Plot dari hernia umbilik pada bayi - sihir penyembuhan rakyat

Perut

Ramai yang berminat dengan cara bercakap hernia dalam bayi mereka sendiri, dan sama ada ia boleh melakukan ritus yang sama di rumah tanpa beralih kepada tukang sihir dan whisper whiskers. Kami menyegerakan untuk mempercayai - ada cara sedemikian, dan kami akan membagikannya dengan anda.

Ciri-ciri plot hernia pada bayi

Plot hernia boleh menjadi sangat berkesan jika peraturan tertentu diikuti. Mereka adalah seperti berikut:

 1. Anda mesti yakin dan tidak percaya dengan kuasa ajaib konspirasi. Tindakan mereka didasarkan bukan sahaja pada manipulasi ajaib, tetapi juga pada kesan plasebo yang terkenal.
 2. Plot itu perlu dibaca dengan ketat pada bulan yang semakin suram. Ia adalah pada masa ini bahawa tenaga lunar tertumpu pada penyingkiran, pemusnahan semua yang tidak perlu dan tidak perlu. Oleh itu, keberkesanan upacara meningkat beberapa kali.
 3. Plot dari hernia umbi hendaklah dibaca oleh saudara terdekat anak. Adalah wajar bahawa ritus itu dilakukan oleh ibu atau nenek. Sekiranya bayi dilahirkan baru-baru ini, anda boleh melakukan ritual bersama.
 4. Seseorang yang membaca plot tidak seharusnya mempunyai emosi negatif. Adalah penting untuk berada dalam kerangka minda yang betul - kebaikan. Tenang dan keadaan emosi positif - kunci kejayaan
 5. Anda mesti menyimpan rahsia niat anda untuk melaksanakan ritus. Jangan berkongsi rancangan dengan sesiapa sahaja. Terutama tidak perlu menyebarkan plot yang telah bertindak, dan bayi itu sembuh.

Ini adalah peraturan yang paling asas. Ikutilah mereka, dan hasil yang diinginkan akan dicapai.

Cara membaca hernia umbilikikal yang mudah

Upacara ini adalah bacaan doa penyembuhan beberapa kali berturut-turut. Aksesori tambahan dan peralatan ajaib tidak diperlukan.

Untuk plot untuk bekerja, bilik mesti bersih, tenang, tenang dan selesa. Adalah wajar bahawa bayi itu berada dalam suasana yang baik - tidak menangis dan tidak menerkam. Masa terbaik adalah pagi. Ini membezakan konspirasi penyembuhan dari upacara-upacara sihir lain yang dilakukan pada waktu malam.

Anda perlu mencari dan mendedahkan tempat di badan kanak-kanak, di mana terdapat pendidikan hernia. Gunakan gerakan lembut dan lembut untuk melingkari hernia dengan jari kecil tangan kiri anda dan ulangi kata konspirasi:

Teks mesti diucapkan tiga kali. Selepas ini, melebihi tiga kali ganda di bahu kiri. Ia sangat mudah untuk memeriksa sama ada plot itu telah bertindak - dalam masa sebulan hernia seharusnya menjadi lebih kecil.

By the way! Dengan bantuan konspirasi itu, mungkin untuk menyembuhkan bukan sahaja hernia pada bayi, tetapi juga neoplasma jinak pada lelaki, yang terdapat di kawasan pangkal paha.

Satu plot hernia: ibu membaca

Variasi plot ini sesuai jika ibu ingin menyembuhkan bayi. Tenaga ibu dan cinta dalam diri mereka adalah jimat yang sangat kuat dan mempunyai kekuatan penyembuhan. Dan dengan bantuan upacara, kesannya dapat ditingkatkan berkali-kali.

Upacara itu dilakukan seperti berikut: pertama, ibu harus sedikit menggigit hernia yang terbentuk. Kemudian, tanpa membiarkannya keluar dari mulutnya, mengucapkan kata-kata konspirasi:

Selepas anda mengucapkan perkataan konspirasi tiga kali, melepasi bahu kiri.

Pilihan konspirasi ini dianggap paling kuat. Tetapi adalah mungkin untuk menjalankan upacara hanya sekali - yang lain dibenarkan untuk mengulangi, jika mereka tidak berfungsi pada kali pertama.

Plot itu akan berkuat kuasa dalam masa 24 jam, dan secara beransur-ansur hernia akan turun dari badan bayi.

Plot kuno dari hernia umbilik

Pilihan konspirasi ini sama-sama sesuai untuk bayi baru lahir, anak-anak muda, dan juga orang dewasa. Tetapi gunakan hanya sebagai tambahan kepada kaedah tradisional rawatan yang ditetapkan oleh doktor. Konspirasi itu tidak bertindak secara bebas, tetapi berulang kali meningkatkan keberkesanan dadah.

Ia mengambil masa tiga hari berturut-turut untuk bangun pagi, sebelum subuh datang. Dan baca pesakit kata-kata ajaib berikut:

Sekiranya upacara itu dijalankan oleh ibu anak, dalam proses menyatakan konspirasi, dia harus memegang bayi dengan tangannya di tempat di mana pembentukan hernia terletak. Anda boleh menyentuh ringan - anda tidak boleh memberikan sensasi yang menyakitkan anak.

Ritus laluan dengan sabun

Ini adalah cara purba untuk menghilangkan hernia yang menyakitkan. Apabila mandi bayi anda, anda perlu mula bercakap sabun dengan perkataan berikut:

Kemudian basuh bayi dengan sabun konspirasi, ulangi teks plot sekali lagi dan meludahkan tiga kali di atas bahu kiri.

Selepas upacara penyebaran sabun itu perlu disingkirkan. Ia mesti dikebumikan di tanah jauh dari rumah. Atau lemas di sungai, danau. Adalah dinasihatkan untuk mencari tempat paling sepi.

Rawatan hernia pada ubat-ubatan rakyat bayi

Untuk hanya bergantung kepada sihir pastinya tidak berbaloi jika kesihatan kanak-kanak itu datang. Cuba juga untuk menyembuhkan hernia dengan bantuan ubat-ubatan rakyat:

 1. Tanah liat Ia perlu dicairkan dengan air suam dengan konsisten krim tebal. Tanah liat buta dari kek dan panaskannya supaya ia cukup panas, tetapi tidak dibakar. Letakkan kek yang dihasilkan pada pusat kanak-kanak dan biarkan kering sepenuhnya.
 2. Cuka Sediakan penyelesaian cuka yang lemah: 1 sudu cuka per 2 liter air. Basuh bintik-bintik sakit tiga kali sehari.
 3. Pada musim panas, anda boleh memilih pakis dan masak merebus. Keluarkannya, keluarkan daun dan terapkan pada perut bayi tiga kali sehari. Jangan lupa memanaskan kompres dengan selendang atau sekeping kain bulu

Juga, pakar dalam ubat tradisional dinasihatkan untuk menggunakan kemasan kasa, direndam dalam whey susu segar.

Penting: pada tanda awal hernia, pastikan untuk berunding dengan doktor dan ikut sarannya. Dapatkan kebenaran untuk menggunakan remedi rakyat. Konspirasi, hanya digunakan sebagai tambahan kepada rawatan tradisional.

Bagaimana untuk secara bebas bercakap hernia pada seorang kanak-kanak

Penampilan hernia pada kanak-kanak tidak biasa. Dalam kebanyakan kes, ibu bapa menggunakan urutan khusus dan juga operasi, tetapi anda boleh mengatasi ini dengan bantuan Pasukan Tinggi. Di zaman dahulu, bidan tahu bagaimana memulakan hernia pada bayi, dan berjaya menggunakannya. Ritual ini telah bertahan hingga ke hari ini.

Plot hernia pada kanak-kanak

Bagaimana cara memulakan hernia pada kanak-kanak

Hernia umbilik bukanlah satu daripada protrusi organ-organ dalaman bayi melalui cincin pusat yang tidak ditutup. Tetapi inguinal adalah tindak tanduk yang sama dalam organ-organ dalaman, tetapi di rantau inguinal. Ia berbahaya bagi kehidupan dan kesihatan bayi, dan pada manifestasi yang pertama adalah perlu untuk membaca plot hernia dalam bayi. Ini akan membantu untuk mengelakkan pembedahan pada usia awal.

Anda boleh bercakap hernia umbi kepada anak kecil pada bulan yang semakin pudar. Pada masa ini tenaga dunia ditujukan untuk pemusnahan dan penyingkiran sesuatu, dan ini harus digunakan.

Di dalam masyarakat terdapat banyak konspirasi dari hernia umbilical pada seorang kanak-kanak. Mereka sangat berbeza antara satu sama lain, sebagai aksesoris, perlu untuk upacara, dan tempat. Tetapi satu perkara yang tetap dengan mereka yang sama - saudara terdekat harus menjalankan ritual. Plot terhadap hernia pada bayi baru lahir, dibaca oleh ibu, tetapi ia boleh digantikan oleh nenek, ibu saudara atau ibu nenek.

Plot untuk hernia umbilical di bayi baru lahir

Salah satu butiran penting ialah plot dari hernia umbi ke anak itu dibaca, supaya ia tidak didengar oleh orang asing atau ahli keluarga lain. Jika anda tidak mematuhi peraturan penting ini, maka tidak akan ada hasilnya. Ia juga tidak perlu untuk membicarakan fakta bahawa bayi itu pernah mula mengalami hernia, jika tidak, ia mungkin kembali.

Tiada aksesori tambahan yang diperlukan untuk melaksanakan upacara ini. Sebelum upacara bayi anda perlu membeli, tetapi jangan tuangkan air. Ia berguna untuk bercakap hernia umbi kepada seorang bayi yang baru lahir.

Prosedur ritual

Selepas bayi itu telah ditebus, ia diletakkan pada lututnya kepada orang yang akan melakukan ritual untuk memulakan hernia pada anak kecil. Seterusnya anda perlu:

 1. Dengan perlahan-lahan mengusap perutnya dengan tangan kanannya berlawanan arah lawan, seorang wanita sepatutnya membisikkan kata-kata plot walaupun beberapa kali.
 2. Seterusnya, anda perlu menutup pusar dengan telapak tangan dan meludahkan bahagian belakangnya.
 3. Selepas upacara, tangan dibasuh dalam air yang tersisa selepas mandi, dan air itu sendiri dituangkan di bawah pokok kering pada waktu matahari terbenam.
 4. Selepas hernia bayi yang baru lahir mula bercakap, ternyata dan pusar mengambil bentuk normal, anda perlu pergi ke gereja dan meletakkan lilin untuk Panteleimon the Healer untuk kesihatan kanak-kanak.

