Apa yang unik mengenai pinggan Ruplik Rupfix dari Arilis?

Gejala

Rupfix adalah satu-satunya plat di dunia yang telah direka khusus untuk menghapuskan dan mengelakkan pusing cembung pada bayi baru lahir dan bayi di bawah umur 5 tahun.

Keistimewaan plat Rupfix dari syarikat Arilis ialah mereka terdiri daripada 2 bahagian, yang mengetatkan prinsip tali pinggang, dengan pasti memperbaiki pusar bayi dalam posisi yang diinginkan.

Jenis pengancing ini memastikan penetapan yang boleh dipercayai dan, yang paling penting, keputusan yang cepat dan baik untuk membetulkan bentuk cembung pada pusar. Hal ini disebabkan fakta bahawa tonjolan tidak hanya ditetapkan, tetapi juga "dilindungi" oleh tisu-tisu yang berlebihan: otot dan fascia.

Oleh itu, plat Rupfix memulihkan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada penampilan bulge.

Rupfix adalah kelebihan anda.

Tahan air

Gabungan gam inovatif dan plat asas thermopolimer membolehkan anda untuk mandi kanak-kanak tanpa rasa takut bahawa plat akan keluar.

Hypoallergenic

Komposisi pelekat plat telah lama digunakan dalam perubatan. Ia mempunyai lekatan yang sangat baik dan sangat selamat untuk bayi anda.

Keputusan dalam 10 hari

Dengan menggabungkan plat Rupfix dari Arilis dengan urut dan gimnastik perubatan, anda boleh menghilangkan masalah pusing pada 10 hari.

Telus

Bahan unik plat adalah telus dan membolehkan produk kekal tidak kelihatan pada kulit bayi.

Elastik

Pangkalan Thermopolymer Rupfix mempunyai keanjalan istimewa, tidak seperti rakan-rakannya. Plat tidak akan menimbulkan ketidakselesaan kepada kanak-kanak - selepas semua, dia tidak akan menyedarinya!

Teknologi Pusingan Bernafas

Teknologi Navel bernafas yang dipatenkan membolehkan penggunaan plat Rupfix walaupun terdapat kerengsaan atau pendarahan pada pusar.

Pendapat doktor

Menurut data kami, penonjolan umbel pada bayi, ini adalah patologi yang sangat umum pada kanak-kanak yang berumur di bawah 5 tahun. Ini boleh berlaku untuk beberapa sebab - disebabkan kecacatan intrauterin, akibat penurunan nada cincin umbilik atau disebabkan oleh tali pusat yang tidak terikat. Perkara yang paling berkesan untuk dilakukan adalah untuk mengelakkan protrusi di pusar dengan bantuan Ruplik tali pinggang dari Arilis. Mereka dipercayai dan selamat dan telah membuktikan diri mereka sendiri.

Sebagai seorang doktor, saya cadangkan bahawa ibu bapa muda menjalankan pencegahan bentuk pusing cembung dengan plat Rupfix untuk bayi baru lahir.

Mashchenyuk Yulia Valerievna,
pakar perubatan obstetrik-pakar sakit kencing di Medivh.

Setiap 4 bayi baru lahir di dunia mengalami pendarahan pusar. Pada peringkat awal, ia boleh dihentikan dengan mudah oleh urutan dan umbilical patch. Plat Rupfix, ditambah dengan urut, membenarkan purata 10 hari untuk menyingkirkan anak bentuk cembung pada pusar. Saya mengesyorkan untuk mengelakkan pembedahan dan menggunakan plat pada tanda pertama tompok pusar.

Karelova Olga Vladimirovna,
anak doktor UniMed.

Sebagai seorang pakar pediatrik, ibu bapa sering bertanya kepada saya tentang bagaimana menghilangkan bentuk cembung pusar pada bayi baru lahir. Seperti yang anda tahu - ini adalah patologi yang sangat biasa di kalangan bayi. Menggabungkan urutan terapi dan penggunaan patch khas, anda boleh menghalang perkembangan hypotone cincin umbilik.

Plat pusup Rupfiks adalah berkesan dan hypoallergenic, mereka telah lama menubuhkan diri mereka sebagai produk yang berkualiti tinggi dan inovatif.

Velichko Maxim Olegovich,
kategori neonatologi I, UltraHealth.

Kaedah aplikasi plat pusingan Rupfix

Untuk merosot kulit perut bayi dengan losyen pada dasar tidak berminyak.

Keluarkan separuh filem pelindung dari setiap elemen plat dan tongkat mereka, berlepas 3-4 cm dari pusat.

Thread tepi tepi elemen "A" ke mata elemen "B".

Kencangkan pinggan pada perut bayi pada asas tali pinggang.

Gosok tepi pinggan percuma, melicinkan mereka dengan baik.

Mengenai Arilis

Selama lebih dari 10 tahun, Arilis telah melakukan penyelidikan dalam bidang pembetulan kecacatan dan patologi kosmetik pada kanak-kanak dan orang dewasa. Perkembangan kami membolehkan kami membetulkan banyak kecacatan tersebut tanpa perlu pembedahan.

Pencapaian kami telah jauh melampaui teknologi moden - bentuk ergonomik dan komposisi pelekat yang dipatenkan membolehkan plat untuk tegas memegang kulit seorang kanak-kanak tanpa menyebabkan ketidakselesaan.

Pakar Arilis terbaik dari Rusia dan Finland bekerja untuk menjadikan anda cantik!

Plaster umbilical Rupfix

 • Penghantaran murah yang cepat di Moscow dan Rusia
 • Jaminan kualiti, harga yang rendah, pembayaran yang selamat
 • Mereka mempercayai kami - kedai kami telah beroperasi sejak tahun 2004
 • Diskaun untuk bayaran dalam talian melalui kad

Pembetulan untuk Ruplik pusar adalah satu-satunya pembetulkan di dunia yang direka khusus untuk menghilangkan dan mencegah bentuk cembung pusing pada bayi yang baru lahir dan bayi di bawah umur 5 tahun. Pembetulan untuk Arilis pusar memulihkan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada penampilan bulge.

