Apa konspirasi akan membantu menghilangkan hernia tulang belakang

Perut

Kesakitan belakang, dan terutamanya jika ia berkaitan dengan tulang belakang, sangat menjengkelkan, mengubah rentak harian anda. Plot dari hernia tulang belakang adalah ubat rakyat terbukti untuk menyingkirkan penyakit. Hernia vertebrata boleh dibeli pada sebarang usia, dia tidak akan menyesal sama ada kanak-kanak atau orang dewasa. Selain itu, ia diperoleh dengan lebih mudah daripada yang dirawat.

Plot dari hernia tulang belakang

Bagaimana mengenali ejaan penyakit ini?

Jika lawatan lama kepada doktor tidak memberi perubahan ketara, maka persoalan timbul daripada cara-cara yang tidak konvensional untuk menangani penyakit ini. Rawatan dengan kaedah dan plot orang hernia di tulang belakang dijamin membawa hasil. Sikap psikologi positif semasa ritual akan membawa kesan yang lama ditunggu-tunggu dan memindahkan rawatan jangka panjang dari tanah. Selalunya, mereka menghantar ejaan kepada orang yang bekerja keras yang mempunyai segala keharmonian. Tanda-tanda ejaan kepada anda:

 • menarik kembali sakit belakang dan seluruh bahagian belakang;
 • keletihan dan tidak peduli;
 • amalan umum: demam, mengantuk, pening;
 • mati rasa pada anggota tangan dan kaki, disfungsi penuh atau separa mereka.

Untuk bersekongkol dari hernia vertebra untuk berjaya, perlu mengikuti semua peraturan membaca dan melakukan ritual. Sebagai peraturan, setiap ritus mempunyai perbezaan dan nuansa yang perlu dipertimbangkan. Terdapat beberapa peraturan yang serupa dengan mana-mana ejaan.

 1. Kepercayaan yang jelas terhadap pesakit dalam pemulihannya - faktor ini adalah komponen yang paling penting. Sikap psikologi terhadap yang positif dapat bekerja keajaiban.
 2. Baca konspirasi untuk mengurangkan bulan. Adalah dipercayai bahawa pada hari-hari sedemikian semua kemalangan dan penyakit merosot.
 3. Pesakit harus secara visual mewakili diri mereka yang kuat dan sihat.
 4. Kata-kata konspirasi hendaklah dibaca hanya dalam kalangan orang sempit atau bersendirian, jauh dari mata yang bersuara.
 5. Eja mantra dengan jelas, membuat mesej tenaga untuk mengusir penyakit.
 6. Kata-kata doa perlu diketahui secara hati-hati, agar tidak dikelirukan dan tidak menghentikan upacara

Ada doa penyembuhan yang dibaca melawan rasa sakit dan penyakit: ini adalah kata-katanya:

"Malaikat penjaga, hamba Tuhan Tuhan, kecuali dari kesulitan dari kesakitan. Tutup sayap putih anda, lindungilah dari mata jahat, dan dari ular jahat. Menguatkan semangat saya. Suci, saya percaya pada rahmat anda. Amen. "

Doa untuk dibaca dengan sakit teruk selama lima minit tanpa berhenti.

Penyediaan dan pelaksanaan ritual

Untuk betul membaca dan menyediakan plot dari hernia pada tulang belakang, anda perlu mematuhi peraturan umum. Pertama, anda perlu memutuskan siapa yang akan melaksanakan ritual: anda sendiri atau meminta bantuan daripada Vorozhka. Untuk kesedaran diri majlis hendaklah mengikut peraturan:

 • jangan makan apa-apa sebelum membaca plot;
 • plot harus dibaca dalam suasana hati yang baik;
 • beberapa hari untuk tidak menyalahgunakan alkohol dan tembakau;
 • berpegang kepada puasa;
 • Sediakan sesuatu dalam bentuk duit syiling untuk mengelakkan kesan negatif sihir.

Tempat upacara dan komponennya mesti disediakan terlebih dahulu, supaya dalam kesibukan tidak terlepas beberapa perkara kecil.

Eja dari Vorozhki

Ritual akan melegakan masalah

Sekiranya untuk jangka masa yang panjang anda berjalan dengan penonjolan rantau lumbar intervertebral, maka ia berkuasa untuk membetulkan keadaan. Teruskan tindakan harus segera, kerana protrusions boleh membawa terus ke hernia. Konspirasi yang kuat dari hernia tulang belakang, yang disediakan oleh Natalia Stepanova, akan membantu mengelakkan kekejangan penyakit dan dengan cepat meletakkan anda pada kaki anda. Untuk upacara yang anda perlukan:

 • madu;
 • tudung bulu;
 • popok;
 • mangkuk dengan krim masam.

Penting: upacara itu dijalankan hanya pada bulan yang semakin berkurang. Pada waktu petang sebelum tidur, mereka mengambil periuk madu di tangan mereka dan bercakap kata-kata ini:

"Saya akan menghidupkan wajah saya pada matahari terbit. Saya akan pergi ke padang terbuka. Terdapat pertemuan kucing liar, mereka duduk di bawah semak dan melihat saya. Kucing-kucing, mengetuk penyakit saya dari belakang. Nibble, makan, makan sepenuhnya - jangan biarkan apa-apa. Dari kata-kata ini - sakit hilang, sakit saya hilang. Biarkan ia seperti yang saya katakan. Semoga kuasa datang kepada saya. Amen. "

Masukkan madu pada bahagian bawah, tutup dengan lampin dan balut selendang bulu. Krim masam untuk malam diletakkan di sudut kanan bilik - ia adalah sesuatu untuk roh-roh yang anda minta untuk membantu anda. Ritual diadakan setiap minggu selama dua bulan.

Hantar mantra lain

Konspirasi yang dibuat dari hernia intervertebral dengan air: untuk upacara anda perlu pergi ke sumber air, anda boleh pergi ke sungai atau ke tasik. Seperti yang diketahui oleh semua orang, air merupakan konduktor yang sangat baik dalam perbuatan dan ritual ajaib, di dalamnya anda dapat menyampaikan apa-apa maklumat kepada tubuh.

Pada awal pagi kami pergi ke sumber, meluruskan bahu kami, berkata:

"Ibu Air, memeluk saya."

Kami masuk ke dalam air, secepat mungkin, jika tidak, sekurang-kurangnya ke pinggang atau anda boleh duduk. Bersantai, nikmati. Rasa bagaimana semua bahagian badan bergilir melemah: lengan, kaki, belakang - ketegangan menghalang anda, seolah-olah anda mengapung. Pegang kedudukan di atas air, letakkan tangan dan kakimu, buat sejenis asterisk dan senyap berkata:

"Ambil, air, penyakit saya. Penyembuhan. Basuh semua kotoran dari saya. Isikan saya dengan rahmat dan kekuatan anda. "

Pada musim panas, upacara sedemikian layak dilakukan sepanjang bulan, dan pada kehendaknya, ketiga-tiga.

Satu lagi mantra pada hernia vertebra dilakukan di tempat yang istimewa - ini mandi. Kami memerlukan mandi penyapu baru. Untuk mengeluarkan semua penyakit dari diri kita, kita juga menumbuk diri dengan kata-kata:

"Ah oak boleh bekerja keras. Keluarkan semua penyakit, bawa ke hutan gelap. Seperti penyapu memukul diriku, jadi rasa sakit hilang. Kesakitan tempat itu sendiri tidak dapat dihancurkan ke tanah jauh. Serang kuda kelabu di sana dan tinggalkan saya sendirian. "

Ulangi mantra lima kali, dan pada saat keluar dari bak mandi membakar penyapu, setelah berkata:

"Membakar, penyakit itu, nyalaan merah."