Ritual akan melegakan penyakit ini

Selama tiga hari selepas melakukan ritual, dilarang memberi sesuatu dari rumah, dengan alasan apapun. Jika anda tidak mematuhi item ini, maka hernia kepada bayi pasti akan kembali

Konspirasi

Plot dari hernia umbi dalam kanak-kanak mesti dibaca dalam bisikan, dengan kepalanya bengkok rendah ke pusar itu sendiri. Mereka berkata yang berikut:

"Tiada ruang bebas di sini, pergi dari mana anda datang, ambil apa yang anda bawa dengan anda. Saya tidak mendengar sebarang persengketaan, merobohkan anda dan membuangnya! Di seberang sungai tanpa jambatan saya akan membuang, anda tidak akan kembali. Semua orang kudus akan memanggil, jangan berpaling. Keluar dari Hamba Tuhan (nama) dan ambil semua yang sakit dengan anda! Amen! "

Konspirasi sangat cepat jika ia diucapkan oleh ibu, kerana tenaga semangatnya sama kuatnya dengan bayinya. Jika upacara tidak menghasilkan hasil yang jelas, maka ulangi setiap hari sehingga bulan mula berkembang.

Rawatan hernia umbilik yang sangat besar dengan salap konspirasi

Ia berlaku bahawa hernia tumbuh agak besar. Untuk apa-apa kes, terdapat pilihan lain, bagaimana bercakap hernia umbilical pada kanak-kanak. Untuk melakukan ini, pada awal pagi, ibu menyediakan salap konspirator khas dengan mana mereka akan merawat tempat yang terjejas.

Adalah lebih baik untuk menyediakan salap pada bulan yang semakin pudar untuk memperkayakannya dengan tenaga lunar yang bertujuan untuk memusnahkan penyakit ini. Untuk rawatan untuk membantu kanak-kanak dengan cepat, disyorkan untuk menggunakan nenek bayi untuk menyediakan salap.

Apa yang diperlukan untuk upacara itu

Untuk menyediakan salap konspirasi, anda mesti mengambil:

 • cuka;
 • telur ayam;
 • lemak dalam babi;
 • balang kaca dengan tudung.

Saluran penyembuhan hernia menyembuhkan

Adalah lebih baik untuk mengambil telur dari ayam buatan sendiri, dan ia harus sentiasa segar. Semua produk perlu dibeli tanpa menyerahkan atau mengedarkannya dalam bentuk sedekah kepada orang yang memerlukan. Ini adalah dengan mengorbankan hernia.

Proses membuat salap itu sendiri

Sediakan salap hernia untuk kanak-kanak adalah seperti berikut:

 1. Satu sudu cuka bercampur dengan telur ayam.
 2. Seterusnya, 150 gram lemak daging babi dalaman dicairkan dan ditambah kepada campuran cuka dan telur. Lemak hendaklah hangat, tetapi tidak panas.
 3. Pada salap baca plot dan bersihkan di tempat gelap yang sejuk selama 3 hari, ditutup dengan tudung.

Setiap tiga hari, mereka menarik salutan ikatan dan membaca "Bapa Kita" atasnya tiga kali dan meletakkannya di tempatnya. Apabila campuran sudah siap, ia dipanaskan di tangan dan digunakan untuk kanak-kanak itu untuk hernia pada waktu pagi dan petang. Apabila ia hilang, teruskan smear tempat ini selama seminggu.

Konspirasi

Plot untuk hernia umbi dalam bayi yang baru lahir dibaca pada campuran yang disediakan. Plot itu sendiri berbunyi seperti ini:

"Apabila air pergi ke pasir dengan cepat, penyakit itu hilang. Seperti anjing asin mengering pada pokok yang mati, maka penyakit itu mengering pada pokok anggur. Jadi jadilah! Amen. Amen. Amen. "

Dengan bantuan konspirasi ini, anda boleh berjaya merawat hernia, bukan sahaja pada kanak-kanak, tetapi juga pada orang dewasa. Terima kasih kepada salap konspirasi, pembedahan boleh dielakkan walaupun dengan hernia terbesar.

Plot untuk hernia inguinal pada bayi

Sekiranya bayi mempunyai lengkungan di bahagian pangkal paha, maka anda perlu tahu bagaimana untuk memulakan hernia dalam bayi anda sendiri, supaya anda tidak perlu pergi ke pakar bedah. Upacara sebegini adalah alternatif yang sangat baik untuk campur tangan perubatan, kerana ia dilakukan oleh ahli keluarga dan bayi tidak mengalami tekanan dari ini.

Adalah penting bahawa bayi itu dalam suasana hati yang baik. Penyebaran ibu juga penting, karena tenaga yang permintaannya akan mencapai Angkatan Tinggi bergantung pada ini. Plot untuk bayi dari hernia inguinal dibaca awal pagi, sementara orang lain sedang tidur.

Aksesori ritual

Semua yang anda mungkin perlukan untuk mula bercakap penyakit itu sendiri, anda perlu menyediakan terlebih dahulu:

 • lilin putih lilin;
 • potongan 10 hingga 10 sentimeter dari kain semula jadi (sutera, kapas, bulu);
 • beg kanvas kecil.

Untuk membeli aksesori untuk merawat hernia di rumah, anda perlu menderma atau memberikannya kepada orang yang memerlukan. Ini adalah sejenis rahmat dari penyakit ini.

Bagaimana cara memulakan hernia pada anak dengan cepat dan cekap

Bagi ibu bapa yang banyak perhatian, sebarang penyimpangan dalam kesihatan bayi menyebabkan panik yang sebenar. Hernia pada kanak-kanak juga menjadi punca kebimbangan. Di samping pilihan rawatan konservatif, menggunakan plot hernia pada bayi baru lahir. Tetapi perlu diingat bahawa rayuan kepada doktor adalah perlu, kerana hanya seorang doktor yang boleh menilai sejauh mana masalahnya, menetapkan sebarang rawatan. Dan kaedah bukan tradisional harus digunakan hanya sebagai tambahan, meningkatkan keberkesanan terapi konservatif.

Apakah hernia itu?

Hernia biasanya muncul dalam tempoh 30 hari selepas kelahiran bayi. Ini adalah proses kecil di pusar atau meterai di kawasan pangkal paha, yang menjadi lebih besar dan membeku apabila ketegangan otot (misalnya, ketika anak menangis). Dengan menekan pada meterai itu, ia boleh ditekan. Hernia umbilik kelihatan lebih kerap pada bayi-bayi pramatang, dan mungkin juga muncul sebagai akibat daripada menangis yang kuat dari bayi ("air mata perut"). Lebih kurang kerap kali kecacatan ini menunjukkan patologi dalam sistem pencernaan.

Adakah saya perlu menghilangkan hernia dengan kaedah radikal? Menurut ahli pediatrik, pertumbuhan harus hilang sehingga bayi berumur satu tahun. Jika tidak, sebelum berumur dua tahun dia perlu menjalani rawatan pembedahan. Tetapi jika kecacatan itu menyebabkan ketidakselesaan atau kecemasan kepada kanak-kanak, rawatan perlu dilakukan secepat mungkin. Perubatan alternatif menawarkan sebilangan besar plot dan doa dengan bantuan yang mana anda secara bebas boleh memulakan masalah, menyingkirkannya.

Ciri-ciri plot hernia pada bayi baru lahir

Bimbang tentang kesihatan dan kehidupan bayi mereka, ibu bapa mencuba pelbagai cara rawatan, termasuk pembuangan hernia dengan bantuan upacara magis. Dengan bantuan kaedah tersebut, sangat baik untuk melengkapi rawatan tradisional. Konspirasi akan berkesan hanya jika peraturan tertentu diikuti:

 1. Adalah perlu untuk yakin dengan kuasa perkataan itu, semasa ritus ibu meletakkan tenaga positifnya, yang selalu dirasakan oleh anak.
 2. Ritual itu dilakukan hanya pada bulan, yang berkurang. Ia adalah semasa tempoh upacara ini, anda boleh menyingkirkan semua yang tidak perlu dan berbahaya, kerana ini, keberkesanan semua tindakan dan kata-kata meningkat beberapa kali.
 3. Satu plot dari hernia pada pusar harus dijalankan oleh ibu atau nenek. Apa-apa tindakan oleh orang luar akan tidak berkesan. Bagi kanak-kanak yang sangat muda, kedua-dua ibu bapa boleh menjalankan upacara.
 4. Orang yang akan menjalankannya hanya perlu mengalami emosi positif. Kunci kejayaan adalah sikap emosi yang tenang dan positif.
 5. Mana-mana upacara kuat akan berkuatkuasa hanya jika disimpan secara rahsia. Tidak perlu berkongsi rancangan anda untuk upacara masa depan. Juga, tidak perlu berkongsi hakikat bahawa ritus itu membantu dan bayi itu pulih.

Cadangan sedemikian disyorkan agar dapat mencapai hasil yang baik.

Bagaimana untuk membincangkan hernia umbilik dalam bayi

Dengan bantuan ritual berikut, seseorang boleh bercakap tentang proses yang lebih besar. Plot hernia umbi dalam bayi yang baru lahir dijalankan pada waktu pagi, dengan sinaran pertama matahari. Ia adalah perlu untuk mengubati perut bayi, mengambilnya di dalam lengan anda, tiga kali anda perlu memulakan hernia dengan perkataan berikut:

"Ibu memakainya di bawah hatinya, menanti anda, berdoa untuk kesihatan dan berkongsi bahagia. Dan sekarang saya, hamba Tuhan (nama), saya bertanya kepada anda, Tuhan, untuk membantu saya / anak saya, memberkati dia sebagai Anak anda, Yesus. Bantu mengubati sakit hitam, tidak diketahui siapa yang datang. Semua elemen, bumi dan langit, laut dan darat, hutan dan lembah, datang untuk membantu saya, membantu untuk menghilangkan hernia yang dahsyat, hernia yang menghancurkan dan bengkak. Biarkan anak saya (nama) tidur dalam mimpi manis untuk kegembiraan hati saya. Simpanlah itu, malaikat. Biarkan penyakit kulit hilang tanpa jejak dan parut. Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus. Amen. "

Kemudian meludahkan pada kawasan kulit yang rosak, selepas itu:

"Saya berdoa kepada-Mu, Tuhan, dengar doa saya, biarkan kata-kata saya tidak dapat menghilangkan angin, tidak dapat memotong kapak dan menghancurkan khabar angin rakyat. Biarkan kata saya disimpan tujuh meterai, tujuh kunci. Biarkan penyakit itu hilang dan tidak kembali. Amen. " Lebih baik membaca sendiri dengan bayi, supaya tidak ada orang lain yang akan mendengar.