Sering kali, kemunculan mendadak pada pusing pada anak sangat menakutkan ibu bapa muda. Hipotonus cincin umbilik agak mudah dihentikan, dan kadang-kadang walaupun penyembuhan diri. Walau bagaimanapun, seseorang tidak boleh mengharapkan bahawa pusat pusing pada anak-anak akan dilalui dengan sendirinya. Menggabungkan pembetulan umbilical, urutan terapeutik dan terapi senaman, anda boleh dengan cepat dan berkesan menghapuskan bentuk cembung pusar. Selalunya, ini sudah cukup untuk kursus 10 hari.

Teknologi Navel bernafas yang dipatenkan membolehkan penggunaan pengawal terbitan Arilis walaupun terdapat kerengsaan atau pendarahan pada pusar. Menggabungkan pembetulan umbilical dengan urut dan latihan terapeutik, anda boleh menyingkirkan masalah pusat cembung dalam masa 10 hari. Pembetulan untuk pusar tidak akan membawa ketidakselesaan kepada kanak-kanak - selepas semua, dia tidak akan menyedarinya!

Faedah:
- hypoallergenic,
- prestasi,
- teknologi "navel bernafas"
- rintangan air
- elastik,
- telus.

Plaster tengah mengembalikan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada penampilan bulge.

Concealer pusar terdiri daripada 2 patch, yang diperketatkan pada prinsip tali pinggang, dengan pasti memperbaiki pusar bayi dalam posisi yang dikehendaki. Jenis pengancing ini memastikan penetapan yang boleh dipercayai dan, yang paling penting, keputusan yang cepat dan baik untuk membetulkan bentuk cembung pada pusar. Hal ini disebabkan fakta bahawa tonjolan tidak hanya ditetapkan, tetapi juga "dilindungi" oleh tisu-tisu yang berlebihan: otot dan fascia. Pembalut pusat untuk kanak-kanak mengembalikan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada penampilan bulge. Gabungan gam inovatif dan pembetung asas termopolimer membolehkan anda untuk mandi kanak-kanak itu, tanpa rasa takut bahawa pembaca bukti itu akan terlepas. Komposisi pelekat pembetulan telah lama digunakan dalam perubatan, kerana ia mempunyai lekatan yang sangat baik dan sangat aman untuk bayi anda.

Permohonan:
Untuk merosot kulit perut bayi dengan losyen pada dasar tidak berminyak. Keluarkan separuh filem pelindung dari setiap elemen patch dan tongkatnya, 3-4 cm dari pusat. Thread tepi tepi elemen "A" ke mata elemen "B". Kencangkan plaster pada perut bayi pada asas tali pinggang. Gosokkan tepi percuma patch, lancar dengan baik.

Beli Rupfix patch umbilik boleh dihantar melalui kurier, mel atau dapatkan di pickup point. Pickup di kedai online kami secara percuma. Alamat kedai di Moscow. Di Rusia, terdapat lebih daripada 1,500 mata untuk mengeluarkan pesanan dan penghantaran kurier menggunakan perkhidmatan SDEC.

Pembetulan untuk Arilis navel

2150 gosok. 1690 sapu.

Untuk menghilangkan bentuk cembung pada pusing bayi yang baru lahir dan kanak-kanak di bawah 5 tahun

Bentuk cembung pada pusar adalah salah satu daripada patologi yang paling biasa bagi bayi baru lahir. Masalah seperti ini boleh berlaku kerana beberapa sebab, seperti cincin umbilik hipotonik, kecenderungan keturunan terhadap otot dinding perut anterior dan percubaan.

Sering kali, kemunculan mendadak pada pusing pada anak sangat menakutkan ibu bapa muda. Tetapi ini bukanlah satu perkara yang perlu diambil perhatian. Hipotonus cincin umbilik agak mudah dihentikan, dan kadang-kadang walaupun penyembuhan diri. Walau bagaimanapun, seseorang tidak boleh mengharapkan bahawa pusat pusing pada anak-anak akan dilepaskan sendiri! Menggabungkan pembetulan umbilical Arilis, terapeutik dan terapi senaman, anda boleh dengan cepat dan berkesan menghapuskan bentuk cembung pusar. Selalunya, ini sudah cukup untuk kursus 10 hari.

Plastik arilis umbi adalah telus dan elastik, ketebalan bahannya hanya 65 mikron, jadi ia tidak dapat dilihat oleh anak. Cepat dan tanpa rasa sakit melegakan anak anda dari bentuk cembung pusar.

Arilis adalah satu-satunya plaster di dunia yang direka khusus untuk menghilangkan dan mencegah bentuk cembung pada pusing bayi dan bayi yang berumur di bawah 5 tahun.

Keunikan Arilis plaster adalah bahawa ia terdiri daripada 2 patch, yang, menarik pada prinsip tali pinggang, dengan pasti memperbaiki pusar bayi dalam posisi yang dikehendaki.

Jenis pengancing ini memastikan penetapan yang boleh dipercayai dan, yang paling penting, keputusan yang cepat dan baik untuk membetulkan bentuk cembung pada pusar. Hal ini disebabkan fakta bahawa tonjolan tidak hanya ditetapkan, tetapi juga "dilindungi" oleh tisu-tisu yang berlebihan: otot dan fascia.

Oleh itu, plaster Arilis mengembalikan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada kemunculan bonjolan.

Arilis untuk pusar

Syarat penghantaran bergantung pada pilihan bandar

Waktu pembukaan pusat panggilan

Percuma untuk Rusia

Beri perhatian kepada produk popular lain dari kategori penafsiran kategori untuk kanak-kanak

Penerangan

Patch direka khas untuk menghilangkan dan mencegah pusing cembung pada bayi baru lahir dan bayi sehingga 5 tahun.
Keunikan patch Arilis adalah terdiri daripada 2 patch, yang, dengan lukisan pada prinsip tali pinggang, dengan pasti memperbaiki pusar bayi dalam kedudukan yang dikehendaki selama 7-10 hari.
Jenis pengancing ini memastikan penetapan yang boleh dipercayai dan, yang paling penting, keputusan yang cepat dan baik untuk membetulkan bentuk cembung pada pusar. Hal ini disebabkan fakta bahawa tonjolan tidak hanya ditetapkan, tetapi juga "dilindungi" oleh tisu-tisu yang berlebihan: otot dan fascia.
Oleh itu, plaster Arilis mengembalikan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada penampilan bulge.