Kutukan pada Perayaan Suci

Adalah dipercayai bahawa ranting willow yang disucikan dituturkan pada Minggu Ahad, dan ia dapat menyembuhkan semua penyakit dengan satu pukulan. Tanyakan kepada orang yang anda sayangi untuk melakukan ritual: memukul anda di belakang dengan pokok anggur yang dipersembahkan dan katakan:

"Willow suci, pertolongan, hamba Allah (nama), membebaskan saya dari penyakit".

Doa apa yang akan membantu hernia vertebrata?

Oleh itu, jika anda memutuskan untuk menyingkirkan penyakit anda dari tubuh dengan bantuan doa, anda tidak perlu Tuhan, tetapi keyakinan diri anda. Tetapi terkadang orang sembuh, mempercayai Tuhan, walaupun pada masa yang sama kepercayaannya digantikan dengan keyakinan pada diri sendiri. Nah, okay, ini semua penceraian lirikal.

Kami membaca dengan kuat dan jelas:

Doa ini sesuai bukan sahaja untuk hernia, tetapi secara amnya dari mana-mana sakit.

Anda juga boleh bercakap tentang penyakitnya. Kami membuat konspirasi pada bulan yang semakin berkurangan. Kami mengambil penyapu ek dan pergi ke bilik mandi. Dalam mandi, dengan mengalahkan diri kita dengan penyapu melalui badan, kita mengucapkan kata-kata ajaib:

Ulang tiga kali.

Terdapat juga upacara dengan air. Kami mengambil musim bunga yang bersih, dan pada hari pertama bulan menurun turun tiga kali lebih banyak perkataan berikut:

Kemudian minum air ini sedikit demi sedikit setiap hari sehingga bulan baru.

Ia bukan doa untuk membaca di sini, tetapi peribahasa untuk diingat! Jenis seperti:

Dan jangan ploshat, semua kuasa dan sumber untuk rawatan pakar berhenti. Malangnya, hernia tidak dapat disembuhkan dengan doa dan iman dalam keajaiban.

Doa adalah mudah dan mudah diingat.

"Tuhan Untuk selama-lamanya, Amen! "

Yang sama yang menjadikan garam menjadi gula. Maafkan saya, tetapi dengan doa anda hanya menanamkan dalam diri anda bahawa lebih mudah untuk anda. Ini adalah cadangan sendiri yang akan memberi sedikit kesan kepada penyakit anda. Rujuk doktor yang baik.

"Pindah, kau malas, jangan bohong, jangan duduk, pergi, kuatkan akhbar itu."

Pergi ke Bubnovsky, mereka akan mengajar di sana.

Tuhan membantu apabila seseorang tidak malas, dan dia tidak menyedari kata-kata orang yang malas. Doa sesuai untuk kesihatan, dan selebihnya adalah pekerjaan orang itu sendiri. Rawatan pesakit luar, selepas iman keajaiban, selepas memperkuat otot-otot perut dan belakang. Rasa ada sesuatu untuk memegang vertebra.

Lay di perut anda, angkat tangan dan kaki anda dan tahan selama 3 minit. boleh, maka otot belakang awak baik. Kami terus mengembangkan hasilnya.

Berbaring di perut anda, berhati-hati, jangan buru-buru, bengkokkan lutut anda, letakkan stoking anda pada diri anda dan luruskan kaki anda pada sudut 45 darjah. Tahan selama 3 minit, jadi semuanya sudah teratur.

Bertujuan untuk itu dan akan berjalan. Sayang sekali, hanya melompat yang bermasalah.

Hernia dari sembahyang tulang belakang serviks

Penerangan terperinci dari beberapa sumber: "hernia dari sembahyang tulang belakang serviks" - dalam jurnal agama mingguan bukan komersial kami.

Prinsip konspirasi dari hernia tulang belakang

Tubuh manusia tertakluk kepada banyak penyakit yang memerlukan rawatan intensif. Sesetengah daripada mereka memerlukan campur tangan pembedahan. Tetapi, seperti yang anda ketahui, ramai di antara kita tidak suka melawat doktor kerana pelbagai sebab, jadi apabila gejala pertama muncul, mereka tidak berlari ke doktor, tetapi cuba mencari penyelesaian kepada masalah mereka di Internet. Seterusnya, kami akan mengambil plot dari hernia tulang belakang dan mengetahui cara melindungi diri anda daripada penyakit tersebut.

Plot dari hernia tulang belakang

Hernia tulang belakang dan jenisnya

Hernia tulang belakang muncul di cakera intervertebral akibat pecah cincin berserabut. Melalui retakan yang terbentuk, bendalir mula mengalir, dan ujung saraf saraf tunjang dipotong. Akibat keseluruhan proses ini, cakera membengkak ke arah yang berbeza, membentuk hernia. Doktor membezakan tiga jenis:

 • bahagian lumbar - sacral - berlaku dalam 80% kes hernia;
 • serviks - jenis hernia yang kurang jarang berlaku, semua yang digunakan didapati dalam kira-kira 19% daripada kes;
 • rantau thorax adalah bentuk paling jarang penyakit ini, dan berlaku di sekitar 1% mangsa.

Ia agak mudah untuk mendapatkan hernia - sekali salah untuk berdiri dengan tiba-tiba, berbalik atau bengkok, dan kemudian masalah ini akan mengatasi anda. Tetapi bagaimana mengenali simptomnya?

 1. Untuk tulang belakang lumbal: sakit di bahagian bawah punggung, yang akan memberikan sama ada pada kaki atau punggung. Ia juga boleh disertai dengan kebas pada kaki.
 2. Untuk kawasan servikal: penampilan sakit kepala, di sendi bahu atau di kawasan leher. Selalunya ada pening, tekanan menjadi tinggi, ada tinnitus yang tidak dapat difahami, jari-jari mati.
 3. Untuk bahagian intervertebral: penampilan kesakitan di dada, yang tidak dirawat dengan ubat jantung.

Cara untuk menangani masalah ini

Mula-mula, waspadalah terhadap masalah ini, sebagai hernia tulang belakang boleh membawa kepada kesihatan yang serius. Terutama berhati-hati jika umur anda berumur lebih dari 30 tahun dan anda melebihi 170 cm, berat badan berlebihan, anda merokok, anda menghadapi tekanan fizikal yang hebat atau sebaliknya - anda tidak bersenam sama sekali, anda mempunyai postur yang tidak baik, anda sentiasa memandu kereta, bertahan serius, jatuh, bertukar, banyak kerja di komputer dan sebagainya. Orang seperti itu lebih mudah terdedah kepada pembentukan hernia. Adakah prophylaxis, latihan ringan, maka bahagian tulang belakang anda akan berada dalam keadaan yang baik.

Tetapi, jika anda masih menghadapi masalah itu, maka anda mempunyai dua pilihan untuk menyelesaikannya.

 1. Minta bantuan perubatan tradisional dan menjalani rawatan yang panjang dan menyakitkan.
 2. Anda boleh menggunakan kaedah lama, tetapi terbukti dan membincangkan kulat intervertebral untuk pemulihan.

Bersedia untuk upacara itu

Dalam rangka konspirasi dari hernia vertebra untuk mempunyai kecekapan maksimum, perlu untuk mempersiapkan diri dengan baik untuk ritual itu sendiri, oleh sebab itu disarankan mengikuti aturan dasar, yang akan dibahas di bawah.

 1. Adalah dinasihatkan untuk membaca plot pada malam mana-mana cuti, contohnya, pada Paskah, Krismas, dan sebagainya. Tetapi, ini bukan prasyarat, tidak seperti yang berikut.
 2. Adalah lebih baik untuk melaksanakan ritual semasa bulan menurun, bukan pada bulan purnama.
 3. Perkara yang paling penting ialah mempercayai apa yang anda lakukan. Semua orang tahu bahawa pemikiran mempunyai keupayaan untuk menjadi kenyataan, maka sangat penting untuk percaya pada plot anda.
 4. Apabila membaca ritual anda, jelas bayangkan anda sudah sihat. Visualisasi merangsang plot dan meningkatkan kesannya.
 5. Sekiranya konspirasi yang dijalankan hanya berkaitan dengan anda, maka anda tidak sepatutnya menceritakannya kepada semua orang, bahkan orang yang rapat. Ini boleh menghalang konspirasi, untuk dijelmakan.