Plot mudah

Terdapat satu hernia umbilikikal dalam satu kanak-kanak. Upacara ini termasuk solat yang boleh dibaca beberapa kali berturut-turut. Tiada pengetahuan dan sifat khusus diperlukan. Agar ritual untuk membawa hasil yang diinginkan, bilik mesti bersih dan tenang. Kanak-kanak harus berada dalam suasana yang baik. Masa yang paling sesuai adalah pagi.

Berhati-hati mengelilingi hernia dengan jari kecil tangan kiri anda, sambil membisikkan kata-kata berikut:

"Tuhan, tolonglah kami, keluarkan penyakit ini, dan anda, hernia, keluar dari tubuh. Pergi ke lubang yang jauh! Semoga selalu demikian. Amen. "

Dengan cara ini anda boleh bercakap bukan sahaja hernia, tetapi penyakit kulit lain pada badan bayi. Baca doa tiga kali, selepas setiap kali meludah ke bahu kiri. Selepas upacara, meterai itu hendaklah menjadi lebih kecil setiap hari.

Kuasa konspirasi ibu

Jika ibu mahu menyembuhkan anaknya sendiri, kaedah ini sesuai. Cinta dan tenaga positif ibu adalah jimat yang sangat kuat, mempunyai kesan yang benar-benar penyembuhan. Dan jika ibu juga membaca doa, hasil positif dipertingkatkan beberapa kali. Untuk melakukan ritual, anda perlu melakukan langkah-langkah berikut: Ibu sepatutnya menggigit kawasan hernia, kemudian, memegang bibirnya, berbisik perkataan berikut:

"Saya akan menggigit kamu, penyakit, kamu tidak akan lari dari saya di mana sahaja! Saya mempunyai gigi, tetapi anda tidak! Biarkan hernia ke mana anda datang dan jangan kembali! Begitu juga! "

Bicaralah kata-kata tiga kali, kemudian meludahkan bahu kiri. Ritual semacam itu dianggap paling kuat. Tetapi anda tidak boleh mengulanginya. Ia mula berkuat kuasa selepas sehari, secara beransur-ansur, pendidikan akan hilang.

Plot Vintage

Plak kuno hernia umbilical adalah sempurna untuk kedua-dua bayi dan kanak-kanak yang lebih tua, dan juga orang dewasa. Tetapi ia boleh digunakan hanya dalam kombinasi dengan pilihan rawatan konservatif, kerana konspirasi semata-mata tidak akan berkesan, tetapi hanya akan menguatkan kesan ubat-ubatan yang ditetapkan oleh doktor.

Selama tiga hari anda perlu bangun pagi, bersama dengan sinar matahari pertama. Whisper atas kawasan sakit di dalam anak teks berikut:

"Ayolah, lari, penyakit kotor. Pergi jauh dari kanak-kanak, di ladang yang bersih dan hutan tebal, kepada binatang itu, cuci dan menggerunkannya! Dan biarkan anak saya sahaja! Biarlah selama-lamanya. Amen. "

Ritus laluan dengan sabun

Terdapat juga mantra kuno dari hernia umbilik pada bayi. Semasa mandi seorang bayi yang baru lahir, anda harus memfitnah teks berikut pada sabun: "Sabun sabun, bantu, cuci kotor dan penyakit, cuci kotor di hutan yang tebal dan padat di dalam hutan, biarkan ia kekal di tempat itu selama-lamanya dan selama-lamanya. Amen. "

Kemudian dengan sabun ini untuk mencuci bayi, katakan doa itu lagi, meludah tiga kali di atas bahu kiri. Selepas itu, sabun mesti dikebumikan di bawah pokok, dibuang ke mana-mana takungan di tempat yang sepi.

Plot untuk hernia inguinal pada bayi baru lahir

Plot hernia pada bayi pangkal paha jarang digunakan, kerana jenis pendidikan ini lebih sering didiagnosis pada orang dewasa. Anda perlu membeli lumut air, plot dari hernia inguinal untuk membacanya di bulan purnama:

"Terdapat batu dalam lumut di belakang laut-okayan, Buyan yang gemilang menyembunyikannya. Di bawah batu itu, hidup ular itu. Dia akan makan semua penyakit, dia tidak akan sakit sendiri. Menggilap, ular, hamba Tuhan (nama) semua penyakit. Nikmati mereka, dan beri kami kegembiraan. Amen. "

Kaedah ini akan lebih berkesan jika anda mengumpul lumut anda sendiri. Bilas sebelum digunakan. Selepas fitnah, lampirkan ke kawasan yang terjejas. Sekiranya tiada hasil daripada kaedah tersebut, sangat penting untuk melawat pakar bedah secepat mungkin, kerana hanya seorang doktor yang boleh memutuskan bagaimana untuk menjalankan rawatan dalam setiap kes tertentu.

Satu lagi versi ritual adalah berkesan. Tetapi untuk pelaksanaannya, kanak-kanak itu harus mempunyai perasaan yang baik, emosi positif ibu penting, kerana tenaganya langsung mempengaruhi hasilnya. Untuk melaksanakan upacara memerlukan barang-barang tersebut:

 • lilin putih;
 • kain sutera atau kain bulu;
 • beg kecil kain.

Membeli barang-barang ini, anda tidak perlu mengambil perubahan. Berdiri dengan sinar matahari yang pertama, api ke lilin, berjalan di sekitar anak tiga kali lawan jam, membaca Bapa Kita. Kemudian baca teks 7 kali, setiap kali meludah ke flap. Selepas upacara itu, flap dan lilin harus dikeluarkan dalam beg dan dibakar di padang pasir. Selepas itu, selama tujuh hari, setiap hari, memasang lilin di rumah dengan api, berdoalah kepada Perawan Maria.

Tidak perlu menyebarkan kepada orang lain tentang ritual itu. Semua perkataan harus dibicarakan dengan jelas, tanpa kalah, lebih baik bahawa remah tidak tidur. Baca perkataan berikut:

"Hilangkan penyakit, ke hutan-hutan yang jauh, ke dalam hutan yang padat, ke laut dalam, ke ladang yang jauh! Anda adalah gigi yang tidak berdaya, dan saya zubat, oleh itu, saya akan menghembus nafas, menghalau kamu. Pergi mengamuk batu yang tegak, ekor oak centenary, mendidih air laut, dan jangan meninggalkan Hamba Tuhan (nama) sahaja! Pidato saya adalah keluli. Jadi jadilah! Amen

Doa adalah pembantu yang terbaik

Untuk menyingkirkan hernia pada bayi, air di mana bayi itu dimandikan harus diucapkan melalui doa. Untuk melakukan ini, doakan Theotokos Maha Kudus atau Panteleimon Penyembuh, serta Saint Artemy.

Teks doa untuk Panteleimon:

"Martir Besar Kudus dan Panteleimon Penyembuh, Allah yang meniru penyayang! Dengarlah kami, orang-orang berdosa, di hadapan ikon kudusmu, mereka yang berdoa dengan sungguh-sungguh. Mintalah kami dari Tuhan Allah dan pembantunya, peninggalan dosa dan perbuatan kami. Memberi kami dari penyakit mental dan fizikal. Kita mempunyai banyak dosa dan penyakit, memberi kita keselesaan dan pertolongan, maafkan dosa kita dan berdiri. Beri kami rahmat, sembuh penyakit. Dengan nama semua orang kudus, Tuhan, Bapa, dan Anak kita, dan Roh Kudus. Amen. "

Apakah ubat tradisional berfikir tentang kaedah tersebut?

Jika hernia umbilical adalah didiagnosis, rawatan di rumah hanya boleh digunakan sebagai kaedah tambahan. Perubatan konservatif mencurigakan jenis rawatan ini. Pakar menasihati merawat bayi hernia dengan pakar. Dan plot dari hernia pada kanak-kanak hanya boleh meningkatkan kesan terapi konservatif.

Horoskop Cinta yang luar biasa oleh Kerro

Ketahui apabila anda mendapati cinta dan kebahagiaan yang sebenar. Ikuti cadangan Marilyn Kerro dan dalam beberapa minggu anda DIJAMIN untuk mencari pasangan hidup atau kembali percikan dan suka hubungan.

Anda tidak boleh membincangkan horoskop dengan rakan-rakan dan keluarga, kerana anda mengubah jalan yang benar, melanggar jalan yang telah ditakdirkan

Bagaimana untuk secara bebas bercakap hernia dalam bayi

Ramai ibu bapa berminat untuk membincangkan hernia umbi dalam seorang anak di rumah, tanpa meminta bantuan pembisik dan ahli peramal. Malah, hari ini masalah ini sangat biasa. Nenek moyang kami percaya bahawa plot hernia pada bayi baru lahir adalah cara yang paling berkesan untuk menghapuskan penyakit ini selama-lamanya. Slavs kuno melampirkan sangat penting kepada kuasa kata-kata. Mereka mengharapkan bantuan air, bumi dan langit dalam menyembuhkan banyak penyakit. Tetapi hernia pada bayi dan anak kecil dirawat hanya dengan konspirasi.

Apakah hernia itu?

Kecacatan ini sudah ketara pada bulan pertama kehidupan bayi. Hernia adalah pembengkakan di kawasan pangkal paha atau proses kecil di pusar. Ia boleh ditekan jika tekanan diletakkan di atasnya, atau ia boleh menonjol apabila otot tegang.