Faedah

 • Tahan air
 • Hypoallergenic
 • Telus
 • Elastik

Plastik gelang Arilis boleh digunakan walaupun terdapat kerengsaan atau pendarahan pada pusar.

Kaedah penggunaan

 1. Degrease yang perut kulit pembersih bayi Lotion Spray Arilis (untuk penjagaan kulit dalam telinga) dan Dodge pengeringan kulit.
 2. Keluarkan separuh filem pelindung dari setiap elemen patch dan tongkatnya, 3-4 cm dari pusat.
 3. Thread tepi tepi elemen "A" ke mata elemen "B".
 4. Kencangkan plaster pada perut bayi pada asas tali pinggang.
 5. Gosokkan tepi percuma patch, lancar dengan baik.

Pembetulan untuk Arilis pusar untuk kanak-kanak dari 0 hingga 5 tahun 10 pcs. dalam stok, membeli barangan bernilai 2000 rubel dan dapatkan penghantaran percuma di Yekaterinburg. Kami juga menyerahkan kepada Nizhny Tagil, Pervouralsk, Serov, Rezh, Verkhnyaya Pyshma, Bogdanovich dan bandar-bandar lain di rantau Sverdlovsk.

Penggunaan patch untuk hernia umbilik

Kemunculan hernia umbi pada kanak-kanak berlaku semasa perkembangan janin atau selepas kelahiran. Dalam kes patologi kongenital, hanya pilihan pembuangan kecacatan pembedahan dengan plastik cincin umbilik. Penyakit yang dialami pada kanak-kanak di bawah usia 6 tahun masih boleh hilang tanpa pembedahan, tetapi untuk ini anda perlu mengikuti beberapa cadangan pakar kanak-kanak.

Antara kesihatan ramai orang dan untuk rawatan protrusions terpencil khas gluing pusat hernia patch ( "Arilis", "Porofiks", "Cicco"), yang membetulkan perut, menghalang badan output melalui cincin pusat.

Penggunaan plaster pelekat terapeutik mempunyai kesan positif terhadap keadaan hernia. Ia memegang pusar, dengan itu menghalang penggempitan secara tiba-tiba, dan membantu mengurangkan organ ke tempatnya. Pada masa-masa yang lain daripada pusat hernia patch permohonan rendah pembalut, kerana demokrasi itu memegang bukan sahaja perut, tetapi juga meliputi seluruh bahagian tengah, mencegah kesan negatif ke atas hernia peningkatan tekanan intra-abdomen.

Brace juga membolehkan anda untuk sama rata mengagihkan beban pada otot dinding anterior abdomen, yang adalah pencegahan pelanggaran hernia dan mampatan organ-organ dalaman. Tetapi patch dengan hernia pusat tidak mengecualikan risiko komplikasi yang berkaitan dengan pergerakan cuai kanak-kanak itu dan tekanan tinggi di dalam peritoneum yang berlaku dengan sembelit dan kembung perut.

Patch herba untuk hernia

Hernia cincin umbi pada kanak-kanak adalah hasil kelemahan otot berhampiran pusat dan peningkatan beban pada dinding abdomen anterior. Selepas memotong tali pusat, proses parut tisu berlaku, dan jika ia pecah, terdapat risiko patologi. Sudah pada usia yang lebih tua, hernia mungkin disebabkan oleh kerosakan otot, pembedahan, awal serangan awal, dan pathologi saluran gastrointestinal.

Plester pelekat dengan hernia pada pusar pada kanak-kanak adalah salah satu kaedah rawatan konservatif terhadap patologi yang diperoleh dalam kanak-kanak yang berumur di bawah 6 tahun. Untuk kanak-kanak yang lebih tua, plaster tidak akan membantu sama sekali, dan hanya pembaikan hernia radikal dengan cara hernioplasti laparoskopi dan terbuka dipertimbangkan.

Plaster perubatan diperbuat daripada bahan hipoalergenik, yang jarang menyebabkan kerengsaan kulit bayi. Ia diperbaiki secara langsung pada pusar untuk tempoh masa tertentu, selepas itu ia dikeluarkan, dan kulit dibasahkan dengan krim bayi.

Sesetengah bayi mempunyai sikap tidak bertoleransi terhadap tompok-tompok seperti itu, dan kemudian kaedah lain untuk menetapkan hernia dipertimbangkan.

Wakil

Pengeluar patch untuk kanak-kanak dengan hernia umbilical yang diketahui hari ini adalah syarikat-syarikat Hartman, Chikko, Arilis dan Porofix.

Plaster "Arilis" ditunjukkan untuk rawatan hernia pada bayi baru lahir dan kanak-kanak sehingga 5 tahun. Ia adalah agen terapeutik dan profilaksis. "Arilis" boleh digunakan untuk membetulkan bentuk pusar, apabila ia agak cembung. Keistimewaannya terletak pada kaedah penetapan.

Plaster "Arilis" boleh dilekatkan dengan selamat pada pusar dengan mengikat pada prinsip tali pinggang. Pengilang menjanjikan hasil positif selepas 10-14 hari penggunaan harian. "Arilis" juga telus, ia tetap tidak kelihatan pada kulit kanak-kanak. Patch ini elastik, oleh itu ia tidak menyebabkan ketidakselesaan kepada kanak-kanak.