Selepas mengkaji peraturan yang paling penting dan memerhatikan mereka, anda boleh memulakan konspirasi terhadap hernias. Di bawah ini anda ditawarkan konspirasi yang kuat dari hernia tulang belakang dan bukannya satu. Dengan segala kehalusan, masalah anda akan meninggalkan anda dengan cepat dan tanpa rasa sakit.

Ritual mandi

Seperti namanya, plot seperti hernia di tulang belakang perlu dibaca dalam mandi. Untuk melakukan ini, anda hanya memerlukan penyapu mandi yang baru dan tidak digunakan, adalah penting bahawa ia diperbuat daripada cawangan oak. Ritual semacam itu sesuai untuk orang dewasa, dan ia boleh dilakukan sendiri. Untuk memulakan, sudah di dalam bilik mandi, anda perlu menyembur dengan sempurna, kemudian ambil penyapu oak dan mula mengalahkan diri anda. Pada masa yang sama, kata-kata berikut harus dibaca: "Keluarlah, hapus semua penyakit dan kemalangan badan hamba Tuhan (nama anda), ia akan dibuang tanpa tangan dan kaki dari kepala saya. Datang di atas rak dan melompat ke dalam api, membakar penyakit di sana, jangan mengganggu saya, tidak melihat saya, lupa saya. Amen. Amen. Amen. "

Hernia intervertebral mula bercakap tiga kali (berturut-turut), dan pada akhir penyapu anda perlu membakarnya di dalam ketuhar. Adalah dipercayai bahawa seluruh penyakit mendapat penyapu dan terbakar dengan cepat, dengan terang. Hanya anda tidak menganggap bahawa hernia vertebra boleh dikeluarkan dalam satu jam, anda akan melihat perubahan pertama hanya selepas sebulan, dan selepas setengah tahun cuaca buruk akan meninggalkan anda sepenuhnya.

Ritual di atas air

Ritual ini adalah salah satu yang terkuat, menurut nota Stepanova, dan dalam beberapa minggu menghilangkan hernia vertebra. Untuk kesan maksimum, adalah disyorkan untuk menggunakan air gereja atau air dari musim bunga. Sekiranya tidak mungkin untuk mengumpul air tersebut, maka dalam seminggu dan ritus, masukkan sedikit air supaya ia hadir. Ia diadakan pada hari pertama selepas bulan purnama. Bercakap seperti ini:

"Air dibezakan dengan jernih dan ketelusannya. Membantu air dan saya menjadi bersih, telus, menghilangkan yang buruk. Biarkan ia pergi, dan saya akan pergi saya sihat. Hanya anda akan membantu saya, walaupun saya tidak bimbang tentang penyakit saya hari ini dan selama-lamanya. "

Sama seperti dalam versi sebelumnya, ia dibaca tiga kali berturut-turut. Selepas itu, laraskan air untuk sepanjang tempoh bulan yang semakin pudar, dan setiap hari, minum sedikit dari baldi konspirator. Sepanjang masa ini, jangan lupa membaca doa, jenis doa yang anda pilih, di sini tidak penting, "Bapa Kita" akan lakukan.

Pautan ke laman web: http: //gnm.org.ua.

Pautan ke laman web: http: //gnm.org.ua.

Anda bertanggungjawab untuk kesihatan anda dan anda boleh menentukan sendiri bagaimana anda akan dirawat. Sama ada anda pergi ke ubat tradisional atau mendapati ia betul, penggunaan plot hernia intervertebral hanya bergantung kepada anda, jadi pertimbangkan keputusan anda dengan baik. Adalah penting untuk diingati bahawa pertama anda perlu memastikan diagnosis, dan kemudian melakukan apa-apa prosedur rawatan. Tiada siapa yang melarang menggabungkan beberapa pilihan.

Manfaat atau bahaya konspirasi dari sakit belakang

Sikap kepada konspirasi dan doa untuk rawatan pelbagai manifestasi osteochondrosis adalah samar-samar.

Seseorang, bosan dengan kesakitan yang berterusan di tulang belakang, ubat tradisional yang tidak dapat disembuhkan, merayu kepada ahli sihir dan penyembuh dengan harapan, seseorang menghidu menghina, yakin bahawa sejak ubat tidak membantu, maka kata-kata tidak akan berbuat apa-apa.

Jadi ada konspirasi untuk menyingkirkan sakit belakang atau adakah ia satu lagi penipuan?

Apabila penyembuhan perkataan membantu

Plot itu sendiri, supaya bahagian belakang tidak menyakitkan, tidak dapat menyembuhkan cakera intervertebral yang rosak, memulihkan keanjalan tisu tulang rawan.

Tetapi dia boleh, jika dilakukan dengan betul, melegakan kesakitan untuk masa yang lama. Ini tidak selalu mungkin, tetapi hanya jika:

 • Upacara itu dilakukan oleh seorang "ahli sihir" yang telah membantu seorang sahabat atau saudara, atau mungkin cukup dikenal sebagai "ahli silap mata yang kuat".
 • Doa dibacakan oleh orang yang rapat dengan pesakit.
 • Pembacaan teks perubatan secara bebas, dengan tumpuan dan keyakinan dalam kejayaan. Adalah dinasihatkan supaya mematuhi butir-butir tambahan upacara (membaca ke angin atau ke air) - semacam itu membantu menumpukan perhatian dan meningkatkan kemungkinan kejayaan.

Keyakinan penuh terhadap doktor dan keyakinan bahawa doa penyembuhan akan mempunyai kesan penyembuhan, dapat membangunkan pertahanan tubuh, memberikan "push" yang diperlukan untuk tubuh, insentif untuk mengatasi rasa sakit, memastikan kejayaan pemulihan dengan bantuan fisioterapi dan fisioterapi.

Orang yang berminat sama ada mungkin untuk bercakap tentang hernia tulang belakang untuk secara kekal menyingkirkan penyakit ini harus memahami bahawa tidak realistik untuk memulihkan tulang rawan yang rosak.

Anda hanya boleh menghentikan perkembangan proses yang merosakkan, mengurangkan kesakitan dan sebahagiannya memulihkan mobiliti bahagian tulang belakang yang rosak.

Apa yang boleh dibaca

Terdapat banyak konspirasi dari hernia di tulang belakang dan semasa eksaserbasi osteochondrosis. Terdapat perkara biasa, dan ada individu untuk sebahagian bahagian belakang, misalnya, di kawasan serviks.

Dengan bantuan mereka, anda boleh membantu diri anda semasa serangan yang menyakitkan, apabila tidak mungkin untuk segera berjumpa doktor. Untuk bantuan diri atau bantuan kepada orang yang dikasihi, anda boleh membaca teks tersebut.

Dengan lumbago lumbal

Ia mesti dibaca untuk susu atau air, dan kemudian air pesakit dengan cecair ini. Teks juga boleh digunakan apabila leher sakit. Penyembuh berhujah bahawa pelaksanaan ritus yang betul dapat menghilangkan rasa sakit di belakang.

Sekiranya cakera rosak

Ada beberapa teks perubatan yang menceritakan cara memulakan hernia vertebra pada orang dewasa. Sebagai contoh, konspirasi dengan bulan (cari pautan ini)

Ia perlu membaca kepada bulan yang semakin berkurangan, secara beransur-ansur membayangkan bagaimana tulang rawan rosak disembuhkan.

Penyembuh folk percaya bahawa dengan cara ini anda boleh bercakap bukan sahaja dari servikal atau hernia lain - kaedah ini mampu menangani hampir semua masalah tulang belakang, anda hanya perlu melakukan ritual ini selama beberapa minggu.

Rayuan kepada penyembuh atau sembahyang penyembuhan diri dapat membawa kelegaan yang signifikan, terutama semasa serangan yang menyakitkan.

