untuk Pembaptisan, anda perlu membasuh tempat hernia. Oleh kerana dalam cairan ini ada sesuatu yang lebih daripada komposisi air biasa, iaitu H2O, tenaga ilahi akan diarahkan tepat di mana ia diperlukan sekarang. Di samping itu, dengan bantuan penggunaan luaran, anda boleh menyingkirkan penyakit tubuh, termasuk hernia, jika anda meminumnya setiap pagi dengan perut kosong, ada peluang untuk menghapuskan ketagihan yang membahayakan - penagihan dadah dan alkohol.

  Plot hernia biasa

  Selalunya hernia berlaku kerana hakikat bahawa seseorang secara tetap mengangkat berat atau pernah mengambil berat seperti itu, yang ternyata terlalu sukar baginya. Kes-kes seperti hernia selepas operasi. Dalam kes sedemikian, konspirasi seterusnya dari hernia umbilik akan datang untuk menyelamatkan. Untuk pelaksanaannya, anda perlu krim masam, yang anda perlukan untuk membeli di pasaran, tanpa mengambil penghantaran dari pembelian. Masukkan produk tenusu yang teruk, yang merupakan hernia setempat, memberi baki haiwan dan dalam apa jua keadaan, jangan buangnya. Apabila krim masam akan digunakan, katakan kata-kata ini:

  "Tuhan, Tuhanku, semoga aku diberkati, semoga damai dan tenang, kemuliaan dan pujian kepada-Mu ada di rumahku selamanya. Semoga tangan anda membantu menyembuhkan badan dan perut saya, saya boleh menjadi sihat (sihat) untuk menjalani hidup saya sendiri dan hidup dengan sukacita. Amen, Amen, Amen. "

  Plot hernia yang kuat perlu dibaca dengan teliti, mengucapkan setiap perkataan dengan makna, meletakkan tenaga maksimum ke dalam setiap huruf. Baca teks lima malam berturut-turut, pada hari keenam anda harus merasa lega. Sekiranya ini tidak berlaku, anda perlu segera berjumpa doktor dan mendapatkan nasihat profesional.

  Fragment percakapan imam Maxim Kaskun

  Fragment percakapan imam Maxim Kaskun

  Petikan dari pertemuan N.V. Levashov dengan pembaca 08.10.11 Tra

  Petikan dari pertemuan N.V. Levashov dengan pembaca 08.10.11 Tra

  Penyembuhan dari hernia!

  Penyembuhan dari hernia!

  Sekarang, apabila perkembangan ubat-ubatan sedang berlangsung dengan pesat, ubat tradisional dan sihir masih dalam permintaan, dan popular. Semua orang memilih kaedah rawatan yang sesuai untuk anda, hanya anda membuat keputusan. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa konspirasi dan gangguan ajaib yang lain hanya akan berfungsi jika anda benar-benar percaya.