Kaedah penggunaan "Arilis":

 1. Kulit di kawasan pusar degreased dengan losyen.
 2. Filem pelindung dikeluarkan dari setiap separuh patch.
 3. Unsur-unsur terpaku pada jarak 4-5 cm dari pusar.
 4. Kelebihan satu elemen dimasukkan ke dalam mata yang lain.
 5. Plat telah diperketat.
 6. Tepi percuma juga terpaku dan terlicin.

Plester "Porofix" digunakan untuk mengurangkan penonjolan cincin umbilical pada bayi baru lahir dan kanak-kanak sehingga satu tahun. Produk ini direka khusus untuk kulit lembut bayi. Porofix sesuai bukan sahaja untuk menonjolkan cincin umbilik, tetapi juga untuk pembetulan bentuk pusar pada kanak-kanak perempuan dan lelaki yang baru lahir. Ia tetap seperti patch Arilis. Ciri khas "Porofix" akan dijaga khas untuk kulit bayi yang baru lahir dan bayi.

Plaster "Chicco" digunakan lebih banyak untuk pencegahan hernia pada bayi baru lahir apabila terdapat kecenderungan dan masalah dengan saluran pencernaan.

Kaedah penggunaan

Cara memohon patch dan mengelak pusar bayi:

 • Penetapan dilakukan hanya selepas penyembuhan pusar tanpa adanya keradangan dan pendarahan luka;
 • hernia yang terkurung akan menjadi kontraindikasi kepada penggunaan tampalan dan kaedah lain, kerana dalam hal ini hanya rawatan pembedahan ditunjukkan;
 • Kali pertama doktor perlu memasang patch, yang akan menunjukkan cara melakukannya dengan betul;
 • sebelum anda mengelak pusar adalah perlu untuk membetulkan hernia supaya ia tidak menonjol;
 • pada perut tidak boleh berlaku lipatan;
 • plaster pelekat gam hanya perlu pada perut kering, jika tidak terdapat kerengsaan dan keradangan kulit.

Memohon patch perubatan, adalah penting untuk diingat tentang langkah-langkah pencegahan lain yang akan meningkatkan kesejahteraan kanak-kanak dan membantu mencegah komplikasi.

Kami bercakap mengenai kelas gimnastik perubatan, diet, penghapusan masalah pencernaan. Kanak-kanak kecil dengan hernia cincin umbilik, serta dengan penonjolan pada orang dewasa, sesuai untuk urutan terapeutik dan profilaksis, yang boleh dilakukan setiap hari. Anda boleh membuatnya kepada kanak-kanak tanpa mengeluarkan plaster umbi, tetapi ia boleh mengganggu pergerakan individu.

Urut menormalkan motilitas usus, yang menghindari genangan najis apabila dalam beg hernia gelung usus. Hernia umbilik mungkin rumit oleh halangan usus, dan dalam kes ini, penggunaan pita pelekat adalah kontraindikasi, seperti halnya dengan komplikasi lain.

Tompok umbi dewasa tidak pernah digunakan, tetapi mereka boleh ditetapkan apabila terdapat jumlah yang kecil, dan pembalut dikontraindikasikan atas sebab-sebab tertentu.

Arilis umbilical plaster 10 pcs

Ketersediaan: dalam stok

Arilis umbilical plaster 10 pcs

Sering kali, kemunculan mendadak pada pusing pada anak sangat menakutkan ibu bapa muda. Hipotonus cincin umbilik agak mudah dihentikan, dan kadang-kadang walaupun penyembuhan diri. Walau bagaimanapun, seseorang tidak boleh mengharapkan bahawa pusat pusing pada anak-anak akan dilalui dengan sendirinya. Menggabungkan Arilis koreksi umbilical, urutan terapeutik dan terapi senaman, anda boleh dengan cepat dan berkesan menghapuskan bentuk cembung pusar. Selalunya, ini sudah cukup untuk kursus 10 hari.

Pembetulan untuk Arilis pusar adalah satu-satunya penyembunyian di dunia yang direka khusus untuk menghilangkan dan mencegah bentuk cembung pusing pada bayi baru lahir dan bayi di bawah umur 5 tahun. Pembetulan untuk Arilis pusar memulihkan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada penampilan bulge. Teknologi Navel bernafas yang dipatenkan membolehkan penggunaan pengawal terbitan Arilis walaupun terdapat kerengsaan atau pendarahan pada pusar. Dengan menggabungkan pembaikan Arilis dengan urut dan gimnastik perubatan, anda boleh menyingkirkan masalah bentuk cembung pusar dalam masa 10 hari. Pembetulan untuk pusar tidak akan membawa ketidakselesaan kepada kanak-kanak - selepas semua, dia tidak akan menyedarinya!

- teknologi "navel bernafas"

Arilis patch pusat mengembalikan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada penampilan bulge.

Struktur: Silikon perubatan, gam LTK, gam kain.

Plaster umbilik adalah telus dan elastik. Kulit bayi sentiasa kelihatan di bawah plaster, dan kerana keanjalannya mudah dan selesa digunakan. Ketebalan bahan itu hanya 65 mikron. Oleh itu, ia benar-benar tidak ketara kepada bayi. Cepat dan tanpa rasa sakit melegakan anak anda dari bentuk cembung pusar.

Mudah dipakai dan berlepas tanpa meninggalkan sebarang kemerahan.

Pada masa ini tiada komen.

Hanya pengguna berdaftar yang boleh meninggalkan komen dan rating.

Untuk mencari

Keranjang

Diskaun

Catur

DENGAN KERANGKAN!