Tetapi walaupun teknik ini membantu, anda tidak boleh bergantung hanya pada itu, mengabaikan gimnastik perubatan dan cadangan doktor - ini hanya boleh mencederakan diri sendiri, memburukkan lagi keadaan penyakit, terutamanya semasa keterpurukan.

Dengan cara ini, kini anda boleh mendapatkan secara percuma e-buku dan kursus yang akan membantu anda meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan anda.

>> KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN KATALOGI BAHAN PERCUMA> KLIK DI SINI DAN MENGENAI PROGRAM SAYA

Penafian

Maklumat dalam artikel tersebut semata-mata bertujuan untuk maklumat umum dan tidak boleh digunakan untuk diagnosis diri masalah kesihatan atau untuk tujuan perubatan. Artikel ini bukan pengganti nasihat perubatan dari doktor (pakar neurologi, ahli terapi). Sila berunding dengan doktor terlebih dahulu untuk mengetahui dengan tepat punca masalah kesihatan anda.

Adakah anda suka? Kemudian kajian bahan-bahan ini juga:

Saya akan sangat berterima kasih kepada anda jika anda mengklik salah satu butang

dan kongsi bahan ini dengan rakan-rakan anda

Pembantu Alexandra

Dapatkan pelajaran mengenai rawatan osteochondrosis secara PERCUMA!

Selamat tinggal pelawat!

Terima kasih kerana melawat kami!

Beberapa teks tambahan di sini. lorem ipsum.

Bagaimana untuk bercakap hernia vertebra

Ia berlaku bahawa perubatan moden dengan semua inovasi dan teknologi tidak dapat menyelesaikan masalah penyakit tulang belakang. Dan kadang-kadang penyelesaian ini tidak suka pesakit. Kemudian kaedah yang tidak konvensional datang untuk menyelamatkan. Konspirasi dari hernia vertebra boleh melegakan kesakitan dan melegakan lesi patologi. Perkara utama ialah mengetahui peraturan ritual sedemikian.

Peraturan konspirasi

Untuk prosedur sedemikian untuk membawa kesan yang diingini dan menghilangkan siksaan yang membawa hernia vertebra, anda mesti mengikuti beberapa peraturan:

 • Ritual hernia dilakukan semasa turunnya bulan. Ia adalah tempoh ini yang menyembuhkan penyakit tersebut.
 • Apabila plot hernia atau doa diucapkan, adalah perlu untuk memvisualisasikan hasilnya. Bayangkan bagaimana hernia menyelesaikan dan hilang dari ruang tulang belakang.
 • Perkataan diucapkan dengan suara yang rendah. Anda boleh sedikit mengubah timbre semulajadi anda.
 • Sekiranya anda tidak percaya dengan kekuatan anda sendiri, anda boleh menyewa perkhidmatan orang-orang yang kaedah rawatannya tidak menghairankan dan tidak dapat difahami. Walau bagaimanapun, dalam kes ini, anda perlu berhati-hati dan hanya menghubungi orang yang dipercayai, tentang siapa ada maklum balas dan cadangan positif.
 • Untuk berdoa untuk membawa buah-buahan yang diingini, anda perlu percaya kepadanya dan dengan kekuatan anda sendiri.

Anda boleh mempersiapkan diri untuk ritual sedemikian lama atau membuat keputusan mengenai pelaksanaannya dengan serta-merta. Perkara utama adalah merasakan bahawa sekarang anda boleh mencapai dengan bantuan konspirasi hasil yang dikehendaki.

Penerangan mengenai ritual

Hasil terbaik dapat dicapai dengan melakukan ritual di dalam mandi yang dipanaskan. Kesannya akan menguatkan penyapu ek. Mereka memukul belakang sakit, sambil mengucapkan kata-kata berikut:

Penyakit, penderitaan saya!

Singkirkan saya tanpa kaki

Tarik saya tanpa senjata

Singkirkan saya tanpa kepala

Ya di rak mandi,

Di dalam sebuah dapur panas, dalam api ganas,

Dan saya, hamba Allah (nama), jangan sentuh.

Jadilah kata saya lebih panas dari api, lebih terang daripada matahari, lebih keras daripada batu, lebih tajam daripada bulat keluli!

Dari sekarang dan yang akan datang, biarlah!

Setelah prosedur selesai, sapu dibuang ke dalam ketuhar dan keluar dari bilik mandi tanpa berputar.

Untuk menjalankan prosedur sedemikian hendaklah tiga kali. Walau bagaimanapun, keputusan positif pertama akan muncul dalam masa seminggu selepas sesi pertama. Kerana kenyataan bahawa semasa eksaserbasi hernia, prosedur sedemikian boleh membawa kepada sindrom kesakitan yang teruk dan pembedahan kecemasan, mereka harus dilakukan hanya 2-3 minggu setelah keadaan hernia diperburuk.

Jika anda melawat mandi pada waktu yang sesuai tidak berfungsi, maka ada ritual lain yang dapat menghilangkan hernia vertebra tanpa pembedahan dan ubat.

Anda boleh menggunakan resipi berikut. Ambil krim masam dan katakan teks berikut:

Saya akan menghadapi pada waktu matahari terbit

Saya akan keluar dari pintu rumah, dari halaman - pintu masuk.

Saya menutup pintu di belakang saya, mengunci pintu,

Saya tidak mengambil kunci saya dengan saya dalam perjalanan.

Saya berjalan kaki sayang, saya akan mematikan jalan ke jalan, saya akan mematikan jalan ke padang yang bersih.

Di sana saya lihat 7 semak, di bawah semak 7 kucing, semua kucing berwarna kelabu,

dan di bawah belukar ketujuh adalah kucing hitam.

Cat-cat, ekor hitam, hamba vygryzi Tuhan (nama) semua hernia!

Zaesh, zagryzi, supaya tidak menggigit, tidak terluka dari jam ini, dengan perintah tegas saya, dengan konspirasi saya.

Jadilah kata saya lebih panas dari api, lebih terang daripada matahari, lebih keras daripada batu, lebih tajam daripada bulat keluli!

Sejak itu dan kepada zaman dan selama-lamanya.

Kebenaran adalah sungai! Amen!

Kemudian, anda perlu mencairkan krim masam ini di kawasan yang sakit belakang, dan kemudian memberikannya kepada kucing atau kucing.

Prosedur ini dijalankan tiga malam berturut-turut. Sekiranya semua peraturan diikuti, dalam beberapa bulan tidak ada jejak hernia vertebra.

Dan satu lagi ritus yang lebih berkesan, yang perlu diadakan lewat petang, sebelum tidur. Ambil bar sabun dan gerakkannya ke hernia dengan arah mengikut arah jam. Dalam kes ini, anda perlu mengatakan kata-kata ini:

Air berlari, dibasuh pantai putih, batu tajam, membawa pasir.

Seperti sabun ini dibersihkan, begitu juga hernia saya mencuci.

Seperti air di sungai yang bocor, dan hernia dari badan saya bocor.

Apabila matahari merah terbenam dan bulan yang jelas meningkat, kesakitan saya akan berlalu.

Kemudian pada sekeping sabun yang tinggal mengatakan kata-kata ini:

Selepas berakhirnya upacara ini, sekeping sabun yang tersisa dibuang ke dalam sungai dengan kata-kata:

Ibu Voditsa! Ambil bersama sabun ini semua penyakit dan penyakit saya, tetapi berikan saya kesihatan dari sekarang dan selama-lamanya. Kebenaran adalah sungai! Amen!

Keberkesanan teknik ini

Dengan pelaksanaan semua saranan yang sepatutnya, dan yang paling penting - dengan kepercayaan yang tak tergoyahkan dalam hasil positif rawatan - menyingkirkan hernia vertebrata dengan bantuan konspirasi berlaku agak cepat. Pelepasan diperhatikan pada hari pertama selepas upacara pertama. Dan dalam masa setengah tahun akan mungkin untuk melupakan hernia tulang belakang selama-lamanya.