Kebanyakan bayi pramatang terdedah kepada hernia umbilical. Ia mungkin diperoleh kerana merobek perut kerana sering menangis. Kurang biasa, ia berlaku kerana gangguan dalam kerja saluran pencernaan. Menonjol tidak boleh dibezakan. Ia semua bergantung kepada pendidikan saiz apa. Isi kawasan abdomen dengan hernia inguinal jatuh ke dalam kanal inguinal. Bayi lelaki paling mudah terdedah kepada penyakit ini.

Adakah saya perlu campur tangan dan segera merawat penyakit ini? Terdapat beberapa ahli pediatrik yang mendakwa bahawa pertumbuhan akan hilang apabila anak berumur 1 tahun. Jika ini tidak berlaku, maka sebelum usia dua tahun harus mempunyai operasi. Tetapi jika pendidikan kanak-kanak menyebabkan ketidakselesaan dan kebimbangan, maka perlu mengambil tindakan. Tidak semestinya membawa kesan yang diharapkan dari cara seperti memakai pembalut atau plaster perubatan.

Bagaimana dalam kes ini untuk membantu serbuk? Sering kali, kaedah tradisional rawatan tidak membawa hasil yang diinginkan dan jauh dari doktor yang selalu menjadi wakil ahli profesioninya. Dalam keadaan seperti ini, seseorang perlu menggunakan ubat alternatif dan kaedah rawatan tradisional.

Bagaimana plot untuk bayi baru lahir berkesan

Apabila bayi mempunyai penyakit, sangat sukar bagi saudara-mara untuk menerima hakikat bahawa mereka perlu menjalani operasi dan akan ada bekas luka pada tubuh kecil yang akan kekal di sana selama seumur hidup. Malangnya, jika cincin hernia diperbesar, sangat jarang dapat menyelesaikan masalah ini tanpa pembedahan. Tidak sepenuhnya membentangkan bahaya penuh keadaan semasa, ibu bapa mula mencari kaedah yang boleh menyembuhkan anak. Mereka mula tertarik dengan cara anda boleh dengan bantuan penyembuh atau secara mandiri memulakan hernia, membaca doa kepada bayi yang baru lahir.

Penyembuh yakin bahawa walaupun dalam hernia seorang dewasa boleh dikeluarkan jika penyakit mengatasinya.

Mereka percaya bahawa perlu mengikuti peraturan ini:

 1. Inti adalah kepercayaan pada kekuatan kata-kata dan prestasi mukjizat penyembuhan. Sekiranya seseorang itu ragu-ragu majlis itu, maka tidak ada penyakit yang boleh dibicarakan. Tindakan sedemikian boleh mengakibatkan kemerosotan, dan bukan untuk pemulihan.
 2. Adalah disyorkan untuk bercakap penyakit pada bulan berkurang. Penyembuh mendakwa bahawa ritual yang dilakukan dalam tempoh ini adalah yang paling berkuasa.
 3. Sebelum bayi baru mula bercakap hernia dewasa, nenek atau ibu harus melepas semua pakaiannya dan tinggal di kemeja putih tanpa tali pinggang. Ia adalah perlu untuk membubarkan rambut.
 4. Tiada siapa yang tahu bahawa anda akan melakukan apa-apa ritual kepada kanak-kanak itu. Jika tidak, hasil positif tidak boleh didapati sama sekali.

Plot Hernia Umbilical

Secara semulajadi, menghubungi pakar adalah cara yang paling boleh dipercayai untuk menyingkirkan penyakit. Tetapi dalam beberapa kes, orang yang tidak mempercayai ahli berpaling kepada wanita bisikan. Untuk bercakap hernia sepatutnya berada dalam suasana santai, ketika bayi dan ibu berada dalam suasana positif dan pada panjang gelombang yang sama. Kata-kata dan peranti khas dalam proses membaca tidak diperlukan. Masa upacara tidak memainkan peranan penting, tetapi sesetengah penyembuh mendakwa bahawa yang paling menguntungkan adalah waktu pagi.

Ritual dilakukan seperti berikut:

 1. Bayi terdedah dan diletakkan di atas katil atau menukar meja di hadapannya.
 2. Jari kecil jari dilingkari di sekitar pusar bayi yang baru lahir, mengulangi tiga kali teks berikut: "Semoga anak saya menjadi sihat. Biarkan hernia umbilical hilang. Pergi jauh, penyakit. Keluar dari roda, dari roda - ke dalam lubang, dan tinggal di sana. "
 3. Selepas itu, penyakit itu akan dibawa keluar dari jari.

Adalah dipercayai bahawa untuk menyatukan kesan ajaib, adalah perlu pada fajar untuk mendekati anak tidur dan mengucapkan kata-kata konspirasi lain. Dalam kes ini, bayi harus perlahan-lahan membelai perut. Kata-kata konspirasi itu adalah: "Meninggal dunia penyakit, pergi, ke dalam belukar hutan, di dasar laut, di padang pasir. Cari di sana batu yang besar dan mengeringkannya, dan biarkan katil kecil saya (nama bayi). "

Mereka percaya plot itu mula berkuat kuasa dalam beberapa saat, dan hasilnya dapat dilihat dalam 2-3 minggu.

Adalah dipercayai bahawa ada konspirasi ibu yang istimewa, yang akan bertindak hanya jika kata-katanya dibaca oleh ibu bayi. Plot ini dijalankan seperti berikut:

 1. Dibentuk hernia memerlukan sedikit gigitan.
 2. Tanpa membiarkannya keluar dari mulut anda, katakan kata-kata berikut: "Sakit, saya akan menggigit anda." Anda tidak boleh lari dari saya. Saya mempunyai gigi, tetapi anda tidak mempunyai mereka. Kembali ke tempat asal anda. Begitu juga. "
 3. Ia perlu untuk mengucapkan perkataan tiga kali, dan kemudian, setelah melepaskan hernia, meludahi bahu kiri.

Plot Purba

Plot hernia umbi adalah sama sesuai untuk bayi baru lahir, kanak-kanak dan orang dewasa. Ia digunakan sebagai tambahan kepada langkah-langkah yang ditetapkan oleh pakar. Konspirasi ini dijalankan seperti berikut:

 1. Bangun tiga berturut-turut sehingga subuh.
 2. Di atas orang sakit membaca teks berikut: "Penyakit yang sakit, hilang. Keluarlah di hutan tebal, dalam medan yang bersih, ke binatang besar dan menggigitnya. Dan jangan sentuh hamba Tuhan (nama pesakit). Oak adalah mengejek kuno, dan jangan sentuh hamba Tuhan. Batu-batu yang kuat menggerunkan, dan jangan menyentuh hamba Allah. Amen. "
 3. Sekiranya ibu membaca kata-kata konspirasi itu, maka ketika membaca, dia harus memegang anak tempat pembentukan hernia itu terletak. Ia tidak perlu bagi kanak-kanak untuk memberikan sensasi yang menyakitkan.

Plot dari hernia inguinal

Jika kanak-kanak itu sakit, maka ibu bapa bersedia untuk mengorbankan segala-galanya untuk pemulihan anak mereka. Sekiranya ada hernia inguinal, maka semua orang mahu pemulihan cepat serbuk. Seseorang memilih sihir apabila memilih antara sihir rakyat dan perubatan tradisional. Dalam kes ini, akibatnya sama sekali tidak difikirkan.

Adalah dipercayai bahawa seorang wanita dekat bayi (nenek atau ibu) harus membaca plot dari hernia inguinal. Upacara itu dilakukan seperti berikut:

 1. Wanita itu menggigit tengkuk hernial sedikit dengan giginya.
 2. Ia adalah perlu untuk mengatakan kata-kata berikut dalam berbisik: "Pergi, hernia. Saya tidak akan menggigit anda. Mulut saya penuh dengan gigi, dan anda hanya mempunyai satu. "
 3. Kawasan sakit harus digigit tiga kali.
 4. Ia perlu meludahi bahu kiri selepas setiap upacara.

Penyembuh mendakwa bahawa upacara ini sangat kuat. Ia adalah untuk sebab ini ia hanya dijalankan sekali sahaja.

Satu duit syiling tembaga boleh membantu kanak-kanak dengan hernia.

Untuk masa yang lama semua orang tahu tentang ritual dengan sen tembaga, yang membantu dari hernia. Untuk penyembuhan dengan kaedah ini, perlu dilakukan perkara berikut:

 1. Basuh duit syiling dengan baik dan tahan di dalam air suci selama tiga hari.
 2. Selepas satu masa dengan pita pelekat, melekat pada pusar bayi.
 3. Katakan plot apabila anda meletakkan patch pada. Konspirasi makna berikut: "Saya melekatkan duit syiling kepada anak pada pusar supaya ia menghancurkan hernia sial. Dan semoga dia tidak membiarkan dia kembali kepada kami dan mengusirnya dari jenis kami. Amen. "
 4. Koin pada pusar harus diadakan sekurang-kurangnya seminggu. Setiap hari adalah perlu untuk memeriksa sama ada kulit kanak-kanak mengalami patch.
 5. Seminggu kemudian, duit syiling mesti dibuang, dengan kata-kata ini: "Pergilah ke hutan dan ladang, dan jangan kembali kepada anak saya dan saya."

Bagaimana dengan bantuan ubat-ubatan rakyat untuk menyembuhkan hernia pada bayi

Sudah tentu anda tidak boleh bergantung hanya pada sihir dalam hal apabila ia berkaitan dengan kesihatan bayi anda. Anda boleh cuba menghilangkan hernia dan menggunakan kaedah rawatan tradisional:

 1. Ubat yang paling berkesan adalah tanah liat. Ia perlu dicairkan dengan air untuk membentuk jisim, konsistensi krim masam. Selepas itu, perlu membuat kek dari tanah liat yang dicairkan dan memanaskannya supaya ia hangat, tetapi tidak membakarnya. Kek yang dihasilkan harus diletakkan pada pusar bayi dan menyimpannya di sana sehingga massa benar-benar kering.
 2. Kaedah lain yang berkesan adalah cuka. Ia perlu menyediakan penyelesaian cuka yang lemah. Untuk melakukan ini, dalam dua liter air, tuangkan satu sudu cuka. Penyelesaian ini adalah tempat di mana hernia, untuk mengelap tiga kali sehari.
 3. Satu lagi cara yang kurang berkesan untuk merawat hernia adalah merebus pakis. Narvite dalam musim panas dan sediakan rebusan yang diinginkan. Kemudian anda perlu menyejukkannya, dan kemudian keluarkan daun itu. Daun ini ke tempat dengan hernia digunakan tiga kali sehari. Jangan lupa bahawa pemampat adalah pemanasan yang baik. Ini boleh dilakukan dengan sekeping bulu atau selendang yang hangat.