Kawasan penghantaran Rusia barangan perkhidmatan kurier ex 140 bandar-bandar Rusia: Abakan, Kazan, Arkhangelsk, Armavir, Anapa, Asbestos, Astrakhan, Achinsk, Balashikha, Saratov Barnaul, Belgorod, Perm, Berezovsky, Novosibirsk, Bor, Blagoveshchensk, Bratsk, Bryansk, Novgorod, Yekaterinburg, Vladivostok, Vladimir, Vladikavkaz, Volgograd, Volzhsky, Volgodonsk, Vologda, Vorkuta, Voronezh, Voronezh, Gelendzhik, mata, Dimitrovgrad, Yekaterinburg, Elec, Emanzhelinsk, Kursk, Zelenograd, Ivanovo, Izhevsk, Irkutsk, Irkutsk, Yoshkar-Ola, Kazan Krasnoyarsk, Kaluga, Yekaterinburg, Kemerovo, Kemerovo, Kirov, Kislovodsk, Komsomolsk-on-Amur, Saint Petersburg, Chelyabinsk, Kostroma, Krasnodar, Kropotkin, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod, Krasnoyarsk, Kurgan, Kursk, Hutan, Leninsk-Kuznetsky, Lipetsk, Maikop, Magnitogorsk, Miass, Minusinsk, Michurinsk, Murmansk, Mytische, Omsk, Oryol, Orenburg, Orsk, Pen dan, Yekaterinburg, Yekaterinburg, Perm, Petrozavodsk, Petropavlovsk-Kamchatsky, Podolsk, Pskov, Pyatigorsk, Rostov-on-Don, Yekaterinburg, Ryazan, Rybinsk, Ufa, Samara, St. Petersburg, m. Moskovskie Vorota, St..Petersburg, m. Ploshchad Vosstaniya, St. Petersburg, m. Komandan Prospect, St. Petersburg, m. Dybenko Street, St. Petersburg, m. Prospect Pencerahan, TC Shuvalov Saratov, Saransk, Serov, Sevastopol, Sevastopol, Severodvinsk, Simferopol, Smolensk, Snezhinsk, Soviet, Sochi, Stavropol, Stary Oskol, Sterlitamak, Surgut, Syzran s, Syktyvkar, Sysert, Taganrog, Tambov, Tver, Tyumen dan Togliatti, Tomsk, Tula, Tyumen, Chelyabinsk, Ulyanovsk, Ufa, Ukhta, Fryazino, Khabarovsk, Khanty-Mansiysk, Khimki, Cheboksary, Abakan Chelyabinsk, Cherepovets Chita Kurgan, Mines, Shchelkovo, Elista, Engels, Yuzhno-Sakhalinsk, Yaroslavl, Yakutsk barang teleshopping, barangan teleshopping dibeli di Moscow, m. Pioneer, m. Kuntsevskaya, m. Belia, m. Krylatskoye, m. Slavic Boulevard, Kuntsevo, Fili-Davydkovo, Mozhaisk, Ochakovo, Krylatskoe, Ivan Franko, Red Dawns, Polotsk, E Budanovoy, Moldavskaya, Kas Anaevskaya, Lebuhraya Rublevskoye, Molodogvardeyskaya, Kuntsevskaya, Elninskaya, Bagritsky, Rashpuk Agra lebuh raya, Lesia Ukrainka, Bozhenko Guerrilla, Istra, Yartsevskaya, Bobruisk, Minsk, Moscow, Kutuzovsky Prospekt, masyarakat industri, Setun Rowan, Bialowieza, Skolkovskoe lebuh raya, Vitebsk, Vereyskaya, Gzhatskaya Aminevskoe lebuh raya Tentang akovskoe Highway, General Dorokhov, Matveevskaya, yang diketuai, Natasha Screener, Bolshany Ochakovskaya, Przewalski, Michurinsk prospektus, Lobachevsky, Udaltsov, Koshtoyants, Vinnitsa, Ramenskii Boulevard Ramenky, Vernadsky, Svetlanov, Shuvalov Mosphilmovskaya, Stoletov, Lomonosov Avenue, Persahabatan, Anokhina, Nikulinskaya, Pokryshkin Troparevsky, Borovsky lebuh raya, Moscow, Skolkovo, Moscow, Trekhgorka, Bogdanova, Glavmosstroy, Volyn, Shchorsa Solntsevsky avenue 50 tahun Oktober, lulus, Tereshkova, Matrosov, Pengeluaran, Spring Vai Chobotovskaya, Lukinskaya, tepi sungai, Novoorlovskaya, Peredelkino, Aviators, Kiev lebuh raya, Leninsky Prospekt, Kastanaevskaya, Filevskaya, ayam, Kutuzovsky Prospekt, Pivchenkova, Tarutino, Polosuhina, Oleko Dundycha, Kozhina, Seslavinskaya, Alyabiev, Barclay, Bagrationovskaya, Victory Park, Starovolinskaya, Kutuzovskaya, busur, Pyreva, Bagrationovskaya, Fili, Shmitovski, Mnevniki, Autumn, Krylatsky bukit Krylatskaya Strogino, Twardowski, Talinnskaya, Katukova, Stroginskaya, Kulakova Isakovskogo, Pavshinskaya dataran banjir, Myakinino, Pavshins Dipisahkan Volokolamsk Beloborodov, berhala, yang pyatnitskoya lebuh raya, Mitin, Mitinskaya, Pyatnitskaya Baryshiha, Rublev, Myakininskaya, Moscow, Moscow, perkhidmatan Redridge Buy, borong, runcit, panas, penghantaran cepat, asal, ulasan tidak palsu, kedai tv, murah, membeli di farmasi, membeli penghantaran, Pikap, dengan jaminan, tunai pada penghantaran, tunai pada penghantaran, kedai rasmi, dijual, ekonomi, Abakan, Kazan, Arkhangelsk, Astrakhan, Barnaul, Belgorod, Perm, Blagoveshchensk Bratsk, Bryansk, Veliky Novgorod e Vladivostok, Vladimir, Volgograd Volgodonsk Vologda Vorkuta, Voronezh, Glazov Yekaterinburg Zelenograd, Ivanova Izhevsk Irkutske Yoshkar-Ole, Kazan, Kaluga Kamensk-Ural, Kemerovo, Kemerovo, Komsomolsk-on-Amur, Kostroma, Krasnodar, Yekaterinburg, Krasnoyarsk, Kurgan, Kursk, Hutan, Lipetsk, Magnitogorsk, Chelyabinsk, Moscow, Moscow, Murmansk, Mytishchi Nizhny Novgorod Chelny dermaga, Nizhnevartovsk, Nizhny Tagil, Ufa, Novokuznetsk Novorossiysk Novosibirsk, Yekaterinburg, Chelyabinsk, Oktober, Omsk, Orel, Orsk, Orenburg, Penza, Yekaterinburg, Perm, Petrozavodsk, Petropavlovsk-Kamchatsky, Pskov, Pyatigorsk, Rostov-on-Don, Ryazan, Ufa, Samara, St. Petersburg, Saratov dan Saransk, Serov, Simferopol, Smolensk, Chelyabinsk, Soviet, Stavropol, Surgut Syzran Syktyvkar Taganrog Tambov Tver Togliatti, Tomsk, Tula, Tyumen, Chelyabinsk, Ulyanovsk Ufa Ukhta Friazino, Khabarovsk, Hunts-Mansiisk Himah, rantau Moscow, Cheboksary Chelyabinsk Cherepovets Chita, Shadrinsk, Schelkovo, Komsomolskaya, Elista, Yuzhno-Sakhalinsk, Yaros Avleev, akademik, Alexis, Altufievsky Arbat, Lapangan Terbang, Babushkinskiy, Basmanny, Berjalan, Beskudnikovsky, Bibirevo, daerah biryulyovo vostochnoye, Biryulyovo Zapadnoye District, Bogorodskoye Brateevo Butyrsky, Veshnyaki, Vnukovo, Voykovskiy, Degunino Timur, East Izmailovo, Timur, Vyhino -Zhulebino, Haharins'kyi, Golovin, Golyanovo, Danilov, Dmitrovsky, Don, Dorogomilovo, Zamoskvoreche, West Degunino, Zyuzino, Zyablikovo, Ivanovskoe, Izmajlovo, Kapotnya, Konkovo, Koptevo, Koshino-Ukhtomskiy, Kotlovka Krasnosel'skii, Krylatskoje, Krukovo, Kuz'minki, Kuntsevo Kurkino Levoberezhny Lefortovo Lianozovo Lomonosovski, Losinoostrovsky, Lublin, Marfino Marina Grove, Marino, Matushkino, Metrogorodok, Meshchanskiy, Mitin, Mozhajskij, Molzhaninovsky, Moskvoreche- Saburovo, Nagatino tukang kebun, Nagatinsky Zaton Nagorny, Nekrasovka, Nizhegorodskiy, Novo Peredelkino Novogireevo, Novokosino Obruchevsky, Nut-Borisov Utara, Selatan Orekhovo- Borisov, Ostankinsky, Welcome, Ochakovo-Matveevskoe, Perovo, Printers, Pokrovske-Streshnevo, Preobrazhenskoe, Presnenskij, Ord pects Vernadskii, Ramenky, Rostokino, Ryazanskiy, Daerah Savyolki, Savyelovskiy, Sviblovo, Northern Butovo, Northern Izmajlovo, Northern Medvedkovo Northern Tushino, Utara, Silino, Falcon, Falconry Gore Sokolniki Solncevo, Antic Krukovo, Strogino Taganskij, Tverskoj, Tekstilschiki, Teply Stan, Timiryazevskiy, Troparevo-Nikulino Filyevskiy Park, feely-Davydkovo, Hamovniki, Hovrino, daerah Khoroshevo-Mnevniki, Horoshovsky, Tzaritzyno, Cheremushky, Chertanovo North, Central Chertanovo, Chertanovo Selatan, Shchukino, kekecohan, South Medvedkovo, Southern Tushino, Yu zhnoportovy, Yakimanka, Yaroslavl, Ash, Aviamotor, Avtozavodskaya, akademik, Alexander Taman, Alekseevskaya, Alma-Ata, Altufyevo, Saint Petersburg, Arbat, Lapangan Terbang, Babushkinskaya, Bagrationovskaya, Barrikadnaya, Bauman, Jogging, Belarus, Belyaeva, Bibirevo, Perpustakaan Lenin, Bitsa Park, Borisova, Borovitskaya, taman Botani, Bratislava, Boulevard Admiral Ushakov, Dmitry Donskoy Boulevard, lorong Boulevard Rokossovskogo Bunin, Warsaw, Pusat Pameran, Vladykino, stadium Air, Voikovskaya, prospektus Volgograd Volzhskaya, Volokolamsk, Sparrow Hills, Pameran, Vykhino, Pusat Perniagaan, Dinamo, Dmitrov, Dobryninskaya, Domodedovo, Dostoevsky, Dubrovka, Zhulebino Zyablikovo, Izmailovskaya, Kaluga, Kantemirovskaya, Kakhovskaya, Kashira, Kiev, China Town, Kozhukhovskaya, Kolomna, Komsomolskaya, Konkovo, Krasnogvardeyskaya, Krasnopresnenskaya, Krasnoselskaya, Krasnye Vorota, Petani Outpost, Kropotkinskaya,