Amalan menunjukkan bahawa dengan bantuan konspirasi yang kuat, anda juga dapat menghilangkan hernia besar. Operasi ini tidak selalu dapat membawa kepada keputusan positif yang berkekalan, yang menunjukkan kaedah rawatan yang tidak konvensional. Tidak hairanlah teknik ini telah digunakan selama bertahun-tahun.

Perkara utama yang perlu diingat adalah bahawa tenaga semesta sememangnya membantu mereka yang memerlukan pertolongannya dan tidak meragui kuasa dan kebijaksanaannya.

Artikel ini tiada komen lagi. Jadilah yang pertama memberi komen.

Semakin tepat anda mengikuti rejim rehat yang disyorkan oleh doktor anda, diet dan ubat yang ketat, lebih cepat dan lebih mudah pemulihan pasca operasi anda.

Rawatan hernia tulang belakang dengan ubat-ubatan rakyat Latihan pemulihan

Rawatan cakera herniated dengan caripazim atau papain boleh menyebabkan reaksi alahan pada pesakit dengan kepekaan meningkat. Mungkin rupa gatal-gatal, demam. Dalam kes ini, penggunaan ubat antihistamin disyorkan.

Oleh kerana tidak ada jari nama,

Jadi dalam tubuh saya tidak ada ruang untuk penyakit!

Saya membiarkan kamu pergi, masalah saya, di sana,

Di mana untuk angin adalah pintu ganas.

Anda, sakit, turun dengan saya

Dan pergi ke angin liar.

Terbang ke pintu berangin,

Hidup-ada di sana

Di rumah tinggi, di menara tinggi.

Anda tinggal di rumah angin,

Dan bagi saya, (nama), untuk hidup tanpa anda - jangan cedera.

Amen. Amen. Amen.

Beri saya kembali kuasa saya.

Saya menggali kamu, saya kehilangan kekuatan saya di padang.

Bumi telah meningkatkan kekuatan saya,

Jadi biarkan dia memberikannya kembali kepada saya!

Setelah berkata demikian, tambah perkataan lain -

"Selamat tinggal" dan segera pulang.

Orang yang melakukan ini tidak pernah letih dan tidak sakit.

3 sudu besar. sudu lada merah

100 g minyak bunga matahari

2 sdt mustard segar

ekstrak propolis pada alkohol (beli di farmasi)

Campurkan dengan baik dan pelincir bintik-bintik sakit. Letakkan beg plastik pada kaki dan kaus kaki anda di atas. Dalam beberapa hari anda akan lupa bahawa kaki anda terluka.

Fajar petang Maritsa, bintang bintang yang jelas,

Pergi ke syurga dari saya

Hamba Tuhan (nama), datanglah.

Seperti anda, subuh Maritsa, anda tidak mencium kaki anda,

Bagaimana anda, bintang bintang

Tidakkah anda tahu mereka

Jadi saya boleh

Mengenai penyakitnya di kaki lupa.

Sekarang, selama-lamanya dan selama-lamanya.

Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus. Amen.

Bersetuju dengan orang yang akan merayakan hari kesembilan untuk menyebut orang yang mati. Biarkan mereka memberikan roti dan garam dari meja peringatan. Garam roti dengan garam ini dan, sebelum anda makan roti, katakan ini:

Seperti roti ini dan garam ini (nama si mati)

Jangan makan sekali lagi

Jadi dari saya, dengan kakiku,

Setiap ejaan akan hilang selama-lamanya.

Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus.

Sekarang, selama-lamanya dan selama-lamanya. Amen.

Anda pasti akan pulih, tetapi tidak ada yang perlu mengatakan bagaimana anda telah sembuh sendiri, kalau tidak mantera itu boleh kembali.

Jajahan hernia konspirasi doa

Kata-kata yang ajaib: doa adalah plot hernia tulang belakang dalam keterangan penuh dari semua sumber yang kami dapati.

Apa konspirasi akan membantu menghilangkan hernia tulang belakang

Kesakitan belakang, dan terutamanya jika ia berkaitan dengan tulang belakang, sangat menjengkelkan, mengubah rentak harian anda. Plot dari hernia tulang belakang adalah ubat rakyat terbukti untuk menyingkirkan penyakit. Hernia vertebrata boleh dibeli pada sebarang usia, dia tidak akan menyesal sama ada kanak-kanak atau orang dewasa. Selain itu, ia diperoleh dengan lebih mudah daripada yang dirawat.

Plot dari hernia tulang belakang

Bagaimana mengenali ejaan penyakit ini?

Jika lawatan lama kepada doktor tidak memberi perubahan ketara, maka persoalan timbul daripada cara-cara yang tidak konvensional untuk menangani penyakit ini. Rawatan dengan kaedah dan plot orang hernia di tulang belakang dijamin membawa hasil. Sikap psikologi positif semasa ritual akan membawa kesan yang lama ditunggu-tunggu dan memindahkan rawatan jangka panjang dari tanah. Selalunya, mereka menghantar ejaan kepada orang yang bekerja keras yang mempunyai segala keharmonian. Tanda-tanda ejaan kepada anda:

 • menarik kembali sakit belakang dan seluruh bahagian belakang;
 • keletihan dan tidak peduli;
 • amalan umum: demam, mengantuk, pening;
 • mati rasa pada anggota tangan dan kaki, disfungsi penuh atau separa mereka.

Untuk bersekongkol dari hernia vertebra untuk berjaya, perlu mengikuti semua peraturan membaca dan melakukan ritual. Sebagai peraturan, setiap ritus mempunyai perbezaan dan nuansa yang perlu dipertimbangkan. Terdapat beberapa peraturan yang serupa dengan mana-mana ejaan.

 1. Kepercayaan yang jelas terhadap pesakit dalam pemulihannya - faktor ini adalah komponen yang paling penting. Sikap psikologi terhadap yang positif dapat bekerja keajaiban.
 2. Baca konspirasi untuk mengurangkan bulan. Adalah dipercayai bahawa pada hari-hari sedemikian semua kemalangan dan penyakit merosot.
 3. Pesakit harus secara visual mewakili diri mereka yang kuat dan sihat.
 4. Kata-kata konspirasi hendaklah dibaca hanya dalam kalangan orang sempit atau bersendirian, jauh dari mata yang bersuara.
 5. Eja mantra dengan jelas, membuat mesej tenaga untuk mengusir penyakit.
 6. Kata-kata doa perlu diketahui secara hati-hati, agar tidak dikelirukan dan tidak menghentikan upacara

Ada doa penyembuhan yang dibaca melawan rasa sakit dan penyakit: ini adalah kata-katanya:

"Malaikat penjaga, hamba Tuhan Tuhan, kecuali dari kesulitan dari kesakitan. Tutup sayap putih anda, lindungilah dari mata jahat, dan dari ular jahat. Menguatkan semangat saya. Suci, saya percaya pada rahmat anda. Amen. "

Doa untuk dibaca dengan sakit teruk selama lima minit tanpa berhenti.

Penyediaan dan pelaksanaan ritual

Untuk betul membaca dan menyediakan plot dari hernia pada tulang belakang, anda perlu mematuhi peraturan umum. Pertama, anda perlu memutuskan siapa yang akan melaksanakan ritual: anda sendiri atau meminta bantuan daripada Vorozhka. Untuk kesedaran diri majlis hendaklah mengikut peraturan:

 • jangan makan apa-apa sebelum membaca plot;
 • plot harus dibaca dalam suasana hati yang baik;
 • beberapa hari untuk tidak menyalahgunakan alkohol dan tembakau;
 • berpegang kepada puasa;
 • Sediakan sesuatu dalam bentuk duit syiling untuk mengelakkan kesan negatif sihir.

Tempat upacara dan komponennya mesti disediakan terlebih dahulu, supaya dalam kesibukan tidak terlepas beberapa perkara kecil.