Ritual sabun

Rawatan sabun adalah cara kuno untuk menghilangkan pembentukan hernia yang menyakitkan. Apabila mandi bayi, anda perlu bercakap sabun dengan menggunakan kata-kata ini: "Saya akan mencuci kotoran ini dengan sabun supaya ia masuk ke dalam hutan yang gelap dan paya yang jauh dari kami. Begitu juga. "

Selepas ini, basuhkan bayi dengan baik (terutamanya di tapak penyakit) dengan sabun konspirasi, baca lagi kata-kata konspirasi, dan kemudian meludah tiga kali ke bahu kiri anda.

Selepas anda menamatkan upacara, anda harus menyingkirkan sekeping sabun. Untuk melakukan ini, tenggelamkannya di sungai (anda boleh memilih mana-mana takungan) atau menguburkannya di suatu tempat jauh dari rumah di tanah. Prosedur ini (menghilangkan sekeping sabun) sebaiknya dilakukan di tempat di mana tidak ada orang.

Ingatlah bahawa sebaik sahaja anda melihat tanda-tanda awal pembentukan hernia, anda dinasihatkan untuk menghubungi seorang pakar dan bukannya ubat sendiri. Lagipun, kami bercakap tentang serbuk dan kehidupan masa depannya.

Bagaimana untuk membincangkan hernia umbi dalam diri bayi di rumah?

Untuk rawatan hernia umbilical pada bayi baru lahir, penyembuh menggunakan perkataan konspirasi khas, tetapi ritual yang dilakukan oleh ibu di rumah dapat membawa pemulihan kepada anak. Untuk ini, anda perlu mengetahui peraturan prosedur ajaib. Perkataan doa, yang diucapkan oleh ibu dengan cinta dan harapan, berubah menjadi lebih kuat daripada konspirasi psikik dan penyihir nenek. Ia hanya perlu untuk yakin dalam kejayaan mantera, dan pelanggaran keadaan pusar akan beransur-ansur hilang.

Oleh kerana anda boleh memulakan hernia secara berasingan dalam bayi, anda tidak perlu menyiksa kanak-kanak dengan perjalanan ke pengamal.

Peraturan membaca konspirasi

Untuk menjalankan plot hernia pada bayi baru lahir, seseorang mesti mengetahui masa dan peraturan untuk membaca doa:

 • Peranan utama dalam merawat konspirasi dimainkan oleh tenaga lunar. Untuk mencapai matlamat, kata-kata sihir diucapkan pada bulan lunar.
 • Bacaan doa dilakukan oleh saudara dekat bayi. Penyembuh bayi memilih ibu atau nenek. Dalam bayi yang baru lahir, dia boleh bercakap hernia umbi kedua-duanya. Lagipun, orang rapat dengan kuat dan sepenuh hati bimbang tentang kesihatan bayi yang baru lahir.
 • Keyakinan ibu dalam penyembuhan ditransmisikan semasa konspirasi bayi, memperkuat fikiran dan tubuh. Dan tentang kekuatan penyembuhan perkataan itu telah lama diketahui. Dan semasa upacara itu, tindakan tidaklah sama pentingnya dengan doa yang memberi kesihatan.
 • Prosedur membaca doa yang bertujuan untuk mengusir penyakit dari bayi dilakukan dengan banyak emosi positif. Di dalam bilik kanak-kanak, upacara misteri memerintah dengan tenang dan kebaikan. Wanita berpakaian baju putih pada badan telanjang, jangan ikat tali pinggangnya. Rambut dibubarkan dengan teliti.
 • Bercakap mengenai konspirasi tidak bernilai walaupun dekat. Ini adalah misteri yang akan memberi penyembuhan kepada bayi. Jangan membuat persembahan prosedur. Lagipun, bercakap mengenai konspirasi, hasil upacara itu akan membahayakan kanak-kanak itu, bahaya kesihatannya.

Hernia umbilik dalam bayi disembuhkan secara bebas, memerhatikan peraturan dan terma upacara.

Pengumpulan plot dari hernia

Doa untuk merawat hernia bayi adalah teks yang perkataannya mempengaruhi aura kanak-kanak. Terdapat beberapa teks yang dibaca tanpa mengubah susunan perkataan. Membaca doa itu dilakukan dengan suara yang tenang, kepada dirinya sendiri, mengiringi bisikan dengan tindakan-tindakan ajaib. Pada masa yang sama, ibu harus memasukkan kata-kata sebagai sebahagian daripada tenaga positifnya untuk memindahkannya kepada anak yang sakit.

Keberkesanan ritual adalah untuk mewujudkan suasana yang tenang, pematuhan dengan peraturan ritus.

Sembahyang penyembuhan

Pada waktu pagi, apabila kanak-kanak itu hanya terjaga dan dalam suasana hati yang baik, mereka meletakkannya di atas katil. Selepas mendedahkan perut bayi, jari tangan kiri dilukis, menandakan kontur pembentukan hernia. Pada masa yang sama, doa dari hernia bayi yang baru lahir dinyatakan:

Tuhan Tuhan tolong saya!

Tuhan, menguatkan dan menghilangkan penyakit!

Pergi ke roda, dan dari roda ke lubang!

Di sana anda perlu!

Jadi jadilah! Amen!

Mereka berkata doa tiga kali, selepas itu mereka pasti akan meludah ke atas bahu kiri mereka. Tiga hingga empat minggu selepas ritus, jisim umbi akan mula berkurang.

Jika doa tidak membantu, maka untuk menyelamatkan nyawa bayi anda, mereka beralih kepada pakar pediatrik untuk rawatan. Operasi dijalankan dengan jayanya pada peringkat awal penampilan patologi.

Konspirasi ibu

Ibu akan menjalankan plot hernia bayi dengan lebih berjaya, kerana tenaga ibu umbilik mempunyai kekuatan yang besar. Bertujuan untuk menyembuhkan bayi, dia melakukan keajaiban. Semasa upacara, ibu meletakkan cintanya kepada anak itu dalam kata-kata, keinginan untuk membantunya.

Menggigit tempat membonjol pendidikan, wanita itu membuat konspirasi:

"Sakit, saya akan menggigit kamu, kamu tidak dapat menjauhkan saya!

Saya mempunyai gigi, tetapi anda tidak!

Dapatkan kembali dari mana anda datang! "

Selepas mengucapkan kata-kata sihir, mereka pasti meludah ke atas bahu kiri. Untuk hasil yang terbaik, semua tindakan perlu dijalankan tiga kali. Ulangi plot tidak disyorkan. Satu ritus yang cukup untuk melihat dinamik positif dalam perjalanan penyakit ini.

Plot kuno

Dengan doa lama, seseorang boleh bercakap mengenai hernia seorang bayi yang baru lahir dan orang dewasa. Tetapi konspirasi itu dilakukan sebagai alat tambahan dalam rawatan tumor. Tanpa campur tangan yang ditetapkan oleh pakar pediatrik, tidak boleh dilakukan dalam rawatan hernia.

Ibu atau nenek perlu bangkit lebih awal, sebelum matahari terbit untuk melaksanakan upacara tersebut. Ini akan memberi kuasa ejaan. Bersama-sama dengan mengusap bayi pada perut di pusar itu, ucapkan kata-kata sihir. Untuk mengelakkan kanak-kanak daripada terluka oleh tindakan, mereka hanya meletakkan tangan mereka di kawasan yang terjejas. Dari kata-kata konspirasi, tujuannya adalah jelas:

"Penyakit dahsyat, pergi! Pergi ke hutan yang padat, di padang yang bersih, ke binatang besar dan menggerogotinya. Dan hamba Tuhan, (nama), jangan sentuh! Oak adalah mengeja kuno, dan hamba Tuhan, (nama), jangan sentuh! Batu menggerunkan kuat, tetapi jangan sentuh Hamba Tuhan, (nama)! Amen! "

Mereka bercakap dengan doa hanya hernia yang telah muncul baru-baru ini. Pembentukan saiz besar tidak akan lulus dari mantra. Hanya pembedahan yang akan membantu di sini.

Ritus laluan dengan sabun

Salah satu mantra kuno dilakukan semasa prosedur air. Baca plot dari bayi hernia umbilical harus di sabun, yang digunakan semasa prosedur kebersihan.

Jampi berpaling ke sabun. Kata-kata ajaib akan membantu menyampaikan mesej kesihatan kepada badan kanak-kanak melalui bar detergen:

"Sabun akan mencuci kotoran ini. Biarkan ia pergi ke hutan yang jauh, paya rumput gelap, jauh, jauh, tetapi tidak kembali. Amen! "

Selepas kata-kata yang dituturkan, kanak-kanak itu dibasuh oleh bar konspirator, membasuh busa dengan air suam. Ulangi perkataan dan tindakan dua kali lagi. Jangan lupa meludahkan tiga kali pada setan yang bersembunyi di belakang bahu kiri.

Selepas konspirasi, sabun dibuang. Adalah lebih baik untuk mengebumikan objek yang digunakan di bumi jauh dari rumah. Sesetengah penyembuh menasihati untuk menenggelamkan sabun di dalam kolam. Tempat di mana mantra sabun sedang dibersihkan harus ditinggalkan.