Krylatskoye, Kuzminki, Kuntsevskaya, Kursk, Kutuzovsky, Leninsky Prospekt, Lermontov avenue, taman hutan, Lubyanka, Lublin, Marxist, Marina Grove, Marino, Mayakovskaya, Medvedkovo, International, Mendeleev, Mitino, Belia, Myakinino, Nagatinskaja, Khutbah, Nakhimovsky prospek, Novogireevo, Novokosino, Novokuznetskaya Novoslobodskaya Novoyasenevskaya, Novye Cheryomushki, Oktober, bidang Oktober, Nut, Welcome, Okhotny Ryad, Paveletskaya, Taman Budaya, Victory Park, Gerila, Hari, Perovo, Petrovsky-Razumovs kai, Printers, Pioneer, Glider, kawasan kawasan Illicha Revolution Polejayevskaya, Glade, Prazhskaya, kawasan Preobrazhenskaya,
Proletariat, Vernadsky Prospekt Mira, kesatuan sekerja, Pyatnickoe lebuh raya, Riverport, Riga, Rome, Ryazan prospektus, Savelovskaya, Sviblovo, Sevastopol, Semenovskaya, Serpukhov, Slavic Boulevard, Smolensk, Sokol, Sokolniki, Spartak, Sukan, Sretensky Boulevard, Strogino, Pelajar, Sukharevskaya, Shodnenskaya, Taganskaya, Tverskaya, Teatralnaya, pekerja tekstil, Teply Stan, Timiryazevskaya, Tretyakov, Troparevo, Pipe, Tula, Turgenev, Tushinskaya, Street 1905, ahli akademik Yangelya Street, Street Gorchakov Street Itza Skobelevskaya, Jalan Starokachalovskaya University Filyevskiy park, Feely, Frunze, Tsaritsyno, Color Blvd., CHerkizovskaja, Chertanovskaya, Chekhov, Chistye Prudy, Chkalov, Shabolovskaya, Shipilovskaya Peminat Highway, Schelkovskogo, Schukinskaya, Electrozavodskaya, Southwest, South, Yasenevo.