Eja dari Vorozhki

Ritual akan melegakan masalah

Sekiranya untuk jangka masa yang panjang anda berjalan dengan penonjolan rantau lumbar intervertebral, maka ia berkuasa untuk membetulkan keadaan. Teruskan tindakan harus segera, kerana protrusions boleh membawa terus ke hernia. Konspirasi yang kuat dari hernia tulang belakang, yang disediakan oleh Natalia Stepanova, akan membantu mengelakkan kekejangan penyakit dan dengan cepat meletakkan anda pada kaki anda. Untuk upacara yang anda perlukan:

Penting: upacara itu dijalankan hanya pada bulan yang semakin berkurang. Pada waktu petang sebelum tidur, mereka mengambil periuk madu di tangan mereka dan bercakap kata-kata ini:

"Saya akan menghidupkan wajah saya pada matahari terbit. Saya akan pergi ke padang terbuka. Terdapat pertemuan kucing liar, mereka duduk di bawah semak dan melihat saya. Kucing-kucing, mengetuk penyakit saya dari belakang. Nibble, makan, makan sepenuhnya - jangan biarkan apa-apa. Dari kata-kata ini - sakit hilang, sakit saya hilang. Biarkan ia seperti yang saya katakan. Semoga kuasa datang kepada saya. Amen. "

Masukkan madu pada bahagian bawah, tutup dengan lampin dan balut selendang bulu. Krim masam untuk malam diletakkan di sudut kanan bilik - ia adalah sesuatu untuk roh-roh yang anda minta untuk membantu anda. Ritual diadakan setiap minggu selama dua bulan.

Hantar mantra lain

Konspirasi yang dibuat dari hernia intervertebral dengan air: untuk upacara anda perlu pergi ke sumber air, anda boleh pergi ke sungai atau ke tasik. Seperti yang diketahui oleh semua orang, air merupakan konduktor yang sangat baik dalam perbuatan dan ritual ajaib, di dalamnya anda dapat menyampaikan apa-apa maklumat kepada tubuh.

Pada awal pagi kami pergi ke sumber, meluruskan bahu kami, berkata:

"Ibu Air, memeluk saya."

Kami masuk ke dalam air, secepat mungkin, jika tidak, sekurang-kurangnya ke pinggang atau anda boleh duduk. Bersantai, nikmati. Rasa bagaimana semua bahagian badan bergilir melemah: lengan, kaki, belakang - ketegangan menghalang anda, seolah-olah anda mengapung. Pegang kedudukan di atas air, letakkan tangan dan kakimu, buat sejenis asterisk dan senyap berkata:

"Ambil, air, penyakit saya. Penyembuhan. Basuh semua kotoran dari saya. Isikan saya dengan rahmat dan kekuatan anda. "

Pada musim panas, upacara sedemikian layak dilakukan sepanjang bulan, dan pada kehendaknya, ketiga-tiga.

Satu lagi mantra pada hernia vertebra dilakukan di tempat yang istimewa - ini mandi. Kami memerlukan mandi penyapu baru. Untuk mengeluarkan semua penyakit dari diri kita, kita juga menumbuk diri dengan kata-kata:

"Ah oak boleh bekerja keras. Keluarkan semua penyakit, bawa ke hutan gelap. Seperti penyapu memukul diriku, jadi rasa sakit hilang. Kesakitan tempat itu sendiri tidak dapat dihancurkan ke tanah jauh. Serang kuda kelabu di sana dan tinggalkan saya sendirian. "

Ulangi mantra lima kali, dan pada saat keluar dari bak mandi membakar penyapu, setelah berkata:

"Membakar, penyakit itu, nyalaan merah."

Kutukan pada Perayaan Suci

Adalah dipercayai bahawa ranting willow yang disucikan dituturkan pada Minggu Ahad, dan ia dapat menyembuhkan semua penyakit dengan satu pukulan. Tanyakan kepada orang yang anda sayangi untuk melakukan ritual: memukul anda di belakang dengan pokok anggur yang dipersembahkan dan katakan:

"Willow suci, pertolongan, hamba Allah (nama), membebaskan saya dari penyakit".

Secara langsung pada Paskah mereka menghadiri kuil Tuhan, berdoa untuk keselamatan jiwa dan kesihatan tubuh. Mereka meminta bantuan Tuhan untuk menanggulangi penyakit itu. Kata-kata doa penukaran:

"Tuhan yang maha pengasih, kamu telah bangkit. Biarkan kekuasaan kamu di bumi dan di surga. Kasihanilah aku, hambamu, sebab aku berdosa. Menyembuhkan penderitaan saya. Dengan nama triniti suci, belas kasihan. "

Kesimpulannya

Masalah penyakit seperti hernia, terdapat banyak tahun dan mempunyai banyak cara untuk bertarung. Mana yang benar adalah terpulang kepada anda. Perlu diingatkan bahawa sebarang gangguan ajaib dengan nasib anda tidak akan dihukum.

Sekiranya anda dikutuk dengan penyakit ini, mengikut peraturan mudah, anda pasti akan menjadi lebih baik, dan orang yang bercakap dengan anda akan membayar harga. Jangan takut menggunakan sihir putih: tidak ada yang pernah menjadi sakit dari doa yang baik, tetapi sebaliknya, rawatan itu lebih cepat.

Prinsip konspirasi dari hernia tulang belakang

Tubuh manusia tertakluk kepada banyak penyakit yang memerlukan rawatan intensif. Sesetengah daripada mereka memerlukan campur tangan pembedahan. Tetapi, seperti yang anda ketahui, ramai di antara kita tidak suka melawat doktor kerana pelbagai sebab, jadi apabila gejala pertama muncul, mereka tidak berlari ke doktor, tetapi cuba mencari penyelesaian kepada masalah mereka di Internet. Seterusnya, kami akan mengambil plot dari hernia tulang belakang dan mengetahui cara melindungi diri anda daripada penyakit tersebut.

Plot dari hernia tulang belakang

Hernia tulang belakang dan jenisnya

Hernia tulang belakang muncul di cakera intervertebral akibat pecah cincin berserabut. Melalui retakan yang terbentuk, bendalir mula mengalir, dan ujung saraf saraf tunjang dipotong. Akibat keseluruhan proses ini, cakera membengkak ke arah yang berbeza, membentuk hernia. Doktor membezakan tiga jenis:

 • bahagian lumbar - sacral - berlaku dalam 80% kes hernia;
 • serviks - jenis hernia yang kurang jarang berlaku, semua yang digunakan didapati dalam kira-kira 19% daripada kes;
 • rantau thorax adalah bentuk paling jarang penyakit ini, dan berlaku di sekitar 1% mangsa.

Ia agak mudah untuk mendapatkan hernia - sekali salah untuk berdiri dengan tiba-tiba, berbalik atau bengkok, dan kemudian masalah ini akan mengatasi anda. Tetapi bagaimana mengenali simptomnya?

 1. Untuk tulang belakang lumbal: sakit di bahagian bawah punggung, yang akan memberikan sama ada pada kaki atau punggung. Ia juga boleh disertai dengan kebas pada kaki.
 2. Untuk kawasan servikal: penampilan sakit kepala, di sendi bahu atau di kawasan leher. Selalunya ada pening, tekanan menjadi tinggi, ada tinnitus yang tidak dapat difahami, jari-jari mati.
 3. Untuk bahagian intervertebral: penampilan kesakitan di dada, yang tidak dirawat dengan ubat jantung.

Cara untuk menangani masalah ini

Mula-mula, waspadalah terhadap masalah ini, sebagai hernia tulang belakang boleh membawa kepada kesihatan yang serius. Terutama berhati-hati jika umur anda berumur lebih dari 30 tahun dan anda melebihi 170 cm, berat badan berlebihan, anda merokok, anda menghadapi tekanan fizikal yang hebat atau sebaliknya - anda tidak bersenam sama sekali, anda mempunyai postur yang tidak baik, anda sentiasa memandu kereta, bertahan serius, jatuh, bertukar, banyak kerja di komputer dan sebagainya. Orang seperti itu lebih mudah terdedah kepada pembentukan hernia. Adakah prophylaxis, latihan ringan, maka bahagian tulang belakang anda akan berada dalam keadaan yang baik.