Pemulihan rakyat untuk hernia

Kesihatan dan kehidupan bayi bergantung pada orang di sekelilingnya. Ibu, nenek, ayah menginginkan bayi baik. Tidak selalunya konspirasi akan menyelamatkan bayi dari hernia umbilik. Kanak-kanak diperiksa oleh pakar pediatrik yang akan memilih rawatan yang betul. Bersama dengan terapi tradisional, produk perubatan tradisional juga ditawarkan:

 1. Kek tanah liat sedikit dipanaskan, dan satu yang hangat diletakkan pada pusar yang menonjol kepada bayi. Ia terletak pada perut sehingga ia kering.
 2. Gauze dibasahi dalam whey segar, letakkan kompres pada pusar. Sesi berlangsung sehingga serbuk kasa benar-benar kering.
 3. Mereka membantu melegakan kesakitan menggosok hernia pada bayi dengan penyelesaian cuka yang lemah. Dua liter air mengambil satu sudu asid.
 4. Rebus daun pakis di dalam air, sapukan pada perut. Untuk meningkatkan kesan terapeutik, bungkus perut bayi dengan kain wol. Simpan kompres selama dua puluh minit. Prosedur perubatan melegakan kesakitan, mengurangkan rasa kenyang pusar.

Rawatan diri terhadap bayi boleh merosakkan anak. Akibat patologi akan memberi kesan negatif terhadap kesihatan kanak-kanak. Dan kemudian sihir rakyat tidak akan membantu.

Daftarkan doa dari hernia bayi

Huraian yang paling terperinci: plot doa dari hernia bayi - untuk pembaca dan pelanggan kami.

Plot hernia pada kanak-kanak dan orang dewasa

Salah satu penyakit yang paling biasa hari ini adalah hernia umbilical. Ubat-ubatan moden mengatasi dengannya, bagaimanapun, sebagai ubat-ubatan rakyat.

Walau bagaimanapun, ada satu perkara - hernia cenderung untuk kembali, tidak kira apa cara digunakan untuk menghapuskannya. Rawatan semula diperlukan, tetapi ini tidak selalu mungkin. Plot hernia umbilical memudahkan untuk menyingkirkan penyakit, kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak kecil.

Perubatan moden mengenal pasti beberapa gejala penyakit ini:

 • Muntah;
 • Perlanggaran rantau pusat;
 • Kesakitan abdomen.

Hernia umbilical dipanggil regangan cincin umbilik di bawah pengaruh tekanan intra-abdomen yang kuat pada dinding luar rongga perut. Perkembangan penyakit itu menyebabkan sembelit kekal dan mengangkat berat badan berlebihan. Seringkali hernia berkembang dalam wanita mengandung berusia 30 tahun, atau pada orang yang gemuk.

Dalam kebanyakan kes, penyakit ini berkembang pada bayi baru lahir, wanita baru lahir dan matang.

Selama berabad-abad, ketika ubat tidak tersedia untuk semua orang, dan tahapnya jauh lebih rendah daripada zaman moden, orang percaya pada kekuatan permintaan dan doa. Beralih ke angkatan yang lebih tinggi, orang dapat menyembuhkan sebarang penyakit dengan kata-kata. Maka cara paling berkesan untuk merawat hernia adalah konspirasi dan ubat-ubatan rakyat.

Keselamatan terletak pada bulan

Terlepas dari mana rawatan hernia yang ditetapkan oleh doktor - ubat-ubatan rakyat, ubat-ubatan moden, atau pembedahan - dibenarkan untuk menggunakan plot kuat dari hernia umbilical. Bulan akan menentang penyakit, kerana itu adalah untuknya doa harus dibaca.

Ia harus dibaca 4 kali, tiga daripadanya - ke bulan, dan keempat - ke bulan purnama. Jadi, tiga kali pada malam hari kata-kata konspirasi ditujukan kepada bulan yang semakin meningkat. Pada bulan purnama, anda harus membaca bahagian kedua plot sekali.

Ia perlu membaca plot dengan pemikiran tentang penyakit itu, dan perlu memikirkan tempat penyakit itu berkembang.

Ritus universal terhadap hernia melibatkan pembacaan sehari-hari konspirasi pada pagi dan petang.

Terdapat satu cara yang anda boleh menghilangkan penyakit ini bukan sahaja dalam diri anda, tetapi juga di saudara-mara anda. Untuk melakukan ini, anda mesti membaca teks konspirasi itu, yang menunjukkan dari mana secara khusus ia perlu untuk membuang penyakit itu.

Krim masam juga boleh membantu melawan hernia umbilical, tetapi kaedahnya berkesan jika penyebab penyakitnya adalah angkat berat. Krim masam mula bercakap dengan kata-kata istimewa, kemudian ia merebus tempat meradang. Sisa krim masam diberikan kepada kucing.

Anda juga boleh menggunakan solat harian, yang perlu dibaca selagi penyakit tidak merosot.

Konspirasi akan membantu menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

Selalunya, doktor enggan merawat bayi yang menderita hernia umbi, merujuk kepada usia kecil mereka. Remedi rakyat tidak selalu dapat menyembuhkan anak, dan sering kali mereka dikontraindikasikan kerana kemungkinan reaksi alergi. Ia tetap untuk menjalankan rawatan melalui konspirasi. Jika, bagaimanapun, ubat-ubatan rakyat diterima oleh kanak-kanak, maka ritual itu boleh dilakukan lebih banyak - ia tidak akan menjejaskan rawatan. Pendekatan ini tidak akan menyebabkan sebarang akibat negatif.

Ritual magis yang bertujuan untuk menghilangkan hernia umbilik, hanya untuk membaca doa ke atas bayi. Ia perlu membaca teks pada awal pagi, sementara bayi harus berada di tangan pembaca, maka rawatan itu akan berjaya. Perkataan diucapkan tiga kali, maka anda perlu meludahkan bayi pada pusar dan baca bahagian kedua plot. Pemulihan rakyat untuk penyakit ini akan menjadi cara pencegahan yang terbaik.

Terdapat peraturan untuk melakukan ritual ajaib untuk rawatan kanak-kanak, yang selama berabad-abad telah disampaikan oleh tradisi kaum.

Untuk menjalankan upacara itu hendaklah sama ada keluarga anak (ibu, nenek), atau ahli sihir yang kuat. Adalah penting bahawa orang yang mengerjakan upacara itu, dengan tulus ingin membantu bayi, maka akibatnya tidak akan mempengaruhi siapa pun. Keberkesanan majlis itu sering kali bahawa ibu dengan kekuatannya dan dengan sepenuh hatinya ingin menyembuhkan bayi, apa pun cara dia gunakan untuknya. Melalui pendekatan ini, plot menyerap semua rahmat ibu dan iman dalam penyembuhan.

Plot penyembuhan yang berguna:

Horoskop peribadi untuk 2018 akan memberitahu anda di mana bidang kehidupan anda akan berjaya pada tahun baru.

Plot dari hernia: komen

Satu komen

Hernia - penyakit yang agak berbahaya. Dan peraturan nombor satu, yang walaupun kanak-kanak tahu: anda tidak boleh mengangkat dan membawa beban. Tetapi suami saya pernah memutuskan untuk menunjukkan kekuatannya kepada kawan-kawannya, dia adalah ahli sukan saya, dia mula mengangkat kereta. Dan dengan itu, memperoleh hernia. Di hospital, kami berhadapan dengan pilihan: sama ada operasi atau merawat diri anda. Dan kemudian saya jumpa konspirasi terhadap penyakit ini. Darling pada mulanya ketawa untuk masa yang lama, tetapi selepas satu jam pujukan dia bersetuju untuk beberapa eksperimen. Selama tiga malam berturut-turut saya membaca doa untuk bulan. Pada mulanya tidak ada peningkatan, tetapi selepas sebulan suami saya berasa lebih baik.

Saya percaya bahawa anda perlu percaya dan semuanya akan berjaya!

Plot dari hernia umbilik pada bayi - sihir penyembuhan rakyat

Ramai yang berminat dengan cara bercakap hernia dalam bayi mereka sendiri, dan sama ada ia boleh melakukan ritus yang sama di rumah tanpa beralih kepada tukang sihir dan whisper whiskers. Kami menyegerakan untuk mempercayai - ada cara sedemikian, dan kami akan membagikannya dengan anda.

Ciri-ciri plot hernia pada bayi

Plot hernia boleh menjadi sangat berkesan jika peraturan tertentu diikuti. Mereka adalah seperti berikut:

 1. Anda mesti yakin dan tidak percaya dengan kuasa ajaib konspirasi. Tindakan mereka didasarkan bukan sahaja pada manipulasi ajaib, tetapi juga pada kesan plasebo yang terkenal.
 2. Plot itu perlu dibaca dengan ketat pada bulan yang semakin suram. Ia adalah pada masa ini bahawa tenaga lunar tertumpu pada penyingkiran, pemusnahan semua yang tidak perlu dan tidak perlu. Oleh itu, keberkesanan upacara meningkat beberapa kali.
 3. Plot dari hernia umbi hendaklah dibaca oleh saudara terdekat anak. Adalah wajar bahawa ritus itu dilakukan oleh ibu atau nenek. Sekiranya bayi dilahirkan baru-baru ini, anda boleh melakukan ritual bersama.
 4. Seseorang yang membaca plot tidak seharusnya mempunyai emosi negatif. Adalah penting untuk berada dalam kerangka minda yang betul - kebaikan. Tenang dan keadaan emosi positif - kunci kejayaan
 5. Anda mesti menyimpan rahsia niat anda untuk melaksanakan ritus. Jangan berkongsi rancangan dengan sesiapa sahaja. Terutama tidak perlu menyebarkan plot yang telah bertindak, dan bayi itu sembuh.

Ini adalah peraturan yang paling asas. Ikutilah mereka, dan hasil yang diinginkan akan dicapai.

Cara membaca hernia umbilikikal yang mudah

Upacara ini adalah bacaan doa penyembuhan beberapa kali berturut-turut. Aksesori tambahan dan peralatan ajaib tidak diperlukan.

Untuk plot untuk bekerja, bilik mesti bersih, tenang, tenang dan selesa. Adalah wajar bahawa bayi itu berada dalam suasana yang baik - tidak menangis dan tidak menerkam. Masa terbaik adalah pagi. Ini membezakan konspirasi penyembuhan dari upacara-upacara sihir lain yang dilakukan pada waktu malam.

Anda perlu mencari dan mendedahkan tempat di badan kanak-kanak, di mana terdapat pendidikan hernia. Gunakan gerakan lembut dan lembut untuk melingkari hernia dengan jari kecil tangan kiri anda dan ulangi kata konspirasi:

Teks mesti diucapkan tiga kali. Selepas ini, melebihi tiga kali ganda di bahu kiri. Ia sangat mudah untuk memeriksa sama ada plot itu telah bertindak - dalam masa sebulan hernia seharusnya menjadi lebih kecil.