kelambu pada tingkap, alat bantuan pendengaran, barangan untuk kanak-kanak kreativiti, bukti-pembaca untuk kaki, pakaian dan tali pinggang untuk melangsingkan badan bantuan gula-gula kapas, lampu kanak-kanak, lampu, penunjuk laser, sofa kembung, kerusi, mesin jahit, seluar pembetulan, mainan, pisau untuk memburu, memancing dan pelancongan, graters, Pencincang, hos getah, peralatan dandanan rambut, produk untuk penjagaan kaki, barang dapur, jam tangan dan poket, pumice dan set untuk pedikur, urut badan tangan, tali pinggang urut, kecergasan, elektronik otot ostimulyatory, perapi dan gunting rambut, correctors postur, dana daripada tikus dan burung, mainan muzik, gelang, peralatan senaman pernafasan, telefon bimbit, telefon pintar, slicers sayur-sayuran, yaytserezki, mainan interaktif, barangan kanak-kanak, mainan

Kami menarik perhatian anda kepada fakta bahawa laman web ini hanya untuk tujuan maklumat dan dalam keadaan apa pun bukan tawaran awam, yang ditentukan oleh peruntukan Perkara 437 Kanun Sivil Persekutuan Rusia. Maklumat yang diberikan di laman web itu tidak boleh dianggap sebagai tawaran yang dibuat oleh Penjual kepada mana-mana orang. Penjual berhak untuk mengubah maklumat ini pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

Arilis umbilical patch untuk kanak-kanak 10 keping

Penerangan

Arteri N10 direka bentuk untuk membetulkan bentuk cincin umbilik pada bayi. Boleh digunakan untuk kanak-kanak di bawah umur 5 tahun.

Plaster tetap di bahagian pusat dan secara beransur-ansur membawa ke posisi yang diinginkan. Ketebalan patch hanya 65 mikron dan tidak menyebabkan kebimbangan kepada bayi. Oleh kerana warna telus, ia tidak dapat dilihat oleh orang lain.

Set terdiri daripada 10 patch. Anda mesti menggunakan patch baru setiap hari. Untuk hasil yang cepat, pakar mengesyorkan menggabungkan penggunaan patch dan urutan terapeutik.

Plaster untuk hernia umbilical untuk bayi baru lahir

Bagaimana hendak melekat?

Secara jujur, ia bergantung kepada spesies. Tetapi terdapat beberapa peraturan emas dan standard:

 1. Gunakan hanya selepas menyembuhkan cincin pusat. Ia tidak boleh basah, berdarah, meresap dan sebagainya. Lihat permukaannya kering dan bersih.
 2. Basuh tangan anda. Sudah tentu, inilah, secara umum, peraturan asas sebelum menjalankan semua manipulasi dengan kanak-kanak!
 3. Adalah perlu untuk memastikan bahawa bayi tidak mencubit dan masalah lain. Sering kali ini ditunjukkan oleh kemerahan rantau umbilik. Tetapi tidak semestinya. Adalah lebih baik untuk berjumpa doktor. Dia akan memberitahu anda dengan pasti.
 4. Kini anda perlu membetulkan pusing jatuh, memegangnya dengan jari anda.
 5. Kumpulkan kulit di sekitar hernia disesuaikan di lipatan dan lengkapkan.

Anda tahu, ini bukan pekerjaan yang tidak berbahaya, kerana ia mungkin kelihatan. Pertama, apa-apa jenis pelekat hanya boleh dicadangkan oleh doktor.

Disyorkan kepada anda? Kedua, prosedur ini sering diperlukan oleh pakar. Tidak, mungkin ibu bapa, tetapi hanya selepas doktor membenarkan dan menunjukkan.

Sebagai peraturan, ini berlaku dalam kes-kes yang ringan apabila penonjolan kecil. Secara umum, biarkannya ke kakitangan perubatan.

Dan anda boleh memilih jenis lampiran.

Cara yang berkesan untuk memerangi hernia

 1. Degrease yang perut kulit pembersih bayi Lotion Spray Arilis (untuk penjagaan kulit dalam telinga) dan Dodge pengeringan kulit.
 2. Keluarkan separuh filem pelindung dari setiap elemen patch dan tongkatnya, 3-4 cm dari pusat.
 3. Thread tepi tepi elemen "A" ke mata elemen "B".
 4. Kencangkan plaster pada perut bayi pada asas tali pinggang.
 5. Gosokkan tepi percuma patch, lancar dengan baik.

Sekiranya anda melihat bahawa pusar bayi anda membesar dengan kuat, maka pastikan untuk menunjukkannya kepada doktor anda. Ia adalah orang yang menentukan saiz dan menetapkan rawatan.

Biasanya masalah itu hilang sebelum berusia dua tahun, tetapi jika rawatan di rumah dengan pita pelekat untuk hernia umbilical untuk bayi yang baru lahir dan urutan tidak berfungsi, maka doktor boleh mencadangkan operasi untuk mengetatkan cincin umbilik.

Rawatan patologi untuk bayi adalah penggunaan patch sempit. Plaster hernia umbilik mempunyai bentuk khusus dan ciri khas. Tompok yang paling popular termasuk patch Porofix, Chikko dan Hartmann.