Tetapi, jika anda masih menghadapi masalah itu, maka anda mempunyai dua pilihan untuk menyelesaikannya.

 1. Minta bantuan perubatan tradisional dan menjalani rawatan yang panjang dan menyakitkan.
 2. Anda boleh menggunakan kaedah lama, tetapi terbukti dan membincangkan kulat intervertebral untuk pemulihan.

Bersedia untuk upacara itu

Dalam rangka konspirasi dari hernia vertebra untuk mempunyai kecekapan maksimum, perlu untuk mempersiapkan diri dengan baik untuk ritual itu sendiri, oleh sebab itu disarankan mengikuti aturan dasar, yang akan dibahas di bawah.

 1. Adalah dinasihatkan untuk membaca plot pada malam mana-mana cuti, contohnya, pada Paskah, Krismas, dan sebagainya. Tetapi, ini bukan prasyarat, tidak seperti yang berikut.
 2. Adalah lebih baik untuk melaksanakan ritual semasa bulan menurun, bukan pada bulan purnama.
 3. Perkara yang paling penting ialah mempercayai apa yang anda lakukan. Semua orang tahu bahawa pemikiran mempunyai keupayaan untuk menjadi kenyataan, maka sangat penting untuk percaya pada plot anda.
 4. Apabila membaca ritual anda, jelas bayangkan anda sudah sihat. Visualisasi merangsang plot dan meningkatkan kesannya.
 5. Sekiranya konspirasi yang dijalankan hanya berkaitan dengan anda, maka anda tidak sepatutnya menceritakannya kepada semua orang, bahkan orang yang rapat. Ini boleh menghalang konspirasi, untuk dijelmakan.

Selepas mengkaji peraturan yang paling penting dan memerhatikan mereka, anda boleh memulakan konspirasi terhadap hernias. Di bawah ini anda ditawarkan konspirasi yang kuat dari hernia tulang belakang dan bukannya satu. Dengan segala kehalusan, masalah anda akan meninggalkan anda dengan cepat dan tanpa rasa sakit.

Ritual mandi

Seperti namanya, plot seperti hernia di tulang belakang perlu dibaca dalam mandi. Untuk melakukan ini, anda hanya memerlukan penyapu mandi yang baru dan tidak digunakan, adalah penting bahawa ia diperbuat daripada cawangan oak. Ritual semacam itu sesuai untuk orang dewasa, dan ia boleh dilakukan sendiri. Untuk memulakan, sudah di dalam bilik mandi, anda perlu menyembur dengan sempurna, kemudian ambil penyapu oak dan mula mengalahkan diri anda. Pada masa yang sama, kata-kata berikut harus dibaca: "Keluarlah, hapus semua penyakit dan kemalangan badan hamba Tuhan (nama anda), ia akan dibuang tanpa tangan dan kaki dari kepala saya. Datang di atas rak dan melompat ke dalam api, membakar penyakit di sana, jangan mengganggu saya, tidak melihat saya, lupa saya. Amen. Amen. Amen. "

Hernia intervertebral mula bercakap tiga kali (berturut-turut), dan pada akhir penyapu anda perlu membakarnya di dalam ketuhar. Adalah dipercayai bahawa seluruh penyakit mendapat penyapu dan terbakar dengan cepat, dengan terang. Hanya anda tidak menganggap bahawa hernia vertebra boleh dikeluarkan dalam satu jam, anda akan melihat perubahan pertama hanya selepas sebulan, dan selepas setengah tahun cuaca buruk akan meninggalkan anda sepenuhnya.

Ritual di atas air

Ritual ini adalah salah satu yang terkuat, menurut nota Stepanova, dan dalam beberapa minggu menghilangkan hernia vertebra. Untuk kesan maksimum, adalah disyorkan untuk menggunakan air gereja atau air dari musim bunga. Sekiranya tidak mungkin untuk mengumpul air tersebut, maka dalam seminggu dan ritus, masukkan sedikit air supaya ia hadir. Ia diadakan pada hari pertama selepas bulan purnama. Bercakap seperti ini:

"Air dibezakan dengan jernih dan ketelusannya. Membantu air dan saya menjadi bersih, telus, menghilangkan yang buruk. Biarkan ia pergi, dan saya akan pergi saya sihat. Hanya anda akan membantu saya, walaupun saya tidak bimbang tentang penyakit saya hari ini dan selama-lamanya. "

Sama seperti dalam versi sebelumnya, ia dibaca tiga kali berturut-turut. Selepas itu, laraskan air untuk sepanjang tempoh bulan yang semakin pudar, dan setiap hari, minum sedikit dari baldi konspirator. Sepanjang masa ini, jangan lupa membaca doa, jenis doa yang anda pilih, di sini tidak penting, "Bapa Kita" akan lakukan.

Pautan ke laman web: http: //gnm.org.ua.

Pautan ke laman web: http: //gnm.org.ua.

Anda bertanggungjawab untuk kesihatan anda dan anda boleh menentukan sendiri bagaimana anda akan dirawat. Sama ada anda pergi ke ubat tradisional atau mendapati ia betul, penggunaan plot hernia intervertebral hanya bergantung kepada anda, jadi pertimbangkan keputusan anda dengan baik. Adalah penting untuk diingati bahawa pertama anda perlu memastikan diagnosis, dan kemudian melakukan apa-apa prosedur rawatan. Tiada siapa yang melarang menggabungkan beberapa pilihan.

Plot dari hernia vertebra

Kami bercakap hernia vertebral

Malah pada zaman dahulu, penyakit yang dipanggil hernia tulang belakang bermula dengan penyembuh. Jika anda tahu teks dan peraturan yang betul yang membuat plot, maka prosedur ini dijalankan di rumah. Kami akan memberikan anda plot dari hernia tulang belakang, dari mana terdapat hasil.

Aturan semasa ritual

Berhati-hati dengan sihir

Agar konspirasi dari hernia vertebra mempunyai prestasi yang tinggi, mereka dijalankan mengikut peraturan tertentu:

 • Untuk menjadikannya lebih mudah untuk menyingkirkan penyakit ini, anda perlu melakukan ritual pada bulan yang semakin pudar.
 • Adalah sangat penting untuk mempercayai konspirasi yang anda katakan, hanya akan hasilnya. Ini terpakai bukan sahaja untuk ritual yang berkaitan dengan kesihatan, tetapi juga untuk semua upacara, secara amnya.
 • Apabila anda membaca ritus atau plot, sangat penting untuk memasukkan visualisasi hasil positif. Iaitu, cerah bayangkan gambar di mana anda sihat sepenuhnya. Visualisasi akan menguatkan ritus tindakan.
 • Jangan memberitahu orang asing bahawa anda bercakap tentang penyakit jika tidak membahayakannya secara langsung.

Ritus dalam mandi

Konspirasi dengan rawatan

Ritual pertama yang akan membantu anda menghilangkan hernia vertebra dilakukan di dalam bilik mandi. Untuk upacara yang anda perlukan penyapu baru diperbuat daripada cawangan oak.

Pilih hari apabila anda akan mendapat rawatan hernia dan pergi ke bilik mandi. Apabila sudah, seperti yang anda perlu, stim keluar, kemudian mula mengalahkan diri anda dengan penyapu dan katakan kata-kata ini:

"Seluruh penyakit keluar dari hamba Tuhan (namanya), ia keluar dari saya tanpa kaki dan tangan. Dia keluar dari kepala terus di rak di bilik mandi dan langsung masuk ke dalam api di dalam dapur panas dan ke dalam api merah. Dan dia tidak lagi menyentuh saya, hamba Tuhan (namanya), tidak melihat. Amen. Amen. Amen. "

Konspirasi dari hernia intervertebral harus dibaca tiga kali berturut-turut. Jika anda telah menyelesaikan ritual, maka anda perlu mengeluarkan penyapu di dalam dapur dan biarkan mandi. Upacara sihir yang berkuasa ini berlaku selepas dibaca. Tetapi keputusan pertama akan kelihatan selepas sebulan, dan selepas enam bulan hernia akan lenyap sepenuhnya.