By the way! Dengan bantuan konspirasi itu, mungkin untuk menyembuhkan bukan sahaja hernia pada bayi, tetapi juga neoplasma jinak pada lelaki, yang terdapat di kawasan pangkal paha.

Satu plot hernia: ibu membaca

Variasi plot ini sesuai jika ibu ingin menyembuhkan bayi. Tenaga ibu dan cinta dalam diri mereka adalah jimat yang sangat kuat dan mempunyai kekuatan penyembuhan. Dan dengan bantuan upacara, kesannya dapat ditingkatkan berkali-kali.

Upacara itu dilakukan seperti berikut: pertama, ibu harus sedikit menggigit hernia yang terbentuk. Kemudian, tanpa membiarkannya keluar dari mulutnya, mengucapkan kata-kata konspirasi:

Selepas anda mengucapkan perkataan konspirasi tiga kali, melepasi bahu kiri.

Pilihan konspirasi ini dianggap paling kuat. Tetapi adalah mungkin untuk menjalankan upacara hanya sekali - yang lain dibenarkan untuk mengulangi, jika mereka tidak berfungsi pada kali pertama.

Plot itu akan berkuat kuasa dalam masa 24 jam, dan secara beransur-ansur hernia akan turun dari badan bayi.

Plot kuno dari hernia umbilik

Pilihan konspirasi ini sama-sama sesuai untuk bayi baru lahir, anak-anak muda, dan juga orang dewasa. Tetapi gunakan hanya sebagai tambahan kepada kaedah tradisional rawatan yang ditetapkan oleh doktor. Konspirasi itu tidak bertindak secara bebas, tetapi berulang kali meningkatkan keberkesanan dadah.

Ia mengambil masa tiga hari berturut-turut untuk bangun pagi, sebelum subuh datang. Dan baca pesakit kata-kata ajaib berikut:

Sekiranya upacara itu dijalankan oleh ibu anak, dalam proses menyatakan konspirasi, dia harus memegang bayi dengan tangannya di tempat di mana pembentukan hernia terletak. Anda boleh menyentuh ringan - anda tidak boleh memberikan sensasi yang menyakitkan anak.

Ritus laluan dengan sabun

Ini adalah cara purba untuk menghilangkan hernia yang menyakitkan. Apabila mandi bayi anda, anda perlu mula bercakap sabun dengan perkataan berikut:

Kemudian basuh bayi dengan sabun konspirasi, ulangi teks plot sekali lagi dan meludahkan tiga kali di atas bahu kiri.

Selepas upacara penyebaran sabun itu perlu disingkirkan. Ia mesti dikebumikan di tanah jauh dari rumah. Atau lemas di sungai, danau. Adalah dinasihatkan untuk mencari tempat paling sepi.

Rawatan hernia pada ubat-ubatan rakyat bayi

Untuk hanya bergantung kepada sihir pastinya tidak berbaloi jika kesihatan kanak-kanak itu datang. Cuba juga untuk menyembuhkan hernia dengan bantuan ubat-ubatan rakyat:

 1. Tanah liat Ia perlu dicairkan dengan air suam dengan konsisten krim tebal. Tanah liat buta dari kek dan panaskannya supaya ia cukup panas, tetapi tidak dibakar. Letakkan kek yang dihasilkan pada pusat kanak-kanak dan biarkan kering sepenuhnya.
 2. Cuka Sediakan penyelesaian cuka yang lemah: 1 sudu cuka per 2 liter air. Basuh bintik-bintik sakit tiga kali sehari.
 3. Pada musim panas, anda boleh memilih pakis dan masak merebus. Keluarkannya, keluarkan daun dan terapkan pada perut bayi tiga kali sehari. Jangan lupa memanaskan kompres dengan selendang atau sekeping kain bulu

Juga, pakar dalam ubat tradisional dinasihatkan untuk menggunakan kemasan kasa, direndam dalam whey susu segar.

Penting: pada tanda awal hernia, pastikan untuk berunding dengan doktor dan ikut sarannya. Dapatkan kebenaran untuk menggunakan remedi rakyat. Konspirasi, hanya digunakan sebagai tambahan kepada rawatan tradisional.

Pada usia dua bulan, doktor mendiagnosis hernia inguinal. Dan dia berkata bahawa pada 6 bulan ia perlu dikeluarkan dengan cara operasi. Persoalan saya ialah: adakah ia berlaku bahawa hernia boleh lulus dengan sendirinya? Dijawab kategori tidak. Nasib baik untuk nenek suami saya, kami mempunyai saudara yang tahu bagaimana memulakan hernia. Kami pergi ke dia tiga kali, di mana saya membaca konspirasi ke atas seorang kanak-kanak. Walaupun selepas kata-kata doktor takut bahawa ini tidak mungkin membantu. Untuk kebahagiaan saya, saya tidak mengalami apa-apa. Menjelang empat bulan, kanak-kanak itu tidak mempunyai hernia. Dan kita hanya pada zaman ini seolah-olah doktor. Semasa peperiksaan, dia tidak menemui apa-apa. Ini adalah keajaiban konspirasi.

Dengan hernia pada penatua, kami, juga, mencari penyembuh nenek, memandu, dia bercakap, semuanya berjalan tanpa jejak. Dan yang lebih muda telah mengurangkan hernia dengan bantuan bekas wang Rusia lama 1956. Dan pada umumnya, yang lebih tua adalah duit syiling, lebih baik. Ia adalah tepat seperti sen tembaga. Dilekatkan dengan plaster pada hernia (umbilical) dan tidak dikeluarkan. Plaster pelekat berubah mengikut keperluan. Hernia juga hilang tanpa jejak.

Selama dua bulan kami telah merangsang hernia dengan urutan, tetapi ia hanya berkembang. Terdapat kaedah rakyat yang tersisa, saya benar-benar berharap untuk mereka, terutama sekarang ia hangat, ia akan berpegang pada rompi (umbilical). Penyelesaian cuka dan pakis boleh bayi 2 bulan? Sekiranya tidak, berapa usia prosedur ini dibenarkan?

© 2017. Semua hak terpelihara.

The World of Magic dan Esoterica yang belum dipetakan

untuk berita dalam rangkaian sosial

Dengan menggunakan laman web ini, anda bersetuju dengan penggunaan kuki sesuai dengan notis ini mengenai jenis file ini.

Jika anda tidak bersetuju dengan kami menggunakan jenis fail ini, maka anda harus menetapkan tetapan pelayar anda dengan sewajarnya atau tidak menggunakan laman web ini.

Bagaimana cara memulakan hernia pada bayi sendiri

Marilah kita, ibu-ibu yang tersayang, bercakap tentang cara memulakan hernia pada bayi sendiri. Saya akan menerangkan beberapa cara dan bercakap mengenai doa Ortodoks yang membantu dengan hernia.

Kami memulakan hernia kepada seorang kanak-kanak pada bulan yang semakin pudar

 • Menurut ulasan, plot yang paling berkesan dari hernia adalah yang disebut pada bulan yang semakin pudar. Faktanya ialah apabila bulan berkurangan, maka semua yang buruk juga berkurang dengannya.
 • Oleh itu, untuk memulakan hernia apabila bulan semakin berkurangan, anda perlu mendapatkan sokongan nenek bayi itu. Bersama-sama, anda dengan cepat menyingkirkan anak penderitaan.
 • Anda perlu meletakkan bayi di sofa atau katil dan mula memandu di sekitar pusar mengikut arahan mengikut arah jam. Pada masa yang sama, ibu memimpin, dan nenek menyerang kepala kecil bayi.
 • Anda dan nenek anda perlu mengatakan kata-kata ini: "Hernia, nakal. Keluar dari orang-orang kecil. Keluar dari paya yang terkutuk, pergi ke Fedot jahat di sana. Amen! "
 • Kata-kata ini diucapkan tiga kali dan selepas setiap sebutan meludah ke bahu kiri.
 • Kemudian masukkan air suci di mulut anda dan taburkannya pada perut bayi.
 • Kemudian selama tiga hari anda perlu membasuh bayi dengan air suci dan menambah tiga sudu air ini ke mandi untuk mandi.

Koin tembaga menyelamatkan kanak-kanak dari hernia

 • Ritual dengan penny tembaga, yang boleh mengeluarkan hernia, telah lama diketahui.
 • Ia perlu dibasuh dengan teliti, kemudian dipegang selama tiga hari dalam air suci, dan kemudian dilekatkan pada pusar bayi menggunakan pita pelekat.
 • Apabila anda melampirkan plaster, katakan konspirasi berikut: "Dengan gam saya ada koin pada pusar kanak-kanak, biarkan ia menghancurkan hernia sialan. Biarkan dia tidak membiarkan hernia kembali kepada kami, biarkan dia mengusirnya dari keluarga kami! Amen! "
 • Koin harus disimpan di pusat selama sekurang-kurangnya 7 hari. Setiap hari anda perlu menyemak sama ada kulit bayi tidak mengalami patch.
 • Seminggu kemudian, duit syiling perlu dibuang dengan kata-kata: "Pergi ke hutan! Pergi ke ladang dan anda tidak akan kembali kepada kanak-kanak dan saya! "

Bagaimana lagi anda boleh memulakan hernia?

 • Jika anda tidak mempunyai masa untuk menunggu bulan yang semakin surut, dan anda tidak dapat mencari duit syiling tembaga, maka anda boleh memulakan hernia sedikit berbeza dan pada mana-mana fasa bulan.
 • Jalur bayi dan letakkan di atas katil. Kemudian mencium perutnya tiga kali dan menggigit hernia.
 • Dengan hernia di mulut anda, katakan kata-kata ini: "Saya mengusik kamu, hernia, dan saya akan menggigit yang tidak berpuas hati. Saya mempunyai mulut yang penuh dengan gigi, dan anda hanya mempunyai satu. Keluarlah, terkutuk, sehingga saya tidak melakukannya kepada anda! Tembak, gerakkan! "
 • Kata-kata ini juga harus diucapkan tiga kali dan setiap kali meludah ke bahu kiri.