Beli korelasi pusar

Plaster Umbilical untuk kanak-kanak Arilis (10 keping)

ARILISĀ® - pembetulkan yang tidak kelihatan untuk pusar. Ia digunakan untuk hernia umbilical untuk membetulkan bentuk cembung pada pusar pada kanak-kanak.

 • Tahan air
 • Hypoallergenic
 • Hasil selepas 10 hari
 • Telus
 • Teknologi navel bernafas
 • Elastik

Ini adalah satu-satunya plaster di dunia yang direka khusus untuk menghapuskan dan mengelakkan pusing cembung pada bayi baru lahir dan bayi di bawah umur 5 tahun. Ia terdiri daripada 2 patch, yang, diperketatkan mengikut prinsip tali pinggang, dengan pasti memperbaiki pusar bayi dalam kedudukan yang dikehendaki. Jenis pengancing ini memastikan penetapan yang boleh dipercayai dan, yang paling penting, keputusan yang cepat dan baik untuk membetulkan bentuk cembung pada pusar. Hal ini disebabkan fakta bahawa tonjolan tidak hanya ditetapkan, tetapi juga "dilindungi" oleh tisu-tisu yang berlebihan: otot dan fascia.

Plaster ARILISĀ® mengembalikan lokasi anatomi normal dan nada cincin umbilik, kelemahan yang menyumbang kepada kemunculan bonjol.

Kategori

 • Jenama (85)
  • Angiopharm (27)
  • Arilis (58)
  • AYUNA (0)
 • Kesihatan Wanita (6)
 • Minuman (24)
  • Formell (5)
  • LASHDRINI (0)
  • ANSSE ALAMAT (4)
  • Nootrob (6)
  • Nootronic (8)
  • PLACENTA (1)
 • Oncosmetology (1)
 • Plaster terang (8)
 • Pelekat (17)
  • Mepiderm (9)
  • Pembetulan untuk pusingan (1)
  • Proofreader untuk telinga (7)
  • Proofreaders against scarring (9)
 • Solek profesional (36)
  • 5 ULTRA SKIN COMPLEX (6)
  • MAGNESPRAY (3)
  • Cosmeceuticals (27)
 • Shugaring (0)

Ibu bapa bayi yang baru lahir kadang-kadang menghadapi masalah hernia umbi yang disebut. Ia tidak perlu melakukan operasi. Dengan permulaan penggunaan ubat umbilical Arilis, anda boleh mengatasi penyakit itu dan mencapai perubahan kardinal dalam beberapa hari.

Hernia umbilik yang paling biasa:

 • Bayi pramatang
 • Kanak-kanak yang berat badannya kurang daripada tiga kilogram
 • Pemerhatian yang menarik adalah bahawa kanak-kanak perempuan lebih mudah menghadapi masalah ini berbanding lelaki.

Kelebihan Arilis

Plastik pelapis Arilis telah terbukti menjadi ubat yang boleh dipercayai untuk memerangi kecacatan kosmetik serta mengubah bentuk pusar. Pakar menunjukkan beberapa kelebihan. Arilis plaster:

 • Moistureproof. Gabungan asas thermopolimer dan pelekat yang dibangunkan menggunakan teknologi inovatif menjadikannya mudah untuk mandi bayi anda tanpa perlu risau tentang keselamatan tampalan
 • Patch telus tidak kelihatan pada kulit.
 • Hypoallergenic. Anda boleh menggunakan patch sejak lahir. Bahan tidak akan merosakkan kulit bayi
 • Elastik Patch tidak cacat semasa penggunaan dan tidak menyebabkan ketidakselesaan pada bayi
 • Teknologi Khas "navel bernafas", yang memungkinkan untuk menggunakan tampalan walaupun kerengsaan muncul di kawasan ini atau luka adalah pendarahan.

Ciri-ciri patch Arilis

Plaster navel ini boleh digunakan pada sebarang usia. Terima kasih kepada komposisi khasnya, ia tidak berbahaya walaupun kepada bayi baru lahir. Kesan ketara dapat dicapai untuk kanak-kanak di bawah umur lima tahun.

Reka bentuk khas patch terdiri daripada dua elemen, yang melekat antara satu sama lain mengikut prinsip tali pinggang. Ini membolehkan anda membetulkan pusingan bayi dengan selamat.

Prinsip penetapan semacam itu membolehkan anda mencapai hasil yang berkualiti secepat mungkin. Bonjol bogel tidak hanya diset semula. Penutupan otot berlaku, yang menjadikan kulit di kawasan ini lebih banyak dan membawa tubuh menjadi nada.

Arilis plaster membolehkan anda memulangkan kedudukan anatom yang betul, serta nada cincin umbilik. Ia adalah kecacatan yang menyebabkan bonjol.

Ciri-ciri penggunaan

Betulkan patch pada kulit yang telah dirawat dan skim. Selepas menetapkan dua bahagian produk, benang satu setengah daripada patch melalui lubang khas di sisi yang lain. Langkah terakhir adalah untuk mengetatkan plaster dan menjamin hujungnya yang longgar.

Di mana hendak beli?

Anda boleh membeli Arilis pembetulan pusar di kedai khusus "Freya". Harga menarik, kaedah pembayaran yang mudah dan penghantaran cepat akan membuat pembelian sedekat mungkin.

Pembetulan untuk pusar - ARILIS

DESKRIPSI

Arilis untuk pusar. Untuk menghilangkan bentuk cembung pada pusing bayi yang baru lahir dan kanak-kanak di bawah 5 tahun.

Arilis adalah satu-satunya plaster di dunia yang direka khusus untuk menghilangkan dan mencegah bentuk cembung pada pusing bayi dan bayi yang berumur di bawah 5 tahun.

Plastik arilis umbi adalah telus dan elastik, ketebalan bahannya hanya 65 mikron, jadi ia tidak dapat dilihat oleh anak. Cepat dan tanpa rasa sakit melegakan anak anda dari bentuk cembung pusar.