Ritus laluan

Mudah bercakap air

Tetapi upacara yang kuat untuk rawatan hernia intervertebral, di mana kesannya terhadap air.

Pada air secara amnya sangat berkesan untuk menjalankan beberapa ritual dan konspirasi. Hakikatnya adalah bahawa bahan ini menyerap sepenuhnya jenis maklumat, jadi pelbagai penyakit dapat disembuhkan dengannya.

Untuk mengubati hernia intervertebral, adalah yang terbaik untuk berkonspirasi pada air mata air atau air gereja. Sekiranya anda tidak mempunyai akses kepada air tersebut, maka sebutlah air biasa, yang berdiri selama seminggu dalam baldi biasa.

Pada hari pertama selepas bulan purnama, ambil segelas air dan katakan plot hernia vertebrata ini:

"Anda sangat berbeza dalam ketelusan dan ketulenan sedemikian. Saya meminta anda untuk membantu Vodichka menyingkirkan sekali dan untuk semua penyakit saya, dari hernia. Biarkan dia pergi dan tidak pernah kembali kepada saya lagi. Bawa saya penyembuhan anda. Semoga saya sentiasa sihat dari sekarang. "

Pautan ke laman web: http: //gnm.org.ua.

Pautan ke laman web: http: //gnm.org.ua.

Jika anda suka video melanggan saluran dan

Jika anda suka video melanggan saluran dan

Plot dari hernia di tulang belakang dibaca tiga kali. Air semacam ini harus diminum sedikit demi sedikit, sepanjang tempoh bulan yang semakin pudar. Apabila hari pertama bulan baru datang, mereka berhenti minum air. Dan pada bulan berikutnya yang semakin berkurangan bercakap satu lagi air. Seluruh ritual mesti diulang tiga kali. Jangan mengabaikan peraturan, mereka mesti dilakukan sebagai rawatan.

Apabila terdapat rehat dalam rawatan semasa bulan tumbuh, rawatan harus disokong oleh doa. Ia boleh menjadi doa kegemaran anda atau hanya membaca doa setiap pagi: "Bapa kita." Semasa membaca doa, pastikan untuk memvisualisasikan bagaimana penyakit itu meninggalkan badan anda. Gambar yang lebih cerah ini akan menjadi, semakin banyak tenaga yang akan ada, yang bermaksud bahawa penyakit itu akan melewati lebih cepat.

Dengan kaedah ini anda boleh mengatasi hernia dalam tempoh enam bulan.

Plot kon parit

Lihat dengan teliti pada objek itu

Dan plot ini dengan hernia di tulang belakang disarankan oleh penyembuh Siberia. Akibatnya, penyakitnya dipindahkan ke cone api. Untuk menjalankan konspirasi, seseorang perlu pergi ke hutan, memilih kerucut besar, lihat dengan teliti dan katakan perkataan seperti hernia:

"Hernia - hernia anda hidup pada saya, anda minum jus saya, dan saya berasa buruk daripada anda. Anda pergi, teman wanita pada kerucut cemara, kelihatan seperti anda. Pergi dan lari dari saya. Ketulan itu tidak peduli, tetapi kesihatan saya. "

Plot membaca tiga kali. Selepas itu, tutupkan mata anda, genggam tangan anda, dan jelaskan bagaimana hernia bergerak dari anda ke benjolan.

Jangan ambil kerucut dengan anda, tinggalkan di hutan.

Letakkan krim masam

Kami bercakap makanan

Adakah anda fikir krim masam hanya boleh dimakan? Tidak, masih boleh dilakukan konspirasi terhadap hernia. Ambil hidangan dengan produk ini dan katakan kata-kata berikut kepadanya:

"Saya akan menukar muka saya ke matahari terbit, saya akan meninggalkan rumah bukan melalui pintu, tetapi di pintu pagar. Saya akan mengunci pintu, dan mengambil semua kunci dengan saya. Saya akan pergi di jalan raya, maka saya akan beralih ke laluan yang kecil, jelas lapangan dan melihat bahawa saya akan pergi ke sana. Di padang hanya tujuh semak tumbuh, dan di bawahnya tujuh kucing duduk. Enam daripada kucing tersebut berwarna kelabu, dan salah satunya adalah hitam. Kepada yang hitam, saya akan katakan: Teman kucing, anda akan melepas hamba saya Tuhan (Nama anda) menjadi hernia, lepaskan saya dari dia hingga akhir. Menelannya - inilah perintah dan konspirasi saya kepada anda. Kata saya adalah undang-undang, permintaan saya di atas. Mulai sekarang, ia akan sampai akhir. "

Setelah menyatakan konspirasi, anda perlu mencubit produk di bahagian belakang tempat hernia anda. Berjalan seperti ini selama 15-20 minit, dan biarkan kucing krim masam terus dari belakang. Upacara ini perlu dilakukan tiga malam berturut-turut. Sekiranya semua peraturan diikuti, maka dalam tempoh tiga bulan tidak ada kesan penyakit.

Ia sentiasa menarik untuk mengetahui komen orang-orang yang telah menggunakan plot itu, di sini adalah sebahagian daripada mereka:

Marina, 48 tahun "Apabila doktor membuat diagnosis - hernia intervertebral sangat kecewa, dia sebenarnya tidak mahu melakukan operasi. Tetapi para doktor mengatakan bahawa untuk beberapa waktu anda hanya dapat menonton penyakit ini. Mereka memutuskan untuk tidak membuang masa dan bercakap tentang penyakit mereka. Telah melakukan ritual ke atas air. Saya meletakkan banyak tenaga ke dalamnya. Dan pada masa yang sama melakukan gimnastik khas terhadap penyakit ini. Setahun kemudian, peperiksaan menunjukkan bahawa penyakit itu meninggalkan saya. Sangat gembira. Saya fikir konspirasi berfungsi dengan baik kerana terdapat beberapa cara lain yang ada. "

Konstantin, 52 tahun "Saya berjuang dengan hernia sepanjang hayat saya, atas sebab tertentu ia sentiasa timbul untuk saya. Dan saya memperlakukan mereka sepanjang hidup saya dengan kaedah rakyat. Kebanyakan saya ingin mengurangkan hernia kepada kon. Saya mendapat keputusan selepas tiga bulan. Tetapi konspirasi sahaja tidak mencukupi. Saya minum pelbagai herba, cuba untuk menghadkan diri saya dalam usaha keras berat badan, hanya selepas semuanya telah berlalu. Tetapi saya sangat suka konspirasi, saya tidak tahu bahawa cadangan diri membantu atau sesuatu, tetapi semuanya berfungsi. "

Galina, 28 tahun "Saya tidak pernah percaya kepada konspirasi, tetapi apabila terdapat persoalan mengenai pembedahan hernia, saya memutuskan untuk mencuba. Saya melakukan ritual terhadap penyakit ini dalam mandi. Lulus dia beberapa kali. Saya tidak merasakan apa-apa perubahan, tetapi selepas tiga bulan saya pergi untuk memeriksa doktor. Saya diberitahu bahawa hernia telah sangat berkurangan, yang saya sangat gembira. Dimensi-dimensi hernia pada masa itu sudah dapat dengan mudah diatasi dengan bantuan rawatan alternatif. Saya sangat gembira kerana plot itu membantu saya mengelakkan operasi. Tetapi segala-galanya mesti dilakukan secara bertanggungjawab, pastikan dilihat oleh doktor, walaupun terdapat hasil daripada konspirasi atau cara lain. "