Doa untuk pelepasan hernia

 • Jika anda adalah seorang Kristian yang benar-benar Ortodoks dan percaya bahawa konspirasi dan sihir adalah dosa, anda boleh beralih kepada doa. Ia boleh diucapkan kedua-dua perkataan anda sendiri dan dalam versi Ortodoks asli.
 • Dan anda boleh berdoa untuk hernia pada seorang anak kepada Artemy Martir Besar. Anda boleh membaca doa sebelum ikonnya pada waktu pagi dan petang tiga kali berturut-turut.
 • Kata-kata doa boleh jadi seperti ini: "Oh, Great Artemy! Dengarkan doa saya, semoga anda menyembuhkan anak saya dari hernia yang tidak tertanggung. Bosan bayi saya diseksa olehnya, menjijikkan. Ya, saya bosan dengan air mata, melihat bagaimana bayi saya menderita. Bantu kami, sila. Saya percaya bahawa anda akan mendengar kata-kata saya dan pasti akan menyokong, bahawa anda akan menyembuhkan bayi saya. Dengan nama Bapa, Anak dan Roh Kudus. Amen! "

Kini anda tahu bagaimana untuk bercakap hernia dalam diri sendiri dengan bantuan plot atau doa.

Plot hernia pada bayi baru lahir dan orang dewasa - rahsia sihir penyembuh

Sekiranya bukan kerana ketidakupayaan ubat-ubatan yang sangat maju, apabila bukan operasi pembedahan, dia menyembuhkan plot hernia yang kerap, ramai yang tidak percaya dengan kuasa sihir kuno. Lagipun, nenek moyang kita tidak pernah memotong daging untuk menghilangkan hernia pada abdomen, pangkal paha atau belakang. Kepercayaan ikhlas dalam kekuatan penyembuhan perkataan itu, dilaburkan dalam upacara khusus, merawat kedua-dua bayi dan orang dewasa dengan cepat dan boleh dipercayai.

Plot hernia umbi dalam bayi baru lahir

Hati seorang ibu koyak apabila ia tidak dapat menghilangkan siksaan anaknya yang baru lahir dari hernia umbi yang muncul dari ketegangan. Bagaimana anda mahu dengan cepat dan tanpa rasa sakit membantu makhluk yang tidak berdaya ini. Tetapi beberapa orang tahu bahawa dalam keadaan sedemikian, konspirasi mudah hernia pada bayi adalah jauh lebih berkesan daripada urutan yang tidak menyenangkan, pembalut ketat atau operasi.

Merancang hernia pada bayi baru lahir hanya boleh ibu, nenek atau bersama-sama. Kekuatan cinta ibu dan keinginan ikhlas untuk membantu adalah sangat penting dalam ritual, itu adalah tenaga kuat yang dapat memulakan proses penyembuhan. Kata-kata yang digunakan semasa upacara juga penting - tenaga yang dikeluarkan semasa bacaan doa boleh bekerja dengan keajaiban.

Semua upacara dilakukan di bilik tertutup dari orang luar, sebaiknya pada hari-hari naiknya bulan. Sebelum memulakan prosedur, anda perlu membersihkan daging: basuh dengan air mata air, basuh tangan anda, berus gigi anda. Komponen-komponen wajib ritual adalah bumi, lilin terbakar, minyak lampu atau minyak yang disucikan: bumi menyerap negatif dari hernia, lilin membersihkan ruangan dari negatif ini, minyak daerah sekitar pusar dengan minyak, memindahkan energi penyembuhan cinta dan kata-kata.

Pertama, dengan tangan yang hangat, anda perlu melincirkan perut dalam bulatan 12 kali, menggigit hernia ringan dengan gigi anda pada masa yang sama berkata:

Hernia - mengerang, pecah, merawat penyakit.

Kata-kata ini mesti diulang tiga kali dan kemudian meludah di tanah, kemudian menggigit sekali lagi, bercakap, meludah, dan juga kali ketiga. Selepas ini, bayi mesti dilonggarkan dengan ketat, dibuang ke dalam tanah, lilin dipadamkan. Ritual ini diulangi tiga hingga lima hari berturut-turut, idealnya, jika hari terakhir berada pada bulan purnama.

Plot dari hernia inguinal

Yang paling tidak menyenangkan dan bermasalah adalah hernia di pangkal paha, yang mana ubat rasmi boleh dibuang hanya dengan bantuan campur tangan pembedahan. Siapa yang ingin mengalami kesan anestesia umum, masalah tempoh pemulihan, ancaman komplikasi. Oleh itu, banyak penyembuh berjaya dan yang paling penting tidak berbahaya memohon plot hernia di pangkal paha untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Pada waktu matahari terbenam, apabila bulan baru muncul di langit, mereka berdoa selama tiga hari berturut-turut:

Tuhan, tolong, tolong hamba Tuhan (nama) datang, dilahirkan, dibaptis, doa. Bulan baru akan bangkit dan hamba Tuhan (nama) akan mempunyai hernia

Semasa bacaan ia perlu memberi tumpuan kepada semua perhatian, tenaga, iman di tempat yang sakit. Doa dikatakan tujuh kali, tiga kali pada bulan baru, dan keempat kalinya pada bulan purnama.

Terdapat ritual menghantar khas untuk hernia inguinal, tetapi untuk keberkesanannya diperlukan untuk membawa sepotong lumut dari hutan dengan tangan anda sendiri. Moss digunakan di tempat yang sakit dan membaca plot tujuh kali berturut-turut:

Di laut, di lautan, di pulau Buyane terletak batu yang berlumut, di bawah batu itu, ular, Scorpioe, menggerogoti semua kepalanya, menggigit, dan penuh dengannya. Snort kamu, ular, kila, kepada hamba Tuhan (nama), kepada kamu untuk kenyang, kegembiraan kita, dan kepada hamba Tuhan (nama) untuk menundukkan

Pada waktu subuh, lumut mesti dibawa kembali ke tempat diambil.

Konspirasi dari hernia vertebra

Plot hernia pada orang dewasa, kerana skeptisisme yang sihat manusia moden, bukan tugas mudah sama sekali. Kesukaran terletak pada fakta bahawa upacara magis menggunakan tenaga bukan sahaja cinta, tetapi juga kepercayaan tulus dalam penyembuhan. Dan asal, teks kuno dapat menyebabkan senyuman dan bukannya sikap yang serius.

Masih? Kebanyakan konspirasi mempunyai koleksi kata-kata, bunyi, intonasi yang sempurna dipenuhi dengan kekuatan yang diperlukan. Ini adalah jenis mantra, memaksa badan untuk menolak tenaga negatif dan mengisi kekosongan dengan sihat. Adalah disyorkan untuk membaca plot dari hernia, termasuk tulang belakang, tujuh kali berturut-turut atau lebih, membawa pembacaan kepada automatik, berbunyi di bawah sedar, pengulangan.

Hernia vertebral mula bercakap terutamanya dengan meletakkan sekeping gula di punggung mereka, menjatuhkan setetes air di atasnya - gula perlu dicairkan. Sembilan kali dibaca:

Seperti pasir mengambil tanah, jadi gula hernia adalah menanggalkan ketat, menarik dirinya sendiri. Dari tulang dan saraf, dari kulit dan lemak. Membawa dengan segera, tidak meninggalkan apa-apa. Hamba (nama) menolak simpul, memberikan daging, merobeknya dari belakang. Pinggang, pinggang dan tulang rusuk tulen. Seluruh kulit, tulang dan darah

Selepas majlis itu, adalah dinasihatkan untuk membersihkan bahagian belakang jelatang yang sebelum ini direndam dalam air mendidih. Upacara itu diulang tiga hari berturut-turut semasa turunnya Bulan.

Kuasa penyembuhan doa hernia

Kuasa besar doa dan imej Ortodoks tidak memerlukan pengesahan. Terdapat banyak kes penyembuhan ajaib orang-orang yang benar-benar mempercayai kuasa dan kebaikan Yang Maha Tinggi. Doa untuk Artemy Martyr Agung Antioch, St. Panteleimon, Mazmur ke-90, bekerja dengan kuat, adalah teks-teks ini yang sering digunakan sebagai plot gereja dari hernia.

Sebelum konspirasi gereja, mereka mesti berpuasa, membersihkan daging, mengaku, membersihkan jiwa, berkomunikasi, menerima Roh Kudus. Pembebasan dari pemikiran berdosa mencetuskan mekanisme pembersihan badan, dan pemikiran positif membentuk masa depan.

Air suci, yang mencuci bintik-bintik sakit, juga mempunyai kekuatan penyembuhan, kerana ia dipertanggungjawabkan dengan tenaga ilahi. Berbagai doa dibaca di atas air tersebut, termasuk konspirasi terhadap air dari alkoholisme. Sekiranya anda membasuh dengan air seperti itu atau meminumnya dengan perut kosong, badan dipenuhi dengan tenaga yang bersih, menyembuhkan, mencetuskan proses regenerasi.

Dalam kehidupan kita, perkembangan ilmiah dan teknikal yang luar biasa dan ritual kaum kuno menjadi bahu. Kedua-dua mereka, mempunyai kelebihan, mempunyai kelemahan. Tetapi apa yang menghalang setiap orang memilih tepat penyelesaian yang dia percayai. Hanya kepercayaan yang tulus dalam plot hernia, penyingkiran kerosakan telur, jimat pelindung atau kuasa sebab, sains, perubatan, akan membolehkan tubuh itu sembuh dari sebarang penyakit.

  • Ramalan
  • Konspirasi
  • Rituals
  • Tanda-tanda
  • Mata dan Kerosakan Jahat
  • Amulet
  • Jampi cinta
  • Puncak
  • Numerologi
  • Psikik
  • Astral
  • Mantra
  • Makhluk dan

  Pada hari ini ada perayaan yang banyak, orang minum dan berjalan. Ia dipercayai bahawa ia bukan dosa untuk minum banyak jika sampah penuh. Bukan untuk apa-apa yang mereka katakan: "Saya kotor!". Pada musim sejuk, Nicholas memutuskan untuk berkomplot terhadap alkoholisme. Anda boleh memesan doa untuk kesihatan seorang saudara dengan ketergantungan alkohol. 19 Disember, St. Nicholas membawa hadiah kepada kanak-kanak, dan saudara-mara membaca doa tentang kesihatan mereka.